Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
villu70
HV Guru

|
12.08.2010 08:01:01
|
|
|
Imelik on ka see ,et nt. vannitoas saad veed jooksma panna aga sittagi sellega peale hakata ei ole. Mõttetu nagu.
Krt. selle asemel oleks võinud autost tulistamise valmis teha, teised suuremad puudused (hüppamine/ronimine, ujumine) nii väga ei kotigi.
Taksode kasutus on demos null, ilmselt fullis nii ei ole. Ühtegi trammi/metrood ka veel näinud ei ole...... tundub ,et me pole veel paljusid asju näinud mis fullis olemas.
PS. eile lasin vana mafia masinasse. Üritan läbi teha...... väike nostalgia laks ennam uut osa.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
12.08.2010 10:03:40
|
|
|
kuidagi nõme on jah, et autost tulistada ei sa, kuda sa ennast siis ikka kaitsed, kui kamp taga on. Mäng ise on päris hea, sellele 145kw masinale body shopis tuuning peale ja kerib päris hästi
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
12.08.2010 10:14:28
|
|
|
Jätkame Benchi lainel:
Reso on näha, Cpu on def klokil, GPU @ 759/1044, kõik seaded low (apex - off):
Aga nüüd kõik põhjas, va. APEX:off
Kohe lasen prosele ka kella selga, siis testib uuesti
_________________ O: Low-profile pci bracket |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
12.08.2010 10:36:44
|
|
|
"Kui Steam'i pole, siis on pigem probleem sinus, mitte selles, kuidas demo't levitatakse. "
See on küll väga huvitav väide Kui sa soovid, ma võin muidugi oma "viga" tunnistada ka, et ju siis olen tõesti mina siin see vigane lüli ja ootan parem ära kuni saab mängu korralikult demoda!
Võttes sinu väite aluseks võiks formuleerida sellise tulevikku vaatava umbes sarnase sisuga, kuid natuke improved ütlemise - kui sul stiimi pole, mis on ühendatud facebooki kontoga läbi 3 nõutud mailiaadressi, mis nõuavad id-kaardiga autentimist ning 3 passwordiga tuvastamist ja sul ei ole huvi oma arvutisse installida 10 erinevat elu lihtsustavat tarkvara juppi, mille täpset eesmärki ühe demo levitamise juures on väga raske tabada, siis on pigem probleem sinus.
Ei, mul ei ole steami, ma ei taha seda omale arvutisse, kuna tegu on minu jaoks ebavajaliku vidinaga. Selle vastu pole mul midagi, et demo steami kaudu levitatakse, aga kas on tõesti palju palutud, et seda võiks levitada ja saada installida ka tavapärasel moel: tirid exe, intallid, mängid???
Ja ausalt öeldes, ega ma ikka esimest stiimi screeni nähes seda kõike kinni ei klõpsinud küll, ilusti kannatlikult nagu üks arvutimängu huviline peab, installisin seal ära, tegin omale kontod värgid, käisin ja confirmisin, tehti mingid updatid ja asjad, tõmmati seda ja teist ja kolmandat. Lõpuks hakkab see stiim siis sikutama uuesti mängu alla netist...vot SIIS ma panin selle jama kinni ja saatsin nii pikalt, et tatti pritsis
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
godric
HV vaatleja
|
12.08.2010 12:04:39
|
|
|
võtas-uxu kirjutas: |
Imelik on ka see ,et nt. vannitoas saad veed jooksma panna aga sittagi sellega peale hakata ei ole. Mõttetu nagu.
Krt. selle asemel oleks võinud autost tulistamise valmis teha |
+1
võtas-uxu kirjutas: |
Taksode kasutus on demos null, ilmselt fullis nii ei ole. Ühtegi trammi/metrood ka veel näinud ei ole...... tundub ,et me pole veel paljusid asju näinud mis fullis olemas. |
Q&A 2K foorumis paljastab, et Vito kardab ühistransporti ja kasutab ainult autot või kõnnib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
12.08.2010 12:06:49
|
|
|
kas nad seal foorumis midagi autost tulistamise kohta ka pajatavad? On võimalik et tuleb?
Krt selline asi peab lihtsalt sees olema
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
godric
HV vaatleja
|
12.08.2010 12:49:00
|
|
|
tsitaat: |
Jack, can you still fire with a handgun from inside the vehicle like in first Mafia? |
No. People can fire from your car though. Because this thread is filled with die-hard Mafia 1 fans, I respectfully ask you to hold all potential whining about this until after you've played the game. |
Kuskilt on meelde jäänud, et disainerite sõnul on mäng loodud gamepad'iga mängimiseks ning eks kraanajuhil pole eriti lihtne millelegi nii pihta saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
12.08.2010 12:54:50
|
|
|
godric kirjutas: |
Jack, can you still fire with a handgun from inside the vehicle like in first Mafia? |
No. People can fire from your car though. Because this thread is filled with die-hard Mafia 1 fans, I respectfully ask you to hold all potential whining about this until after you've played the game. |
Kuskilt on meelde jäänud, et disainerite sõnul on mäng loodud gamepad'iga mängimiseks ning eks kraanajuhil pole eriti lihtne millelegi nii pihta saada. |
Erm.. minu arust oli just see teema ,et taheti et sa keskenduksid sõitmisele. Noh.. et sa ei laseks vastase draiverit maha ja siis põgeneksid ära, päriselt pole ka selline asi võga võimalik
Aga noh mängime täis mängu ära siis vaatame onju
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
12.08.2010 13:22:38
|
|
|
Selge siis, autost tulistamist ei ole ega tule... samas nats suva kah, elab üle. Loodan ,et trammid ja taksod ikka toimivad, nagu väga ei viitsi igakord kilomeetreid maha loksuda.
Saab näha paljudel siin onu SÄM olemas on ja 24-dast alates kohe mängima hakkavad.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
12.08.2010 13:25:36
|
|
|
Kuskil ära mainitud ka täpsemalt kui suur see kaart on (km2) ja pikalt seda storyt võiks olla?
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.08.2010 13:26:02
|
|
|
Mafia, päriselt ja päriselt, ükski mäng ple päris, see on väga tugev fun factor igas mängus, ja siit lihtsalt haledalt välja jäetud Ilmselt nad ei osanud sellesse mootorisse sisse ehitada siukest asja, epic fail igatahes. Sellest tuleb küll selle aasta üks suurimaid FAIL mänge.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
12.08.2010 13:32:16
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Mafia, päriselt ja päriselt, ükski mäng ple päris, see on väga tugev fun factor igas mängus, ja siit lihtsalt haledalt välja jäetud Ilmselt nad ei osanud sellesse mootorisse sisse ehitada siukest asja, epic fail igatahes. Sellest tuleb küll selle aasta üks suurimaid FAIL mänge. |
Ja sina jõua ükskord otsusele
HAIGELT kõva mäng Damage, gameplay jne kõik on super!!! Meibi ainuke asi mille üle praegu nurisen on, et liiga ligidalt näitab main characteri seljatagant, aga jah sõitmine jne on supppperhea
Videot tegema

|
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
12.08.2010 13:37:51
|
|
|
xxlmaster kirjutas: |
Kuskil ära mainitud ka täpsemalt kui suur see kaart on (km2) ja pikalt seda storyt võiks olla? |
Mingist videost ütles "10 square miles" mis pidi olema mai mäleta kas 2 või 4x suurem kui mafia1 linn, elame näeme
_________________ Bawse |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.08.2010 13:41:13
|
|
|
Mafia, päriselt ja päriselt, ükski mäng ple päris, see on väga tugev fun factor igas mängus, ja siit lihtsalt haledalt välja jäetud Ilmselt nad ei osanud sellesse mootorisse sisse ehitada siukest asja, epic fail igatahes. Sellest tuleb küll selle aasta üks suurimaid FAIL mänge. |
Ja sina jõua ükskord otsusele
HAIGELT kõva mäng Damage, gameplay jne kõik on super!!! Meibi ainuke asi mille üle praegu nurisen on, et liiga ligidalt näitab main characteri seljatagant, aga jah sõitmine jne on supppperhea
Videot tegema
Spoiler 
|
|
Sa ei saa aru, mis on esmamuljed....
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
12.08.2010 13:42:02
|
|
|
Sellest tuleb küll selle aasta üks suurimaid FAIL mänge. |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
12.08.2010 13:43:28
|
|
|
Story pikkuseks pakuvad 15 tundi.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
12.08.2010 13:46:42
|
|
|
|
Ei sinupuhul olen aru saanud....kui mängul benchmark test olemas siis seda testima, alt tab HVsse...wowww kus mul jookseb, räägivad et ATI feilib, klõps mängu tagasi paar screenshoti, GOTY, kapist statiiv ja kaamera välja, kui utuubi eriti komme ei vista siis järelikult aasta suurima feiliga tegu
Platuuni esmamuljed
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
12.08.2010 13:49:33
|
|
|
xxlmaster,
15 h mänguaega on päris parasjagu, mulle sobib.
|
|
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
12.08.2010 14:10:46
|
|
|
krt ma ei saa siiani aru, kuidas saab mingi demo põhjal öelda, et tuleb fail mäng, kuna selle mängu trump on ikkagi story, nagu 1. osas. Ja big deal, et autost lasta ei saa, nüüd tagantjärele mõeldes, mulle see variant meeldib. Pigem käivad närvidele need bensubaagi plahvatused, kuna Mafia ju ikka vähegi selline reaalsusele suunatud mäng. Ja kui ma õigesti mäletan, siis pidavat olema seal võimalus "turvamehi" palgata endale, äkki saab need tüübid ise rooli lükata.
Üks asi, mis meelde tuli praegu. Seal mängus pidi saama ju pagassi ka autodel kasutada?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
12.08.2010 14:12:22
|
|
|
suurimaid faile ta nüüd kohe kindlasti ei tule.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
12.08.2010 14:21:30
|
|
|
Heldur92 kirjutas: |
Üks asi, mis meelde tuli praegu. Seal mängus pidi saama ju pagassi ka autodel kasutada? |
avada saab. mingis missioonis vist topitakse keegi sinna sisse ka
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
puik17
HV veteran

|
12.08.2010 14:28:35
|
|
|
Mis see Mafia 2 nüüd suurem fail on, kui GTA IV.
GTA feilib igatahes rohkem. Mis sis, et seal on mõned elementaarsed asjad nagu autost tulistamine, hüppamine, ujumine.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
12.08.2010 14:32:17
|
|
|
Mafia kirjutas: |
Kuskil ära mainitud ka täpsemalt kui suur see kaart on (km2) ja pikalt seda storyt võiks olla? |
Mingist videost ütles "10 square miles" mis pidi olema mai mäleta kas 2 või 4x suurem kui mafia1 linn, elame näeme  |
GTA IV = 36 km²
Mafia II = 26 km²
Mafia II - City
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heineken
HV Guru
|
12.08.2010 14:34:17
|
|
|
|
Ei sinupuhul olen aru saanud....kui mängul benchmark test olemas siis seda testima, alt tab HVsse...wowww kus mul jookseb, räägivad et ATI feilib, klõps mängu tagasi paar screenshoti, GOTY, kapist statiiv ja kaamera välja, kui utuubi eriti komme ei vista siis järelikult aasta suurima feiliga tegu
Platuuni esmamuljed  |
Feil feil feil feil feil. Aitab kah nüüd äkki.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
12.08.2010 14:38:34
|
|
|
Ja kõige parem feil on veel see et ainuke mäng kus tema üleskiidetud kaart HD5970 ühele pulgale pääseb on tema enda arvates feil.
|
|
   |
77 |
|
tagasi üles |
|