Muuseas, Nepaali hashil tõsteti osalemistasu 500 ruupiani (ca 80 EEK)
tsitaat:
18 Aug 10 The Fees for Hashing have Increased!! It has been apparent during the last several months that I am never going embezzle enough from the Hash to be able to retire in the comfort which is due to me after the strain of so many years of abuse in the circle. In fact, if matters were to go on as they are, I would have to stay in work and pay money in to keep the whole thing going.
The main reason for this state of affairs is a substantial rise in the cost of beer. A year ago we paid Rs 1795 for a case of Carlsberg beer. Now it is Rs 2220. Likewise, San Miguel has risen from Rs 1495 to Rs 1840. The effect of these prices has been made worse by the relatively fewer beer payers and the consistently large number of miscreants who get beer down-downs.
To get us back on a sound financial footing I therefore suggested to the pack last week that the run fees be raised to Rs 200 for soft drinkers and Rs 500 for beeries. As I heard not one word of objection to this I declared it agreed and started taking the new amounts. So from now on, to repeat, it will be Rs 200 for soft drinkers and Rs 500 for beer drinkers. I am sure that no-one (except perhaps Keeled and Doggystyle) will be unhappy about this, as you all know that the HHHH remains one of the cheapest forms of exercise and entertainment going. GM (Now I'll just sit back for a few peaceful moments before the complaints arrive.)
the Hares’ goal was to steer them to Estonia, the latest addition to our solar system. never let it be told that Hashers are impeded by such nuisances as logic and common sense.
Pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, kohati võib olla äikest ning sadu on tugev. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse 5-12, rannikul puhanguti 14, saartel 18 m/s. Sooja on 15..20°C.
Ehk siis kõik meie tähtsamad üritused toimuvad vihmaga. Tuletan meelde meie 400 jooks & Pub Crawl!
palju laenutus maksab? -vist ei tasu ära - krt seda teab palju sest hommikuks järgi on.
Ehk mingid kaltsukad keskturul või baltijaamas? pole nendes kohtades aastaid käinud on seal ikka need kaltsumaailmad olemas? _________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee
keegi mind mustakalt peale ei saa võtta? Punase kleidiga ma trolli küll minna ei julge ning õhtuks ma ilmselt kaine ka veel pole, et autoga ise tulla. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
Tere kõigile. Suure kurbusega pean teatama, et kahjuks täna ei jõua kauaoodatud jooksule, ...tervis ei ole päris korras, olen suutnud mingi viiruse hankida. Võin siis kõigi rõõmuks järgmine jooks oma punast kleiti kanda. Lõbutsege täiega ka minu eest ja vaadake ette, et keegi teid rajalt maha ei võta ilusas PUNASES kleidis.ON ON
käidud tehtud nähtud - väga heea ühtegi suuremtat avariid peale selle tundmatu joomaurka ukse ei olnud ja kõik vist hetkelise seisuga suht õnnelikult kodu jõudnud. Nagu minagi, magan end mõne minutiga kaineks ja siis pikemale autoreisile. Õnneks võtab alguses vahepeal laev juhtimise üle saan veel mõne minuti hinge tõmmata.
Kui keegi peaks leidma minu vildist lillega mütsi, teen õlle välja.
Ja kui keegi leidis paari puhtaid sokke, siis need kuulusid samuti mulle
Aga jooksu koha pealt - viimase peal üritus!
Kõik sujus ideaalselt, kohale tuli päris korralik arv seelikuid ja ka ilmaga vedas. Mis veel tahta?
Suured tänud Stains the Couch'le, kes selle vägeva asja ära suutis korraldada.
Pildid tulevad õhtuks. _________________ pole olemas halba ilma, on vaid vale riietus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.