Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
villu70
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
26.08.2010 18:07:46
|
|
|
Nonii nüüd kus olen lõpusirgel võin öelda nii ,et midagi erilist see mäng pole ja annaksin hindeks 6/19. NAtukene lühikeseks jääb, autode valik suht nutune, massihävitusrelvadest pole üldse ühtegi jälge(RPG jne) , eriti ajuvaba oli see veel ,et kui katuse peale vist lendad siis kohe kutu või juhtus see lihtsalt sellest ,et liiga suure hooga. Plussid on kindlasti hea graafika, suht talutav stoori ja koguaeg oli ka mingit põnevust. Üks hea asi mida proovige minge selle suure silla vahpeale(jalakäijate tee) ja sõitke täisgaasiga teisele poole, kui sealt maha sõidate täie hooga siis saad omakorda veel ühe hüppe(ma ühekorra aint proovisin ja hüppas) ja hästi läheb saate võibolla isegi majakatusele kui mingi lõpmatuseni elu trainer vms.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
1 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
3.0
HV kasutaja
|
26.08.2010 19:51:37
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
ah hea jutt ka ju. Sama hästi võiks öelda et GTAs pole ka kunagi free roami olnud, lihtsalt PEAD minema missiooni tegema
Ega linnas peale relvapoe tühjaks röövimise ja pärast seda kogu moona linnaelanike peale täristamise suht tarka vist teha polegi.  |
aga kui kõik missioonid gtas ära teha siis ongi freeroaming.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 20:04:23
|
|
|
K3ndu kirjutas: |
Nonii nüüd kus olen lõpusirgel võin öelda nii ,et midagi erilist see mäng pole ja annaksin hindeks 6/19. NAtukene lühikeseks jääb, autode valik suht nutune, massihävitusrelvadest pole üldse ühtegi jälge(RPG jne) , eriti ajuvaba oli see veel ,et kui katuse peale vist lendad siis kohe kutu või juhtus see lihtsalt sellest ,et liiga suure hooga. Plussid on kindlasti hea graafika, suht talutav stoori ja koguaeg oli ka mingit põnevust. Üks hea asi mida proovige minge selle suure silla vahpeale(jalakäijate tee) ja sõitke täisgaasiga teisele poole, kui sealt maha sõidate täie hooga siis saad omakorda veel ühe hüppe(ma ühekorra aint proovisin ja hüppas) ja hästi läheb saate võibolla isegi majakatusele kui mingi lõpmatuseni elu trainer vms. |
Nimeta siis paar mängu kus on parem story, animatsioonid ja voice-acting. Gta 4 se küll pole, sai kõik läbitud ja minu maitsele on Mafia2 parem, kuigi ka GTA4 + lisad olid head, eriti Gay Tony. Mis neist autodest ikka valida täitsa piisavalt oli, ega sa furgooniga niivõinaa kunagi ei käula.
Mina austan seda mängu igati ja 9/10. natuke lühike seepärasti 1 punn vähem
-----
Neil kes peale Gta4ja storyt niisama free roamivad neil vist liialat aega üle, mine aita oma tädi aiamaal vms : D
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prozer
HV kasutaja

|
26.08.2010 20:09:50
|
|
|
lõpp oli liiga äkiline ja palju lahtisi otsi jäi kokku tõmbamata. Mafia 1 oli kindlasti parem, samas graafika mängitavus ja stoori olid küll nt GTA-st üle.
_________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus. |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
mildseven
HV vaatleja

|
26.08.2010 20:11:40
|
|
|
gamepood.ee's saab 240ga kätte. Nb: vene keelne versioon.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crow
HV kasutaja

|
26.08.2010 20:13:07
|
|
|
kuidas selle Auto assist Off saab ?
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.08.2010 20:19:54
|
|
|
scarface kirjutas: |
Nimeta siis paar mängu kus on parem story, animatsioonid ja voice-acting. Gta 4 se küll pole, sai kõik läbitud ja minu maitsele on Mafia2 parem, kuigi ka GTA4 + lisad olid head, eriti Gay Tony. |
Story on samal pulgal, voice acting samal pulgal
animatsioonid mafias paremad
kuid meelelahutus oli GTA4 ikka kõvasti üle - huumor ning oluliselt mitmekülgsem
raadiod GTA4 suur pluss - mafia's on see formaalsus
masinate käitumine oli gta's parem - erinevad sõidukid olid erinevad
mafias lihtsalt mõned on kiiremad
simulation modes aga uisutavad ropult
iseenesest mäng on norm
meelt lahutab hästi ja ei nurise
sihtgrupp sellel pelal ka kenasti kitsam - suurimad kiitjad on igasugused mafia temaatika lugupidajad
ps gta4 oli 2008a konsoolikas - 2a vana
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.08.2010 20:28:03
|
|
|
Igastahes, mäng läbi ja minu poolt hindeks 6.5/10.
Võrreldes esimese Mafia osaga oli mäng palju lineaarsem ning minu meelest oli ka story nõrgem. Missioonide valdkonnas oli vaheldust Mafia esimeses osas rohkem (võidusõit, lennujaam, suur sadam, snaiperi missioon, jne) ning üleüldse olid missioonid huvitavamad, kuna tihti oli võimalik samale missioonile erinevalt läheneda. Mafia 2'es oli tihti tunne, nagu mingit CoD seeria laadset tunnel shooterit mängiks. Ka kaart oli Mafia esimeses osas mitmekülgsem, kuna oli võimalik ka linnast välja sõita.
Lisaks sellele on mäng ka liiga lihtne. Mängisin hard taseme peal ning surma sain ainult siis, kui ise hooletu olin ja kiirustasin. See, et elud taastuvad, ei istu mulle kohe üldse.
Positiivsete külgedena võiks välja tuua väga hea graafika. Pole ammu nii ilusat mängu näinud, eriti öösel ja vihmaga või siis talvel. Cover süsteem töötab ka väga hästi ning tulevahetused jätavad tänu sellele väga tõetruu mulje. Raadio jaamad ning muusika oli ka väga hea, kuid tundus, et "playlist" oli võrdlemisi lühike.
Kokkuvõttes võiks öelda, et ma olen natuke pettunud. Samas, kuna mu ootused olid väga kõrged, siis ma ka ei imesta, et mäng neid täita ei suutnud. Sellegi poolest, 10 tundi head meelelahutust, nii et ei kurda.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
26.08.2010 20:39:17
|
|
|
Mida kuradit ma selle pedekaga peale hakkan , ei saa enam edasi rsk.
Töllakas vahib lolli näoga otsa, ei räägi, ei jookse eest ära.... üldse mnnigi ei tee noh.
Spoiler 
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.08.2010 20:49:01
|
|
|
võtas-uxu, mingi bug arvatavasti. Uuesti proovisid alustada viimasest save'ist?
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
26.08.2010 21:05:02
|
|
|
Kumb on Maffia II jaoks etem - Phenom II klokitud kõrgemale või unlocked 4 aeglasemalt?
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
26.08.2010 21:10:27
|
|
|
LightsabeR, 2 korda proovisin, võin ju korra-kaks veel nüsida aga kui ei joppa siis minujaoks game over.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
metallika
HV Guru

|
26.08.2010 21:17:08
|
|
|
võtas-uxu, LightsabeR,
kuidas te juba saate olla läbi teinud või seal lähedal, kui mäng pole müügile tulnudki
EDIT: või on kuskilt juba saada olnud täna?
|
|
Kommentaarid: 388 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
26.08.2010 21:17:29
|
|
|
metallika, are u for real?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
henry300
HV kasutaja
|
26.08.2010 21:31:21
|
|
|
Kas progames on special edition kah?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
26.08.2010 21:32:13
|
|
|
scarface kirjutas: |
K3ndu kirjutas: |
Nonii nüüd kus olen lõpusirgel võin öelda nii ,et midagi erilist see mäng pole ja annaksin hindeks 6/19. NAtukene lühikeseks jääb, autode valik suht nutune, massihävitusrelvadest pole üldse ühtegi jälge(RPG jne) , eriti ajuvaba oli see veel ,et kui katuse peale vist lendad siis kohe kutu või juhtus see lihtsalt sellest ,et liiga suure hooga. Plussid on kindlasti hea graafika, suht talutav stoori ja koguaeg oli ka mingit põnevust. Üks hea asi mida proovige minge selle suure silla vahpeale(jalakäijate tee) ja sõitke täisgaasiga teisele poole, kui sealt maha sõidate täie hooga siis saad omakorda veel ühe hüppe(ma ühekorra aint proovisin ja hüppas) ja hästi läheb saate võibolla isegi majakatusele kui mingi lõpmatuseni elu trainer vms. |
Nimeta siis paar mängu kus on parem story, animatsioonid ja voice-acting. Gta 4 se küll pole, sai kõik läbitud ja minu maitsele on Mafia2 parem, kuigi ka GTA4 + lisad olid head, eriti Gay Tony. Mis neist autodest ikka valida täitsa piisavalt oli, ega sa furgooniga niivõinaa kunagi ei käula.
Mina austan seda mängu igati ja 9/10. natuke lühike seepärasti 1 punn vähem
-----
Neil kes peale Gta4ja storyt niisama free roamivad neil vist liialat aega üle, mine aita oma tädi aiamaal vms : D |
TEadmiseks sulle ,et GTA IV ei meeldinud mulle üldse, paar tundi ja tuli Uninstall, sama ka Ballad of Gay tony jne, ei oskagi öelda kus parem story ei tule koheselt meelde, võibolla Assassins Creed 2 mis meelde on jäänud, aga jah need on erinevad zanrid. Suur miinus on mängul ikkagi lühiksus ja edasi e isaa pelada.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
asjameez
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 21:33:21
|
|
|
Kui on ainult kesine story ja free ride pole, siis on ju küll kaka Teed mõne tunniga läbi ja viskad nurka. Ei ole nii, et paari kuuga toksid paarsada tundi nagu GTA IV sai mängitud.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.08.2010 22:09:47
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
LightsabeR,
Spoiler 
Tead milles bug oli, lasin mehed maha vales järjekorras  kui jätsid selle taga trepipeal kõõluva venna viimaseks siis sai edasi.
Nii ajuvaba ,et mul pole sõnu.
Tra ma korjasin lõpu jaoks sellise relvaarsenali kokku et jube. Räägiti ,et tuleb mingi hullem madin. Pähh, sittagi polnus seal, easy-ga oli küll täis lõtva läbi jooksmine. Minu bad.... et easy valisin.
|
Spoiler 
Selles mängus esineb jah igasuguseid erinevaid buge. Selline tunne, et beta testerid pole oma tööd eriti hästi teinud. Mul oli selline jama, et ei saanud chapter 14 sinna Mona Lisa baari sisse. Lihtsalt uks ei avanenud. Pärast 2K foorumist lugesin, et paljudel teistel sama probleem. Keegi leidis aga lahenduse, nimelt pidi raha kogumiseks autosid purusama, mitte poode röövima, siis sai uksest sisse. Täiesti sürr kuidas sellised bug'id full release'i sisse on jäänud.
Ja viimane lahing oli lihtne jah, üldse, kogu mäng oli väga lihtne, kuna cover süsteem kaitseb sind 100% ning elud taastuvad suht kiirelt. Lisaks sellele pole vastased ka reeglina eriti agressiivsed. Ja ma mängisin veel hard'i peal.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
26.08.2010 22:33:02
|
|
|
Kas kuidagi sellest mängu kinni panemise jamast ka lahti saab? see et pildi tumedaks lööb?
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|