Ma ei oodanudki seda,et autod ilgelt kortsu tõmbuks või saaks linnas ringi karata.
mafia ühes oli minumeelest samamoodi.kui missioon seda nõudis siis oli võimalik teatud asju ka teha.
kui tekiks liika GTA-lik avatud maailm jne siis kaoks stoory ära ning sisu jääks palju nõrgemaks.
autod ja muu oli ka mafia ühes reaalselt ikkagi transpordi vahendid,erandiga freeride extreme masinad mis pisut kiiremad olid ning millega võis hullu panna.
ainuke asi mis mind häirib on tegelaste näod.kui mafia esimes osas olid need realistlikud ning tekitasid tunde,et sellised inimesed võiks ka reaalselt eksisteerida siis nüüd on sellised punnis nägudega vennad kelle näod nagu üldse ei sobi.ninad nagu kartulid jne.
Missiooni teha oli väga lahe kõvasti parem kui GTA IV, aga niisama linnas lammutada mitte nii hea.
Norm mäng tuleb ja ilma PhysX-ta jookseb ka normaalselt
Täna proovin ka seda PhysX modimist, et äkki saab midagi peale keerata ilma olulise jõudluse kaota.
Ma ei ole varem isegi märganud, et PhysX nii palju jõudlust maha võtab
Teen õhtul profiili masinaga (1.) samadel settingutel testi, siis saab võrrelda, eelmine kord oli teine reso ja AA oli maas.
Samas teen 1920x1200 resol koos AA´ga. _________________ Purgatory Judgement
kurat mina ei saa seda käima, algul viskab avg et viirus ja pärast ei lase niisama avada, ütleb et seda juba kasutab miski. mismooodi?
AVG false positive. Pole ise AVG'd kasutanud, kuid kindlasti on sul võimalik käskida tal seda faili ignoreerida või siis äkki lülita lihtsalt AVG välja patchimise ajaks.
"it was confirmed on the official forums by the developers that there isn't melee weapons, and no shooting from cars while driving."
Open-world mängude gameplay on oma aja ära elanud. 90% gameplay on juba ette teada, milliseks see mäng kujuneb: cutscene, driving, shooting/taking cover/health regen, cutscene, driving, shooting jne. Meelelahutus missugune! Ühe korra võis seda GTA4's veel taluda, aga enam küll mitte. F this game!
Miks seal vähe saab olla siis ? Ma teen pärast proovi
Ise pole küll proovinud (ei leidnud bussi kiirelt ), kuid nagu ma kuulnud olen, pidi seal lihtsalt "Mission failed" kirja ette viskama natukese aja pärast.
Pealegi, ega tervet map'i nagunii uurida ei saaks. Suht kindel, et 1GB demosse ei mahu täisversiooni map ära. :p
dstar kirjutas:
"it was confirmed on the official forums by the developers that there isn't melee weapons, and no shooting from cars while driving."
Selle autost tulistamisega on ma kardan nii, et sina sõidad ja sõbrad autost tulistavad. Või siis äkki on mõni selline missioon, kus sina tulistad ja kaaslane sõidab.
viimati muutis LightsabeR 11.08.2010 13:10:55, muudetud 1 kord
Open-world mängude gameplay on oma aja ära elanud. 90% gameplay on juba ette teada, milliseks see mäng kujuneb: cutscene, driving, shooting/taking cover/health regen, cutscene, driving, shooting jne. Meelelahutus missugune! Ühe korra võis seda GTA4's veel taluda, aga enam küll mitte. F this game!
no ära mängi siis. Mafia 1 oli sama cutscene-drive-shoot-repeat süsteem(välja arvatud health regen), kuid ikkagi üks parimaid single player mänge, mis tehtud...
Või kui sulle esimene Mafia ka ei meeldinud, mida sa siis üldse järjest ootad/ootasid?
no okei Lihtsalt see demo juba nii meeldis et ei jõua enam täis mängu ära oodata Üks asi mis mulle selle mängu juures veel meeldis oli soundtrack! Sellist muusikat muidu iga päev ei kuula tõsiselt hea muusika ja vaheldus selle tänapäeva jurale. Loodan et täismängus on ka hästi palju erinevat muusikat.
Muusika on tõesti hea. Ise muidu metali/rocki kuulaja, kuid selle mängu kõrvale kuulan 50's muusikat hea meelega. Jutt on ka hea seal raadios, a'la "just leiutati teleka pult!" jne.
viimati muutis LightsabeR 11.08.2010 13:16:57, muudetud 1 kord
See on nüüd küll . Sellises mängus peaks just kurikas olema, et vastastest informatsiooni välja peksta.
Endale tegelt üldse see ülirealistlik maailm ei istu. Mäng on mäng.. Ja mäng peab olema lõbus. Autoga sõitmine tüütab arvatavasti niigi ära (GTAIV's lõpus lasin igale poole taksoga), aga vaikselt kiirusepiirangut silmas pidades sõita on veel hullem. Sama asi see, et niisama ei saa mentidest lahti vaid peab minema riideid vahetama või kuskile töökotta...
no ära mängi siis. Mafia 1 oli sama cutscene-drive-shoot-repeat süsteem(välja arvatud health regen), kuid ikkagi üks parimaid single player mänge, mis tehtud...
Või kui sulle esimene Mafia ka ei meeldinud, mida sa siis üldse järjest ootad/ootasid?
Ootasin arengut, mitte taandarengut. GTA4 üllatas vähemalt Euphoriaga. Ja ka graafilises mõttes oli areng ikka tohutu, eriti kui eelneva osa GTA: SA'ga võrrelda.
Vaadake parem see Mafia 2 YT video lõpuni, siis saate teada, mis sellel mängul täpsemalt viga või puudu on. See, kui kenasti mantel mehe seljas lehvib, pole ju ometi mingi märkimisväärne edasiminek. Aga tundub, et paljud on juba ainult selle pisiefekti pärast sillas - GOTY, Best game ever! Naeruväärne... Kui juba demo on ropult igav, siis milline see täismäng veel olema peaks? Parema story'ga kui näiteks Goodfellas? Kahtlen...
dstar: no mängi midagi muud, mis halad. oled pettunud siis oled. mida rutem sa end sellest välja lülitad seda kergem sul endal.
peaks ju kõigile juba selge olema et tegemist pole gta klooniga vaid lineaarse mafia 1 stiilis järjega. arvata on et tuleb ka mingi freeride kus sarnaselt 1 mängule saad lisa missioone teha ja linnas laamendada.
rohkem see mäng sulle ei paku ja sellega pead leppima. üldse, paljudel mängudel tänapäeval demo on. kui demo ei meeldinud, ära mängu osta ja probleem lahendatud. kaua võib lk kaupa halada kuidas mantel ei lehvi jne...
vipu, ma tõesti ei saa aru, mis sul selle vastu on, kui keegi siin arvamust avaldab ja midagi negatiivset mängu kohta ütleb. Need mängu teemad pole ainult selle jaoks loodud, et mänge kiita ja ülistada.
vipu, ma tõesti ei saa aru, mis sul selle vastu on, kui keegi siin arvamust avaldab ja midagi negatiivset mängu kohta ütleb. Need mängu teemad pole ainult selle jaoks loodud, et mänge kiita ja ülistada.
kritiseeri, aga sellest ei muutu mitte midagi. mäng on ammu juba komplekteerimise liinil, lennukid transpordivad pakke üle planeedi laiali. 13 päeva pärast ameerikas on asi müügil...
ei ole mõtet fustreerida iseennast, sa pead leppima kas sulle meeldib või mitte. mind huvitaks rohkem lugeda kui keegi demos midagi uut avastas, kui lugeda vingumist mingi pildikvaliteedi või siis puudu olevatest asjadest mida mängutegija omal valikult lihtsalt otsustas teistmoodi lahendada. iga mäng ongi erinev mis alguses vajab harjumist.
kui paljud kirusid mafia 1. kui nõmedad autod, kui raske juhitavus. rallit ei teinud enamus ära, pärast patch tegi asja kergeks. sada häda oli rahval mänguga, lugege ise mafia 1 teema esimest poolt.
viimati muutis vipu 11.08.2010 13:37:46, muudetud 1 kord
Millega devid põhjendavad neid puudujääke? Idiootsed piirangud imo.
Neutraalse eelarvamustega saan paari tunni pärast ka näpud külge. Õhtul saab kuulda siis kas kiidulaulu või maha tegemist Arvatavasti nii üht kui teist...
dstar: no mängi midagi muud, mis halad. oled pettunud siis oled. mida rutem sa end sellest välja lülitad seda kergem sul endal.
peaks ju kõigile juba selge olema et tegemist pole gta klooniga vaid lineaarse mafia 1 stiilis järjega. arvata on et tuleb ka mingi freeride kus sarnaselt 1 mängule saad lisa missioone teha ja linnas laamendada.
rohkem see mäng sulle ei paku ja sellega pead leppima. üldse, paljudel mängudel tänapäeval demo on. kui demo ei meeldinud, ära mängu osta ja probleem lahendatud. kaua võib lk kaupa halada kuidas mantel ei lehvi jne...
Mängi midagi muud? Hmm, mida? Augustis ainult kaks mängu PC'le ilmubki - Mafia 2 ja Kane&Lynch 2. Valik on tõepoolest tohutu. Ja mind absoluutselt ei koti, kui negatiivset kriitikat peetakse halaks või vingumiseks. Kui ei meeldi, ära loe, aga ärge palun tulge õpetama, kuidas ma pean mõtlema või mida ütlema. Nii lihtsalt see ikka ei käi. Neid tegelasi leidub ju igas foorumis, kes negatiivse kriitika peale välja hüppavad ja TROLL karjuvad...
dstar: ega meie pole süüdi kui mäng sulle pettumuse valmistas. mulle see mäng meeldib. kui esimest mängisin siis ma kohe teadsin et just see on see mida olen tahtnud. mafia 2 demo täpselt sama, minu ootuseid pole rikutud. ainuke mida ma pelgan on mängu lühidus. muuga ma olen täiesti rahul. mul masin ka pole võimekate killast, mängu veab ära - rahul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.