Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Keztutis
HV kasutaja
|
13.08.2010 00:29:33
mysql andmed |
|
|
tean et natuke rumal küsimus aga küsin siiski...
kas keegi saab mu andmetele ligi v6i mulle kuidagi kahju põhjustada kui ta teab mu mysql andmeid?(parool, host, kasutaja jne..)
kui saab siis kuidas.
(selles suhtes et mina ei tea kellegi võõra andmeid ..aga tänu sellele et minu mänguserveris võivad osad adminid näha neid andmeid..siis mul kohe turvalisuse tagamiseks küsimus)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.08.2010 00:30:35
|
|
|
Jah ikka saab muuta kui kõik selline info teada. Kui räägid amxmod'ist siis seal on võimalus confida et mis flag õigusega sa näed mis menüü osa näiteks
viimati muutis ufo56 13.08.2010 00:47:31, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
13.08.2010 00:34:56
|
|
|
Nii ongi ju olemas ligipääs. Kui antud kasutajal on kõik õigused ka, siis saab kõik tehtud.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
13.08.2010 00:50:54
Re: mysql andmed |
|
|
w2zzaaa kirjutas: |
tean et natuke rumal küsimus aga küsin siiski...
kas keegi saab mu andmetele ligi v6i mulle kuidagi kahju põhjustada kui ta teab mu mysql andmeid?(parool, host, kasutaja jne..)
kui saab siis kuidas.
(selles suhtes et mina ei tea kellegi võõra andmeid ..aga tänu sellele et minu mänguserveris võivad osad adminid näha neid andmeid..siis mul kohe turvalisuse tagamiseks küsimus) |
Kas keegi saab su kodule ligi kui ta teab su kodu aadressi ja omab võtmeid/turvakoode?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
13.08.2010 11:40:57
|
|
|
no mul on vps server..ja ma tahaks sealt anda yhte mänguserverit yhele adminile..sellest ma olen juba aru saanud, et ma saan tal siiski osade filede ligipääsu keelata..aga kui ta läheb mängu sisse ja vaatab sealt mängu cvare siis seal on siiski kirjas need andmed
ehk siis seletage kuidas ta saab siiski mu andmetele ligi kui tal on mu mysql andmed..mis moodi ta sisse logib kui mul pole myphpadmingi installitud..veel vähem mu htdocs kaustale ligipääsu
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.08.2010 12:05:14
|
|
|
PhpMyAdmin on vaid graafiline liides mysqli administreerimiseks. Selle puudumine ei takista midagi. Kui sul on vps siis on võimalus teha sul talle näiteks ftp konto kus tal on õigus vaid mingit kindlalt kausta näha. See lahendaks vähemalt selle ära et kõigile failidele pole ligipääsu.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
13.08.2010 13:02:55
|
|
|
Lisaks võiks võimalusel andmebaasile ligipääsu väljastpoolt keelata (lubatud oleks ainult lokaalsed ühendused). Seda saab piirata andmebaasi kasutajate põhiselt, endale võid teha mingi super-useri, millega saad vajadusel igalt poolt ligi.
PhpMyAdmini puhul see ei kehti, kuna sealt tehakse ühendus endiselt lokaalmasinasse.
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Keztutis
HV kasutaja
|
13.08.2010 14:44:22
|
|
|
aga kuidas ma saan yldse andmebaasidele ligi kui mul pole phpmyadminit..pole nagu ennem vajadust olnud
ja kuidas see krdima ligipääsu keelan, ehk mõni õpetus
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
13.08.2010 17:53:04
|
|
|
php näitel, juurde lisada vastavalt soovile mis vajadus on
php:
|
<?php $link = mysql_connect('localhost', 'mysql_user', 'mysql_password'); if (!$link) { } echo 'Connected successfully'; ?>
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|