Siis küll väga ostma ei kiirusta wtf noh.... milleks üldse neid sinna pandud on? Oleks võind 200 ära teha ja vsjoo..
Mis nad tahavad väita, et kes on harjunud seestvaatega sõitma peab nüüd sõitma pool mängu ilma mingisuguse vaateta? Kuna need algsed romud ple kohe kindlalt sul premium cars... ffs _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
noh, minu jaoks on eelkõige mängitavus see candy seal, igasugune autode väljanägemine ja ülitäpne peegeldus on suht poogen. Aga noh, eks igaüks fännab eri asju _________________ ..||..
damage'i kohta oli just tabel.
Premium cars Standard cars
Performance Damage ● ●
Dirt, Scratches, and Dents ● ●
Dislodging/Deformation of Body Panels ● -
Sorri, kuid kas sa ei mõista inglisekeelt või milles on asi? Vaatasin kogu video ära ja mitte kui kuskil ei öeldud, et kõigil autodel ON cockpit view. Need kaks ISR tüüpi ütlesid, et nemad ei hakka midagi kinnitama, kuna nad ei tea ja see tüüp keda nad küsitlesid ei öelnud peaaegu üldse midagi. Sorri, kuid see video on 26 juuni ja 28 ilmus us.gran-turismo.com lehele, et *Standard cars do not support vehicle interior camera views. Niiet pole mõtet siin lootusi hellitada, hiljem on pettumus seda suurem. Kuid pole mõtet üldse pettuda, sest mäng tuleb ilma selletagi, et osadel autodel puudub cockpit view, superlux!
kes kurat viitsiks sõita mängus mingi "reasonably priced car" 'is (seda saab ju päris elus piisavalt tehtud igas vormis) ? Kui just see mõistlik hind ei alga alates 1millist naelast _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
angel, timetrial mees, timetrial, näed kuhu ise selle masinaga satud kõikide nende staaride seas aga noh, eks see võrreldes päris eluga täis arkaad ole _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Here you will be given access to all of GT5's online features, as well as the bulletin board. The bulletin board will notify you of any stats and messages that your friends and other players may have on. It also therefore follows that you can also go visit their boards, even check their stats, say a quick hello by mail, or send out challenges.
Another great feature of My Lounge is the voice-chat support for 32 players, ability to hose online races for 16, or if you just feel like watching, the GT-TV VOD service and race replays.
Otsivad ühele loole pealkirja. Osaleda saavad kõik. Kelle poolt pakutav loo nimi on sobivaim saab oma nime "Special Thanks" nimede hulka.
Eternal glory!
Paistab, et nüüd nad on ikka kõvasti vaeva Online lobbyga teinud, eks näis kuidas gameplay tuleb .
Laulunime ma saatsin kah ära . Jumalast äge kui minu nimi oleks seal .
Sooviks ka enda nime mängumaailma lüüa kasvõi sellise pisikese asjaga lõputiitritesse, seega sai saadetud. Thanks iDemon teavitamast. _________________ PSN: Paanz
* Metal sculpted box finished in SLS AMG Obsidian Black
* Exclusive GT branded SLS AMG 1:43 model car
* GT leather wallet containing Signature Edition competition entry card
* Branded USB key with Polyphony/Mercedes-Benz trailer
* GT branded metal key fob
* Signature Edition coffee table book featuring the beautiful cars and locations of Gran Turismo 5
* 200 page Apex drivers magazine with hints on driving technique, car tuning, future technologies and more
Maksab circa ~ 3000.- EEK
"Odavamatele" fännidele - A "cheaper" collector's edition will sell for €80, and include the game, Apex magazine, art cards and in-game vehicles.
Ei ole teemat jälginud ja PS3 sain äsja koos GT5P-ga ning tekkis küsimus, et kas õige mäng tuleb sama juhitavusega?
Juhitavus on sellel küll jama selles mõttes, et auto püsib koguaeg teel, kordagi ei teki tunnet, et nüüd läheb külg ette vms. Vastu seina sõitmine on ka tümps ja sõida edasi.
teatud masinad olid hea juhitavusega aga nii kui pro peale kõik ajatud sai ja lollu mängima hakkasid läks asi küll kenasti käest ära. Võimsamad masinad nagu ford gt vms oli üldse võimatu puldiga sõita. Ehk siis gaas põhja ja läks asi käest kohe ära. Tasa tasa pidi minema _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Ei ole teemat jälginud ja PS3 sain äsja koos GT5P-ga ning tekkis küsimus, et kas õige mäng tuleb sama juhitavusega?
Juhitavus on sellel küll jama selles mõttes, et auto püsib koguaeg teel, kordagi ei teki tunnet, et nüüd läheb külg ette vms. Vastu seina sõitmine on ka tümps ja sõida edasi.
Pane see racing mode professionali peale ja osta endale corvette ja vaata kuidas küllg ees on kurvist väljumisel . Corvettega saabki seal kõige rohkem pulli minu jaoks . Jumala mõnus anda natuke rohkem gaasi kurvist väljumisel ja autoga külg ees sõita .
Seinafüüsika on jah tümpa-ümpa ja edasi, kuid raja peal enda kogemuse kohaselt käitusid täiesti normaalselt.
Võtsid võimsa auto ja asusid tõsiselt kiireid ringe tegema, siis oli ikka tegemist et kurvi minnes täpselt õige nurk oleks et saaks gaasi ka anda kurvis ilma et päris 45 kraadi külg oleks või et ninaga liiva ei nühiks.
haige värk ikka, pmst see mäng ei saagi kunagi vist valmis 5a juba varsti lubatud, et poole aasta pärast saab valmis _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Huvitav, mida kuradit nad kogu aeg "avastavad", et alatasa edasi lükatakse arvatavat väljalaskekuupäeva? Või on GT ruumides streigid? See ei käi selle eelneva feik-uudise kohta...lihtsalt huvitab mind..
mikk36 kirjutas:
Seinafüüsika on jah tümpa-ümpa ja edasi, kuid raja peal enda kogemuse kohaselt käitusid täiesti normaalselt.
Võtsid võimsa auto ja asusid tõsiselt kiireid ringe tegema, siis oli ikka tegemist et kurvi minnes täpselt õige nurk oleks et saaks gaasi ka anda kurvis ilma et päris 45 kraadi külg oleks või et ninaga liiva ei nühiks.
X2. Ise võin öelda, et proloogis käitus F1 enam-vähem nii, et tekitas kartimise tunde, kui TC ja muud abid maha võtta.
Mai saa aru, mida nad ikka munenud niikaua on tõesti... lasku välja ja SIIS updategu niipalju kui tahavad _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
DNF pidi ka ülikvaliteetne ja äge jne tulema, jäigi tulema
Jah aga DNF ei ole reaalselt mitte muffigi välja lastud ega valmis. GT5'est on olemas nn "tasuline demo" ning on antud stabiilselt igasugu video/pildi jms materjali. Ehk siis mäng on reaaselt eksisteeriv asi. Vajab vaid viimset lihvi kui nõnda asja looja arvab. + GT5 on juba tellitav... duke ei ole
kõik mängud ei pea olema tavapärased dumbfuck jurad millele pärast tuleb veel aasta pärast juppe mis fullist maha pudenesid... lisa raha eest muidugist. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.