Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
prelude20
HV vaatleja
|
09.08.2010 23:23:49
koomiline probleem wifiga |
|
|
netiks on wifi. antenn või karp katusel. probleem selles, et kui tüdruk istub oma arvutiga wifis on mu arvutil nö levi läinud. levi näitab, vahel ka maksimum ja ka connektitud aga sellel levelis on hüüumärk peal. see tähendab et masin mul tumm. kui sulgeda tema oma siis mul levi väga hea. kõik jookseb ilusasti. ootaks siis ideid. mimu masin on dell d820 ja tehase wifikaardiga ja kaasa oma dell inspirion 1525. vahel ikka levi nagu hakib ja laseb läbi. samas vahel uuesti connectides saab isegi mingi mega aeglase liikumise kätte, vahel trobelsuutitega fixib midagi ja mõned minutid töötab ok. abi oodatud. nii ei saa kumbki töötada kui peame jagama seda. tüdrukul arvutil pole ühtegi probleemi. ainult mu masin kooleb kohe ära
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
09.08.2010 23:52:36
|
|
|
Ma kunagi täispeaga ühenadsin ühte D-Linki wireless ruuterit. Modemist kaabli panin Lani pessa ja minul oli nett olemas, toakaaslasel mitte. Tal näitas ka et ruuteriga ühendus olemas aga interneti ühendus puudub.
Annab midagi sarnast olla?
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
prelude20
HV vaatleja
|
10.08.2010 11:48:30
|
|
|
ma ei tea aga kui tüdo on all elutoas ja teisel korrusel siis probleeme pole. tundub et neid kahte lähestiku lasta ei saa. tapab mu oma ära. probleem nüüd see et kui tööl sama jama. seal ka kampas koos 5 arvutis ühes toas. mis siis võib olla. mu wifi kaart jääb nõrgaks või kus otsast läheneda???
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.08.2010 11:58:35
Re: koomiline probleem wifiga |
|
|
prelude20 kirjutas: |
netiks on wifi. antenn või karp katusel. probleem selles, et kui tüdruk istub oma arvutiga wifis on mu arvutil nö levi läinud. levi näitab, vahel ka maksimum ja ka connektitud aga sellel levelis on hüüumärk peal. see tähendab et masin mul tumm. kui sulgeda tema oma siis mul levi väga hea. kõik jookseb ilusasti. ootaks siis ideid. mimu masin on dell d820 ja tehase wifikaardiga ja kaasa oma dell inspirion 1525. vahel ikka levi nagu hakib ja laseb läbi. samas vahel uuesti connectides saab isegi mingi mega aeglase liikumise kätte, vahel trobelsuutitega fixib midagi ja mõned minutid töötab ok. abi oodatud. nii ei saa kumbki töötada kui peame jagama seda. tüdrukul arvutil pole ühtegi probleemi. ainult mu masin kooleb kohe ära  |
Kas see probleem on ainult ühe konkreetse arvutiga? Näiteks kui tüdruku arvuti asemel keegi teine tuleb oma läpakaga, kas siis on sama jama?
Minu esimene kahtlus on IP majandus ehk võrguaadressid - mingil põhjusel annab wifi purk tüdrukule sama aadressi mis sinu läpakal. Võibolla on käsitsi pandud IP aadressid ning mõlemasse masinasse üks ja sama?
Mina esimese asjana vaataks üle, et oleks wifi purgis (või siis mis iganes purk sul aadress jagab DHCP aktiveeritud ehk automaatne aadresside jagamine) ning mõlemas läpakas oleks IP saamine automaatseks määratud (mitte käsitsi üks fiks aadress määratud).
Dellidel peaks olema niipalju kvaliteetsed wifi kaardid sees küll, et üksteist segama ei hakka seega kahtlustan pigem ikkagi mingit seadistuse konflikti ja pigem IP teemal.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
10.08.2010 12:43:39
|
|
|
Ühe tuttava Dell D510-l läks WiFi-kaart vahetusse samasuguse jama tõttu. Tema arvuti suutis kogu kontori WiFi kooma tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
prelude20
HV vaatleja
|
10.08.2010 17:32:38
|
|
|
jama mu arvutiga. enne oli FS amilo ja wifipulgaks oli trendneti usb kuna see masin oli nii iidne ja oma wifi kaart puudus. mitte ühtegi probleemi kasutades polnud. kuigi seda juhtund jah et kui naise õemees oma delli käivitas siis tema kaasa FS amilo kohe kooles. kuigi mitte nii hullult nagu mul. lihtsalt oli kiiruse maha tõmmand. mul kohe pime. praegu istun maja teises otsas ja levid põhjas ja 0 probleemi. lahendus oleks siis mul wifi kaart ära vahetada ?. tobe kui tööd tehes peab naisega läbi msn suhtlema ka kodus ise kardan ka et asi omas wifis. kuna käisin sõbranna juures kesklinnas arvutit häälestamas siis olid 3 masinat võrgus ja 0 probleemi. ok temal oli 4 posti ja mul oli 1-2. mainis et kaart kehvake või üldse see wifi asjandus. oleks viga selles siis oleks mu masina pärast 4mitu masinat tummad. mis ka delli toodang. enda masina wifisid ja asju ei tea, kuna alles ostsin selle. vb mul seadets midagi nihu. pole sel ajal kõige asjalikum pliiats ka.tüdo arvutis viga pole muidu oleks pool luua kooli tumm jm kodused masinad.
tegin katse:
lösin tema masina juurde. näitas levi- panin msn sisselogima- viskas hüüumärgi peale kirjaga no internet acess- panin trobleshootima. leidis peotäie mingeid erroreid. panin arvuti kinni ja tulin teisele korrusele. - no probemos
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|