praegune kellaaeg 20.06.2025 13:48:44
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rasmus1212
HV vaatleja
|
04.08.2010 00:26:25
Probleem lauaarvutiga |
|
|
Arvuti läheb tööle ilusti ja jookseb ka normaslsel kiirusel aga mingi aja pärast(1-5 min). Jookseb arvuti kokku ja midagi peale nupust välja lülitamist ei saa teha. Huvitav on see, et monitori pilt läheb peale seda imelikuks(valged, mustad sakkid jne) ja ükskord läks monitoril lihtsalt pilt mustaks ja ei tuvastanud enam arvutit. See probleem tekkis üleöö ja enne seda pole mul oma arvutiga ühtegi probleemi olnud. Arvutiks on ML 770 ja see on umbes 2 aastat vana. Ma kahtlustan et mingi viga võib olla graafikakaardis, kuid tahaksin teada mida HV minu probleemist arvab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
04.08.2010 00:53:34
|
|
|
Graafikakaardi jahutus ikka töötab veel? Kui üleöö tekkis, siis ehk suri ventikas maha.
Mis on kaardi GPU temperatuur? (Everest näitab)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
04.08.2010 09:21:50
|
|
|
Pakun ka et GPU kuumeneb üle!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmus1212
HV vaatleja
|
04.08.2010 14:50:38
|
|
|
Ok, ma vaatan kohe graafikakaardi jahuti üle, kas muidu on ohutu arvuti tööle panna siis kui arvutikasti külgpaneel on ära võetud? Kui tõesti ilmneb, et jahuti on läbi, kas siis saab lihtsalt jahuti ära vahetada või peab terve graafikakaardi ära vahetama?
|
|
tagasi üles |
|
 |
murka_
HV vaatleja
|
04.08.2010 15:20:33
|
|
|
rasmus1212 kirjutas: |
Kas muidu on ohutu arvuti tööle panna siis kui arvutikasti külgpaneel on ära võetud? |
Julgen arvata, et selle kasti puhul peaks külgpaneeli avamine rohkem kasu tooma(õhuvool).
rasmus1212 kirjutas: |
Kui tõesti ilmneb, et jahuti on läbi, kas siis saab lihtsalt jahuti ära vahetada või peab terve graafikakaardi ära vahetama? |
Jahuteid saab eraldi osta ja graafikakaarti ei ole vaja välja vahetada juhul, kui jäävaid kahjustusi pole ülekuumenemisest.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rasmus1212
HV vaatleja
|
04.08.2010 16:48:14
|
|
|
Ma just vaatasin, et jahuti pöörleb ja graafikakaart ei läinud käega katsudes kuumaks mingi 2 minuti jooksul. Millegi pärast viskas arvuti ette täiesti lambist mingi startup repairi. Ma teen selle ära ja vaatan kas arvuti jookseb kokku või ei jookse. Ma tegin muide jahuti tolmust puhtaks, niiet äkki see aitas.
Startup repair ütles, et computer was unable to start. Peale repairi, käivitus arvuti normaalselt ja viskas siis üldse blue screeni. Ma suutsin sealt lugeda niipalju, et probleem segab Windowsil käivitada ja lõpus oli data physical dump vist. Keegi oskab öelda, mis mu arvutil viga on?
Startup repair ütles, et ei suuda arvutit automaatselt parandada ja lülitas arvuti välja. Ma arvan, et arvestades eelnevaid sündmusi bõib oletada, et graafikakaart on kahjustatud. Arvuti garantii õnneks kehtib veel ja jään siis lootma sellele.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|