Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xxlmaster
HV Guru

|
24.08.2010 16:31:36
|
|
|
PlatoonSgtElias, aga räägi mis mängud sulle meeldivad.
Palju sa GTA4 hindeks annaks (sellega oleks vast kõik öeldud)?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.08.2010 16:34:47
|
|
|
eurogameri "probleem" paistab olevat selles, et nad tahavad ära kasutada kogu 10 punktilist skaalat. Ehk siis keskmine mäng = 5. Enamus teiste arvustajate arvates tundub 7.5-8 olevat see hinne mille keskpärased mängud saavad.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.08.2010 16:39:47
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
eurogameri "probleem" paistab olevat selles, et nad tahavad ära kasutada kogu 10 punktilist skaalat. Ehk siis keskmine mäng = 5. Enamus teiste arvustajate arvates tundub 7.5-8 olevat see hinne mille keskpärased mängud saavad. |
Sa ütled siis, et Mafia2 peaks olema alla keskmise mäng?
Godfather oli paras piix ja sai ka parema hinde? Isegi demo põhjal ei olnud ta alal keskmise kohe kindlasti sama asi ka Kane and Lynch 2 kohta, mis ei olnud alla keskmise mäng nagu osad reviwed seda võtsid..
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.08.2010 16:46:09
|
|
|
Ah tõsiselt, saage juba üle. Nagu eelmiseid kordigi olen toonud näite MW2 põhjal, mida on taevani kiidetud ja maa põhja kirutud. On inmesi kes mängivad ja kellele meeldib ja on neid kellele ei meeldi.
Milleks peab sellise asja üle vaidlema üldse?
Ja keda krdit kotib see scoor? Ma pole veel kunagi mängude puhul mingit scoori vaadanud ja ei vaata ka edaspidi
viimati muutis xxlmaster 24.08.2010 16:46:41, muudetud 1 kord |
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
24.08.2010 16:46:16
|
|
|
Mängu peab ise proovima, mitte lugema kinnimakstud ajakirjaniku arvamust - proovi demo, vaata youtubist tavakasutaja gameplayd, proovi sõbra pool!
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
24.08.2010 16:48:50
|
|
|
S.I.L.L.U kirjutas: |
Mängu peab ise proovima, mitte lugema kinnimakstud ajakirjaniku arvamust - proovi demo, vaata youtubist tavakasutaja gameplayd, proovi sõbra pool! |
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.08.2010 16:54:42
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
S.I.L.L.U kirjutas: |
Mängu peab ise proovima, mitte lugema kinnimakstud ajakirjaniku arvamust - proovi demo, vaata youtubist tavakasutaja gameplayd, proovi sõbra pool! |
 |
Õige!
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.08.2010 16:54:54
|
|
|
Täitsa huvitav oleks teada kes maksab kinni nii tugevalt alla keskmise skoori
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
24.08.2010 17:21:15
|
|
|
Sitt arvamus = kinni makstud?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
24.08.2010 17:23:52
|
|
|
Jah konkurendid maksavad kinni
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.08.2010 17:24:19
|
|
|
Kes konkreetselt võiks see konkurent olla?
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
24.08.2010 17:28:15
|
|
|
GTA'ga ju võrreldakse koguaeg, järelikult siis Rockstar.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
24.08.2010 17:32:45
|
|
|
Teatud devide isiklikud vaenlased
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
24.08.2010 17:35:18
|
|
|
Enamus review lehti on ameerika omad. Seal on ju tüüpiline läänelik suhtumine, et gameplay kõige tähtsam... Kui gangster mängus hüpata, ujuda ja bazookaga lasta ei saa siis on mäng fail.
Müstika kuidas COD sugused käkid võidavad gotysid (COD1-3 olid seda väärt, peale seda on välja lastud ainult sitta)...
Kui ma õieti mäletan siis risen sai ka eurogameri käest mingi väga sitase skoori. Peale seda ma seda lehte eriti ei usalda ka, vähemalt UK EG lehte.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
XATM092
HV veteran

|
24.08.2010 17:35:44
|
|
|
See mäng on siis nii hea, et see meeldiks absoluutselt igale inimesele kes seda proovib?
GOTD? Või isegi GOTC?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
rõve töll
HV vaatleja

|
24.08.2010 17:41:37
|
|
|
Andykas kirjutas: |
Enamus review lehti on ameerika omad. Seal on ju tüüpiline läänelik suhtumine, et gameplay kõige tähtsam... Kui gangster mängus hüpata, ujuda ja bazookaga lasta ei saa siis on mäng fail.
Müstika kuidas COD sugused käkid võidavad gotysid (COD1-3 olid seda väärt, peale seda on välja lastud ainult sitta)...
Kui ma õieti mäletan siis risen sai ka eurogameri käest mingi väga sitase skoori. Peale seda ma seda lehte eriti ei usalda ka, vähemalt UK EG lehte. |
Gameplay ongi kõige tähtsam, mees.
_________________ rawr |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
24.08.2010 17:43:19
|
|
|
rõve töll kirjutas: |
Kui ma õieti mäletan siis risen sai ka eurogameri käest mingi väga sitase skoori. Peale seda ma seda lehte eriti ei usalda ka, vähemalt UK EG lehte. |
Gameplay ongi kõige tähtsam, mees. |
Erinevad maitsed.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
24.08.2010 17:58:13
|
|
|
rõve töll kirjutas: |
Gameplay ongi kõige tähtsam, mees. |
Gameplayd poel ollagi ju, kogu CODi gameplay on selline:
COD on täiesti medcore mäng aga hüpper-supper PR + kõvasti raha, on suutnud sellest teha AAA+ tiitli.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 18:03:24
|
|
|
CoD:MW1,2 upitati sellepärast nii kõvasti, et massidele tutvustada seda reaalset tulevikku mis ees ootab, eelkõige siis teine osa. Tegemist siis eelkõige masside mõjutamiseks loodud mänguga. Maffia on pigem jah selline väiksemale publikule mõeldud mäng, mida võib võtta lihtsalt mängu ja loona. Sellesmõttes igati positiivne.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
24.08.2010 18:07:57
|
|
|
dstar kirjutas: |
Mario153 kirjutas: |
Aah kirjutas: |
Punnitasid küll kõvasti, aga ei tule siit midagi erilist - ajale jalgu jäänud käkerdis. GB 3/5 mnjah...
"In general, it's stop, pop, rinse and repeat from one mission to the next..."
Seda oligi oodata, et tuleb üks igav ühest punktist teise sõitmine ja nurga tagant tulistamine. Ongi kogu gameplay. |
Sul oma arvamus on ka või lihtsalt kaagutad nendega kooris kaasa (mida sa tavaliset teed)? Mängisid mängu läbi? |
On küll, aga ma ei hakka teist korda seda kirja panema. Kui huvitab, otsi ise siit teemast üles. Enne GB arvustust sai täpselt sama juttu räägitud. Ja ülla-ülla - mõnikord isegi arvamused ühtivad...
Noh fanboyd - kuidas EG 4/10 meeldib?
http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review?page=1 |
Ülla...ülla sa mees oled ikka täielik ebard. Viimase 15 päeva jooksul oled teinud 22 halvustavat postitust Mafia 2 teemasse. Krt saa juba üle ja mine tao oma GTA4ja edasi.
Teema läbustamise eest tuleks sulle nädalaks AM peale panna. |
See, et ma ei ole pime fanboy, kes näeb kõike ainult roosades värvides ja toon välja mängu vead, on kohe läbustamine ja AM'i väärt? Kui ei meeldi, pane siis juba ignore. Kaua sa piinad ennast? |
Kuule kes see siin fännboy on Ma pole fulli näinudki.....arvatavasti pole ka sina. Aga sellest sinu halamisest on tõsine kopp ees....igas teemas pead sa lalisema.
Too mõni konkreetne ja asjalik näide mitte ära loobi s.tta
Targem oleks kui sa GTA4 teemast väljapoole üldse ei kirjutakski.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.08.2010 18:09:51
|
|
|
Kus teemas see mulle meelde jäi kus öeldi et dstar, ei ole ühegi mänguga rahul
See vist oli 2009 aasta väljatulevate mängude teemas.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 18:15:15
|
|
|
MatchMaker kirjutas: |
CoD:MW1,2 upitati sellepärast nii kõvasti, et massidele tutvustada seda reaalset tulevikku mis ees ootab, eelkõige siis teine osa. Tegemist siis eelkõige masside mõjutamiseks loodud mänguga. |
ot: |
oota, siis mida vi**u ?? või unustasid "iroonia" tag'e kasutada?^^ |
ontopic: eurogameri kirjutus tundus päris karm ühe mängu kohta. as if tal oleks miskit isiklikku 2k vastu.
Vähemalt kutsust proovima demo, kas mäng on siis tõesti nii jube või autor eksib.
_________________ Winter is coming...
viimati muutis NeroEST 24.08.2010 18:25:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 18:23:17
|
|
|
Aah kirjutas: |
Punnitasid küll kõvasti, aga ei tule siit midagi erilist - ajale jalgu jäänud käkerdis. GB 3/5 mnjah...
"In general, it's stop, pop, rinse and repeat from one mission to the next..."
Seda oligi oodata, et tuleb üks igav ühest punktist teise sõitmine ja nurga tagant tulistamine. Ongi kogu gameplay. |
Sul oma arvamus on ka või lihtsalt kaagutad nendega kooris kaasa (mida sa tavaliset teed)? Mängisid mängu läbi? |
On küll, aga ma ei hakka teist korda seda kirja panema. Kui huvitab, otsi ise siit teemast üles. Enne GB arvustust sai täpselt sama juttu räägitud. Ja ülla-ülla - mõnikord isegi arvamused ühtivad...
Noh fanboyd - kuidas EG 4/10 meeldib?
http://www.eurogamer.net/articles/2010-08-23-mafia-ii-review?page=1 |
Ülla...ülla sa mees oled ikka täielik ebard. Viimase 15 päeva jooksul oled teinud 22 halvustavat postitust Mafia 2 teemasse. Krt saa juba üle ja mine tao oma GTA4ja edasi.
Teema läbustamise eest tuleks sulle nädalaks AM peale panna. |
See, et ma ei ole pime fanboy, kes näeb kõike ainult roosades värvides ja toon välja mängu vead, on kohe läbustamine ja AM'i väärt? Kui ei meeldi, pane siis juba ignore. Kaua sa piinad ennast? |
Kuule kes see siin fännboy on Ma pole fulli näinudki.....arvatavasti pole ka sina. Aga sellest sinu halamisest on tõsine kopp ees....igas teemas pead sa lalisema.
Too mõni konkreetne ja asjalik näide mitte ära loobi s.tta
Targem oleks kui sa GTA4 teemast väljapoole üldse ei kirjutakski. |
Sry, aga ma ei viitsi idiootidega vaielda. Oled ühtlasi esimene tegelane, kes ignore listi lendab - palju õnne. Soovitan sul sama teha, siis saad lõpuks rahu. Be gone.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
24.08.2010 18:23:23
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
PlatoonSgtElias, aga räägi mis mängud sulle meeldivad.
Palju sa GTA4 hindeks annaks (sellega oleks vast kõik öeldud)? |
GTA IV väärib oma skoori, story oli väga võimsalt üles ehitatud, kõik characterid, õppisid neid tundma jne.
Mafia II story jääb pika puuga alla esimesele osale Gameplayst ple vaja rääkidagi, seda teevad teised minu eest.
Mis aga eriti närvi ajab on see, et Mafia II-s on mingi KREISI bugfest käimas, haigelt palju vigasi, näiteks ühes missioonis sepp ei teinud korteri ust lahti, kõndis rahulikult vastu ust koguaeg. tegin mitu korda restarti missioonile aga ei midagi... siis läksin mängust välja ja tagasi sisse ning siis läks tegi ukse lahti. Siis pargi ligidal võtad ühe auto, kaks seppa peaks peale ronima, need lähevad üle aia kusagile mujale, üle pisikese aia enam ei hüppa ka, sõidan siis parki sisse, seal veel üks aed kuhu ei saa kudagi ligi, titaanist torud ees. Sepad ei hüppa üle ka, lihtsalt kõnnivad vastu seda toru, siis sõida masinaga nii ligidale, et teleportreeruvad läbi seina autosse masendav millise käki sepad kokku panid
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 24.08.2010 18:29:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |