praegune kellaaeg 20.06.2025 01:09:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
one
Piiratud kasutaja

|
06.11.2003 22:42:02
|
|
|
"väga tark inimene"...
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
3 :: |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
meybo
Kreisi kasutaja

|
07.11.2003 15:05:12
|
|
|
RISEof kirjutas: |
No vaene mees! Lõpetanud vist Kükametsa algkooli esimese klassi? Mäletan, et kui ise hakkasin oma esimest arvutit ostma, siis vaatasin ka igasuguseid parameetreid, mille omadustest eriti aimugi polnud. Aga vähemalt mõisted tegin endale enam-vähem selgeks. See seal on masendav, aga mitte naljakas. |
Ma mäletan, et 2 aastat tagasi, kui tekkis kindel plaan endale tükkidest masin kokku panna, ei teadnud ma ka asjast muhvigi. Ei teadnud ma midagi arvuti kasutamisestki, rääkimata sellest, millistest komponentidest see koosneb. Siiski sai põhitõed ja parameetrid endale suht kiiresti selgeks tehtud ja nii dumbe küsimusi poleks suutnud isegi suure vaevanägemise peale genereerida
Tõepoolest kahju, kui inimene kogunisti ni loll on, et järjekindlalt omaenda lollusest aru ei saa!
_________________ www.meybo.ee |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|