Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 163, 164, 165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 10.08.2010 22:31:51 vasta tsitaadiga

Andykas, vist on kasutatud esimese osa mudeleid mängus, lihtsalt teised suurema resoga tekstuurid peal icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 10.08.2010 22:33:04 vasta tsitaadiga

Tommy Angelo? icon_lol.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.08.2010 22:34:04 vasta tsitaadiga

kusjuures on jah 1 osa moodi, isegi tänavad on kuidagi sarnased. sama sadama kai jne. laene on päris kõvasti võetud, aga vbl see ongi lahe. uus story ehitatakse vana najale
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 10.08.2010 22:44:29 vasta tsitaadiga

Ma ärkasin püstijalu. Nagu amneesiahaige seebistaar seisin ma nägusa noore mehena keset moodsat elutuba ning ei suutnud meenutada, kus ma olen või kuidas ma sinna sattusin. Ainuke asi, mida mäletasin, oli mees sigaretiga ning lubadus talle üks tööots teha. Telefon helises. Võtsin telefoni ning tuttav hääl käskis mul ennast liigutada enne, kui paks värdjas kohale jõuab. Imelikul kombel ma teadsin, mida see tähendab.

Külmkapis olid mõned võileivad. Sõin kiiresti ning loputasin need alla samast leitud külma õllega. See pani mu pea ringi käima, tuba ja värvid lainetasid iiveldama ajavalt. Hädavaevu suutsin kapist leida riided ning komberdasin uksest välja.

Minu ees laius kirgas eeslinna tänav. Politseinikud toimetasid eemal toimunud plekimõlkimise juures ning ei märganud, kuidas ma tänava ääres parkivasse sportautosse hüppasin. Teadsin, et see ei ole minu oma, kuid masinlikult käivitasid käed juhtmetest mootori ning juba veeresingi kaugemale.

Keerasin tänavaäärse einela parklasse ning väljusin. Ajalehe kioskis igavlev müüja vahtis mind, kuid minu katsed lehte osta ebaõnnestusid. Veider, sest teised möödujad said oma päevauudised kätte.

Empire Diner’i leti taga teenindas mind kõige koledam vanamutt, keda ma seni näinud olin. Ta sobis oma odava söökla interjööri suurepäraselt. Rasvane pliit, koolakraan ja plaadimasin. Ning menüü – hamburgerid, võileivad ja õlu. Ma arvan, et see oli neljas või viies pudel, mis mind segi ajas. Mutt oli esimene, kes kuuli pähe sai. Ta kukkus ning kliendid hakkasid kriiskama. Ülikonnas mees, tunkedes sell ja suurte rindadega naine olid järgmised. Nad kõik surid kummargil oma laudade taga, hoides peast kinni nagu allakukkuva lennuki reisijad. Veider, nad ei proovinudki põgeneda.

Peaaegu kohe ilmusid akende taha politseinikud. Algas tulevahetus, mina ja mahakukkunud päevaeri koos surnud vanamutiga leti taga, kümned politseinikud ja tuledes vilkuvad autod akende taga. Hetk hiljem oli mu relv tühi. Viimases meeleheites põgenesin leti tagant ukse juurde, lõin selle jalaga lahti ja jooksin. Jooksin, hüppasin üle aedade ja jooksin.

Nad ei jõudnud mulle järele. Istusin paar maja eemal seisvasse autosse ning sõitsin. Sõitsin sinna, kuhu mind oli kutsunud telefon.

vipu
HV veteran
vipu

sõnum 10.08.2010 22:47:22 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 4
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.08.2010 22:48:34 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Batman oli ainuke kus minuteada neid techdemo asju rohkem esitati (ja ka mirrors edge) ning mõlemad hakkasid füüsika tekkimisel kohe köhima ja läägima.

Pisut ot aga ma ei tea minul küll Batmani mängus füüsika tekkimisel küll mingit hakkimist ei olnud :S Mafias nüüd jooksis ka suht ilusti isegi...
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.08.2010 22:50:13 vasta tsitaadiga

proovisin siis seda physx high. Ainuke erinevus mis märkasin oli suht 70 fps'i asemel oli 15-20 thumbs_up.gif Ehk siis asi töötab väga hästi ja tõesti on mõtet osta 5k (ülekantud tähenduses, ei tea asja väärtust mis asja puhtalt veaks) VGA'sid et seda asja jooksutada puhtalt. Või siis kasutada pms 3 aastat vana arvutit ja jooksutada ilma physx puhtalt.

Prose on iidne Q6600 3.2GHz, mälu on piisavalt ja vga'ks hästi vana GTX285 mis sai kunagi väga hää hinnaga soetatud.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 10.08.2010 22:50:22 vasta tsitaadiga

Ütleks ka demo järgi ,et mäng on erakordne ja on seda ootamist väärt.
Minu profiili masinaga 1980x1080 ja kõik max ainult AA 1x ja benchmark tegi 32fps avarage vms:S Aga mäng ise jookseb puhtalt minuarust miskit hakkimist pole kohand.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.08.2010 22:52:32 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
Linnapealt leidsin sellise numbrimärgiga auto icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Tahaks ise ka kala püüda.... tegelt panin selle negru vanni aga õnge ikka ei saanud.
Spoiler Spoiler Spoiler

aga ma leidsin enda numbrimärgiga auto icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 10.08.2010 22:53:14 vasta tsitaadiga

Endal natuke "hakib" vms jõnksatab... aga pms jookseb hästi. Loodetavasti on ka demo'l väiksed hädad küljes. Aga jah... päris hää tundub. Siit ja sealt võib natuke iriseda aga pms sama käekiri mis 1'el osal. Grafa kah kena ehk siis ei ole nextgen icon_lol.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.08.2010 22:58:07 vasta tsitaadiga

Mul sama prose mis sul angel... vist ... sul ainult klokk peal ja mul jookseb ka hästi alguses kui esimesed korrad mängisin siis hakkis ka nüüd jookseb ka päris talutavalt... mõndades kohtades ja nagu natuke jõnksatab aga jah eks see prose taha asi jääb mul liiga nõrk juba thumbs_down.gif Mis settingutega muidu mängid kui võib küsida angel ? endal 1920X1080 reso kõik high Physx kaasaarvatud, AA off ja AF16X
tagasi üles
tige kala
HV veteran
tige kala

sõnum 10.08.2010 23:00:10 vasta tsitaadiga

Need romud mis kuskil kõrvaltänavates seisavad on ka esimesest osast. See ka mis jeesuse pildil tagaplaanil. Mõistlik tegelt, milleks hakata uusi tegema kui vanasid saab ka kasutada icon_biggrin.gif
angel
HV Guru
angel

sõnum 10.08.2010 23:00:17 vasta tsitaadiga

kõik high, vsync off, 1920x1200 ja pissyx off. Aa off (väga vaja ei ole sellel resol) ning 8xaf (tea kas on kasu vs 16x seoses fps'iga). Mingit vahet ei märganud v.a see et fps oli 70 asemel 15-20. Kena mäng, nägin ka vett icon_eek.gif . Auto rehvis olev rõhk muutub kurvis jne... peab uurima seda looma pikemalt. icon_wink.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.08.2010 23:02:51 vasta tsitaadiga

kas keegi tellib mängu ka game.co.uk-st?

kas seal on mingi suur vahe sellel Mafia 2 special Editionil ja tava versioonil, peale väljaprinditud kaardi, paari hilbu ja auto?
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/_/N-1z13mn1/?s=mafia+2
ma ei tea kumba võtta icon_neutral.gif

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 10.08.2010 23:10:12 vasta tsitaadiga

nojah eks see demo ka ju alles ... eks kui tuleb mäng välja treitakse ka special driverid sellele mängule ma arvan icon_wink.gif

krt ma ei tea ka mida tellida... siin eespool oli sellest collectors editionist juttu tahaks ju krt seda icon_biggrin.gif iseasi kui kallis see tuleb,kuskilt välismaalt tellides saaks kindalsti odavamalt kui siit eestist.. iseasi kuidas selle PC versiooni saadavus on icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Heldur92
HV vaatleja
Heldur92

sõnum 10.08.2010 23:13:01 vasta tsitaadiga

Kuna keegi mu küsimusele enne ei vastanud, siis küsiks uuesti, et kas on võimalik, et lenovo t400 läpakas kuidagi mafia II välja jooksutab? Videokaardiks on ati hd 3470
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 10.08.2010 23:16:48 vasta tsitaadiga

Heldur92 kirjutas:
Kuna keegi mu küsimusele enne ei vastanud, siis küsiks uuesti, et kas on võimalik, et lenovo t400 läpakas kuidagi mafia II välja jooksutab? Videokaardiks on ati hd 3470

ainuke viis on ise proovida, ei usu eriti et tast väga suurt mängu looma on. Samas kui sul näiteks GTA4 välja veab kuidagi siis on lootust. Mafia 2 näeb hästi hea välja ja jookseb ka imo väga hästi ilma selle nvidia füüsikata. Samas demo läbides ei tundnud ka kordagi sellest physx ja 20'fpsist puudust. Päris hää füüsika... tea ainult mille peal seda siis jooksutatakse? Havok ? icon_lol.gif

tagasi üles
Totzzzz
HV kasutaja
Totzzzz

sõnum 10.08.2010 23:35:23 vasta tsitaadiga

Sain ka sõbra kasti peal mängu proovida.

Enamjaolt võib öelda, et täitis ootused.
Graafika on väga kena, uskumatult kena isegi. Autode juhitavus, vedrustus, väljanägemine ja kõik sinna juurde kuuluv on samuti hea, ainuke asi mis autode juures väga häirib on see, et korraliku damage-t pole. Esimene asi millega seda mängu võrrelda on ju gta iv ja kuna seal moonduvad autod päris reaalselt, aga mafia 2-s kere sisuliselt säilitab kuju (tekivad ainult kerged mõlgid ja kriimud, aga vähemalt need on reaalsed icon_smile.gif ), siis selle koha pealt on mäng alla ootuste.
Ja veel, peategelase liikumine ja üldse inimeste liikumine on kuidagi robustne ja jäik, umbes nagu varasemates gta-des icon_confused.gif. See hüppamisprobleem väga ei häirigi, aga kui näiteks autolt tabamuse saad, siis telepordid lihtsalt auto ees aina edasi ja kaotad elusid mitte ei lenda üle auto katuse "nagu gta iv-s". Sama juhtus mõnikord ka AI-dega, kuigi enamustel kordadel nad siiski lendasid üpriski "reaalselt" läbi teiste AI-de ja muu sellise ning jäid elutult põõsasse tukkuma.
Ja halenaljakas on ka ujumise/uppumise puudumine, autost tulistamise puudumine ja kindlasti mõni asi veel, mis oli "gta iv-s ometigi ju olemas". Ühest asjast ei saa veel aru - miks on vaja garaazis autosid valides nende mürinat lasta icon_smile.gif

Aga kõik see on üpriski teisejärguline. Need tühised puudulikkused ei tee olematuks 7 aastat ootamist, sest kõik muu mis on tähtis tõotab tulla ikkagi suurepärane.

viimati muutis Totzzzz 10.08.2010 23:45:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
xxlmaster
HV Guru
xxlmaster

sõnum 10.08.2010 23:37:33 vasta tsitaadiga

Autost tulistamine on tõesti räme pang. Ülejäänu pealt pigistan silma kinni.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 77
tagasi üles
Hardi
HV veteran
Hardi

sõnum 10.08.2010 23:38:08 vasta tsitaadiga

üks väike hüpe : P

Spoiler Spoiler Spoiler

angel
HV Guru
angel

sõnum 10.08.2010 23:46:56 vasta tsitaadiga

loodaks tõsiselt et autost tulistamine sisse tuuakse.. see oleks liiga epic ämber thumbs_down.gif

Endale senise põhjal käib kah pinda see, et kohati on mehel kahtlane liikumis füüsika, ujumine vms puudulikus (või siis vähemalt uppumine kuna vanasti imo sai vette minna või siis mitte? ), autode mõningane piiratud damage ehk siis deformeerumine (kuigi ei häiri, rohkem tähenärimine), autost tulistamise puudumine ning mis peamine - kuramuse benzu paagi plahvatused (kuigi vahepeal sai 2 kuuli sisse lastud ja ei midagi aga kohati plahvatab kohe).

tagasi üles
ACE4U2
HV vaatleja

sõnum 11.08.2010 00:04:43 vasta tsitaadiga

Kas keegi on sellest 10 minutist lahti saanud ka ?
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 11.08.2010 00:06:34 vasta tsitaadiga

Kui ma tellin mängu game.co.uk, kas siis nende Reward Pointsidega ka midagi hiljem teha on või see vaid inglaste lõbu?
tagasi üles
metallika
HV Guru
metallika

sõnum 11.08.2010 00:09:45 vasta tsitaadiga

kui videoid vaadata, siis peaks see tulistamine tulema küll sisse thumbs_up.gif beer_yum.gif
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 11.08.2010 00:10:38 vasta tsitaadiga

ACE4U2 kirjutas:
Kas keegi on sellest 10 minutist lahti saanud ka ?

http://filebeam.com/16c96e23916bdc64067360d199dcc3c5

1) pane patch "\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc" kausta
2) patch ära
3) mängi
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Mafia 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 163, 164, 165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.