Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 09:36:37
elisast ostetud katkine telefon |
|
|
tere kaasfoorumlased, vabandan aga ei osanud seda lugu kuhugi tava teema alla panna, nii otsustasin teha uue. ostsin eile Elisa esindusest Lõunakeskusest telefoni samsung s8500.päris õhtul 7.15. ostu hetkel telefoni karbist välja ei võetud ja mulle ei näidatud. kodus avastasin, et turvakleebis oli katki lõigatud ja hiljem telefoni ümbert turvakilesid ära võttes ilmusid nähtavale vasakus all nurgas mõrad. telefon on arvatavasti kuskilt kukkunud. näppinud olen aparaati umbes 15 min ja ainuke asi mile jõudsin ära teha oli similt copy. täna hommikul klienditeenindusega ühendust võttes öeldi mulle viisakalt, et olen ise maha visanud ja nemad ei taha sellest midagi kuulda. nüüd on veel käik ees lõunakas aga tundub et sain 5800.- kroonise tünga. uskumatu kuidas operaator käitub inimesega, minujaoks on 5800.- suur raha. nüüd aga ei ole mul ei telefoni, ei garantiid ega midagi. mis südametunnistusega see inimene on kes sellise telefoni karpi paneb, selge ju et kui inimene selle juba koju viib, siis tehakse ta 100% süüdlaseks. ei oleks iialgi uskunud, et Elisa tegeleb sellise pettusega(ei mõtle otseselt petturlust vaid ainult üht kindlat minu juhtumit). igaljuhul panen kõigile lugejatele südamele et kui Elisast telefoni ostate, siis uurige telefoni pedantselt ja võtke ka kõik turvakleebised ära! eks ma annan teada kuidas mu käik läks ja mis sellest loost edasi saab. kahjuks aga eriti mingeid lootusi ei ole.
viimati muutis supsu 03.08.2010 15:23:34, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxveix
HV Guru

|
03.08.2010 09:41:36
|
|
|
Suht piix lugu, endal õnneks kõik telefonid seni uued olnud
|
|
Kommentaarid: 308 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
269 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
03.08.2010 09:45:45
|
|
|
Kui poes pakendit ei avatud ja toodet kliendile ei näidatud ei ole müüjal mingit alust väita et kirjeldatud puududsi ei olnud tootel juba ostuhetkel.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
03.08.2010 10:47:05
|
|
|
Kummaline lugu küll Ei tea, kas müüja üritas enda keeratud käkki niimoodi kokku mätsida? Et pillas ise millalgi selle telefoni maha ja nüüd sokutas pahaaimamatule kliendile
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
CommandsRef
HV kasutaja
|
03.08.2010 10:59:36
Re: elisast ostetud katkine telefon |
|
|
supsu kirjutas: |
nüüd on veel käik ees lõunakas aga tundub et sain 5800.- kroonise tünga. ....
eks ma annan teada kuidas mu käik läks ja mis sellest loost edasi saab. kahjuks aga eriti mingeid lootusi ei ole. |
Sa oled ikka uskumatu tropp! Sa halad ja pasundad siin juba enne seda kui Lõunakas oled ära käinud! Üleüldse, mis see telefoniteenindus siia peaks puutuma?? Ega nemad sulle katkist asja müünud.
Kui asi üldse katki oli, mida sa näppisid sellest?
Ausalt, mina kahtlen sinu aususes antud juhul, hoolimata sellest, mida sulle Lõunakas öeldakse.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 11:22:49
Re: elisast ostetud katkine telefon |
|
|
CommandsRef kirjutas: |
nüüd on veel käik ees lõunakas aga tundub et sain 5800.- kroonise tünga. ....
eks ma annan teada kuidas mu käik läks ja mis sellest loost edasi saab. kahjuks aga eriti mingeid lootusi ei ole. |
Sa oled ikka uskumatu tropp! Sa halad ja pasundad siin juba enne seda kui Lõunakas oled ära käinud! Üleüldse, mis see telefoniteenindus siia peaks puutuma?? Ega nemad sulle katkist asja müünud.
Kui asi üldse katki oli, mida sa näppisid sellest?
Ausalt, mina kahtlen sinu aususes antud juhul, hoolimata sellest, mida sulle Lõunakas öeldakse. |
ütled suvalisele inimesele et ta on tropp? ära solgi teemat, kui midagi tarka öelda ei ole! ikka ja alati leiab igast teemast kellegi kellel on eneseväärikus null. klienditeenindus võttis ühendust vähe kangemate tegelastega ja vastus tuli neilt, ma arvan et tegu oli natukene tähtsamate inimestega kui lihtmüüa kes oma tööd teeb. kas vastus oli ammendav? tahtsin ennem juhatajaga rääkida.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
D3ff
HV kasutaja

|
03.08.2010 11:34:17
|
|
|
Kui telefon töötab korralikult ja ainuke viga on mõranenud korpus, siis saad seda ju ikkagi kasutada ja rahast päris ilma ei ole. Kuigi jah, ega see pole vist kõige parem lohutus, eriti kui välja on käidud nii suur summa
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
03.08.2010 13:14:04
|
|
|
Palun käi nüüd telefonimüüja juures ära ja tule puhu siis uuesti.
Sinu jutus on suht paljuvastukäivat, kuna vähem kui 24h tagasi ostetud telefonile kehtib veel igasugune tingimusteta tagastamisõigus pluss tootja garantii niiehknaa.
Jääme ootele...
|
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 14:27:32
|
|
|
käidud Elisas ära, nagu arvata ei toimu mingit kohe ümbervahetust ja telefon läheb ekspertiisi. ma isegi ei tea kuna see 24h variant toimib.ma ei tea kes samsungile ametlikult ekspertiisi teeb aga kui tegu sama firmaga mis 3 aastat tagasi ka sellega tegeles, siis olen ma küll juba ette teada kaotaja (mul on viimase 4,5 aasta jooksul käest läbi käinud 14 telefoni ja samsa garantiiga on kõige hullemad kogemused). samas leidsime telefoni põhjast mingi õhumulli laadse asja, äkki siiski on tootja poolne viga või siis oli kolmas mõra ja peegeldas valgust imelikult.lõunaka müüja oli igati abivalmis ja kui oleks olnud tema otsustada, siis oleks isega saanud uue aga kahjuks on müüa kõige väiksem mutter selles süsteemis.ekspertiis võtab aega nädal kuni kaks.seniks peab parimat lootma.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
03.08.2010 14:38:57
|
|
|
lõunaka müüja oli igati abivalmis ja kui oleks olnud tema otsustada, siis oleks isega saanud uue aga kahjuks on müüa kõige väiksem mutter selles süsteemis. |
aga hirmus kiire oli kõigepealt tulla foorumisse Elisa esindust pettuses süüdistama onjä?! hoopis sinusuguste klientide eest tuleks teisi müügiettevõtteid ja teenuspakkujaid hoiatada
|
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 14:57:33
|
|
|
AKE kirjutas: |
lõunaka müüja oli igati abivalmis ja kui oleks olnud tema otsustada, siis oleks isega saanud uue aga kahjuks on müüa kõige väiksem mutter selles süsteemis. |
aga hirmus kiire oli kõigepealt tulla foorumisse Elisa esindust pettuses süüdistama onjä?! hoopis sinusuguste klientide eest tuleks teisi müügiettevõtteid ja teenuspakkujaid hoiatada  |
tead, eks see teema toobki palju vastakaid arvamusi, oleks ostnud kuskilt mujalt katkise telefoni, oleks toda firmat süüdistanud, aga ostsin Elisast. mina olen lõpptarbija ja mind ei huvita mida vaheladudes või jumal teab kus telefonidega tehakse, kaebus esitatakse müüjale. mina ei maksnud telefoni eest valerahaga neile, aga vastu sain katkise telefoni. lugupeetud kasutaja AKE, et sa aru saaks, siis ole hea ja võta enda rahakotist 5800.- eek ja viska see prügikasti ja vaata kas on hea tunne. kui sul on veel poeskäigu kohta küsimusi siis pane need mulle privasse, heameelega vastan nii arusaajatele inimestele priva kaudu.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ak_47
HV kasutaja

|
03.08.2010 15:03:00
|
|
|
aga hirmus kiire oli kõigepealt tulla foorumisse Elisa esindust pettuses süüdistama onjä?! hoopis sinusuguste klientide eest tuleks teisi müügiettevõtteid ja teenuspakkujaid hoiatada  |
Ära erutu ,asjade kokkulangemisel sul ei või tekkida ärritust?
Tema ei süüdistanud Elisat pettuses,vaid selles,et talle sattus praak/vigane telefon banaan
Kui suhkrutase veres madal,ei tasu kohe rahmima hakata,võta küspsist..
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 15:36:15
|
|
|
kuna teema on toonud igasugust kurja vastukaja, siis tahan veelkord selgitada oma postituse mõtet. ma pole iialgi nii kurjaks saanud kui telefonidel on olnud tarkvaraline viga vms. aga kui telefoni korpus on katki, siis viitab see otseselt telefoniga lohakalt ümberkäimisele ja 99.9% juhtudest jääb minumeelest ostja süüdi. neil õnnestus mulle tõesti telefon ilma karpi avamata maha müüa, tõesti ei pidanud vajalikuks uut asja uurida. ja kui jään süüdi siis jään,nutan oma kopika ära ja elu läheb edasi, petta saab ainult üks kord. aga postitus on mõeldud HOIATUSEKS teistele, et isegi operaatorite juurest telefoni ostes peab kõik perfektselt üle kontrollima, see käib kõikvõimalike telefonidega kaubitsevate poodide kohta. ütleme nii, et olen halb näide, kui piiksu võib üks tehing minna. peace!
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
03.08.2010 15:53:46
|
|
|
Avalduse kirjutasid?
Ekspertiis teeb kindlaks ainult vea olemasolu ja olemuse.
Antud juhul on küsimus mis hetkel kahjustus tekkis. kas enne või peale toote ostjale üle andmist ja seda ekspertiis ilmselt kindlaks ei tee.
Kuna kaupluses kohapeal pakendit ei avatud siis normaaljuhul on tegemist igal juhul müüja vastutusega.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
03.08.2010 19:38:40
|
|
|
vortex kirjutas: |
Avalduse kirjutasid?
Ekspertiis teeb kindlaks ainult vea olemasolu ja olemuse.
Antud juhul on küsimus mis hetkel kahjustus tekkis. kas enne või peale toote ostjale üle andmist ja seda ekspertiis ilmselt kindlaks ei tee.
Kuna kaupluses kohapeal pakendit ei avatud siis normaaljuhul on tegemist igal juhul müüja vastutusega. |
avaldust hetkel ei kirjutanud. kirjutamiseks läheb siis kui ekspertiisist tuleb vastus, et ise lõhutud, pole tehase praak. kahjuks eestis ei toimi need müüja omavastutused, üldjuhul tõmmatakse kliendile müts pähe.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
03.08.2010 19:46:12
|
|
|
Ma tean paari vastupidist juhtumit.
Tarbijakaitse otsustab sellise juhtumi puhul ka reeglina kliendi kasuks.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
AKE
HV kasutaja
|
04.08.2010 13:47:52
|
|
|
Ak_47 kirjutas: |
Ära erutu,asjade kokkulangemisel sul ei või tekkida ärritust? Tema ei süüdistanud Elisat pettuses,vaid selles,et talle sattus praak/vigane telefon banaan |
Tõesti või?
ei oleks iialgi uskunud, et Elisa tegeleb sellise pettusega |
Ainus, kes siin enneaegselt erutus, oli siiski kodanik supsu, kes kõigepealt lõi põhjendamatu tolmu üles ja alles siis läks asja üldse uurima.
Kuna tarbijale kehtib 24 h tingimusteta tagastusõigus, siis on 99,99% kindel, et kogu keiss laheneb täpselt nii, nagu peab. Tarbija ehk supsu kasuks. Saab raha tagasi või uue kauba. Punkt.
Tänan küpsise eest, aga selle võid omale suhu pista ja siis vilistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.08.2010 14:48:00
|
|
|
Kuna tarbijale kehtib 24 h tingimusteta tagastusõigus |
Kui võimalik, siis mingi viide seadusepügalale oleks kasuks. Et ongi nii, ostan asja, viskan selle kodus vastu seina katki ja viin 24h jooksul tagasi?
Ma ei vihja sellega, et teemaalgataja telefoni ise katki tegi, aga tagantjärel pole seda tõestada küll enam kuidagi võimalik. Või jääb õigus sellele, kes valjemini kisab? Või 24h jooksul ei oma see üldse tähtsust?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
04.08.2010 14:56:30
|
|
|
Poodides on tavaliselt kaamerad üleval, sealt peaks olema näha, kas müüja avas karbi ja kontrollis toote üle või mitte, kui kaupa üle ei kontrollitud on müüja viga
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
supsu
HV vaatleja
|
22.09.2010 12:12:03
|
|
|
jätkan oma kõige esimest postitust, läks kuskil 1,5 nädalat kui sain sõnumi elisast, et seoses remonttöödega on tekkinud küsimused, taheti et võtaksin ühendust klienditeenidusega. võtsin ühendust ja küsimul oli selline, et kas telefoni remontida või raha tagasi, olin suht üllatunud et sellist varianti pakuti, võtsin telefoni remondi. oli suur kergenus et väidetavalt tootjapoolne viga. sain mõne päeva pärast telefoni kätte. praktiliselt kohe ilmnesid kaks viga, ülimalt kehv ja kõikuv levi, ning kuularist kostva hääle kõikumine peale igat väikest pausi kõne ajal. läks tagasi garantiisse. Tuli tagasi umbes 1,5 nädala pärast. Tunnistati täiesti terveks ja väidetavalt testis telefoni 2 inimest. sisse lülitades olid samad vead. läks tagasi garantiisse koos keabekirjaga, tuli tagasi 1,5 nädala pärast, tehtud oli alusplaadi vahetus, misiganes see asi on, igaljuhul hetkel toimib telefon perfektselt. aega läks siis 02 august - 18 september.poolteist kuud jooksutamist ja minu aja raiskamist. elisa poolne suhtlemine minuga oli väga viisakas ja korrektne! See firma kes teeb samsungi garantiid, seal peaks küll kollektiivis ühe suure töölt vabastuse tegema, kindlasti leiaks praegusel ajal inimesi kes tahaksid tööd teha. lõppkokkuvõttes hoolimata närvi ja ajakulust läks ju kõik hästi
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teip
HV veteran

|
22.09.2010 19:55:24
|
|
|
Muide misasi sul seal mõrane oli, et "pole telefoni" jms? Ekraaninurk või nuppude all oleva plastiku nurk, kere ise ju mingi metall, ega ometi see mõranenud?
|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
184 |
|
tagasi üles |
|