Mul kõik passid jagatud.
Masokas. Soovitan kindlalt mängu ära osta. Single player on ülilahe ja peale seda sa tahad kindlalt veel online teha _________________ need download more ram
Siiani ikka mängin vaikselt kampaaniat... peaks mainima, et tohutult addictive ikka ning kui arvad, et kõik proovitud siis hakka proovima kõiki osasi Brutaliga läbima huhuhuuh _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul endal kampaania läbi easy´ga. Nüüd proovin brutaly´ga teha suht keeruline ütleks. Vaenlane sõidab teerullina sust lihtsalt üle ja su enda relvad tundub nagu kõigil oleks veepüss.
Sai kah kampaania lõpuks läbi tehtud! Tegin Hard-iga, arvestades et ma esimest korda mängisin starcrafti siis olen rahul. Algul tegin paar osa normaliga aga see oli liiga lihtne IMO. Mõned osad olid ikka suht rasked samas oli ka kergeid osasi. Eks iga osaga õppisid midagi uut, ehitama jms ja eks selle tõtu nii raske enam lõpus ei olnudki va viimane osa
Story oli suht hea, cutseenid olid lahedad, kogu see RPG taoline misioonide vahepealne teema oli väga viis. Ilmselt ei ole mõtet kommenteerida kui mugav interface jne kõik oli.
Nüüd siis üritab MP-d teha.. _________________ Bawse
Heh ja läbi ta saigi Viimane missioon oleks küll rajum võinud olla. Tõesti oleks kõik kolm kampaaniat ikkagi koos olla.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kampaania brutaliga läbi tehtud. Probleeme valmistasid vaid "Engine of Destruction" ja "In Utter Darkness".
Storyline oli üpris jama..
enda kogemus on see, et brutaliga oli ainult 1 raske missioon. See on "All In" õhu vastu. Ilma mind control researchita muidugi. Nyduse vastu "All In" on imelihtne kui tank ja wall õieti on. Niiet minuarust piisavalt raju lõpp =) Mul õnnestus ükskord failida isegi nii, et charge oli 100% peal ja artifact suri lol http://web.zone.ee/b3clan/epic.jpg
Storyline kriitika ei ole vale aga kui nüüd ausa olla ükski uus RTS ei hiilga erilise geniaalsusega enam tänapäeval eriti stoori osas minuarust. Sc2 on hallifooni kõrval suisa hiilgav ma ütleks.
Mulle oleks meeldinud esimest korda kohe onlines koos achievidega läbi teha brutal.. nüüd kui teist korda teen, et kerrigani pilt kätte saada ei ole mingit motivatsiooni lihtsalt.. muud vahet ei olegi. Sellepärast kahetsen.
Idra ajas mul juba Sc1es oma sõnavõttudega parajalt suu muigele on paras tühikargaja tõesti ikka. Parim oli 1 turniir sc1es kui ta oli hetkel "parim non korea player" ja oli ka koreas progamerina.. Dinot(midgosu zerg) tegi talle 2x zerg fastling rushi lihtsalt idra fast expi see oli nii epic lihtsalt. Idra sõimas mingites astronoomilistes ühikutes pärast.
Alla 10 missiooni veel kampaanias teha jäänud. Peab tõdema, et see mäng on tõepoolest KVALITEETNE. Ei ole kiiruga kokku klopsitud, vaid korralikult tehtud mäng. Silmale lausa lust vaadata.
Alla 10 missiooni veel kampaanias teha jäänud. Peab tõdema, et see mäng on tõepoolest KVALITEETNE. Ei ole kiiruga kokku klopsitud, vaid korralikult tehtud mäng. Silmale lausa lust vaadata.
Müstiline, et eile vaatasin seda ühte matsi idra ja mingi sepa vahel ja täna unes nägin starcraft II-e Aga noh sai eile mäng ka läbi tehtud, eks oli mõttes kui magama jäin. Missioone võiks krt rohkem olla aga skirmishit bottide vastu on ka hea teha _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.