|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 13:46:19
|
|
|
| vipu kirjutas: |
kritiseeri, aga sellest ei muutu mitte midagi. mäng on ammu juba komplekteerimise liinil, lennukid transpordivad pakke üle planeedi laiali. 13 päeva pärast ameerikas on asi müügil...
ei ole mõtet fustreerida iseennast, sa pead leppima kas sulle meeldib või mitte. |
Aga kiitmine ja ülistamine ju ka ei muuda midagi ning on täpselt sama moodi arvamus avaldused. Mõnele meeldib, mõnele mitte, kuid oma arvamust on õigus kõigil avaldada.
| mind huvitaks rohkem lugeda kui keegi demos midagi uut avastas, kui lugeda vingumist mingi pildikvaliteedi või siis puudu olevatest asjadest mida mängutegija omal valikult lihtsalt otsustas teistmoodi lahendada. iga mäng ongi erinev mis alguses vajab harjumist. |
Kui mina loen mõne mängu teemat, mida ma ise pole proovinud, siis mulle just meeldib, kui on esindatud mõlemad osapooled, nii fännid kui ka kriitikud. Sinu silmis on kriitika vingumine, minu silmis on see lihtsalt arvamuse avaldamine.
Ega ma muidu ei soiuks sellel teemal nii pikalt, lihtsalt ise olen korduvalt dstar'i olukorras olnud. Ütlen mõnes mängu teemas midagi negatiivset ja siis on kohe kari fännboy'sid kraes kinni ja lasevad oma stamp lauseid lendu, a'la "kui ei meeldi, ära mängi!", "ma ei viitsi su vingumist lugeda", jne jne. Rumal suhtumine minu meelest... inimestel on vaja õppida kriitikat taluma.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 13:49:37
|
|
|
| Kõik võrdlevad Mafia 2 koguaeg GTA4-ga. Põhiline erinevus on selles, et ühel on üks parimaid storysid (D. Vávra ei saa lihtsalt kehva story kirjutada), teisel jälle võimalus 10 aastase kombel ringi hüpata, bazookadega lammutada ja arcade stiilis gameplayd "nautida". GTA4 story oli väga igav, linn oli üksluine, atmosfäär täiesti surnud (mingi rõve hall/kollane filter peal koguaeg, keskpäev nägi välja nagu kell 21 õhtul). Ainuke asi millega GTA4 hiilgas oligi füüsikamootor, graafiliselt oli tal kõvasti puudujääke ja sitt performance pc peal. Minu jaoks GTA4 oli taandareng, samamoodi nagu SA oli taandareng võrreldes VC-ga.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
11.08.2010 13:51:14
|
|
|
| mis krdi fännboy. mine kirjuta mängu tootja foorumis, siis mingi tulemus asjal, võibolla. pole ju mõtet siin lehtede kaupa vinguda kui nagunii ei muutu midagi. keegi ei saa mängu muuta, eriti veel demo.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 14:00:43
|
|
|
| mis krdi fännboy. mine kirjuta mängu tootja foorumis, siis mingi tulemus asjal, võibolla. pole ju mõtet siin lehtede kaupa vinguda kui nagunii ei muutu midagi. keegi ei saa mängu muuta, eriti veel demo. |
Esiteks, miks sa arvad, et keegi siin üritab mängu muuta? Loogiline ju, et nii hilises staadiumis midagi enam ei muudeta. Teiseks, keegi pole siin lehtede kaupa vingunud, heal juhul üks post kümnest on negatiivne kriitika. Palju rohkem on lehe ruumi raisanud need inimesed, kes vinguvad selle üle, et keegi midagi negatiivset mängu kohta ütleb. Kolmandaks, kui kõik inimesed koguaeg üksmeelel oleks ning teineteisele vaid seljale patsutaks ning kiidusõnu hõiskaks, siis toimuks inimkonnas taandareng. Kui kõik mängurid ainult kiidavad ja ülistavad mängu tootjaid, siis toimub ka selles valdkonnas taandareng (mida võib juba oma silmaga näha).
| Andykas kirjutas: |
| Kõik võrdlevad Mafia 2 koguaeg GTA4-ga. Põhiline erinevus on selles, et ühel on üks parimaid storysid (D. Vávra ei saa lihtsalt kehva story kirjutada), teisel jälle võimalus 10 aastase kombel ringi hüpata, bazookadega lammutada ja arcade stiilis gameplayd "nautida". GTA4 story oli väga igav, linn oli üksluine, atmosfäär täiesti surnud (mingi rõve hall/kollane filter peal koguaeg, keskpäev nägi välja nagu kell 21 õhtul). Ainuke asi millega GTA4 hiilgas oligi füüsikamootor, graafiliselt oli tal kõvasti puudujääke ja sitt performance pc peal. Minu jaoks GTA4 oli taandareng, samamoodi nagu SA oli taandareng võrreldes VC-ga. |
Minu meelest oli GTA4 väga hea mäng. Gameplay oli füüsika tõttu väga mõnus, graafika oli selle aja kohta tipp tasemel (eriti kui arvesse võtta mängu maailma suurust), story oli kõvasti üle keskmise, jne.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
11.08.2010 14:02:50
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| Kõik võrdlevad Mafia 2 koguaeg GTA4-ga. Põhiline erinevus on selles, et ühel on üks parimaid storysid (D. Vávra ei saa lihtsalt kehva story kirjutada), teisel jälle võimalus 10 aastase kombel ringi hüpata, bazookadega lammutada ja arcade stiilis gameplayd "nautida". GTA4 story oli väga igav, linn oli üksluine, atmosfäär täiesti surnud (mingi rõve hall/kollane filter peal koguaeg, keskpäev nägi välja nagu kell 21 õhtul). Ainuke asi millega GTA4 hiilgas oligi füüsikamootor, graafiliselt oli tal kõvasti puudujääke ja sitt performance pc peal. Minu jaoks GTA4 oli taandareng, samamoodi nagu SA oli taandareng võrreldes VC-ga. |
Minu meelest oli GTA4 väga hea mäng. Gameplay oli füüsika tõttu väga mõnus, graafika oli selle aja kohta tipp tasemel (eriti kui arvesse võtta mäng maailma suurust), story oli kõvasti üle keskmise, jne. |
Nõustun, ainus mille üle võis nuriseda oli AA puudumine ning madal performance PC peal.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
S.I.L.L.U
HV veteran

|
11.08.2010 14:02:53
|
|
|
| Graafika ilu peaks olema kõige viimane asi mida mängus hinnata......
|
|
| Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 14:05:31
|
|
|
| mis krdi fännboy. mine kirjuta mängu tootja foorumis, siis mingi tulemus asjal, võibolla. pole ju mõtet siin lehtede kaupa vinguda kui nagunii ei muutu midagi. keegi ei saa mängu muuta, eriti veel demo. |
Miks ma peaksin ainult ühes ametlikus foorumis oma demo muljeid jagama? Tahan ja kirjutan, kus meeldib. Võib-olla on siin veel mõni huviline, kes pole demo proovinud ja soovib täpsemalt teada, kas tegemist on ikka GOTY'ga või mitte. Sulle demo meeldis - tore! Hõlju oma pilve peal õnnelikult edasi, aga lase ka teistel lennata.
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 14:07:52
|
|
|
| S.I.L.L.U kirjutas: |
| Graafika ilu peaks olema kõige viimane asi mida mängus hinnata...... |
Eks see ole iga inimese enda otsustada, mis talle mängu juures kõige olulisem on. Hea graafika aitab teine kord mängu sisse elada, mis on minu meelest vägagi tähtis. Lisaks ei saa keegi väita, et ilusat graafikat pole mõnus vaadata. Kuid jah, kui gameplay ja muud elemendid on nõrgad, siis pole ainuüksi ilusa graafikaga midagi peale hakata.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oldermann
HV kasutaja
|
11.08.2010 14:11:54
|
|
|
kas see on nüüd 100% kindel, et täisversioonis autost tulistamist ei ole?
_________________ ei ole allkirja |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafia
HV veteran

|
11.08.2010 14:13:45
|
|
|
Mul töötab selle fixiga PhysiX high peal sama hästi ku ennem ilma selleta ainuke vahe on et need efektid nagu suits ja purustuste praht on nüüd olemas (Riideid pole, big deal )
Mul on ATi
_________________ Bawse
viimati muutis Mafia 11.08.2010 14:14:19, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 14:14:00
|
|
|
| dstar kirjutas: |
Miks ma peaksin ainult ühes ametlikus foorumis oma demo muljeid jagama? Tahan ja kirjutan, kus meeldib. Võib-olla on siin veel mõni huviline, kes pole demo proovinud ja soovib täpsemalt teada, kas tegemist on ikka GOTY'ga või mitte. Sulle demo meeldis - tore! Hõlju oma pilve peal õnnelikult edasi, aga lase ka teistel lennata. |
Tegemist on minu arvates kindla GOTY-ga, aasta lõpus näeme kellele õigus jääb.
Äkki oskad mõnda teist mängu GOTY kandidaadiks sobitada? COD:BO?
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
11.08.2010 14:19:09
|
|
|
| Open-world mängude gameplay on oma aja ära elanud. 90% gameplay on juba ette teada, milliseks see mäng kujuneb: cutscene, driving, shooting/taking cover/health regen, cutscene, driving, shooting jne. Meelelahutus missugune! Ühe korra võis seda GTA4's veel taluda, aga enam küll mitte. F this game! |
| tsitaat: |
Mängige ja nautige, kellele ei meeldi, tegelegu millegi muuga (.... nt. kraabi porgandit kodus ) mitte ärgu käigu siin foorumis halamas a`la kui sitt mäng ikka on jne.
Kui mulle mingi mingi mäng ei meeldi (nt. saints row 2), siis avaldan korra oma arvamust ja sellega asi lõppeb ..... tuleb lihtsalt uninstall ja unustan.
Ma ei saa aru miks peab käima 5 korda päevas vigisemas ja mõlisemas, mulle ei meeldi see ega teine. |
GTA neljaga seda mängu võrrelda nats imelik ei ole.....
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 14:24:15
|
|
|
| Tegemist on minu arvates kindla GOTY-ga, aasta lõpus näeme kellele õigus jääb. |
Mis mõttes, kelle õigus jääb?
See, et mingi mäng massidele peale läheb, ei tähenda ju veel, et tegemist on mingi suure meistriteosega. WoW ja MW2 on näiteks kohutavalt populaarsed, miljoneid inimesi on neid mänginud, kuid samas on väga palju neid, kaasa arvatud mina, kelle arust need mängud on võrdlemisi kehvad.
Ma ei räägi siin Mafia 2'est praegu, minu pärast võib ta GOTY tiitli saada ja usun, et tegemist on selle aasta ühe parema mänguga. Samas see ei tähenda, et ma ei tohi mängu kritiseerida.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 14:29:40
|
|
|
| Ma ei räägi siin Mafia 2'est praegu, minu pärast võib ta GOTY tiitli saada ja usun, et tegemist on selle aasta ühe parema mänguga. Samas see ei tähenda, et ma ei tohi mängu kritiseerida. |
Polegi kedagi siin otseselt keelanud ju. Aga nagu ma juba 2x olen öelnud siis dstar on igas mänguteemas mingi kibestunud elukas kes toob välja sellised puudujäägid mida tegelt pole olemas või mida vaevalt märkab (ma ei räägi siinkohal hüppamisest või autost laskmisest, eks lugege ise tema esimest posti siin teemas). Tema jutu põhjal jääb mulje nagu mäng oleks väärt 1/10, ühesõnaga täielik saast.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 14:32:25
|
|
|
GTA4 puhul ei saa taandarengust küll rääkida. Ääärmisel juhul oli tegemist paigal tammumisega ja seda just story ning gameplay mõttes. Tehniliselt, kõik mis puudutas visuaalset poolt ja füüsikat, astuti ikka tohutu samm edasi. Rockstar on teinud oma GTA seeria ning RDR'ga teiste open-world mängude tegijate elu ikka väga keeruliseks ja Mafia 2 on siinkohal järjekordne ebaõnnestunud näide sellest, kuidas väsinult vana rasva peal edasi tiksutakse.
Tegemist on minu arvates kindla GOTY-ga, aasta lõpus näeme kellele õigus jääb.
Äkki oskad mõnda teist mängu GOTY kandidaadiks sobitada? COD:BO?  |
Ja demo põhjal kohe ütledki, et tegemist on GOTY'ga? Kurb küll, aga täiesti võimalik, sest nii masendavat mänguaastat kohe ei mäletagi - konkurents on peaaegu olematu. Esimene arvustus just eriti GOTY vääriline pole. PC Zone lajatas hindeks 80%. Suurim miinus - "extremely linear driver and shooter'.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=257937
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 14:33:04
|
|
|
Polegi kedagi siin otseselt keelanud ju. Aga nagu ma juba 2x olen öelnud siis dstar on igas mänguteemas mingi kibestunud elukas kes toob välja sellised puudujäägid mida tegelt pole olemas või mida vaevalt märkab (ma ei räägi siinkohal hüppamisest või autost laskmisest, eks lugege ise tema esimest posti siin teemas). Tema jutu põhjal jääb mulje nagu mäng oleks väärt 1/10, ühesõnaga täielik saast.  |
Eks ta natuke üleliia kriitiline ole, kuid samas võib ka öelda, et need kes selle demo põhjal kohe GOTY'ks mängu tembeldavad on jällegi natuke liiga positiivselt meelestatud.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
11.08.2010 14:35:56
|
|
|
ja see nullib kogu review'i väärtuse ära. tundub, et nad ootasid ka GTA'd
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 14:38:59
|
|
|
Ma vaatan et jätkuvalt ei saa dstar aru, et tegemist polegi open world mänguga. Siin pole mingist GTA jäljendamisest juttugi. Täiesti absurdne kuidas võrreldakse seda GTAga, kui näiteks tuleks välja HL3 siis ma ju ei hakka seda võrdlema Crysisega?
Võibolla oleks sul lootust sellest aru saada, kui sa prooviksid mafia 1 mängida?
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 14:44:11
|
|
|
| Ma ei räägi siin Mafia 2'est praegu, minu pärast võib ta GOTY tiitli saada ja usun, et tegemist on selle aasta ühe parema mänguga. Samas see ei tähenda, et ma ei tohi mängu kritiseerida. |
Polegi kedagi siin otseselt keelanud ju. Aga nagu ma juba 2x olen öelnud siis dstar on igas mänguteemas mingi kibestunud elukas kes toob välja sellised puudujäägid mida tegelt pole olemas või mida vaevalt märkab (ma ei räägi siinkohal hüppamisest või autost laskmisest, eks lugege ise tema esimest posti siin teemas). Tema jutu põhjal jääb mulje nagu mäng oleks väärt 1/10, ühesõnaga täielik saast.  |
"Puudujäägid, mida pole olemas?" Kas sa ise oled üldse demo proovinud? Kõik, mis ma oma lühiarvustuses välja tõin, on kahjuks tõsi. Alles seejärel märgati, et hüppamine, ujumine või Platooni mainitud autost laskmine, mida ise ei märganudki, polegi võimalik. Omaarust tegin vägagi teemasse postituse. Võta juba need fanboy silmaklapid eest ära ja ära nuta, kui keegi sinu lemmikut nüpeldab. Demo põhjal paneks hetkel mängule hindeks mingi 5/10. "Täielikust saastast" jääb natukene siiski puudu.
Ma vaatan et jätkuvalt ei saa dstar aru, et tegemist polegi open world mänguga. Siin pole mingist GTA jäljendamisest juttugi. Täiesti absurdne kuidas võrreldakse seda GTAga, kui näiteks tuleks välja HL3 siis ma ju ei hakka seda võrdlema Crysisega?
Võibolla oleks sul lootust sellest aru saada, kui sa prooviksid mafia 1 mängida?  |
Olgu. võtame siis netipiibli ette. Wikipedia andmetel on Mafia 2 "sandbox-style action-adventure video game". GTA4 on Wikipedia andmetel samuti "sandbox-style action-adventure video game". Kas Mafia 2 GTA'ga võrdlemine on tõepoolest vale ja kohatu?
viimati muutis dstar 11.08.2010 14:51:07, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
11.08.2010 14:50:36
|
|
|
kuidas ta siis open-world ei ole? demos ei hakanud missiooni tegema ja mütta ringi ja tee mis tahad. open mis open. endale ka väga muljet ei avaldanud - kõik komponendid justkui peaks olema super, aga hetkel ei ole seda õiget tunnet tekitanud. kindlasti on siis väga paljudel tegu ka vana lemmiku nostalgialaksuga. oleks mängu nimi midagi muud ja poleks lummavat mälestust esimesest, oleks ka hetkel hype väiksem.
demo põhjal GOTY'sid jagada...
see aasta on ikka väga kõvasid asju väljas, nii et mafia2 GOTY on vägagi kaheldav - kui millegi peale üldse raha panna sellises võistluses, siis s c 2.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 14:54:37
|
|
|
| helga kirjutas: |
| kui millegi peale üldse raha panna sellises võistluses, siis s c 2. |
Hah... ma ei tea, kuidas mul SC2 meelest ära läks. GOTY läheb see aasta raudselt sinna.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
11.08.2010 14:58:47
|
|
|
| helga kirjutas: |
| kui millegi peale üldse raha panna sellises võistluses, siis s c 2. |
Hah... ma ei tea, kuidas mul SC2 meelest ära läks. GOTY läheb see aasta raudselt sinna. |
Kuda saab GOTY meelest ära minna?
_________________ Purgatory Judgement |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
11.08.2010 14:59:50
|
|
|
Võibolla oleks sul lootust sellest aru saada, kui sa prooviksid mafia 1 mängida?  |
wtf, ära enam mängi.... Sa pole üldse aru saanud, mis on freeroaming ja mis on fps jne.
Ise pakuks demo järeldusel mingi 75% skooriks... aga eks näis, peaasi, et freeroam säiliks. Samas see map on ikka haigelt tilluke..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 15:09:12
|
|
|
| Draco kirjutas: |
Kuda saab GOTY meelest ära minna?  |
Ega mul muud seletust pole kui...
Spoiler 
(tegelt asi vist selles, et pole harjunud, et RTS GOTY kandidaat on)
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
11.08.2010 15:10:46
|
|
|
Ah mis te vaidlete siin, ilmselgelt ei vii see vaidlus kuhugile ja pidage meeles seda:
Spoiler 
See PhysX tweak on päris asjalik, väga suurt vahet ei märganud, Vito mantel hõljub nüüd kenasti ja plahvatustes lendab asju rohkem laiali samas fps on sama, nii et miks ka mitte
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eastsider
HV kasutaja

|
11.08.2010 15:13:22
|
|
|
| nutt ja hala |
Ei jõua enam seda virinat, hala ja eneseõigustamist lugeda, läheb ignore user peale.
Esimene osa on siiani üks lemmikuid, ning teine tundub ka väga hea tulevat. Hüppamisest puudust ei tunne, samas on natuke raske mõista, et miks seda pole sisse programmeeritud.
Autost laskmise koha pealt, nagu wtf, olete kunagi päris relvaga lasknud? Kui olete, siis ilmselt saate ise ka aru, et samal ajal autot juhtides on üsna raske / võimatu millelegi pihta saada.
viimati muutis eastsider 11.08.2010 15:22:33, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
11.08.2010 15:17:22
|
|
|
Loll küsimus , kui keeruline oleks neid (3) puudusi patchiga parandada...... st. on see ainult patchiga üldse teostatav?
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
11.08.2010 15:21:58
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
wtf, ära enam mängi.... Sa pole üldse aru saanud, mis on freeroaming ja mis on fps jne.
Ise pakuks demo järeldusel mingi 75% skooriks... aga eks näis, peaasi, et freeroam säiliks. Samas see map on ikka haigelt tilluke.. |
mafia 1 oli samuti mapp tilluke, sest metsaradasid kaardil polnud
kui suur see mapp peab olema kui 90% mafia tegevusest toimub linnas? mõnus oleks sõita poolt tundi ühest mapi otsast pidevalt edasi tagasi?
ainuke mille üle viriseks oleks see minimapil jooksev lühitee joon, kui nool näitaks ainult suunda siis oleks põnevam, vbl saab seda mugavust välja lülitada.
tee liiga lihtsaks kuidagi navigeerimise.
koptereid pole mängus, tsikkleid, jama mäng tõesti:D
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.08.2010 15:23:35
|
|
|
| Mismoodi sealt mängu kaustast seda Physix eemaldada ta ei lase uninstalli teha ? aitab ainult lihtsalt kaustast välja tõstmine ja siis control paneli kaudu Physixi uninstall ? tahtsin selle tweak lingi järgi proovida selle uuema Physix-iga kas jookseb paremini... kas siis control paneli kaudu võib ka nii teha ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Totzzzz
HV kasutaja

|
11.08.2010 15:23:37
|
|
|
| Gap kirjutas: |
no okei Lihtsalt see demo juba nii meeldis et ei jõua enam täis mängu ära oodata Üks asi mis mulle selle mängu juures veel meeldis oli soundtrack! Sellist muusikat muidu iga päev ei kuula tõsiselt hea muusika ja vaheldus selle tänapäeva jurale. Loodan et täismängus on ka hästi palju erinevat muusikat. |
Täismängus pidi üle 100 erineva tracki olema.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 15:26:38
|
|
|
wtf, ära enam mängi.... Sa pole üldse aru saanud, mis on freeroaming ja mis on fps jne. |
ffs, sa ei saa free roami teha nagu gtas, et valid kas jooksed Sergey või Aljooša juurde. Sandbox faktor on mafia 2 puhul väga väike, devid on ise öelnud, et tegemist on lineaarse shooteriga. Pole seda nö "vaba aega" missioonide vahel, koguaeg story käib ja on objective kuhu peab minema. Free roami saad teha eraldi game modes, nagu mafia 1-s.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 15:27:46
|
|
|
| eastsider kirjutas: |
| nutt ja hala |
Ei jõua enam seda virinat, hala ja eneseõigustamist lugeda, läheb ignore user peale.
Mäng tundub väga hea, esimene osa on siiani üks lemmikuid, ning teine tundub ka väga hea tulevat. Hüppamisest puudust ei tunne, samas on natuke raske mõista, et miks seda pole sisse programmeeritud. |
Jube jama, just lootsin, et ehk kasutaja eastsider mind mõistab, aga sain hoopis ignore'i. Oh jah, nii kurb hakkas kohe. Üks lugeja vähem ikkagi. Äkki peaks tõesti ainult positiivset juttu hakkama ajama...
wtf, ära enam mängi.... Sa pole üldse aru saanud, mis on freeroaming ja mis on fps jne. |
ffs, sa ei saa free roami teha nagu gtas, et valid kas jooksed Sergey või Aljooša juurde. Sandbox faktor on mafia 2 puhul väga väike, devid on ise öelnud, et tegemist on lineaarse shooteriga. Pole seda nö "vaba aega" missioonide vahel, koguaeg story käib ja on objective kuhu peab minema. Free roami saad teha eraldi game modes, nagu mafia 1-s. |
"koguaeg story käib ja on objective kuhu peab minema." Täpselt nagu GTA4's. Sa pigistad praegu kivist vett välja, anna parem alla...
Väike parandus lisaks: "devid on ise öelnud, et tegemist on igava mänguga".
viimati muutis dstar 11.08.2010 15:36:46, muudetud 2 korda |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
11.08.2010 15:28:49
|
|
|
Wow see tweak täitsa töötab.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.08.2010 15:47:30
|
|
|
mis sa seal siis veel tweakisid ? Ega see uus Physix väga palju paremaks küll ei teinud mul... pole ju ometigi väga vana kaart mul Panin seda tähele et just alguses kui enda sealt majast välja tuleb siis on selline julm lag ja pärast läheb normaalseks ? lugesin seda tweak linki siis naiste seelikud tekitavad sellist füüsikat ? hämming...
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
11.08.2010 16:07:41
|
|
|
Gap, kustuta lihtsalt nimetatud failid ära(ära unusta koopiaid teha), mingit uninstalli pole küll vaja teha
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
11.08.2010 16:08:40
|
|
|
Tra ma ei või kannatada seda möla siin raisk
Dstar imestab, kuidas demo põhjal saab öelda, et on GOTY. Kuidas sa ise siis demo põhjal saad öelda, et mäng on täielik põrumine? Päris riist mõtlemine sul. Ja ma ei saa üldse aru, kuidas saab gta4 nii kõvasti fännata, täiesti sisutühi mäng imo, ammendab jube kiiresti end ära.
Isiklikult mulle demo põhjal Mafia II gameplay väga meeldis. Liikumine oli palju nauditavam kui gta4-ga võrreldes. Isegi see autoga vette panemise lahendus mulle meeldis (parem kui kohe uppuda). Mafiosod ei käigi ju ülikonnaga ujumas
Mis mulle ei meeldinud ongi see, et hüppamise võimalust pole ning veel hullem ämber on, et autost ei saa käsirelvaga lasta (mis mõnes mõttes päris elus oleks ka vähe ajuvaba, no välja arvata väga vaiksel kiirusel sõites, + veel relva reloadimisest ei tuleks ka midagi välja). Aga demo täitis üldjuhul küll ootused, kuna driving ja shooting oli tasemel. Ilmselt tuleb ka üpris kõva story, iseasi on see, kas mängust GOTY tuleb.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
11.08.2010 16:13:12
|
|
|
Uued nVidia beta draiverid tõstsid kenasti minimum fpsi
1920x1080
Max detail, PHYSX MAX
16xAF, no FSAA
i7 920 @ 4GHz
GTX470 700\924
Minimum: 11.9fps
Maximum: 142.9fps
AVERAGE: 45.6fps
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
11.08.2010 16:14:02
|
|
|
PlatoonSgtElias, metsik. Su ema on ilmselt uhke
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Carl963
HV kasutaja

|
11.08.2010 16:16:32
|
|
|
PSN'is siiamaani demo üleval ei ole
_________________ PSN : zlatake123-
V/M [PS3]: Tiger Woods PGA TOUR 10, NBA LIVE10, F.E.A.R2!!! |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
11.08.2010 16:24:13
|
|
|
| sorry aga mis see PSN on ?
|
|
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 16:28:18
|
|
|
| Heldur92 kirjutas: |
Tra ma ei või kannatada seda möla siin raisk
Dstar imestab, kuidas demo põhjal saab öelda, et on GOTY. Kuidas sa ise siis demo põhjal saad öelda, et mäng on täielik põrumine? Päris riist mõtlemine sul. Ja ma ei saa üldse aru, kuidas saab gta4 nii kõvasti fännata, täiesti sisutühi mäng imo, ammendab jube kiiresti end ära.
|
Ise nagu ei mäleta, et oleks mängu täielikuks põrumiseks või räigeks FAILiks nimetanud... Aga see pole esimene kord, kus mulle sõnu suhu pannakse. Lihtsalt tõin välja teatud asjad, mis MIND häirisid. Naljakas vaadata, kuidas mõned selle peale jubedalt närvi lähevad, nagu oleks neid kuidagi isiklikult solvanud. Ja selle asemel, et kellegi teise arvamust aktsepteerida, hakatakse hoopis sõimama, et mida sa hull vingud, virised ja mölised. Mõni nõrganärvilisem võtab isegi suures paanikahoos ignore listi appi. Täielik komöödia!
Ja miks te arvate, et ma mingi hull GTA fanboy olen? Story oli GTA4 igav, poole pealt muutus mäng nüriks ülesannete täitmiseks, huvi kadus kiiresti ja lõpu nägin ära alles pärast pikka pausi. Aga GTA4 on koos RDR'ga siiski hetkel parimad open-world mängud ja nende nimetamine on lihtsalt paratamatu. RDR saabki paljude meediaväljaannete poolt arvatavasti GOTY tiitli, kindlalt seni selle aasta parim mäng. PC kategoorias tõenäoliselt SC2. Ei imesta üldse, kui Mafia 2 üldse ära unustatakse...
viimati muutis dstar 11.08.2010 16:40:29, muudetud 1 kord |
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KuriVaiM1
HV veteran

|
11.08.2010 16:30:53
|
|
|
vipu, kopteritest jäädegi unistama, alles 50-ntate hakul sai alguse turbiinmoortite ajastu
   |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
11.08.2010 16:39:56
|
|
|
| ei tea kuidas story kujuneb. 1 osa oli 20 aastat vist pikk. kui teine samasuguseks osutub siis mäng võib lõppeda 70ndatel.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
11.08.2010 16:44:01
|
|
|
| Öeldud ju, et story leiab aset aastatel 1945-55.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Andykas
HV veteran

|
11.08.2010 16:49:45
|
|
|
dstar, RDR oli küll väga igav. Suur maailm kus midagi eriti teha ei olnud. Mul jäi see pooleli kui jõudsin teisele poole saart, täiesti nüri üks ja sama nühkime, ala "tapa see ja tapa too"...
Peale suure maailma nagu ei olnudki sel mängul midagi eriti pakkuda, ma arvan, et see mäng on juba unustuste hõlma vajunud.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.08.2010 17:34:29
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=nVEXRuvP0os&feature=player_embedded#!
hea point
kurb oleks tõesti kui isegi asjad mis mafia 1'es olemas olid nüüd põhjendamatult ära võetakse. Ja tore et keegigi aru saab et phyxs on üks üle keedetud sitt mis on puhtalt, siiani vähemalt, marketing ja sellest ei ole mingit kasu v.a saad sitema fps'iga sama füüsika efekte "vaadata" slide showna mida tavaliselt tehakse ilma fps'i kadudeta prose peal.
Näis mis full siis toob. Ehk hüppavad DLC pasa vaguni peale ja lisastakse seal puudu olevad asjad dlc'ga... siis tuleb dlc pudruks .. pirada kuna kui ikka sitaga näkku loobitakse tuleb vastu visata ju
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
11.08.2010 17:37:12
|
|
|
dstar, RDR oli küll väga igav. Suur maailm kus midagi eriti teha ei olnud. Mul jäi see pooleli kui jõudsin teisele poole saart, täiesti nüri üks ja sama nühkime, ala "tapa see ja tapa too"...
Peale suure maailma nagu ei olnudki sel mängul midagi eriti pakkuda, ma arvan, et see mäng on juba unustuste hõlma vajunud. |
RDR'i lõpp on kindlalt üks viimaste aegade parim, mis mängudes nähtud. Tee ikka enne mäng läbi, kui seda maha hakkad tegema. Ülihea voice acting ja värvikad tegelased, hiiglaslik maailm, suurepärane graafika koos muutuva ilmastiku ja kenade loodusvaadetega, sünge soundtrack, ideaalilähedane hobustega ratsutamine (Oblivioni puuhobusega ei anna võrreldagi) jpm. Lisaks veel korralik multiplayer. Mida peab veel tegema, et GOTY saada?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
11.08.2010 17:43:03
|
|
|
RDR oli suht pask graafika kohati, mäng oli jah üksluine ja pms kui missioonid läbi tegid siis oli vsio. Viska mäng nurka ja "next please". Nüüd lüpsavad veel dlc'dega raha välja oma pooliku MP eest. RDR ei ole just kõige täisväärtuslikum ja mahukam mäng kui nüüd asja ausalt analüüsida. It was fun while it lasted... thats all.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|