tia gta4'jas lubatakse mitmekesi koos "märatseda" linnas etc aga eriti fun ei ole ning enamasti muutub asi üksteise taga ajamiseks ja spawn killimiseks + vigane neti kood aitab kah asjale kaasa...
vast kui omadega koos on mingi fun element mingi aeg sees kuni asi tüütuks muutub. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mis selles Mafia I storys nii head on? Ma pole üldse selline, kes viitsib storysi läbi teha, mulle meeldib ikka niisama linna peal ringi lasta ja tsiviilisikuid tappa.
Sel juhul poleks sul vahet kui mafia 1 oleks selline olnud?
Someone over at Facepunch figured out how to activate the night time/rain in the demo.
Method
- go to \Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\skies
- rename freeride.sds to freeride.sds_ or something
- make a copy of 08_01_cigara.sds in the same folder
- rename that copy to freeride.sds
Teeks väikse nostalgia laksu neile kes Mafia juba ammu ammu läbi teinud ja enam midagi väga ei mäleta kuidas see lõppes. Ja neile kes ilmselt enam ei kavatse Mafiat läbi teha ennem teise osa tulekut.
Vaadake lihtsalt, kui hästi on see lõpp tehtud
Mafia, mingit seost ei pidanud olema devide endi sõnul.
PlatoonSgtElias, endale hakkas ka see laul kohe alguses meeldima
Muidu kõik lood on olemas C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc\sds\music\Radio aga loetamatus formaadis, samas loode nimed saab kätte sealt. _________________
Rassistlik mäng:Ainukesed gangsterid tänavatel on neegrid, inimesi lükkates tulevad kallale enamasti vaid neegrid, mingi pasa korral on esimestena neegrid platsis.
Teeks väikse nostalgia laksu neile kes Mafia juba ammu ammu läbi teinud ja enam midagi väga ei mäleta kuidas see lõppes. Ja neile kes ilmselt enam ei kavatse Mafiat läbi teha ennem teise osa tulekut.
Vaadake lihtsalt, kui hästi on see lõpp tehtud
Tegelt sellel videol on väike mõte, kuna on teatav kahtlus seoses Mafia 2-ga
Spoiler
Spoiler
Kuramuse hiilgav oleks, kui mafia II-l olekski mingi seos esimese osaga, a.la, et mafia 2 peategelane vaatab seda tommy angelo mõrva kuskilt maja aknast pealt mafia II lõpus vms.. Siin teemas oli mingi pilt ka, kus oli võrreldud seda sama maja seal video lõpus ja mafia II-s olevat maja, 1:1-le hakkasid.
Totzzzz, pull oleks kui nüüd Mafia II-s see peategelane abielluks Tommy tütrega
Igatahes, Mafia II-s ainult võimalik vist pidevalt näen sellist vaatepilti noh Demo bug?
Mingi hullu sõja ajal ka paljudele meeldib auto katusel peakatet võtta _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Igatahes, Mafia II-s ainult võimalik vist pidevalt näen sellist vaatepilti noh Demo bug?
Mingi hullu sõja ajal ka paljudele meeldib auto katusel peakatet võtta
Sellist ulmet küll pole täheldanud.FüüsiX ajab vist inimestel pead sassi.
Mingi hullu sõja ajal ka paljudele meeldib auto katusel peakatet võtta
Sellist ulmet küll pole täheldanud.FüüsiX ajab vist inimestel pead sassi.
Demo piirest väljas ju, seal võib kõike juhtuda... pole demo piirides sellist asja kohanud _________________ Bawse
Demo piires jäi ka sarnane bug silma. Turvaline koht kuulide eest varjumiseks .
Nendesse autodesse, kus asjapulgad katusel passivad, millegipärast sisse ei pääse.
see bug tuleb siis kui pole autost väljapääsu.. ehk siis mõlemad uksed on blokeeritud:D
Bussijuhid on pidevalt bussi katusel _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
xpander, See demo tundub üks tõsine beta olema Loodetavasti siis täismängus siukest faili pole _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
xpander, See demo tundub üks tõsine beta olema Loodetavasti siis täismängus siukest faili pole
usun küll et lapivad sellised vead ära, kui mitte releasiks siis patch tuleb ikka.
samas ikka nalja peab ka saama..suht "loogiline" koht tule eest varju minemiseks on ju siiski katusel olemine..LOL
Võiks ikka outo taha varjuda vms.
ja ega see politzei ka just kõige teravam kriit karbis pole. Vahest seisavad nagu Tolad sinu kõrval ja ei taipa kes püssi paugutas
Aga see enamikes mängudes nii.... AI on suht nõrk. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
kui gpu-le sai 200-250 mhz otsa lükatud, kannatas ka autoga aeglasti ringi sõita !
Pane PhysX peale.
PhysX ei tööta nii vana kaardiga, tegelt ei tohiks ka mäng tööle minna. Aga ometi siin ta on.
Mafia 2 min nõuete puhul on vast silmas peatud normaalset mängitavust ja PhysX võimalust. Miks muidu min nõete alla 8600 pandi!
kui gpu-le sai 200-250 mhz otsa lükatud, kannatas ka autoga aeglasti ringi sõita !
Pane PhysX peale.
PhysX ei tööta nii vana kaardiga, tegelt ei tohiks ka mäng tööle minna. Aga ometi siin ta on.
Mafia 2 min nõuete puhul on vast silmas peatud normaalset mängitavust ja PhysX võimalust. Miks muidu min nõete alla 8600 pandi!
sellise tempoga peaks mängu 10 a läbi tegema _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ma proovisin oma läpparil, GF7600Go videokaardil, keskmiseks sain tublid 2,2fps (1280x800 MIN)
Ja 8600 on mõeldud ilma PhysX-ta mängimiseks miinimumkaart, physx sees min nõuetena on nõutav vähemalt 9800gtx ainult füüsikat arvutama _________________ M: MSI B660M MORTAR M: Dell RTX 2060 O: AM5 ITX emaplaat
brutality, Ma saan ka ise sama läpaka järgmine nädal ja juba otsisingi mis need tulemused sellega on .
Tänud
Ainuke asi, kasuta turbo boosti, peaks päris korraliku fpsi kasvu saama.
brutality, Ma saan ka ise sama läpaka järgmine nädal ja juba otsisingi mis need tulemused sellega on .
Tänud
Ainuke asi, kasuta turbo boosti, peaks päris korraliku fpsi kasvu saama.
Ma eeldan et sa m6tled asuse nn. twin turbot, milleks nupp olemas on. see suht kasutu asi.
viimati muutis brutality 15.08.2010 11:27:38, muudetud 1 kord
Vene versiooniga ei ole veel kahjuks kindel kas saab väljaspool Venemaad aktiveerida ja teiseks kas laseb sellega ingliskeeles mängida.
Loodetavasti peaks saama küll aga kindlalt saab teada 27 august ikkagi
mnjah see elude regenereerimine ei sobi sinna mängu kohe üldse kui nii kerge on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mnjah see elude regenereerimine ei sobi sinna mängu kohe üldse kui nii kerge on
Rahu demo on mingi easy raskuse peal ju. Mängus on mitu raskus astet, ei tasu unustada.. ehk nö. igaleühele midagi
Edit: Ma tean et see sux ja ma olin esimene kes 2k foorumis seda kaebamas käis kui 1 gameplay video on väljas... aga noh selle vingumisega ei saavuta midagi... parem naudin mängu nii nagu on... ja kindlasti panen kõige raskema taseme, et mafia raskuse tunne tekiks
ma mäletan seda osa Mafia-s kus olid sadamas... see võttis aega mingi 2 - 3h ja seal oli adrenaliin koguaeg põhjas... sest seal oli sitaks vastaseid aga elu pakke oli vb aint 2 tõkki kogu mapi peale
Ma mäletan kui lõpus kuskilt mingi tüüp tommyga välja hüppas, pidin närvi vapustuse saama kuna 2h mänginud ja checkpoint kohe kohe ees _________________ Bawse
viimati muutis Mafia 15.08.2010 14:58:57, muudetud 1 kord
eee tean aga lihtsalt kuulsin vahepeal et vist taheti ka nn "mõtlevale inimesele" mäng teha ehk siis pannakse elu pakikesed. Ei ole just kõige reaalsem aga vähemalt reaalsem kui nurga taga ähkimine. Demos seda valikut ei olnud aga fullis on ikka olemas? Ei ole asju eriti jälginud kuna siis vähem pärast pettumusi või siis on rohkem üllatusi.
see ei ole "vingumine" vaid asja kommenteerimine ja oma arvamuse välja ütlemine... etem kui lasta endale piixu keerata ja siis veel karjuda rõõmust "oh kui hea" _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma mäletan seda osa Mafia-s kus olid sadamas... see võttis aega mingi 2 - 3h ja seal oli adrenaliin koguaeg põhjas... sest seal oli sitaks vastaseid aga elu pakke oli vb aint 2 tõkki kogu mapi peale
Ma mäletan kui lõpus kuskilt mingi tüüp tommyga välja hüppas, pidin närvi vapustuse saama kuna 2h mänginud ja checkpoint kohe kohe ees
See oli tõepoolest lahe missioon. Kurat... selline tunne, et peaks Mafia uuesti peale panema ja mingi viiendat korda läbi mängima.
enamus viirustõrjeid kukuvad vinguma selle peale kuna muudetakse ju mängu "koodi" vms faile või tehakse muud "kahtlast". _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.