Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NATAS999
HV Guru
|
10.08.2010 22:17:40
|
|
|
mis ma sellega teen?
e:
sain pihta, mis teha tuleb, aga telefon ütleb, et application not installed vms.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
ChrisWaher
HV vaatleja
|
11.08.2010 00:21:12
|
|
|
Annan igaks juhuks teada - enne kui arvate et telefonis on asi - et Elisa'l on mobiilne internet ajutiselt probleemides ja hommiku paiku peaks asi uuesti korda saama. Mul kadus ära mobiilne nett paar tundi tagasi ja algselt kartsin juba, et asi on telefonis.
Ja @wanawoll:
Asi on lihtsalt elustiilis. Muidugi on 7k mobiili eest palju maksta. Kui Sa maksad ainult mobiili eest. Desire on muutnud aga seda, kuidas ma mobiili kasutan. Mul on internet ja GPS taskus 24/7. Ma olin pikka aega odavamal, aga featuure täis smartphone'l ja pean tunnistama, et enne Desire't ma ei teadnud millist mõju hästi lahendatud kasutajaliides ja kiire telefon mu kasutamisele annab. Aeg mida ma kulutan mobiilsetele vajadustele on läinud väiksemaks tänu kiirusele ja kasutajaliidesele ja see, kuidas ma olen jooksvalt seotud läbi hea RSS lugejate, kiireima mobiilse brauseri ning vapustava kontaktide sünkroniseerimisega võtab ära mult selle kohutavalt vana ja väsitava vajaduse ise pidevalt vastutada oma kontaktide ajakohasuse pärast. Selle kõige eest on 7k vähe maksta. Tehnilises nimekirjas olid samad funktsionaalsused ka mu eelmisel telefonil, aga kasutajakogemus on täiesti erinev.
Tõele näkku vaadates, teades kui rahul ma olen, oleksin selle eest ka märgatavalt nõus rohkem välja käima.
Aga muidugi kõikide inimeste maitse pole sama. Üks tuttav, kes 7k hinda liiga suureks pidas ja kartis ka Desire'i aku kestvust, touch keyboardi ja füüsilist vastupidavust, läks Xperia Mini teed, et siiski kaasaegse OS'iga kaasa liikuda. Aga temal viskas juba hetkega errorisse sellega, et ta ei suutnud eelmisest Nokiast kontakte ümber tõsta ja süüdistas tervet telefoni selles, et sellel mingit head sync'i Nokiale tehtud pole. Inimesed on erinevad, maitsed on erinevad ja kasutajakogemused on erinevad.
Päeva lõpuks on kõige tähtsam lihtsalt see, et oled ise rahul sellega, mille endale taskusse paned, vahet pole palju see maksab, mis vajadusi see täidab ja milline välja näeb
_________________ Kristo Vaher
www.waher.net |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
11.08.2010 09:56:33
|
|
|
Ja on ikka eriti naiivne arvata, et kõik inimesed ostavad asju mingi haibi või cool olemise pärast või lihtsalt sellepärast, et keegi kuskil miskit ütles.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
11.08.2010 10:13:11
|
|
|
ei tea, minul peal maili update, facebooki, ilma update. samuti istub ta tubli 12h päevas wifis ja aku peab vastu 48-56h.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.08.2010 10:39:35
|
|
|
ot: |
Kasutajale wanawoll ei tasu seda kriitikat pahaks panna tegelikult. Kuna kodanik müüb telefone ise ja suht kindlalt on tegemist ka Sony Ericsson`i müügiesindajaga. Samas selle eest ta saab ka palka ja siis ju arusaadav, et muude tootjate telefonid ei kõlba kuhugi
Iseenesest on tegemist väga muheda ja abivalmi inimesega. Olen ta jutul käinud ja ostnud ka peale proovimist SE telefoni. Kui "rahul" ma muidugi olen oma ostuga, seda siin risustamiseks küll ei kirjuta. |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
11.08.2010 10:44:05
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
ei tea, minul peal maili update, facebooki, ilma update. samuti istub ta tubli 12h päevas wifis ja aku peab vastu 48-56h. |
kõik taandub siiski ekraani aktiivne oleku ajale. kui see 12h mis sul wifi sees on ka koguaeg ekraan sees (kasutad browserit) on, siis see on küll ulme.
kui kõik käib taustal ja ekraan on selle 50h jooksul sul aktiivne 5-6h siis on kõik loogiline.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.08.2010 10:53:25
|
|
|
ot: |
olafsand, ei tea, samsat kiitis küll taevani |
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
11.08.2010 10:55:44
|
|
|
Desire ja OpenVPN (TUN) kooslus? On olemas või ei ole? Töötab või ei tööta?
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
11.08.2010 13:21:58
|
|
|
Noh, oleks seda teadnud, et keegi kellegi-millegi huve esindab, siis poleks üldse ma oma postitust teinud. Ma lihtsalt arvasin, et kasutaja ongi väga pettunud jubinas. Kuigi esimene kellake peas, mis vihjas ebaloogilisusele, oli see et 2.1 oli Desire peal ikka julm pask, aga vot 2.2 - nüüd on zajebiz. Olgem ausad, 2.1->2.2 ei ole selline update mis romu kullaks muudab. Kokkuvõttes ma ei tahaks väga kurta, sest tänu temale sain teada mida tähendab sõna "kõvatamine". Ja ka seda, et smartphonest navigatsiooni tahta on ilmselgelt erakordne ning käib peenisepikenduse alla. Õpime kuni elame ja sureme ikka lollina
_________________ Avatar by Flacko |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.08.2010 17:18:03
|
|
|
madfury, 2.2 läks tegelikult aparaat ikka märgatavalt ärksamaks.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
11.08.2010 18:15:43
|
|
|
ma olen väga positiivselt üllatunud sellest WiFI hotspoti värgis 30 sekki et üles seada ja terve tee Tln-Trt oma ühendusega netis
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
11.08.2010 20:36:34
|
|
|
Ei ole ma olema kellegi müügiesindaja
SE oli ja on hetkel üks vähestest kellel on midag iasjalikku igas segmendis ja hinnaklassis pakkuda aga tundub et Samsung läheb kohe mööda või on minemas
Aga rohkem ei tüüta teid teie teemas, nautige
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
shogun
HV vaatleja
|
11.08.2010 21:40:10
|
|
|
Oleks veidi abi vaja.
Nimelt kas keegi teab rääkida, kus koostada eelmääratud sõnumeid? Seda eelkõige vaja parkimissõnumite eelsisestamiseks. Parkimisappil on paar viga ja seda ei soovi ma kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.08.2010 00:23:04
|
|
|
Multi oleks ka about Canada. Mittens either kirjuta default t, midair Mina than
Edit: korda sain vist selle automaatse sõnaarvamismängu
Aga mingi bug on klaveri ülestulekuga ka tekkind. See, kus peaks kirjakast olema, selle lükab vahest kuhugi üles ära ja klaveri ja kasti vahele jääb pikk maa musta niiet üldse ei näe, mida kirjutad.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
12.08.2010 20:08:49
|
|
|
Kas mingi märk tekib sinna ülesse ribale, kui GPRS'i kasutada? et teaks, kas ta mingi aeg kasutab või ei.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.08.2010 20:45:02
|
|
|
striker13, GPRS peaks tulema G täht ja üles/alla nooled selle ees, edge on E ja nooled, 3g ja üle selle on H ja nooled. nool valgeks läheb, siis toimub datavahetus vastavalt siis üles noolega läheb data minema ja alla noolega voolab data sisse fööni. kui nooled on hallid, siis data vahetust ei toimu. täht tähendab ühtlasi ka seda et mobiilinett on sisse lülitud ja mastiga ühendus olemas.
WiFi'ga vist mingit värki ei ole, et aru saada, kas data liigub või mitte, WiFi märk on muidu selline väike täpp ja siis kaared selle peal. mida rohkem kaari, seda tugevam signaal. kui on ainult täpp, siis signaal sisuliselt olematu, aga samas AP'ga on ühendus olemas.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
13.08.2010 11:29:14
|
|
|
just nii see on @ NATAS999.
Tegelikult on küsimus, et kas ka teistel Desire omanikel tagakaanel objektiivi juures aegajalt midagi klõpsub? kui ma enda omal õrnalt näpuga peale koputan või loksutan on õrn klõksumine kuulda. Kui telefon tugevamini kätte võtta, siis pole häda.
Samuti kuulen sarnast klõpsu kui Barcode scanneri appi käima tõmban.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
13.08.2010 12:24:16
|
|
|
Humoorikas lugu sellest, kuidas EVO mehed akut laevad. Väidetavalt pidi ka Desire peale mõikama Eriti võiks tähelepanu pöörata instruktaazile telefoni õhus 8 kujuliselt lehvitada, et Froyot installida.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
13.08.2010 13:16:48
|
|
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
13.08.2010 15:32:28
|
|
|
NATAS999, tänud, aga kuidas üldse GPRS'i tööle saada? kas pean ka kuskilt ennem ära ühendama nagu wifi või on äkki mingi selline lahendus nagu symbianli, et küsi igakord, millist ühendust kasutada?
aa, ja kas sõnumite saatmine käib messages ikooni alt või kuskilt mujalt?
Olen nüüd kaks päeva järjest kasutanud telefoni tööl mp3'e mängijana ja kuidagi kummaline tunne jääb sellest. Kui paned, et ta suvalises järjekorras mängiks, siis mõnda lugu mängib 10 korda, aga mõnda mitte ühtegi... võiks nagu ikka kõik ühe korra läbi mängida ja kui tahan, siis veel teist korda ka. Ja kõlar on küll ikka täiesti BS. Kuigi kuulan enamuse aja klappidega, võiks siiski kõlar kah enam-vähem häält teha, isegi helinat on valus kuulata, nii halvasti kõlab.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
13.08.2010 16:37:05
|
|
|
striker13, mobile network selle asja nimi. menu nupp>settings>wireless & networks>mobile network linnuke roheliseks ja peaks toimima hakkama.
mobile networks võid proovida network mode panna kas HSDPA või GSM only. esimene on 3g/3.5g ja teine on edge ja gprs. kui on automaatne valik, siis vist klõpsib edasi-tagasi HSDPA ja GSM vahet, et kumma kiirus parem on, siis selle valib. pole täpselt aru saand, mis moodi ja millal ta selle võrguvaliku teeb ja millistel alustel. põmst kui tead, et oled 3G levialas, siis võid HSDPA sisse jätta, saad korraga datat vahetada ja kõnesi teha/vastu võtta. GSM ei saa data ajal kõne teha ega vastu võtta. ja GSM on aeglasem ka oluliselt. näiteks mina teen alati enne netti minekut sellise protsessi läbi, et kontrollin, kas HSDPA levib, kui levib, siis HSDPA only ja netti. kui neti ära lõpetan, siis GSM only peale tagasi. seal vist võrgu vahetuse ajal ei saa kõnesi teha ega vastu võtta imho kuna viskab levipulgad minema ja ristiga selle levi üldse üle.
muusikat ei kuula telfist, aga alguses sai proovitud ja sama häda, et 1 lugu laseb n+1 korda ja sealt vist üldse edasi ei läind. player on suht saast jah. võimalik, et 2.2 tegi selle paremaks. või on äkki miski asisem alternatiiv olemas def. playerile. musa lisamine on ka minu jaoks suht müstika. laadisin musa ära kaardile, sinna kus def MP3 olid aga player neid kohe üles ei leind. pidi player data vms tühjaks laskma, siis leidis üles lisatud lood. ühe loo suutis pekki ka keerata laadimise ajal. laadis vist loo oma teada ära, aga tulemus oli see, et kopis eelmise saadetud loo omale kuhugi ja panin uue nime, niiet põmst kaks lugu oli, mis sisaldasid sama lugu, aga nimed olid teised. liinuksi FS trikid ilmselt.
flake, mingit krõpsu küll kaamera juurest lambist ei tee. kui vajutada sinna juurde, siis nagu mingi nõks käib, aga ei ütleks, et see midagi erilist oleks. barcode app käivitusel ei esine ka mingeid krõpse.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
14.08.2010 12:42:34
|
|
|
keelasin igasugustel appidel automaatsed sünkimised jms ära, lülitasin GPSi positsioneerimise ka välja ning aku kestvus paranes märgatavalt. Võtsin telefoni öösel kl 3 laadimast ära (kui kõrtsust tagasi jõudsin) ning siis oli 100%. Hetkel vaatasin on 95% veel alles. Igast backgroundi sünkimiste puhul vähenes aku elu ikka palju usinamalt
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
IFF1
HV vaatleja
|
14.08.2010 13:37:15
|
|
|
flake kirjutas: |
ma olen väga positiivselt üllatunud sellest WiFI hotspoti värgis 30 sekki et üles seada ja terve tee Tln-Trt oma ühendusega netis  |
Kuidas see täpsemalt käib? ma pole küll Eestis, aga ehk saan targemaks, hetkel ei jaga muhvigi sellest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
14.08.2010 14:13:56
|
|
|
2.2 Froyo peale ja siis toimi nii: kui su telefonil on üle mobiilivõrgu netiühendus olemas, siis lähed Settings --> Wireless & Networks --> Portable WiFI Hotspot settings, seal paned paika SSID, security ja parooli. Siis lülitad sisse. Avad läpakas wifiühenduse ja connectid ennast võrku ära mis üles seadsid. Lihtne
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
14.08.2010 23:03:53
|
|
|
Kui praeguseks 2.2 update ei paku siis on tõenäoline, et ei tulegi?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|