Mis kohal siis edetabelis ka keegi on? Ise olen alles 5527. kohal. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Oeh, nad uuendavad ka seda kunagi või.. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
Sai nüüd paar tundi beta't taotud. Annan oma arvamusr asjast.
Ütlen kohe ära nendele tl:dr vendadele - väga toores on asi (ning konsooli hõngu on kõvasti tunda), meenutab kõvasti BFBC2 betat, aga mäng ise on palju kiirem ja eriti tühja ringi jooksmist ei ole. Alustan, siis kohe asjadega, mis silma paistsid.
* Üks esimesi asju, mida juba menüüs silma panin ja kohe tekitas hirmu, sest selgelt on tegu mänguga, mis on otse konsoolilt üle võetud, on see, et option'ite alt saad muuta ekraani mõõte (ma ei näe, miks PC'l seda oleks vaja), et mängu pilt su "telekaga" sobiks. Ei tea just väga paljusid inimesi, kes PC mänge teleka taga mängiksid.
* Järgmine asi on see, et mängu ühendamine on väga jama. Server list oli minu jaoks täiesti kasutamatu. Ja esimest korda ei hakanud mängu otsima isegi matchmakingu alt - peale restarti aga leidis mingisuguse mängu.
* Jätkame menüüde teemadel. Iga kord kui tegelane sureb, siis hüppab sarnaselt BC2'ele menüü lahti, aga tegu on palju kiirema mänguga. Mina mängisin põhiliselt TDM'i ja probleem oli selles, et surin päris tihti (mitte nüüd koguaeg, kdr oli ikkagi positiivne) ja see hakkas käima väga närvidele. Iga kord kui surin pidin hiirega minema eraldi nupu peale ja olema ettevaatlik, et ma piisavalt vara W nuppu ei hakka all hoidma, sest muidu vahetab class'i. Miks ei või olla automaatne respawn ja alles siis pean vajutama nuppu kui ma just tahan class'i vahetada. :/ Konsoolidel võib ju lihtne olla lihtsalt A tähte vajutada, sest pöial on nagu nii nuppude peal, aga PC'l peab selleks hiirega eraldi nupu peale liikuma või vajutama enterit - aga erinevalt konsoolist ei ole enter mul mängides kohe näpu ulatuses.
* Viimane asi hetkel menüüde kohta on see, et kui mäng on läbi, siis on alguses all nupp "Vote to skip" järgmise map'i kohta ja peale seda "Next screen", et uurida eelmise mängu tulemusi. Probleem on selles, et alguses kui näitab veel mängu skoori, siis ei lasta mu hiirt liigutada. Seega ei saagi skippida map'i näiteks. Jällegi saab näha konsoolide tulemust - seal võid vajutada nuppu, aga meil ei piisa nupu vajutamisest, kõigepealt tuleb hiirega nupu peale minna, mida me teha ei saa.
* Nii, ennem rääkisin tegelase suremisest. Peaks ära mainima, et ragdoll'id on ikka jube kohutavad. Ei olnud vist kordagi, kui mu tegelase laip väga uncanny valley'likult pikali ei kukkunud. Eriti imelik on see, et mäng just fokuseerib su tegelase imeliku surma peale. Kõige naljakam on see, kui tegelane teeb kukerpalli ja jääb siis pooleldi istuma.
* Sarnaselt BC2'ele on siiamaani väga imelik noa ja granaadi kasutamine. Kuigi see on kindlasti parem, kui BC2'es, siis oli kordumatult juhuseid, kui lõin noa otse vastasesse, aga see midagi ei teinud. Seega kui ma läksin ringiga campereid nottima (keda on kohtutavalt palju), siis andsin ma lõpuks alla ja lihtsalt lasin neid relvaga selga selle asemel, et nuga anda, sest see asi oli üpris lootusetu.
* Seoses camperitega - väga imelik, et kükitades liigub sama kiiresti kui püsti olles. :/
* Rääkides veel konsooliga seotud asjadest, siis kui saad killstreak'i moodi asja tuleb alla d-pad'i logo, mis näitab, et kuhu pead d-padil vajutama, et aktiveerida killstreak'i. No mida..
* Aga õnneks on antud meile text chat. ÄRGE SEDA KUNAGI AVAGE! Proovisin kaks korda igaksjuhuks, sest mõtlesin, et esimene kord tegin ise lihtsalt midagi valesti. Aga igatahes ei saa peale chat'i nupu vajutamist sellest enam lahti. Ma ei saanud sinna mitte midagi kirjutada, aga samas ei saanud ma oma tegelast liigutada. Ei saanud ka tühja text'i lihtsalt enter'iga sisestada. Ning ma ei saanud Esc'iga oma text chat'i aknast välja. Hiirt sain õnneks kasutada - viskasin granaadi jalge alla lootes, et tapab mu ja asi korras - aga ei, jäin ellu. Õnneks tuli üks vaenlane ja lasi mu maha, ning menüüsse minnes kadus kast ära. Teisest küljest, kui chat jällegi töötaks võib juhtuda järgnev asi: kirjutad mõnda teadet, tapetakse samal ajal ära, kirjutad edasi, menüüsse minnes kustub kõik ära.
Peaks olema vist kõik, kaks imelikku beta asja panin veel tähele - tegelane jäi vahel seintesse kinni ja vastu betoon seina tulistades olid klaasi klirisemise hääled. Tänud kiire'ile key eest sellegi poolest.
Njaa... ega vist korralike PC FPS mänge enam pole lootust näha. Jääb loota, et ehk nad enne mängu välja tulemist ikka kohendavad teda veel PC sõbralikumaks, kuid kui mäng on ikka loodud konsoolidel mängimiseks, siis ega sealt midagi head arvatavasti ei tule.
esimest korda käivitades crashis kaks korda klaviatuuri ümber seades..
-Strafe Left paneb mängus su astuma paremale ja Strafe Right vastupidi
-Chat ei tööta-ärge isegi üritage
-spawnisüsteem on haige. Võid surra isegi roundi esimestel sekunditel (st. spawnid vastase snaipri otseses nägemisulatuses)
-serveribrauser mittekasutatav
key seotakse kasutajanimega täpselt nagu bc2-s.. seega kasutatud key kellelegi teisele enam ei kõlba..
peale 20min kadus isu edasi proovida
Paraku ise ei saanud üle 8h kokkuvõttes seda toksida, kuna silmad ja süda läksid pahaks.
Nii 0 lähedast lahendust pole veel MP peale leidnud.
Muidugi pole mingi elupõline MP pelur, esimene online shooter oli COD4
Paraku ise ei saanud üle 8h kokkuvõttes seda toksida, kuna silmad ja süda läksid pahaks.
Nii 0 lähedast lahendust pole veel MP peale leidnud.
Muidugi pole mingi elupõline MP pelur, esimene online shooter oli COD4
Lauri Kiissel kirjutas:
Sama lugu mis wanawollil, minu jaoks oli see MP ikka tõsine käkerdis..
Mäng on ju alles beta faasis. Mis siis viga oli - kas DICE'i mehaanika ei tööta, nagu Bad Company's?
Pole veel tellimust teinud, aga lootused on kõrged (promod ja intervjuud on väga lahedalt tehtud imo). Tahaks küll loota, et sellest tuleb järgnev väärt MP'ga shooter
BC2 hakkab vaikselt ammenduma: liiga vähe mappe hetkel.. Ja MW2 on ikka täiesti fcked up oma recoilita relvadega ning ringispurtimiste- ja kargamistega. Reaalne "modernne" sõjategevus täiesti puudub
lootused on kõrged (promod ja intervjuud on väga lahedalt tehtud imo).
Lahedate trailerite ja intervjuude põhjal oma lootuseid kõrgeks ajada pole just kõige targem tegu.
Ma tean! Magasin maha selle beta kahjuks Aga see "bad boy image", mis EA poolt loodud sinna mängu ümber, on päris lubav.
Mis selles MP's siis õieti viga oli?
Aga see "bad boy image", mis EA poolt loodud sinna mängu ümber, on päris lubav.
Ega mul ka selle vastu midagi pole, igati lahe tundub see peategelane olevat. Kuid tasub meeles pidada, et hea mängu tagab ikkagi korralik gameplay mehaanika, mitte "bad boy image".
MitchriX kirjutas:
Mis selles MP's siis õieti viga oli?
Ise ka beta't ei proovinud, kuid paar tuttavat, kellega mul suht sarnane FPS mängude maitse, midagi head selle kohta igastahes ei rääkinud. Aga noh, ootab full release'i ära, eks siis näeb...
MitchriX, imho on moh nagu mw2, väheke dice lõhna siin-seal. minu jaoks bc2>mw2, nii et kohe ei hakka ka moh'i ostma. samas paljud näevad asja ristivastupidi just nende kolme mängu vahel.
MitchriX, imho on moh nagu mw2, väheke dice lõhna siin-seal. minu jaoks bc2>mw2, nii et kohe ei hakka ka moh'i ostma. samas paljud näevad asja ristivastupidi just nende kolme mängu vahel.
Sooviks samuti, et see mäng rohkem Bad Company stiilis oleks: suuremad mapid koos sõidukitega, aeglasem liikumine ja recoil
tüüpiline usa mumbojumbo - kui ei oleks võimalik mängida talibani poolel, poleks mingit probleemi. nüüd aga üüü, aaa...
tüüpiline mäng mitte-reaalses keskkonnas on us vs. vene, see pole siis kellelegi solvav? korralikult kokutas mutt.
korralikku uurimistööd teinud, tundub et ise süüdi - kadunud poeg arvas et on virtuaalses mängumaailmas, ning kuidas ta aru ei saa et arvutimängude tootjad peavad ka kuidagi vorsti leiva peale saama ning ülejäänud lõviosa sissetulekust on juba kasum _________________ "Mõtle kriitiliselt"
tüüpiline usa mumbojumbo - kui ei oleks võimalik mängida talibani poolel, poleks mingit probleemi. nüüd aga üüü, aaa...
tüüpiline mäng mitte-reaalses keskkonnas on us vs. vene, see pole siis kellelegi solvav? korralikult kokutas mutt.
Nojah ta rõhus sellele, et see sõda alles käib talibaniga ja paljud, kellel lähedased on seal sõjas või hukkunud, siis nendele jaoks oleks see nagu mõnitamine. Samas jälle ütleme kui palju on inimesi kellel on tuttavaid liiklusõnnetustes hukkunud, päris palju, siis järleikult peaks gta- tüüpi allaajamised ja kihutamismängud ka keelatud olema...
ehk usas peab kahvlile ka peale kirjutama: ära löö sellega kedagi - võib viga teha või tappa. Igast asjast saab probleemi teha ju. Uskumatud inimesed seal...
"The point remains that part of this game allows you to play the part of the Taliban attacking ISAF troops in the area of central Helmand where British troops are operating."
On Sunday, Dr Fox said that it was "shocking that someone would think it acceptable to recreate the acts of the Taliban against British soldiers".
Täielik idioodi kari ikka. Läbi aegade on sõja mängudes online'is üks osapool olnud n.ö "pahad", olgu nendeks siis natsid või mõni välja mõeldud nimega terrori organisatsioon modernsetes sõja mängudes.
Sama hästi võiks hakata kisama väikeste laste peale, kes politseinike ja pätte mängivad, kuna mõned lapsed ju paratamatult peavad pätid olema.
Jube... jube kui rumalad ja silmakirjalikud on ikka inimesed.
Jube silmakirjalikkus ikka. Kas tõesti need inimesed oskavad asja näha vaid ühest vaatevinklist? Et siis mängus "heade lääne riikide" sõdurite tapmine ajab südame pahaks, kuid "kurjade moslemite ja araablaste" tapmine on täiesti lubatav?
Ja need mängud, kus Taliban nimetatakse ümber Dalipan'iks ja Afganistaan Afkarakinstaaniks, on nende silmis ok? Iga loll saab ju aru, mida nende all mõeldakse.
debiilikud ... hull asi ... mu poeg sai seal surma ... olgu see võib südametuna näida minu poolt kuid mul on 1 kaasvõitleja seal oma otsa leidnud ja see on amet mis ta ise omale valis mitte et ta sunniti sinna minema ... sult konkreetselt küsitakse kas sa tahad sinna minna, oled sa ikka päris kindel endas, kirjuta siia ja siia alla ja oled sa ikka PÄRIS kindel et see on see mis sa tahad. Ja kui sa seal otsa saad on see enamjaolt su oma viga või tõepoolest on kaltsupead jälle suurema pundi kokku ajanud kui sinu konvois matse on, mida ei juhtu tihti, kuid sellegi poolest see on su oma valik sinna minna ja nüüd hakata kurema mingi mängu pärast, no tule taevas appi.
ainuke mõte mis ajab seda moh-i ostma on see, et ehk saab siis bf3 beetale küüned taha, aga siis alles aasta pärast. Aga noh, ehk saab niisama ka seda beetat mängida, ei tahaks eriti osta küll selle moh beeta järgi otsustades.
ainuke mõte mis ajab seda moh-i ostma on see, et ehk saab siis bf3 beetale küüned taha, aga siis alles aasta pärast. Aga noh, ehk saab niisama ka seda beetat mängida, ei tahaks eriti osta küll selle moh beeta järgi otsustades.
word EA/Dice CEO-d on ikka geeniused, kuradi kaval mõtte BF3 beta just standardist rohkem rulli nõudva MOH LE külge pookida
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.