DK tankid on armsad. Vähemalt polnud igav teda elus hoida läbi blood furnace'i käies. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
eks see metroseksuaalsus on hetkemaailmas leviv ja populaarne asi. male belf on ju loodud tegelastele nagu vaido neigaus ja derivaadid. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ma arvan, et talle lihtsalt need püksid meeldivad.
Õlad jäid märkamata? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Lahe tüüp tõesti, on Sigili kah kuhugi ära kaotanud ja pole raatsinud Unholy puust võtta Anticipationit ja Forstist Toughnessi - mõlemad suht must have tankile. Aga noh, tüüp on vähemalt julge moestiiliga, ehmatab sellega pvp-s vastased ära ja võidab kriitilised millisekundid
Võtsin siis ka ühe kuu WoWi üle peaaegu aasta. Catat ma kindlasti mängima ei hakka, aga teeb veel korra vana maailma läbi, enne selle lõplikku kadumist.
Issand, Scart. Kas sina ei olegi enam wow-kid? Varem küll kiitsid WoWi nii mis jube. Cata goblinite osa on paras nali minu arust, mingid kuradi autod ja race-trackid igalpool, leeim.
Sain hommiku poole beta key shadowpriest.com'i majandamise eest, nüüd veel vaja välja nuputada miks blizzi servud seda vastu ei soovi võtta
kellelgi on kogemusi tolle key sisestusega? Hetkel olen proovinud nii https://eu.battle.net/account/management/redemption/redeem.html kui https://eu.battle.net/account/management/add-game.html kuid mõlemad virisevad, et ei ole õige kood ehkki koode jaganud tegelane väitis, et oli blizzi käest üle küsinud ja kõik koodid pidavat töötama, seega pole erilist mõtet hakata ajama mingit scammi jama vmt.
Race track on 1k needle's olnud juba üsna mitu aastat _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Sain hommiku poole beta key shadowpriest.com'i majandamise eest, nüüd veel vaja välja nuputada miks blizzi servud seda vastu ei soovi võtta
kellelgi on kogemusi tolle key sisestusega? Hetkel olen proovinud nii https://eu.battle.net/account/management/redemption/redeem.html kui https://eu.battle.net/account/management/add-game.html kuid mõlemad virisevad, et ei ole õige kood ehkki koode jaganud tegelane väitis, et oli blizzi käest üle küsinud ja kõik koodid pidavat töötama, seega pole erilist mõtet hakata ajama mingit scammi jama vmt.
Race track on 1k needle's olnud juba üsna mitu aastat
Ise mõtlesin korra sama asja kuid pisut kahtlen selles. Eks näis mida koodi jaganud tegelane vastab. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Aastaid ei mängi aga iga mõne patchi tagant ikka vaatad olukorra üle _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Sain siis eile õhtul lõpuks beta key aktiveeritud ning öö läbi tiris klienti. Hommikuks oli ~26G tavaari alla tõmmatud kuid miskipärast ei suutnud servusse sisse saada. Charid said kopeeritud ja tegin ka ühe uue kuid kõigiga jäi 100% loadingu peal toppama ja mõne aja pärast tuli disconnect. Oh well, eks vist õhutl tuleb nagunii suurem SC2 maraton, loodetavasti siis mõne päeva pärast saan uuesti proovida
Muidu cata saab omama ka Dx11 võimekust ning opengl'il on lõpuks ometi riistvaraline kursori tugi. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
see opengl hardware cursor support ongi ainuke hea uudis, miks võiks seda uuesti mängima hakata kui expansion välja tuleb saaks normaalselt linuxi all seda toksida. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Kas wowil pole algusest pääle olnud riistvaralist kursori tuge?
opengl'i all mitte ning kõik mac'i ja linuxi kasutajad on seda kirunud juba aastaid.
HW kursor siiski seisneb selles, et kursori renderdamine käib sõltumata muu pildist. Ehk siis kui sul jookseb inteli IGP peal mäng 3FPS juures siis HW kursori toe puhul hiir liigub ikka sujuvalt, ilma toeta uuendatakse asukohta sünkroonis kaadrivahetusega. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaene Ensidia, nad vist ei saanudki lõpuks midagi erilist tehtud ICC's _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Elus esimest korda Alliansi tõeliselt mängides on nii mõnigi asi selgeks saanud. Näiteks see, et Draenei neiud on just õige kõrgusega inimpiigade jaoks!
Aga muidu on päris vahva. Esimest ja ainsat korda mängisin uljaid Valguse eest seisjaid kevad ja suvi 2005, thus on põhimõtteliselt kõik minu jaoks uus ja tore
Key juba kasutuses, korra sai ka char'i loetellu logitud kuid beta serveritega olid miskit sorti probleemid ja sealt edasi ei saanud. Eks näis, kui SC2 viimsaed kaks missiooni tehtud ehk siis viskan ka catale korra pilgu peale
[edit]
Logisin siis sisse. Goblinid on naljakad, käed nagu orangutangil et kergelt kummardudes võiks sõrmenukkidel käia
Samuti SC2 Thor'i pet ulatub umbes õla kõrgusele
[edit2]
Kõiksugu absorbid on nüüd korralikult combatlogis kirjas! _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
jees... ma viskan vahest BG des õllevaadi maha ja päiksevarju kõrvale, siis teeb väikse istumise :p _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Sai vahepeal betas ka disc'i proovitud. Suht mõnus on, igatahes archangelile tänu ei ole mana mingiks probleemiks kui vähegi jääb mõni hetk aega smitemiseks. Uuendatud default raid UI on samuti suht asjalik. Näitab kenasti kõik buffid/debuffid ära ning ka incoming healid. Ainus jama on, et clickhealingu jaoks on endiselt addone vaja, hetkel tuleb mouseover macrodega läbi ajada.
Instad on iseenesest mõnusad. Viimane grupp oli rahvas maast laeni icc25hc gearis, mu healing stuff mis oli pool normal 25'st oli kõige viletsamgi neist kuid ikka olid bossid ja trash paras katsumus. Tolle veealuse insta viimase bossi saime maha ainult minu ja ühe lockiga kahepeale viimased 30s kitedes _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Priest dingis L82 peale, unbuffed 40k hp/30k mana. Kings+fort+int ning kokku tuli 45k hp ja 37k mana. L82 pealt tuli ka uus insta lahti ning tolles oli bosside HP juba 2-2.5M. Dps pole siiani oluliselt kasvanud, pigem kukub iga leveliga kolinal kui haste/crit protsendid kahanevad meeletu kiirusega. Live's on mul ~38% haste, L82 peal identses gearis ~17. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Peale... pea, et 2 aastast eemal olekut mõtlesin, et vaata jälle sisse nind proovin Druidiga !
Loll küsimus aga kuidas see Maul õieti töötab Bearil tankimisel ?
Sain vastuseks, et loll kasuta Swiped tankimisel - kõik teevad... nüüd aga loen netist, et Primari on Maul (koos Glyptiga) ning siis kohe otsa Swipe - aga samas ta ei triggerda.
Ühesõnaga kui mul on piisavalt Raget ja kasutan Mauli - nupp jääb aktiivseks aga ta ei löö - kohmitseb seal ja ootab ja ootab (nagu sisse saavad löögid segaks teda vms) ning siis alles teeb selle Maul löögi ära. Kas ma pean otsa kohe mingit teist skilli kasutama nagu Swipe või ongi see Maul nii uimane ? Ning Mauli teksti ütleb, et next hit saab boonus ? hiti all ei mõelda auto-hitti vaid ikka seda skilliga tehtud hitti ?
Ja selline küsims veel, et kui ma kasutan karuna Barkskinni ning siis elfina innervate või panen endale mõnda tiksuvat heali peale - kas ma kaotan kogu ülesse töödatud Threati ? _________________ AMD VS INTEL
maul on sarnane skill nagu on warrioril heroic strike või cleave, ehk ta skilli vajutades jääb ta nagu ootele. Pähimõtteliselt on ta off CD (clobalcooldown) skill või nii. Tihti macrotakse ta ! märgiga mingi skilli külge, ehk siis kui näiteks kasutad swipet siis paneb kohe peale ka mauli. Aga see sööb jubetalt raged, seega pole just tark tegu leveldamisel seda kasutada.
Ja shapeshift ei kustuta treathi ainult resetib rage.
Warrioritel heroic strike töötab vastavalt relva kiirusele. Ehk kui relv on 1,6, siis iga 1,6 tagant lööb. Maul töötab samal põhimõttel, tho ma ei tea kuidas karudel seda speedi võetakse... ka staffi speedi järgi?
Karud peaks defauldis äsama iga 2s tagant, haste loomulikult teeb selle kiiremaks. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ning Mauli teksti ütleb, et next hit saab boonus ? hiti all ei mõelda auto-hitti vaid ikka seda skilliga tehtud hitti ?
Ja selline küsims veel, et kui ma kasutan karuna Barkskinni ning siis elfina innervate või panen endale mõnda tiksuvat heali peale - kas ma kaotan kogu ülesse töödatud Threati ?
Järgmine autohit saab boonust, mitte Swipe. Ehk siis järgmine autohit on Maul ja kohe kui ta on ära Maulinud, lase Swipe otsa. Kõrgema leveli instades ei soovita tankimise ajal karu-formist välja minna, enne pullimist võid endale hotid peale panna.
Threati sa jah ei kaota, kuid rage kaob ning sellel ajal, kui sa elf oled, saad jubedalt dämmi sisse.
Healeri ülesanne on sind healida. Tankimise ajal küll karust välja ei tulda.
Et healerite elu lõbusamaks teha siis meie karukene küll aeg-ajalt vahetas kuju XT hardmode peal, et innervatet anda. Kui critti ei saanud oli kõik korras _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
o what.. mul on ka 5 level 80 horde'i tegelast.. ning nüüd avastame sõbraga allianzi poolt, päris vahva Laseme koos feral druidi ja ele shamanit.. päris purustav kombo on.. eriti vahva on mängida realmis, kus põmst allisid polegi ja hoordi ropult... STV oli väga meeldiv, level hetkel 48 ja HK'd questides 500 ringis _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Karul on hea kui panna Mangle,Lacerate,Swipe,Faery Fire(meh ei mäleta kuidas kirja pilt oli) macro alla,siis ei pea seda mauli ise toksima koguaeg,ainuke hetk kus vbl oleks ilma maulita vaja aggrot hoida oleks saurfangi juures kui addid spawnivad aga see selleks.
Muidu cata puhuks tehakse wow'ile uus installer/patcher mis tirib alla portsu mängust, laseb su mängima ning ülejäänud kola tuleb alla taustal. Mõne aja pärast peaks betas näha saama, kuidas see ka reaalselt töötab.
Betast veel rääkida siis loodan, et lives saab samuti kõikjal vähemalt ringi ratsutada, kui mitte lennatagi. Näiteks saab kõigis instades mountida ning kõigis majades-koobastes ringi lennata. Koobastes lendamine teeb need küll "pisut" liiga lihtsaks kuid instades võiks ratsutamine ikka alles jääda, vähemalt siis tänu taevasse läinud raskuse tõttu sagenevad wipemised ei ole päris nii hullud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.