miks peab kargama üle nende laudade jne. mängi mängu nagu normaalne inimene
nagu mingid shuuterid kus multiplayeris ainult mingi kargamine käibki, absurd
vette mitte minek, ah kes teist elus riietega niisama heast peast vette ronib? mitte keegi.
ongi normaalne mäng. loodan parem sellele, et täisversioonis on rohkelt tegevust.
Aga kas sa tulistad heast peast teisi inimesi ja liitud mafiaga ? Ületad kiirust ja põgened politsei eest ?
Mina arvan küll, et see mäng pole sinu jaoks.
No ütleme näiteks, et sa oled suremas ja ainuke võimalus vaenlase eest pääsemiseks on üle väikese poole meetri kõrguse laua ronimine. Mafia 2'es see pole aga võimalik.
vipu kirjutas:
mängi mängu nagu normaalne inimene
Normaalne inimene on võimeline üle väikese madala laua astuma.
vipu kirjutas:
Keegi ei käse ju sul hüpata. Kui ei meeldi, siis ära hüppa. Point on selles, et võimalus peaks olemas olema.
vipu kirjutas:
vette mitte minek, ah kes teist elus riietega niisama heast peast vette ronib? mitte keegi.
Kes meist päris elus 40-50'ndatel Ameerikas mafiooso oli? Kes meist päris elus relvaga mööda linna ringi jookseb, autosid varastab ja inimesi tapab? Mitte keegi. Mängude point ongi selles, et saad teha asju, mida sa päris elus ei saa või ei tohi teha.
Nagu ma juba ütlesin, kes tahab, see leiab ikka vabanduse.
Lisaks sellele, et demo sulgemisel ekraani tumedaks viskab, ei tööta ka FRAPS korralikult - kõik salvestatud klipid ja pildid on lihtsalt üks suur värvisoga. Nii et minu poolt jääb video tegemata, kuigi plaan oli...
Minupoolt kaks videot ülesse minemas Üks juba üleval aga processib miljon aastat _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
LightsabeR, kasuta space, siis ronib sul üle 2m aia kah
Sa loed ka mida ma kirjutan või?
Mitu korda öelnud, et ronida saad vaid üle nende objektide, mis on ronimiseks mõeldud. Igasugused muud takistused (nt madalad lauad) on aga ületamatud.
No ütleme näiteks, et sa oled suremas ja ainuke võimalus vaenlase eest pääsemiseks on üle väikese poole meetri kõrguse laua ronimine. Mafia 2'es see pole aga võimalik.
vipu kirjutas:
mängi mängu nagu normaalne inimene
Normaalne inimene on võimeline üle väikese madala laua astuma.
vipu kirjutas:
Keegi ei käse ju sul hüpata. Kui ei meeldi, siis ära hüppa. Point on selles, et võimalus peaks olemas olema.
vipu kirjutas:
Kes meist päris elus 40-50'ndatel Ameerikas mafiooso oli? Kes meist päris elus relvaga mööda linna ringi jookseb, autosid varastab ja inimesi tapab? Mitte keegi. Mängude point ongi selles, et saad teha asju, mida sa päris elus ei saa või ei tohi teha.
Nagu ma juba ütlesin, kes tahab, see leiab ikka vabanduse.
mängi mingit muud mängu eks
mul endal jääb ATI 4600 seeria videokaart vist tsipa nõrgaks. peab AA off panema, muidu hakkab uimama.
mafia 1 töötasid suunatuled ka vist minu mäletamist mööda. seal oli hea mugav sõita kui nägid kuhu eessõitja pöörata kavatses. nüüd on pilt blurrisem, vist seda ei näe nagunii enam ära.
grafa põhjas jookseb ilusti 30+ fps. ainult physx off.
mentidega raskem sõdida kui gta4'jas, vahepeal peab kassi ja hiirt mängima. ses suhtes on päris hästi üles ehitatud. hüppamisest puudust ei tunne eriti.
gunplay on samuti päris hea.
täits soodaks siin läinud kõik... paar h'iga üle 100 posti genereeritud _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
kuhu kohta täpselt see patch panna tuleb et aeg seisma jääb
Ise kah algul ei leidnud, aga mul windows 7 tuleb seal C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo\pc asendada exe fail. (patch ise asendab kui sa asukoha talle kätte annad)
kas keegi teadjamatest võiks öelda kas see physix on/off midagi palju mõjutab? nvdia kaari puhul siis. On mingid kindlad tähelepandavad asjad mis tulevad/kaovad?
ainult steami kaudu saab mängida... see on steamiga seotud. Steamiga seotud päris mitu "eliit" mängu mis väga head... ja ikka rahvas on pimeduses mis asi steam on... sellest ei saa enam üle ega alt. Vähemalt asi on suht "kärab kah" v.a oma originaale pärast maha müüa ei saa ehk siis valve teab tegeliku kahjumi tekitajat nimega - kasutatud mängude müük. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.