Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MartinV
HV vaatleja
|
22.08.2010 22:12:20
|
|
|
olc kirjutas: |
MartinV kirjutas: |
Tere !
Sain kah siis omale selle vidina Olen väga rahul kuna minu jaoks on touch screen täiesti uus.
Kuna eelmine telefon oli ' Old School ' Ja olen ise kah suht algaja, siis ei oska peale panna uut SoftWarei
Äkki keegi oleks nii tore ja lisaks mind MSNi ja aitaks mul uut softi peale panna ja räägiks mulle kuidas kasutada GPSi ja särki värki.
|
ot: |
Endast targemaid masinati ei ole mõtet osta |
|
Kuid siiksi peab kunagi asjad selgeks tegema endale muidu jäädki ühe koha peale toppama...Enywey kes viitsib veits aidata võtku ühendust
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomslin
HV vaatleja
|
23.08.2010 10:46:13
|
|
|
thomslin kirjutas: |
Tänud, tegin ära. Nüüd on ainult koguaeg vasakul üleval Sinine E ühenduse märk, kuidas sellest lahti saada? |
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6o
HV kasutaja

|
23.08.2010 12:35:58
|
|
|
Tänud, tegin ära. Nüüd on ainult koguaeg vasakul üleval Sinine E ühenduse märk, kuidas sellest lahti saada? |
|
E näitab, et oled EDGE-võrgu levialas, muud midagi. Kustutada seda ei saa.
Pean lisama, et nädalavahetusel Lõuna-Eesti kuppelmaastikel autoga orienteerudes oli väga mugav kasutada MGMapsi- punane nool näitas kenasti liikumise suunda, asukoht oli kogu aeg teada ja tänu mälukaardile salvestatud kaartidele ei kulunud väärtuslikku netimahtu ka. Kuigi paberkaart on igaks juhuks alati autos, ei pidanud vähemalt pidevalt bussipeatusi jms nillima, et aru saada oma asukohast.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
23.08.2010 16:23:53
|
|
|
mar6o kirjutas: |
|
E näitab, et oled EDGE-võrgu levialas, muud midagi. Kustutada seda ei saa.
Pean lisama, et nädalavahetusel Lõuna-Eesti kuppelmaastikel autoga orienteerudes oli väga mugav kasutada MGMapsi- punane nool näitas kenasti liikumise suunda, asukoht oli kogu aeg teada ja tänu mälukaardile salvestatud kaartidele ei kulunud väärtuslikku netimahtu ka. Kuigi paberkaart on igaks juhuks alati autos, ei pidanud vähemalt pidevalt bussipeatusi jms nillima, et aru saada oma asukohast. |
Seda faili jagada ei taha, mida mälukaardile panna? Ja teine mure on see, kuidas selgeks teha mgm-ile, et ta offline modes oleks ja üldse nö. "stored mapse" kasutaks. Lisaks kuidas ta oma GPSi aktiveerib, kas automaatselt, või peab kuskil midagi näppima veel?
Ahhaa, eesti faili küsin seepärast, et endal see maps generator teeb ainult 1kb faili :S. Et nagu tegelikult peaks see mitusada mega olema suur ju?!
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
FurattoShutsuryoku
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
19Mart94
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6o
HV kasutaja

|
24.08.2010 10:57:59
|
|
|
Tiiger15 kirjutas: |
Seda faili jagada ei taha, mida mälukaardile panna? |
Programm tekitab minu valitud seadete juures iga kaardi detailsusastme (zoom level) kohta eraldi kausta. 12 juures on kaustas sadu faile.
Ja teine mure on see, kuidas selgeks teha mgm-ile, et ta offline modes oleks ja üldse nö. "stored mapse" kasutaks. |
Menüüs järgmised valikud- 7. Settings > Map Browsing > Stored Maps ja Offline Mode (nendele kahele valikule linnukesed ette).
Lisaks kuidas ta oma GPSi aktiveerib, kas automaatselt, või peab kuskil midagi näppima veel? |
Aktiveerib automaatselt, kui oled programmile öelnud, et kasutagu telefoni sisemist GPS-seadet. Seda tee menüüs nii: 7. Settings > GPS > Select Device > Internal (sellel valiku ette linnuke).
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
24.08.2010 13:12:14
|
|
|
Mul selline jama, et kui telefon heliseb, siis kostub heli esimesed kaks-kolm sekundit jube vaikselt. Seejärel hakkab täis heliga mängima. Nii, et see ei ole selline sujuv valjenev helin. Kas teil on sama anomaalija ning kuidas sellest lahti võiks saada?
Aitäh
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6o
HV kasutaja

|
24.08.2010 13:57:18
|
|
|
Bastardo kirjutas: |
Mul selline jama, et kui telefon heliseb, siis kostub heli esimesed kaks-kolm sekundit jube vaikselt. Seejärel hakkab täis heliga mängima. Nii, et see ei ole selline sujuv valjenev helin. Kas teil on sama anomaalija ning kuidas sellest lahti võiks saada?
Aitäh |
Sama probleem siin ja ravi ei ole muud leidnud, kui helinate käsitsi timmimine.
Tegmist tundub olevat mingi Samsungile omase (ja üsna vana) softibugiga, kuna täpselt sama jama panin tähele juba E250 juures (turule toodud 2006).
|
|
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
MartinV
HV vaatleja
|
24.08.2010 18:08:16
|
|
|
Umm mul installis telefoni uut firmware ja Multiloaderisse tuli alla install kasti mingi error : Error : FFS Write 0.3s
Download Start Ch[0]
Amss 5747.5KB OK[6.7s]
Rsrc1 38187.6KB OK[43.8s]
Rsrc2 583.0KB OK[0.8s]
ERR : NAK_FLASH_ERROR 0
ERR : NAK_FLASH_ERROR 0
Error : FFS Write [0.3s]
Oleks vaja kiirelt abi hetkel lihtsalt telefon seisab ja ees on Download punaselt
Võtsin aku välja ja lülitasin sisse nüüd on sinise ekraan ja üleval nurgas kiri, et download factoryFs.bin again
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
lockdown92
Kreisi kasutaja

|
24.08.2010 23:39:39
|
|
|
Ja ülalnimetatud probleem sai MSN teel lahendatud
_________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas. |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.08.2010 09:33:13
|
|
|
Programm tekitab minu valitud seadete juures iga kaardi detailsusastme (zoom level) kohta eraldi kausta. 12 juures on kaustas sadu faile.
Ja teine mure on see, kuidas selgeks teha mgm-ile, et ta offline modes oleks ja üldse nö. "stored mapse" kasutaks. |
Menüüs järgmised valikud- 7. Settings > Map Browsing > Stored Maps ja Offline Mode (nendele kahele valikule linnukesed ette).
Lisaks kuidas ta oma GPSi aktiveerib, kas automaatselt, või peab kuskil midagi näppima veel? |
Aktiveerib automaatselt, kui oled programmile öelnud, et kasutagu telefoni sisemist GPS-seadet. Seda tee menüüs nii: 7. Settings > GPS > Select Device > Internal (sellel valiku ette linnuke). |
Tänud hea ja ülevaatliku vastuse eest. Aga probleem ongi selles, et kui programmi avan siis on mul ainult vMenüü valikutes järgmine list:
Otsi
Minu Asukoht
Hangi Juhised
Ühine Latitude'iga
Satelliidivaade
Tühjenda Kaart
Lemmikud
Spikker
Välju
Tegu v 3.0.2 Google Maps progega mis on Default peale Firmware Update. Peal siis S5620XEJE1 firmware!
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
25.08.2010 11:20:57
|
|
|
Tegu v 3.0.2 Google Maps progega mis on Default peale Firmware Update. Peal siis S5620XEJE1 firmware!  |
http://www.mgmaps.com/
laadi omale alternatiivne programm!
Peale paigaldamist, otsi Mängude alt lisatud programmijupike.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.08.2010 18:18:12
|
|
|
No ****maivõi, ma olen üritanud mitu nädalat oma tellut offline modes GPSi tööle saada ja lõppude lõpuks kui asjast sotti hakkan saama siis võta näpust, Google blokib mu IP adressi, Kuidas ma peaksingi siis kaardid oma mölafooni saama. gMapMaker siis downloadib mingi jupi ära ja peale seda trallallaa, viskab ette veateate nagu ma mingi paadunud downloader ....Ettepanekuid
EDIT: Sain kuskilt netist Eesti kaardi. Näitasin asukoha, panin GPS seade internal ja lisasin linnukese Offline Modele, Ei mõhkugi, ei näita mitte essugi, kaart on ees aga asukohta ei eksisteeri ?? Where I Am?
GPS position not determined. Make sure blablabla......
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik70
HV vaatleja
|
25.08.2010 21:13:48
|
|
|
|
Minu mgmaps'ist leidsin hea variandi kasutada iga teist zoom'i taset: Settings > Map > Zoom levels:
- all (0,1,2,..)
- even (0,2,4 ..)
- odd (1,3,5..)
mis võimaldab laadida mälukaardile poole vähem kaarte. Katse-eksituse meetodil leidsin, et zoom level 16 annab piisavalt detailse pildi linnadest (nt. kõik tänavanimed on nähtavad), seetõttu kasutasin paarisarvulisi tasemeid.
Näiteks tehes kaardid:
0,2,4,6 terve maailm
8 Euroopa
10,12,14 Eesti
16 paar suuremat linna
on selle maht (size on disk) 2.5GB, 80 tuh faili, 700 kataloogi
Kuna antud mudel toetab kuni 16 GB kaarti (kasutan 8-st ja juba see muudab muud menüüd veidi aeglasemaks), siis väga laiutada ei ole võimalikki.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
25.08.2010 21:48:16
|
|
|
Et kuidas saaks näha ka nö "jälge" läbitud teekonnast. Ja kas Get Directions nõuab ilmtingimata ka offline modes netiühendust. Tobe on küsida koguaeg, aga tõesti olen selle GPS värgiga n00b. Muidu sain lõpuks tööle selle GEPSU.
Teine mure on kaartide allalaadimisega. Google blokib mu ära julmalt
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomslin
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
26.08.2010 16:25:58
|
|
|
Kuna endal mapi genereerimine google blokkimise pärast ei õnnestu, siis leidsin aadressi http://www.nutiteq.ee/forums/topic.php?post=290 ja lisan tänusõnad inimesele, kes on sellega hakkama saanud. Praegu downloadin, seega telefoni pole veel laadinud. Eks varsti selgub karm tõde
EDIT: OK, töötav link
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better!
viimati muutis Tiiger15 26.08.2010 18:57:16, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
26.08.2010 17:49:42
|
|
|
Keegi msn-s abiks ei taha olla firmware upgrade tehes?
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
26.08.2010 20:09:05
|
|
|
braien334 kirjutas: |
Keegi msn-s abiks ei taha olla firmware upgrade tehes? |
Ära tee, kui ei julge! See ei anna midagi nii märkimisväärset juurde, et kindlasti pead tegema seda.
Samas ma ei saa aru, miks on vaja kätt hoida, kui nii üksikasjalik õpetus on ees?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
19Mart94
HV kasutaja
|
26.08.2010 22:03:37
|
|
|
Keegi mõnda head meedia playerit ei tea mis mängiks ka teistsuguse resoga videosi? Hetkel on nii, et saan vaadata ainult 320x240 videosi
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
26.08.2010 22:40:59
|
|
|
19Mart94 kirjutas: |
Keegi mõnda head meedia playerit ei tea mis mängiks ka teistsuguse resoga videosi? Hetkel on nii, et saan vaadata ainult 320x240 videosi  |
Väiksema resoga mängib ka, suurema resoga video mahamängimisel hakkaks see video hakkima, suvalist videot saad oma telefoni jaoks parajaks konvertida, näiteks Any DVD Converter Professional abil, ma olen seal valinud Creative Zen 320x240
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
19Mart94
HV kasutaja
|
26.08.2010 23:31:57
|
|
|
Ma tean kuidas convertida jms. Lihtsalt tahaks suuremat reso natukene kasutada, kasvõi 400x240
|
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiiger15
HV veteran

|
27.08.2010 19:39:46
|
|
|
Kuidas on võimalik, et kaart täpiga kaasa ei liigu? Nii võib surma saada kui iga minut sõidu ajal seda Map Center nupukest vajutada. Iga GPS peaks iseenesest mõistetavalt sellist tempu vältima? On seda võimalik parandada? Olen settingute all kõik läbi otsinud??
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
raido357
HV veteran
|
27.08.2010 21:47:32
|
|
|
Tiiger15, Settings -> GPS -> Mobile tracking // või midagi sarnast, sealt saab ilusti asja kaasa liikuma panna.
Lisaks: offline mgmapsi tuleb kaardi asukoht ise määrata, mul oli vaikimisi kaustaks F:/MGMapsCache , peaks olema Mmc/MGMapsCache - browse valik aitab hädast välja, süsteemist õige kaust leida.
|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|