Killzone88, vaata pildipealt klass D-d hoolikalt, ta naeratab vastu sulle, et kõik horosho
PS3 peal on nagu kõik minimum graafika peal videost vähemalt vaatasin, näiteks tuled majast välja, isegi muru pole rendertatud. Lihtsalt üks mass maad. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Killzone88, vaata pildipealt klass D-d hoolikalt, ta naeratab vastu sulle, et kõik horosho
PS3 peal on nagu kõik minimum graafika peal videost vähemalt vaatasin, näiteks tuled majast välja, isegi muru pole rendertatud. Lihtsalt üks mass maad.
Keegi kuskil pakkus, et muru on niidetud PS3 variandis _________________ Bawse
PS3 peal on nagu kõik minimum graafika peal videost vähemalt vaatasin, näiteks tuled majast välja, isegi muru pole rendertatud. Lihtsalt üks mass maad.
Konsooli foorumist , ma ei tea kas sa lugesid juba.
ot:
rocky-b kirjutas:
Dude . kirjutas:
aivo80, nojah, võimalik. Gametrailers'i foorumist läbi joostes oli PS3'e osas igatahes 100 vinguvat teemat selle kohta. Graafilise poole alt pidavat puuduma veri, muru ja üldse nägema imelik välja.
Minul oli küll veri ja 5+ mäng minujaoks, see on vist Xboxi fanboyde teema rohkem - PS3 sucks, X360 rulz vms .
EDIT: Äkki PS3-e versioonil oli muru niidetud .
Äkki on xbox-i versioonil "kunstmuru" ?
tsitaat:
Uue põlvkonna kunsmurul on võrreldes loodusliku muruga mitmeid eeliseid. Ta ei kolletu, ei umbrohtu, ei vaja kastmist ega väetamist, on tallamis- ja kulumiskindel ja, mis peamine, näeb välja vägagi looduslik. Puudustest tuleks kindlasti silmas pidada, et nautimata jääb iganädalane värskeltniidetud muru lõhn. Ära jääb ka võimalus suitsukoni kingatallaga murusse kustutada ja tikuotsa kontsaga mulla sisse vajutada.
Venelased on dmg süsteemi twiikinud või midagi lahti häkkinud ei tea
Suuremad pildid:
Spoiler
Edit: Xbox achivementidest selgub, et seal on Easy, Normal ja Hard raskused, äkki on siin midagi pistmist sellega, ei tea... elame näeme
Demo ei ole kohe kindlasti kõrge raskusega ja osad asjad on muudetud nõrgemaks. _________________ Bawse
viimati muutis Mafia 12.08.2010 23:16:29, muudetud 3 korda
Olles seda nüüd mõned tunnid mänginud, häirib mind kõige rohkem asjade ja autode ülikiire tekkimine ja ära kadumine. Just praegu tekkis lampi üks mendi auto otse mu nina ette ja kimas edasi. Vaatad korra taha ja siis uuesti ette, ohhoo, üldse mingid teised autod tekkinud.
Lordlesta, +1 Märkasin ise pööret sooritades seda kabriot... pööran uuesti ringi, et ärandada ja läinud, täiesti haihtunud kuigi oli mingi paar meetrit minust kui pööret sooritasin. Väga kiirelt ja ligidalt kaovad objektid.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Need "venkude" pildid pärinevad ammu enne demo release mu arust. Keegi 2kgamesi foorumis uuris ka developerite käest, et kas fullis näeme sellist car damage't, et demos suht light purunemine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.