praegune kellaaeg 22.06.2025 13:49:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maty
Kreisi kasutaja
|
23.08.2010 16:46:30
Väljalülitamine |
|
|
Tervitus,
Mul on probleem.
Nimelt, minu sülearvuti väljalülitades jääb seal seisma kirjaga "Shutting down", aga ei lülitugi välja vaid püsib seal tekstiga ekraanil.
Mul on vaja ainult väljalülitamiseks hoida (Power) nupp all 10 sekundiks, siis lülitub välja.
Kuidas seda lahendada probleemi, et ta lülitaks ikka välja, mitte püsiks ekraanil kirjaga "Shutting down" vms.
Ehk samasugune pilt:
Aitäh.
XP Home basic - Dell Inspiron 1545
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.08.2010 16:51:26
|
|
|
Suure tõenäosusega kas mingi viirus / või Spy, mis ei luba Windowsil ennast sulgeda.
Või siis vigane Windows, millel ei leita mõnd vajalikku draiverit ja seda ei suudeta ka ära parandada ning kuna ta on vigane, siis ka see õhkujäämine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
23.08.2010 16:59:17
|
|
|
Ei usu, et mul läpakal on viiruseid.
Lasin W7 maha ja lasin XP home basic peale. (Muidugi palju probleeme oli ka, aga need ära parandatud (Draiverite puudumise tõttu))
Ennem küll sain väljalülitada, seekord mitte.
Skännerin veelkord läpaka üle.
// Viirust ei olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.08.2010 12:28:52
|
|
|
Aga miks Sa siis korras Win-i peale ei installi, vaid installid mingit poolikut / vigast Windowsi.
Sel juhul jäädki sedasama "mittesulgumist" imetlema, kuna mingi vajalik draiver on puudu.
-------------------------------------
Tüüpiline käitumine XP-ga, et draiveri puudumisel oskab õhku rippuma jääda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
24.08.2010 12:41:51
|
|
|
Amperloom kirjutas: |
Windows repair ei aita? |
Kuidas repairin? Ega see ei keera käkki kokku?
tahanteada kirjutas: |
Aga miks Sa siis korras Win-i peale ei installi, vaid installid mingit poolikut / vigast Windowsi.
Sel juhul jäädki sedasama "mittesulgumist" imetlema, kuna mingi vajalik draiver on puudu.
-------------------------------------
Tüüpiline käitumine XP-ga, et draiveri puudumisel oskab õhku rippuma jääda.  |
Heh, kes ikka jätaks XP install pooleli.. Mina mitte Aga saaksid sobivama draiveri leida ja anda lingi? Seal on palju draiverid, ma ei tea milline õige on.
Ma räägin, et:
Algul oli w7, tegin BIOS muudatuse (booti osas) ja bootisin XP-lt plaati, ning tegin formaati (Kõvaketta tühjenduse ja ruumide kokku panemine) siis installisin kõvakettale XP.
Kui läks korras, siis draiveritega oli probleeme. (Kindlasti siin teemasi oli ka) Nad aitasid ja sain korda.
Loogiline, et läpakal ei ole XP draiverid kohe kaasas, vaid tuleb tõmmata Delli ametliku lehelt.
http://vista.phpbb24.com/board/valjalulitamine-t1978.html#p17990
Mis ma leidsin Event Vieweris alt:
Event Type: Warning
Event Source: USER32
Event Category: None
Event ID: 1073
Date: 4.08.2010
Time: 23:37:12
User: NT AUTHORITY\SYSTEM
Computer: MARTIN-143EAEC0
Description:
The attempt to power off MARTIN-143EAEC0 failed
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
Data:
0000: 00 00 00 00 .... |
Kunagi ma olin väga väsinud ja lülitasin sülearvuti välja ja heidsin pikali (kl 23.00), siis ärkasin kell 14.00, woot mis sülearvutil seisis kirjaga "Windows is shutting down". See kestis 15h seal
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|