Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ramones
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
26.08.2010 20:53:46
|
|
|
Wow... sa tõestasidki oma juttu endale. good for you!
nüüd rooma kivi alla tagasi.
siin eestis ei pöördu keegi MS poole sest MS saadab su seenele igasuguse garantii jutuga!
Eestis 2a poe garantiid ja PUNKT!
Soomes, Inglismaal, Saksamaal jne jne on olemas 2 garantiid. See mida pakub pood ja see mida lubab MS.
Seal pöördud sa MS'i poole kuna vanemad konsoolid saavad 3a garantiid TOOTMISKUUPÄEVAST.
Xbox 360 S konsoolile annab MS VAID 1 A garantiid PUNKT!
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
ämber
HV kasutaja
|
26.08.2010 21:30:54
|
|
|
1 Aasta tootele garantii + 1 aasta pretentsioonide esitamise aeg. Kas nii ei peaks olema? 1 aasta on siis MSi garantii ja see teine aasta on see mida EL nõuab poodidelt?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
26.08.2010 22:06:35
|
|
|
Jackinthex kirjutas: |
Wow... sa tõestasidki oma juttu endale. good for you!
nüüd rooma kivi alla tagasi.
siin eestis ei pöördu keegi MS poole sest MS saadab su seenele igasuguse garantii jutuga!
Eestis 2a poe garantiid ja PUNKT!
Soomes, Inglismaal, Saksamaal jne jne on olemas 2 garantiid. See mida pakub pood ja see mida lubab MS.
Seal pöördud sa MS'i poole kuna vanemad konsoolid saavad 3a garantiid TOOTMISKUUPÄEVAST.
Xbox 360 S konsoolile annab MS VAID 1 A garantiid PUNKT! |
Sulle pole IKKA VEEL kohale jõudnud? Ma paneks selle venna kohe siin ignore listi, kuna midagi peale laimu sealt küll ei tule
Kas peab puust ette tegema ja punaseks kah värvima?
UK = 1 aasta
EUR = 2 aastat
Need on MS'i poolt reaalselt kehtestatud garantiitingimused lõppkasutajale launch maades, EI OLE VAHET, kas sul on uus või vana konsool. Lihtne: võtad ise MS'ga ühendust ja saad tasuta teeninduse garantiikorras.
Allpool leiad erandjuhtude case'i..jeez, kui pikad juhtmed
Spoiler 
MitchriX kirjutas: |
UK's on Xboxidel 3a. Nagu kõikides live toega riikides.
Sul endal üldse xboxi on v ? sest vaatan, et sa ei tea palju sellest |
Ja see, et sa oskad põlve peal konsooli silmad kinni lahti võtta ja seda tagurpidi kokku panna, teeb sust mingi spetsialisti? Või peab mingi achievement whore olema, et spetsialistiks saada? Hehe, naljatilk oled, Jackibwoy
Mismõttes Live toega? On ka riike, kus Live'i POLE launchitud, aga siiski on konsoolile endale support! Saa ükskord juba üle sellest - et Live ei puutu siin asjasse
tsitaat: |
Peab aru saama, et on poed kes on seadustes kinni aga on MS kes pakub otse garantiid olenemata kust poest sa selle ostid või mis riigist ostsid ja selleks on 3a.
MS ei ole kohustatud sulle ei 1, ei kaheks ei kolmeks ega ka viie aastaseks garantiiks mingite seaduste läbi! Sest sa ei ostnud neilt seda konsooli. |
Wrooong, AGAIN! MS pakub täisgarantiid AINULT launch maades. Kuskil Nepaalis või mujal pärap****s võid oma U.K konsooliga näppu imeda. Mõlemapoolsete tingimuste rahuldamisel teeb MS lepingu ametlike jaemüüjatega ja MS'i enda huvides tuleb tal ka arvestada erinevate maade või EU seadustega. Retailerid saadaks muidu need pakkumised pikale: kes see jõuaks lõpmatuseni klientide konsoole välja vahetada niimoodi, ja oma taskust? Paljudele riikidele on eritingimused tehtud: Araabia Emiraatides, Norras, Venemaal jne. See ei ole ühe mõõdupuu järgi laksimine, et võtame ilusa arvu KOLM ja asi korras
Saada kasvõi üks kena kiri oma sõbrale Raniale ja küsi uuesti üle, kui palju see garantii nüüd õieti U.K's on - ma võin suga 100naela vahele panna ja öelda, et see on üks aasta (eelpool mainitud erijuhtumite puhul küll siiski kolm ) |
viimati muutis MitchriX 26.08.2010 23:03:36, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
FEAR007
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 22:34:46
|
|
|
Millised need eksklusiiv mängud xboxil siis ka on peale forzade ja gears of waride, mis on siis must-have mängud?
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
26.08.2010 23:25:51
|
|
|
FEAR007 kirjutas: |
Millised need eksklusiiv mängud xboxil siis ka on peale forzade ja gears of waride, mis on siis must-have mängud? |
Viva Pinata.raudselt.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
26.08.2010 23:37:08
|
|
|
Alan Wake on suht mõnus kõhedust tekitav mäng. Mulle täitsa meeldis.
Dead Rising on julm ajaraiskaja (mängu peab mitmeid kordi läbima, iga kord jääb eelmise korra teenitud exp. alles). Saad suures ostukeskuses karjade kaupa zombisid tappa ühtlasi seda kaost fotograafina jäädvustada.
Fable II on must have mäng. Mulle väga meeldis, ehkki ma ei ole eriline RPG austaja.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
26.08.2010 23:39:25
|
|
|
Mulle ka meeldis väga Fable II, see briti huumor oli nii mõnus seal ja üldse see keskkond. Blue Dragon on ka hea RPG.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Okman
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 429 loe/lisa |
   |
367 |
|
tagasi üles |
|
 |
estplayer
HV kasutaja
|
27.08.2010 00:59:13
|
|
|
Mass effectid, kui PCd pole.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
27.08.2010 08:22:35
|
|
|
MitchriX, anna mulle eesti xbox support number ja ma kohe helistan. Lindistan vestluse ja postitan siia.
Sa ju ise ei suud aühtegi tõestust tuua. pean siis ise vaeva nägema, et oma 200£ ära teenima. Kuigi olen nagu juba piisavalt seda teinud
Kes siit on saanud MS'iga jutule garantii osas?
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
27.08.2010 08:39:08
|
|
|
poestki on raske saada garantiiremonti. ütlevad näiteks,et sinu xbox läks katki ebanormaalselt pika kasutamise pärast. eriti tore on siis, kui on ostetud enterist vôi pixmaniast
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
MitchriX
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
4 :: |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.08.2010 10:47:11
|
|
|
MitchriX, anna mulle eesti xbox support number ja ma kohe helistan. Lindistan vestluse ja postitan siia. |
Kas soome oma ei kõlba?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
27.08.2010 10:48:41
|
|
|
Eesti Xboxi supporti numbrit on tõesti väga raske anda kui seda olemas pole
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
27.08.2010 11:44:56
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
MitchriX, anna mulle eesti xbox support number ja ma kohe helistan. Lindistan vestluse ja postitan siia. |
Kas soome oma ei kõlba? |
Soome support saadab enamused eestlased sitale, kuna pole nende regioon. MSi jaoks ei kuulu me skandinaavia alla vaid hoopis ida euroopa ehk poola kontori alla, see siis puhtalt xboxiga seotud asjad. tarkvara support eestis olemas.
On olnud kuuldused, et eesti saab oma xboxi suppordi, kuid need on ka kõlakad ainult. MSi vennad juba üle poole aasta otsustavad miskit, kuid infot pole, mida siis täpsemalt otsustatakse. Olen MSi kontaktide käest ka üritanud välja pinnida, kuid mida ei saa on vastus
Aga noh elame näeme, ehk siiski msikit hakkab toimuma ka siinses garantiis.
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.08.2010 11:48:23
|
|
|
No kui ka soome oma ei kõlba ning eestis xb'd ametlikult ei toetata siis millise riigi support numbri me jackile ette söödame?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
27.08.2010 11:49:39
|
|
|
Imelik et üldse meil neid müüakse siin siis kuigi supporti pole...
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
27.08.2010 12:11:53
|
|
|
Flacko kirjutas: |
Imelik et üldse meil neid müüakse siin siis kuigi supporti pole... |
vaba turumajandus on selle nimi
Ho Ho - võib proovida poola MS suppordi numbrit
Naljakas ongi see, et enamus boxid on eestisse tulnud läbi soome ja just 2010 aastal läbi poola. On-off peaks sebima ka läbi skandinaavia (arvatavasti rootsi).
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Morph1n
HV vaatleja

|
27.08.2010 12:39:33
|
|
|
Shade kirjutas: |
Naljakas ongi see, et enamus boxid on eestisse tulnud läbi soome ja just 2010 aastal läbi poola. On-off peaks sebima ka läbi skandinaavia (arvatavasti rootsi). |
Jep. Ka enamus mängudel on kaasas just soome-, rootsi-, norra- ja taanikeelsed manualid. Mõtlen just nendel, mille mina Onoffist ostnud olen.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
siim951
HV kasutaja

|
27.08.2010 12:52:41
|
|
|
Arvatavasti tarnivad Rootsist sisse, kuna seal on ühed soodsamad hinnad.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
27.08.2010 13:46:01
|
|
|
Miks ma ei saa oma xbox live kontolt oma vanat krediitkaardi andmeid eemaldada, vaid pakub mulle uuendada. Ja kui soovingi eemaldada, siis ütleb, et hetkel ei saa või pöördu microsofti poole, aga seda jama kirjutab koguaeg sinna. Paar kuud tgsi oli xbox lives pakkumine, kus sai 1 naela eest 1 kuu mängida ja siis sai oma krediitkaardi andmed sisestada. Nüüd ei saa xbox livesse ka sisse enam oma xboxiga, pakkudes sama jama. Ma ei soovi lihtsalt panna uusi andmeid ja miks ta mulle umbes vägisi surub, et pean panema. Ja automaatselt on 1toMonth peal ja kui sisestan oma uued kaardi andmed, siis võtab raha maha ju.
Kui xbox live lähen oma kastiga, siis selline kiri Your account has been suspended due to a problem with your payment option. Please use a different payment option or update your current information in account managment.
Ja kui xbox live kodulehel, siis kiri selline There is a problem with your payment option. Please update your payment information to continue your Xbox LIVE membership.You have two options to update your Xbox LIVE membership: edit an existing payment method or add a new one.
Ma ei saa profiili ega midagi muuta settingutelt.
_________________ Futurist
viimati muutis Meshboy28 27.08.2010 14:03:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
27.08.2010 14:00:32
|
|
|
Ei saagi See mõnus piix, pmtselt pead UK'sse helistama ja telefoni teel tegema.
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
27.08.2010 14:07:43
|
|
|
PeZ kirjutas: |
Ei saagi See mõnus <b>piix</b>, pmtselt pead UK'sse helistama ja telefoni teel tegema. |
Ohh jummel, kui siuke asi ka nüüd on, siis ikka ajab ikka tuju nulli küll. Krt see microsoft on nagu üks suur troojaviirus, mis sunnib vägisi inimesi oma pealesurutud haaremisse. Krt nüüd ei saa konsooliga livesse ka sisse. Kümme korda vannun veel ja ütlen rsk, ma müün selle tobeda xkasti maha ja ostan PS3-e. Hea meelega viskaks rõdult alla Täiesti haige värk!!!
_________________ Futurist |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
27.08.2010 14:23:39
|
|
|
PS3 sa ei saa nüüd enam üldse oma krediitkaarti sisestada Mul lõppes see eelmine kord muidu sellega, et kuskil kuu aega ei saanud Livesse siis ja siis maagiliselt ükspäev sai ja oli lithsalt Silver account. Mitte, et nii oleks ju võinud kohe olla
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|