Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Studio 1717 ja bluetooth märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Renq
HV veteran
Renq

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.08.2010 09:55:06 Dell Studio 1717 ja bluetooth vasta tsitaadiga

kuidas seda tööle saada ja mida on selleks vaja installida, või on mingi nupu combo selle jaoks, et käima saada?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2010 10:00:11 vasta tsitaadiga

delli lehel on bluetooth modulile eraldi driver. Tööle läheb tavaliselt wireless switchi alt, mis sul ka wifi sisse lülitab. Veendumaks mooduli olemasolu üle võid biosis system infot vaadata, seal on bluetooth eraldi välja toodud.

Tegelikult on ka biosis olemas seaded kas see peaks sees või väljas olema aga by default on ta sisse lülitatud.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 25.08.2010 10:04:45 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
delli lehel on bluetooth modulile eraldi driver. Tööle läheb tavaliselt wireless switchi alt, mis sul ka wifi sisse lülitab. Veendumaks mooduli olemasolu üle võid biosis system infot vaadata, seal on bluetooth eraldi välja toodud.

Tegelikult on ka biosis olemas seaded kas see peaks sees või väljas olema aga by default on ta sisse lülitatud.

no läppari ostulehel oli kirjas bluetooth. ja ma ausõna otsisin seda driverit a mitte ma ei näinud ja device manager näitabki ühte asja hüüumärgiga, mis on installimata.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.08.2010 11:03:37 vasta tsitaadiga

vaata biossi, biosis on kirjas kas bluetooth device on installed või mitte. See peaks andma 100% vastuse.
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2010 11:07:12 vasta tsitaadiga

biosist sise lülitamata ilmselt. samas by def on enabled tal.
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 25.08.2010 16:09:51 vasta tsitaadiga

biosis on kirjas, et enabled ja üks küsimus veel. mu ema dell inspironil on nii, et kui näpp liigutada mööda mousepadi ääre poole, siis ta jäkab liikumist ise, sellel on aga nii, et kui näpuga äärde jõuan, jääb hiir seisma. on see mingi driveri puudus või ongi ta siuke?
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.08.2010 16:38:44 vasta tsitaadiga

Järelikult on olemas bluetoothi kaart arvutis. Võid kontrollida igaks petteks biosist, kas ka on aktiveeritud kuigi peaks olema. Ülejäänud on windowsi asi juba. Delli driveri lehel networksi all peaks olema mingi dell application. mille all on "applies to: wireless *** bluetooth minicard". Minu puhul on see siis wireless 370 aga ma ei ole kindel mis bluetooth moodul sul seal sees on.

See ääre funktsionaalsus peaks olema kõigil synapticsi touchpadidel, paraku nagu olen aru saanud, siis dell on viimaste mudelitega teinud koostööd alpsiga. Ilmselt seega seda funktsiooni saada ei õnnestu, kui aga tegu tõesti synapticsi omaga siis saad selle halduse alt aktiveerida antud funktsionaalsuse.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 25.08.2010 17:26:51 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
Järelikult on olemas bluetoothi kaart arvutis. Võid kontrollida igaks petteks biosist, kas ka on aktiveeritud kuigi peaks olema. Ülejäänud on windowsi asi juba. Delli driveri lehel networksi all peaks olema mingi dell application. mille all on "applies to: wireless *** bluetooth minicard". Minu puhul on see siis wireless 370 aga ma ei ole kindel mis bluetooth moodul sul seal sees on.

See ääre funktsionaalsus peaks olema kõigil synapticsi touchpadidel, paraku nagu olen aru saanud, siis dell on viimaste mudelitega teinud koostööd alpsiga. Ilmselt seega seda funktsiooni saada ei õnnestu, kui aga tegu tõesti synapticsi omaga siis saad selle halduse alt aktiveerida antud funktsionaalsuse.

mkay, pime kana leiab ka tera, bluetoothi installimise ajal käib selle aktiveerida vajutades Fn + F2 või siis Radio on/off switchiga. Fn + F2 ei juhtu nagu midagi ja raadio nupp on kus? manualist otsisin, ei leidnud nagu.

mnjah, panin selle uusima alpsi driveri peale a ei muutunud nagu midagi. kas siis sellega ei saagi suuremaid pindasid selectida tirides või on mingi abinupp?

ma ei ole selle läpakate teemaga päris kodune.
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.08.2010 17:29:44 vasta tsitaadiga

radio nupp on see samune kust sa wifi tööle paned. Mingitel studio läpakatel oli see kaane hinge otsas, selle puhul ei tea. Radio switch siis üldiselt kontrollib kõike korraga - bluetooth, wifi, 3g, wimax - vastavalt mis moodulid installitud ja mis on pandud hardware switchi kontrolli alla.

Suuremat pinda on mõistlik tirida hoides mouse 1 klahvi all ja siis touchpadi mööda sikutada, vajadusel mitme tõmbega.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 25.08.2010 17:50:23 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
radio nupp on see samune kust sa wifi tööle paned. Mingitel studio läpakatel oli see kaane hinge otsas, selle puhul ei tea. Radio switch siis üldiselt kontrollib kõike korraga - bluetooth, wifi, 3g, wimax - vastavalt mis moodulid installitud ja mis on pandud hardware switchi kontrolli alla.

Suuremat pinda on mõistlik tirida hoides mouse 1 klahvi all ja siis touchpadi mööda sikutada, vajadusel mitme tõmbega.

kui see on raadio nupp, siis ma seda juba proovisin ja mitte muffigi ei toimunud. krt ma ei saa aru mis jama see on.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Studio 1717 ja bluetooth
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.