praegune kellaaeg 25.06.2025 15:53:29
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD)
|
märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 119, 120, 121 järgmine
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
80% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 83 ] |
DPD |
|
4% |
[ 24 ] |
|
hääli kokku : 549 |
|
autor |
|
mar6
HV veteran
|
06.08.2010 00:08:10
|
|
|
to arm2004, ma pole küll kaubamajas käinud kui need kapid seal olid, aga vaadates kui suure ruumala
peal need selveris nüüd on, siis pakun, et need ei mahtunud sinna kaubamajja ära. Ja arvata on, et kesklinnas ja eriti kaubamajas olid hinnad ikka palju kõrgemad ja nii ei tasunud see ära, eriti saaremaa küllalki väikseste mahtude juures. Võis olla veel ka miljon muud põhjust nagu kappide asukoht, kellajad, parkimine jne.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2010 00:20:57
|
|
|
asukoht ja parkimine ei saanud küll mingitpidi probleemiks olla, kaupsi parkla suurema osa ajast tühi...
ega neid kappe seal palju polnud tõesti (ma jällegi pole Selveris neid vaadanud, peale kolimist kadus igasugune huvi SP vastu ), aga sealsamas vahekäigus oleks nende hulka saanud vähemalt kahe-, kui mitte kolmekordistada. lisaks oleks ka ehk Rae'sse (ABC-kinga, nüüdse Shu ruumidesse) kolida saanud või siis Ferrumisse (seal ka neid tühje bokse pidevalt). Kaubamajas võis tõesti rent kallis olla (STÜ oma "tarkusega" ) aga muudes kohtades oleks kindlasti hinnad soodsamad olnud.
ma ei usu pekstes ka mitte, et need 2 automaati seal linna ääres on kasumlikumad, kui 1 kesklinnas ja teine kaugemal.
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
06.08.2010 00:29:17
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
.....ma ei usu pekstes ka mitte, et need 2 automaati seal linna ääres on kasumlikumad, kui 1 kesklinnas ja teine kaugemal. |
Ma millegipärast usun.
Ükskõik mis kell sealt selverist mõõda sõidan, ikka on enamus parklast täis. Isegi õhtul kaheksast.
Samal ajal linnast läbi sõites on väga vähe rahvast, turistid käivad enamsti suvel käest kinni, aga teist teed pidi ja sinna kaubamaja nurgatagusesse ei satu.
Sügise poole on linn õhtul hoopis väljasurnud, aga tühja selveri parklat pole õnnestunud veel näha, väljaarvatud hommikul kui see veel kinni.
Jutt siis tööpäevadest.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2010 01:39:28
|
|
|
ja kindlasti need parkijad on kõik seal SP tõttu - ostavad Selverist majoneesi ja siis äkki silmavad SP automaati, ning saadavad majoneesi mandrile turistide osakaal posti- ja kullerteenuste kasutamise osas on ka nullilähedane.
selline tunne nagu sa räägiks mingist pubist või restoranist, mitte SP'st SP klientuur on ikka kohalikud elanikud ja ettevõtted. ja neid siin kesklinnas ja selle ümbruses ikka mõni nagu oleks...
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
06.08.2010 12:03:36
|
|
|
ja kindlasti need parkijad on kõik seal SP tõttu - ostavad Selverist majoneesi ja siis äkki silmavad SP automaati, ning saadavad majoneesi mandrile turistide osakaal posti- ja kullerteenuste kasutamise osas on ka nullilähedane.
selline tunne nagu sa räägiks mingist pubist või restoranist, mitte SP'st SP klientuur on ikka kohalikud elanikud ja ettevõtted. ja neid siin kesklinnas ja selle ümbruses ikka mõni nagu oleks... |
SP tõttu nad seal kõik loomulikult ei ole, aga kindlasti on kasulikum oma kastid sinna panna kus rahvast rohkem liigub. Ostad selverist õhtul süüa ja ühtlasti käid smartpostist läbi. Kaubamajas minu teada selline asi ei toimi. Ise kombineerin ka oma käimisi nii, et saan ühes kohas enamus asju tehtud.
Turistide näide oligi selles mõttes, et kohalikke elanikke sellel kellaajal väga näha pole vaid on turistid keda ei huvita pakkide saatmine. Mõni ettevõte kesklinnas tõesti on, aga nagu ma ennem kirjutasin ,siis see on siiski mingi mikro osa ja lisaks on kesklinnas samas lähedal postkontor, mida külastan siis kui vaja ülikergeid pakke saata ja üllatus- üllatus ikka on seal kolme kassa korral väike järjekord.
Ei taha smartposti kohta midagi halba öelda, aga ei tea mida kindla piirkonna inimesed eelistavad.
Võibolla käis enamus inimesi ikka postkontoris harjumusest, kes seda teab. Sama asi on valimistega, tean mitmeid inimesi kes valivad ikka keskerakonna kuigi mõnele on see täiesti vastuvõetamatu. See oli lihtsalt illustreeriv näide.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2010 14:26:35
|
|
|
mu loogika kohaselt on esmane prioriteet ikka saatmine, kas sealtsamast saab ka süüa osta, on nagu teisejärguline ja ega kesklinnas ju ometi toidupoodi pole (ükskõik millisest minu eelpool pakutud asukohast on Rae mõne sammu kaugusel)
ja inimesed liiguvad ikkagi automaadi juurde kindla plaaniga (kas saata või vastu võtta), mitte nii muuseas, et "ohh, kui ma juba kesklinnas olen, siis ühtlasi käin ka automaadist läbi"
mikro osa? kesklinnas on vaat, et rohkemgi korterelamuid kui Niidus, lisaks eramurajoon on märksa suurem kui Niidu kandis. ja ettevõtteid on kordades rohkem. mis jääb Kalevi tänava kanti? ainult poed (kes never-ever SP teenuseid ei kasuta, kui just vanni või diiselgenekat kappi ei suru ), garaažid ja tootvad tööstused (väheusutav, et Enerpoint oma Gazpromi valgustusjubinaid SP'ga saadab).
tegelikult võib ka Smuuli kesklinna alla võtta, sealt ikkagi lähem tulla, kui Niitu minna...
vanemad inimesed käisid niikuinii postkontoris ja käivad siiani, ning ega nad pole ka sihtgrupp. SP on ikka inimestele, kes elektroonikat ei karda.
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
06.08.2010 17:43:09
|
|
|
mu loogika kohaselt on esmane prioriteet ikka saatmine, kas sealtsamast saab ka süüa osta, on nagu teisejärguline ja ega kesklinnas ju ometi toidupoodi pole (ükskõik millisest minu eelpool pakutud asukohast on Rae mõne sammu kaugusel)
ja inimesed liiguvad ikkagi automaadi juurde kindla plaaniga (kas saata või vastu võtta), mitte nii muuseas, et "ohh, kui ma juba kesklinnas olen, siis ühtlasi käin ka automaadist läbi"
mikro osa? kesklinnas on vaat, et rohkemgi korterelamuid kui Niidus, lisaks eramurajoon on märksa suurem kui Niidu kandis. ja ettevõtteid on kordades rohkem. mis jääb Kalevi tänava kanti? ainult poed (kes never-ever SP teenuseid ei kasuta, kui just vanni või diiselgenekat kappi ei suru ), garaažid ja tootvad tööstused (väheusutav, et Enerpoint oma Gazpromi valgustusjubinaid SP'ga saadab).
tegelikult võib ka Smuuli kesklinna alla võtta, sealt ikkagi lähem tulla, kui Niitu minna...
vanemad inimesed käisid niikuinii postkontoris ja käivad siiani, ning ega nad pole ka sihtgrupp. SP on ikka inimestele, kes elektroonikat ei karda. |
No kuidas võtta, kui ikka õhtul hilja töölt tuled, tahaks ikka süüa osta ja ühtlasti ka paki ära saata. Seega sellisel juhul on esmane prioriteet söök kätte saada ja ühtlasti pakk mõõdaminnes kappi visata võimalikult väikese ajakuluga. Seega ma ei kujuta hetkel ette kuidas pakk saab olla suurem prioriteet kui samast poest ühtlasi toidu ostmine, aga kui toit on kodus juba olemas, siis on muidugi teine olukord.
Korterelamuid võib kesklinnas ju rohkem olla, aga kui sealsed inimesed eelistavad käia kusagil mujal poes kui rae poes ja pakki mitte saata vastas olevas kaubamajas (kui sp seal veel asus), siis pole lihtsalt midagi parata. Ja eriti kui vaadata kuidas igaüks üritab selveris,maximas,aurigas võimalikult treppi sõita (kasvõi uksest sisse), siis ma kahtlen väga, et nad viitsivad kaubamaja ja rae poe vahel joosta, eriti kui on olemas valikuvõimalus. Mõni sõidab mitu minutit ümber parkla, et võimalikult ukse lähedale parkida, kuigi selle aja jooksul oleks jõudnud juba poes ära käia, kui oleks parkinud auto natuke kaugemale parkla nurka.
Seega ma arvan, et smartposti jaoks oluline osa inimesi külastas rohkem selverit ja aurigat kui kaubamaja, ning sellepärast nad oma kapiga klientidele järele jooksidki. Kuigi siin paistabki erinevus olevat: ühed inimesed on need kes vajavad ainult smartposti, aga teised tahavad samal ajal ka poes ära käia ja siis oma olukorrast lähtuvalt valitakse parim variant.
See sama jutt, et õhtul toitu ostes saab ühtlasi paki ära saata on pidevalt käinud ka smartposti inimeste kirjutistest läbi, seega ju see on nende eesmärk et see nii oleks.
Kuigi põhjus võis olla ka ainult see, et rohkem ruumi saada oma kappidele. Selveris asuv ruum on minu meelest terve müügiboxi ala.(Kas mitte klick ei olnud varem seal?)
Kaubamajas vist sellist ruumi polegi või kui on siis hind on väga kõrge.
Eks see selline suhteline asi on, ning smartposti inimesed teavad loodetavasti täpsemalt kus kandis nende kastidel suurem külastatavus on. Aga ma arvan, et me ei jõua vist kunagi ühele arvamusele, seega ma rohkem siia oma pikki memuaare ei kirjuta las teised ka postitavad.
Peaasi et smartpost toimib.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
06.08.2010 22:10:06
|
|
|
eks sõltub ka inimtüübist. kui ma olen lubanud kellelegi paki saata, siis see on prioriteet nr.1, s!tta sest toidust, sellepärast jõuab hiljem muretseda, kui kohustused täidetud
aga jah, ilmselt oleme mõlemad piisavalt kindlad oma seisukohtades ja selles vaidluses absoluutset tõde ei selguks
algul olin SP peale ikka üsna tige, et "tra kellele see nüüd hea oli". aga nüüd juba suht poogen. erilist säästu EP'ga võrreldes pole ja üldse ostan suurema osa nänni kas välismaalt või fikseeritud postikuluga Eesti e-poodidest (kas Elion oma 59.- postiga või siis ox.ee oma nähtamatu postikuluga). pealegi paarkümmend krooni siia-sinna säästu või lisakulu on niivõrd tühine, et ei vääri higistamist
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
1 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
23.08.2010 14:33:06
|
|
|
Kuressaares see pakiautomaatide asukoht nüüd küll suurt rolli ei mängi, sest vahet ei ole, mis linna otsas need on - 30 minutiga saab jala nagunii ühest linna äärest teise. Aga, mis mind siia kirjutama ajendas on see, et Eesti Vabariigi saari kohtleb SmartPost küll nagu teist riiki. Paki jõudmine võtab ikka kohutavalt palju aega. Kui algul suure hurraga sai SmartPosti teenust eelistatud ELS'ile, siis enam mitte. Olgugi et ELS on veidi kallim, siis vähemalt jõuab pakk juba järgmine päev sihtkohta. Selle ajaga, mil SmartPostiga midagi Saaremaale jõuab, on tulnud isegi Lõuna-Koreast pakk kiiremini.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
23.08.2010 14:40:00
|
|
|
parasitego kirjutas: |
Kuressaares see pakiautomaatide asukoht nüüd küll suurt rolli ei mängi, sest vahet ei ole, mis linna otsas need on - 30 minutiga saab jala nagunii ühest linna äärest teise. Aga, mis mind siia kirjutama ajendas on see, et Eesti Vabariigi saari kohtleb SmartPost küll nagu teist riiki. Paki jõudmine võtab ikka kohutavalt palju aega. Kui algul suure hurraga sai SmartPosti teenust eelistatud ELS'ile, siis enam mitte. Olgugi et ELS on veidi kallim, siis vähemalt jõuab pakk juba järgmine päev sihtkohta. Selle ajaga, mil SmartPostiga midagi Saaremaale jõuab, on tulnud isegi Lõuna-Koreast pakk kiiremini. |
Ma ei tea mis juttu sa ajad ,aga minu kõik pakid on ära tulnud kas järgmisel päeval või ülejärgmisel. Aga see see paigutus Kuressaares on küll idiootsus, kaks Smartposti paigutuvad üksteise läheduses(5min tee jala), selle asemel ,et kuskile kesklinna mida võiks kolida nagu vanasti oli.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
keerulinev
HV vaatleja
|
23.08.2010 21:05:14
|
|
|
Tulevikus võiks automaadi juurde kaamerad ka tekkida nagu sularahaautomaatidel on.Siis oleks veits kindlam ilma ettemaksuta kaupa saata.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
23.08.2010 22:05:31
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Ma ei tea mis juttu sa ajad ,aga minu kõik pakid on ära tulnud kas järgmisel päeval või ülejärgmisel. Aga see see paigutus Kuressaares on küll idiootsus, kaks Smartposti paigutuvad üksteise läheduses(5min tee jala), selle asemel ,et kuskile kesklinna mida võiks kolida nagu vanasti oli. |
Siis on sul lihtsalt vedanud (1 korra olen järgmisel päeval paki kätte saanud), sest ma ei usu, et saatja mulle jama ajab paki teele panemise asjus (ja seda korduvalt). Ja nagu SmartPosti koduleheküljelgi ilutseb lause "Saaremaale jõuavad pakid ülejärgmisel tööpäeval" - siis tekib küsimus, et mida asja? Minu teada praamid ei sõida ülepäeviti.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Badmad
HV kasutaja

|
26.08.2010 22:37:08
|
|
|
SmartPostil on tegelt üks suur miinus, millele nad võiksid tähelepanu pöörata: saaja tuvastus. Ehk siis saaja peaks id-kaardi või pangakaardiga ennast nö. registreerida. Kasvõi selline süsteem - topid idkaardi sisse, sisestad pini ja masin sülitab kaardi tagasi (saaja nimi ja pangakaardi omaniku nimi peab ühtima ja uks tuleb lahti). Mingigi märk jääks siis alles ning selline lähenemine hoiaks eemale pettureid ja muid muidusööjaid.
Mina ei julge seda teenust kasutada, kui müün midagi läbi suvalise foorumi või emaili. Põhjus nimelt lihtne, igalpool räägitakse neist petuskeemidest, kus pettur on nö "vahendaja". Kes pole asjast kuulnud, siis võib uurida apple foorumist või mujalt.. Hetkelise süsteemiga annab pettur mulle suvalise zen stardika telefoni numbri ja nime, mina panen paki teele, tema võtab paki välja ja haihtub.
Õnneks HV foorumis on id kaardi aut ning selle foorumi puhul probleem puudub
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.08.2010 22:40:29
|
|
|
Badmad kirjutas: |
SmartPostil on tegelt üks suur miinus, millele nad võiksid tähelepanu pöörata: saaja tuvastus. Ehk siis saaja peaks id-kaardi või pangakaardiga ennast nö. registreerida. Kasvõi selline süsteem - topid idkaardi sisse, sisestad pini ja masin sülitab kaardi tagasi (saaja nimi ja pangakaardi omaniku nimi peab ühtima ja uks tuleb lahti). Mingigi märk jääks siis alles ning selline lähenemine hoiaks eemale pettureid ja muid muidusööjaid.
Mina ei julge seda teenust kasutada, kui müün midagi läbi suvalise foorumi või emaili. Põhjus nimelt lihtne, igalpool räägitakse neist petuskeemidest, kus pettur on nö "vahendaja". Kes pole asjast kuulnud, siis võib uurida apple foorumist või mujalt.. Hetkelise süsteemiga annab pettur mulle suvalise zen stardika telefoni numbri ja nime, mina panen paki teele, tema võtab paki välja ja haihtub.
Õnneks HV foorumis on id kaardi aut ning selle foorumi puhul probleem puudub  |
kui inimene kes ostab sult asja annab sulle tel nr, siis vaevalt ta vale inimese numbri annab :lol
Kui sa suhtled ostjaga, ta kannav raha yle, siis annab oma mobla nr, siis milles probleem? Pettur ta pole, sest ostis kauba
Mis krd apple foorum ja hetkeline süsteem
Asi jääb natuke segaseks, äkki sa täpsustad, mida sa mõtlesid ?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Badmad
HV kasutaja

|
26.08.2010 23:01:17
|
|
|
jeesus188, vaata süsteem selline: Ostja on A, müüja on B, pettur on P.. müüja B soovib kaupa müüa, temaga võtab ühendust pettur P ning soovib osta. Pettur P teeb müügikuulutuse sama asjaga ning leiab ostja A. Seejärel küsib pettur P müüjalt B arveldusnumbrid mille annab ostjale A kuhu tuleb kanda raha. Pettur P annab müüjale B korraldus saata kaup smartpostiga kuhugi kohta, annab ostja A eesnime ja suvalise zeni stardika telefoni nr. Müüjale B tuleb ostja A raha ning pettur P võtab puhtalt kauba välja smartpostist järmine päev. Ühtegi märki tegelasest ei jää.
Millest raske aru saada? Sa ei tea ju kellega sa reaalselt suhtled läbi emaili või foorumi, ega petturid lollid pole..
Ma lihtsalt ütlen, et mina eelistan saata tundmatutele kaupa eesti postiga, kuhu reaalne inimene peab idkaardiga järele tatsama või siis kulleriga.
Sa polnud vist enne sellisest asjast kuulnud?
iizi
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.08.2010 23:10:17
|
|
|
Badmad kirjutas: |
jeesus188, vaata süsteem selline: Ostja on A, müüja on B, pettur on P.. müüja B soovib kaupa müüa, temaga võtab ühendust pettur P ning soovib osta. Pettur P teeb müügikuulutuse sama asjaga ning leiab ostja A. Seejärel küsib pettur P müüjalt B arveldusnumbrid mille annab ostjale A kuhu tuleb kanda raha. Pettur P annab müüjale B korraldus saata kaup smartpostiga kuhugi kohta, annab ostja A eesnime ja suvalise zeni stardika telefoni nr. Müüjale B tuleb ostja A raha ning pettur P võtab puhtalt kauba välja smartpostist järmine päev. Ühtegi märki tegelasest ei jää.
Millest raske aru saada? Sa ei tea ju kellega sa reaalselt suhtled läbi emaili või foorumi, ega petturid lollid pole..
Ma lihtsalt ütlen, et mina eelistan saata tundmatutele kaupa eesti postiga, kuhu reaalne inimene peab idkaardiga järele tatsama või kulleriga.
Sa polnud vist enne sellisest asjast kuulnud?
iizi  |
tegelikult kui ma kaupa ostan, siis see ei ole mina, vaid on sõbrad marsilt. Kuna sõrmejälgi ei võeta, siis ei saa tõestada, et nemad asju ostsid. Kuidagi õnnestus neil pin uno ja pin dos saada kahjuks
Id kaarti neil ka kahjuks polnud, audentisid minu omaga
Teooriaid võib palju olla....... mingi eestlane pidi ka ufo olema, valimiste ajal telekast näitas. Aga liiga paranoiliseks ei tasu ka minna.
Kui kõike kardad, siis istu kodus, aga sul syya vaja ka saada. Kust syya saad? Kui keegi toob, äkki on myrgitatud jne
tsitaat: |
Ma lihtsalt ütlen, et mina eelistan saata tundmatutele kaupa eesti postiga, kuhu reaalne inimene peab idkaardiga järele tatsama või siis kulleriga.
|
Mis kulleriga ?
Mul tuleb kuller ukse taha, viskab paki pihku ja kui kysin kuhu vaja alla kirjutada, vastab, et mul aega pole, panen ise mõne juku sinna kirja
Tavaline laks
Vot pdp on allkirja vastu paki andmine
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Badmad
HV kasutaja

|
26.08.2010 23:29:30
|
|
|
No igaühe oma teha, mis süsteemi valib, valin smartposti siis, kui ma müün enda arvates odavat kraami. Kui müüd mingisuguse objektiivi või läpaka mille hind üle 10k on siis paneb ikka mõtlema küll, eriti kui foorumites kurdetakse sellise petusüsteemiga petta saamist.
Mis kulleriga icon_lol.gif ?
Mul tuleb kuller ukse taha, viskab paki pihku ja kui kysin kuhu vaja alla kirjutada, vastab, et mul aega pole, panen ise mõne juku sinna kirja icon_lol.gif
Tavaline laks
Vot pdp on allkirja vastu paki andmine icon_wink.gif
|
ja kui kuller nii tegutseb, siis see kulleri oma viga kui suvalisele vandile paki üle annab ning siis on asja ajamine juba kullerifirmaga
Kui kõike kardad, siis istu kodus, aga sul syya vaja ka saada. Kust syya saad? Kui keegi toob, äkki on myrgitatud jne icon_lol.gif
|
Pole vaja asjaga üle ka pingutada, tundub et sul väike õlle sees vms Äri tegemisel pead lihtsalt oma isiklikke riske maandama nii palju kui võimalik ja ma ei pea seda imelikuks asjaks
ja juba enne mainisin, et HV-s asi toimib väga kenasti, see probleem puudutab pigem suva foorumeid, kus igaüks saab 3 sekundiga kasutaja teha.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
26.08.2010 23:35:37
|
|
|
Viimase 3 paki puhul ei ole EP kuller minu käest dokumenti küsinud, DPD samuti. Kuller pole sugugi mitte turvalisem teenus.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Badmad
HV kasutaja

|
26.08.2010 23:47:16
|
|
|
no nii palju ta turvalisem on, et ta viib asja kuhugi ukse taha, mitte ei jäta kuhugi suvalisse kasti poes. Probleemide tekkimisel saab sealt saaja aadressist hakata asju lahti harutama..
btw, kes süüdi jääb kui kuller valele inimesele paki üle annab, arvatavasti ikka kuller? Ja noh minu loogiline mõtlemine ütleb et, ükski pettur ei lase saata kaupa enda koju, hiljem vist suht kerge saatjal asja klaarima sinna minna
ausalt öeldes, mul savi, ma ei ütle et smartpost on halb, smartpost on ülikiire ja hea koht: järjekordasid pole, saab kell 22 pakile järgi minna jnejne. Lihtsalt tõin välja väikese pisiasja mida mõni kuritarvitada võib. Minu jaoks teema lõppenud.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.08.2010 00:01:42
|
|
|
no seletage mulle ära, et kui ma ostan kauba, tellin paki smartposti, mul mobla taskus- sms tuleb mulle moblale,lähen pakile järele, siis kuidas pettur selle paki endale saab? bullshit
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
27.08.2010 00:07:12
|
|
|
jeesus188, ta mõtles asja tesitpidi, et sina saadad paki ennem ja pettur tõmbab jälgigi jätmata lesta.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.08.2010 00:21:54
|
|
|
no kui aus olla, siis ma ei saada kunagi ennem pakki kui raha on käes, samas suheldakse ikka maili teel ja selle sama mailiga saadetakse ka mobla nr paki saatmise aadressiga.
Ma saadan alati maili kui ma olen raha teele saatnud koos enda kontakt andmetega
Edit: tegelt nüüd lõpuks jõudis kohale seee a,b,c värk, aga see suht kurjoosne teema. yks tellib, teine maksab, kolmas saadab ja neljas juba pakiga soomes.
See peab olema totaalne ebaõnn kahjuks
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
27.08.2010 07:51:42
|
|
|
jeesus188: OT: Aga saada siis pakk tähitult / või ka tähitult + kindlustatud.
Maksad tiba rohkem, kuid see-eest väljastatakse adressaadile ainult isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel.
Ning teatud kaubagruppide korral näeb tegelikult juba Postiseadus seda ette, et tuleb tähitud saatmist / ja ka kindlustatud saatmist kasutada.
-------------------------------------
Nii, et pole alati sugugi nii, et teen mingi suvalise paki ja viskan selle suvaliselt mingisse postifirmasse ja siis see lõppeb nutu ja pisaratega, et küll on pakk kadunud või muud jamad. Kõige eest tuleb juba ise ette hoolitseda, et riskid maksimaalselt maandatud oleks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.08.2010 07:57:04
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
jeesus188: OT: Aga saada siis pakk tähitult / või ka tähitult + kindlustatud.
Maksad tiba rohkem, kuid see-eest väljastatakse adressaadile ainult isikut tõendava dokumendi ettenäitamisel.
Ning teatud kaubagruppide korral näeb tegelikult juba Postiseadus seda ette, et tuleb tähitud saatmist / ja ka kindlustatud saatmist kasutada.
-------------------------------------
Nii, et pole alati sugugi nii, et teen mingi suvalise paki ja viskan selle suvaliselt mingisse postifirmasse ja siis see lõppeb nutu ja pisaratega, et küll on pakk kadunud või muud jamad. Kõige eest tuleb juba ise ette hoolitseda, et riskid maksimaalselt maandatud oleks.  |
Teada tõde, et iga mees kiida oma ....
Ok, ma arvan, et kes tahab see saadab, kes ei taha seee saadku, millega tahab
Minu poolt see teema lõpetatud
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
 |
Hinnavaatlus »
Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »
Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD) |
mine lehele eelmine 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 119, 120, 121 järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|