Üks asi, miks täiega nõme on, et autost tulistada ei saa on see, et kui mingi hull kamp sind jälitab saad pihta iga kuuliga peaegu ja tahad vastu rünnata, et põgeneda aga ei saa Pead jätma auto TÄIESTI seisma siis aeglaselt välja tulema, relva valima ja siis saad tina anda... selleks ajaks olen aga koguaeg surma saanud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Veel üks tobe asi mängu puhul, et kodemata hakkad kellegagi kaklema suure shootingu vahel siis sellest kaklusest pole võimalik ära põgeneda enne kui vastane surnud on Samas ühekorra nagu sain... aga ilmselt sai sepp mingist kuulist surma _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Veel üks tobe asi mängu puhul, et kodemata hakkad kellegagi kaklema suure shootingu vahel siis sellest kaklusest pole võimalik ära põgeneda enne kui vastane surnud on Samas ühekorra nagu sain... aga ilmselt sai sepp mingist kuulist surma
Veel üks tobe asi mängu puhul, et kodemata hakkad kellegagi kaklema suure shootingu vahel siis sellest kaklusest pole võimalik ära põgeneda enne kui vastane surnud on Samas ühekorra nagu sain... aga ilmselt sai sepp mingist kuulist surma
Today we announce the development of our Mafia 2 DevConsole, or M2Dev, that is supposed to make modding easier!
This new hack for Mafia 2 is currently in development by our crew. The new hack draws an ingame console where you can enter various commands or CMDs that control the engine. We plan to release it with more features sometime soon. With every release we will try to add new functions to it to keep you entertained. Here's a preview, comments and feedback is always appreciated.
Loodan ,et tuleb ka DEMO jaoks.Kui kõik missioonid on tehtud ,siis on ju tore ise moddida
Today we announce the development of our Mafia 2 DevConsole, or M2Dev, that is supposed to make modding easier!
This new hack for Mafia 2 is currently in development by our crew. The new hack draws an ingame console where you can enter various commands or CMDs that control the engine. We plan to release it with more features sometime soon. With every release we will try to add new functions to it to keep you entertained. Here's a preview, comments and feedback is always appreciated.
Loodan ,et tuleb ka DEMO jaoks.Kui kõik missioonid on tehtud ,siis on ju tore ise moddida
Demo jaoks tehakse kindlasti _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Need on kõik kindlalt fake, aga kuidas on võimalik, et ühtegi halba kommentaari pole Lehekülgede kaupa ainult kiidetakse.
Need geeniused, kes neid fake YT klippe üles panevad, teevad ise mitu kasutajat ja siis kommenteerivad hoolega, et asi on õige ja töötab. Esimesel video kommentaaridest on paljud kasutajad registreerinud näiteks 2. augustil...
...I'm leaving my house at the beginning of the demo to meet up with my partners in crime for a mission. I get in the car and accelerate to around 50 MPH. As I go around the corner I don't cut the wheel sharply enough and slam into a brick wall... and die instantly...
2K foorumis tehti teema selle artiklipärast lausa, et uurida kuidas inimestele driving meeldib...
Mai tea mõnele võib-olla see ei meeldi aga minu arust on see just mõnus et suurtel kiirustel laup kokupõrkes lõpetad eluga, jah see võib olla pain in de ass mõnes misioonis aga ikkagi, see muudab juhtimise selliseks omamoodi, ei saa nii sama lahmida ja lisab adrenaliini
Muidugi ei saa mainimata jätta, et simulation modes sõitmine on pure fun _________________ Bawse
...I'm leaving my house at the beginning of the demo to meet up with my partners in crime for a mission. I get in the car and accelerate to around 50 MPH. As I go around the corner I don't cut the wheel sharply enough and slam into a brick wall... and die instantly...
2K foorumis tehti teema selle artiklipärast lausa, et uurida kuidas inimestele driving meeldib...
fuuuuuu kui nad nüüd ära muudavad see tüüp õppigu sõitma..
fuuuuuu kui nad nüüd ära muudavad see tüüp õppigu sõitma..
Ei tahaks uskuda, et nad enam midagi muudavad mäng on kullas juba... ja veel antud teemas ma ei leidnud ühtegi postitust, mis vinguks juhtimise üle, kõigile meeldis ja eriti simulation mode. _________________ Bawse
Mis jama see on ,et lähed baari jood 20 klaasi viskit või 30 pudelit õlu ja midagi ei juhtu? Gta-s hakkas juba tüüp viina lõhnast tuigerdama aga mafia-s läheb natuke pilt uduseks.....
Mis jama see on ,et lähed baari jood 20 klaasi viskit või 30 pudelit õlu ja midagi ei juhtu? Gta-s hakkas juba tüüp viina lõhnast tuigerdama aga mafia-s läheb natuke pilt uduseks.....
Mine mängi siis GTAd, milleks viriseda?
Saage aru see on alles demo, damage täielik puudumine oli juba selle tõestus
Ei vingu ,lihtsalt imelik aga ex näis mis full toob.
Täiesti lapsik ja ajuvaba vastus: "Mine mängi siis GTA'd, kui ei meeldi, ära virise!" Inimene lihtsalt kirjeldas rahulikult midagi, mis talle ei meeldi. Oletame, et sulle ei meeldi näiteks hernesupp ja siis tuleb keegi ja käratab järsku peale "Kui midagi head öelda pole, siis ole parem vait, mida sa vingud!" Milleks mängida sellist ülbikut, kes teisi õpetama kukub ja ütleb, mida tegema peab? Selle asemel, et teisi käsutada, võiks hoopis enda arendamisega tegeleda. Kuidas see oligi - targad armastavad õppida, aga lollid õpetada?
Aga Demo != Beta
Ja beta = alfa?
cool story bro
Ja kui nüüd hakata vähe mõtlema siis seda missiooni nägime me väga kauges minevikus kuskil gameplay videos...
Demo ammu valmis treitud ja päris palju asju puudu mis veel fulli tulemas.
Täna nägin lehes et osta monitor bla bla blaa, tagataustaks oli maffia2 gameplay svreenshot, päris vihased hooned olid tagataustal ja isegi snookeri saal jäi kõrval kätt
E:
dstar kirjutas:
xxlmaster kirjutas:
Killzone88 kirjutas:
Täiesti lapsik ja ajuvaba vastus: "Mine mängi siis GTA'd, kui ei meeldi, ära virise!" Inimene lihtsalt kirjeldas rahulikult midagi, mis talle ei meeldi. Oletame, et sulle ei meeldi näiteks hernesupp ja siis tuleb keegi ja käratab järsku peale "Kui midagi head öelda pole, siis ole parem vait, mida sa vingud!" Milleks mängida sellist ülbikut, kes teisi õpetama kukub ja ütleb, mida tegema peab? Selle asemel, et teisi käsutada, võiks hoopis enda arendamisega tegeleda. Kuidas see oligi - targad armastavad õppida, aga lollid õpetada?
ja sina võid endale ajud kasvatada! Tõsiselt, milleks sa siis mängi kui asi vigane on? MW2 on vigane, ma ei vingu seal teemas et oi kui perses see asi ikka on!
Sama jutt ka sulle, SEE ON DEMO!
Majas külmikust õlut võttes (oli vist 5) muutus küll kõndides pilt ähmasemaks ja autoga oli päris raske sõita
viimati muutis xxlmaster 13.08.2010 14:14:30, muudetud 2 korda
Aga Demo != Beta
Ja beta = alfa?
cool story bro
Eriti hellake.
Mu point oligi see, et see demo on kuskil beta/alfa/misiganes aegadel valmis tehtud. Ehk siis see demo demonstreerib selle mängu beta faasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.