Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ardivaba
HV vaatleja
|
25.08.2010 19:48:48
Gather Network - Kriitikat paluks ja näpunäiteid paluks |
|
|
Konstruktiivset kriitikat paluks .
Ma tunnistan, et ma ei oska eriti disainida, kuid ma üritan enda oskuski parandada, see on siis mingi kolmas valmis disain mis photoshopis kokku klopsind olen.
Aga siiski otsustasin, et koodin selle kujunduse ära, ning seon selle oma tulevase Counter-Strike pluginaga.
Et mida te muuta soovitate? Põhiteksti font tuleks kindlasti ära muuta aga ma ei suuda ühtegi sobivat leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tanel98
HV kasutaja

|
25.08.2010 20:28:50
|
|
|
Põhiteksti fondina tasub ikka kasutada web-safe fonte. Sinule läheks siis Arial, Verdana, Tahoma vist ka peaks olema enamikel olemas.
Disainist siis. Kõigepealt see mis meeldib:
Selge ja leotav.
Muud nagu mis meeldib ei oska välja tuua. Otseselt mis ei meeldi on ka raske öelda, aga sellisest touchist jääb puudu.
Menüü ja vahed peaksid veidi väiksemad olla, et asi oleks kompaktne. Sisuteksti reavahe on hea, kui õige fondi ka saab usun, et jääb suht ok. Kastide omavahelised vahed võiks väiksemad olla, aga mitte väga. Pealkirjad on head, tulevad ilusti välja.
Tundub, et asi natuke poolik ka veel?
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardivaba
HV vaatleja
|
25.08.2010 20:53:06
|
|
|
Kuule asi poolik ka jah, see Gather Network ja see windigsi logo tuleb kindlasti välja vahetada...mul said ideed otsa, ning mõtlesin, et keegi oskab head nõu anda mida lisada.
Sinu soovitused lähevad käiku, tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
26.08.2010 12:49:02
|
|
|
rõvedalt suur tekst. jälle mingitele silmapiidritele või?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
26.08.2010 19:27:40
|
|
|
Kui teksti ongi nii vähe siis näeks leht eriti nõme väikese kirjaga välja.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardivaba
HV vaatleja
|
26.08.2010 22:48:22
|
|
|
punktiir kirjutas: |
rõvedalt suur tekst. jälle mingitele silmapiidritele või? |
Nagu Raitz ütles, et väike tekst ei sobi kuidagi, ning minu projekti jaoks on selline sisukogus just ideaalne, aga ei taha imepisikest kodulehte sellepärast, et sisu puudub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
punktiir
HV Guru
|
26.08.2010 22:57:06
|
|
|
no alati võib koduka mõõdud ju väiksemaks teha:d kui sisu puudub siis miks nii suur?
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
2 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardivaba
HV vaatleja
|
28.08.2010 15:36:14
|
|
|
punktiir kirjutas: |
no alati võib koduka mõõdud ju väiksemaks teha:d kui sisu puudub siis miks nii suur? |
Väiksed kodulehed + Suured Resolutsioonid = Kohv + Sool
Suured kodulehed + Väiksed Resolutsioon = Lihtsalt suure kodulehe vähendatud versioon...
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|