game.co.uk's hetkel £34.99, tundus piisavalt soodne, et endale kah soetada .
Puhkus kah käes praktiliselt, loodetavasti ei venita nad sellega kuigi kaua . _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
http://www.sc2mapster.com/maps/boss-fortress/ _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Võrreldes paljude teiste Collector's editionitega, mis ma ostnud, siis on siin mõnusat sodi küllaga
Aga nüüd selline jama, et vend nagu registreeris mängu enda e-mailile aga ma tahaks kah ikka mängida natuke ja Guest värgiga ei rahuldu (MP jääb ju täitsa puudu siis).
Et siis see tegelane, kes seal peamenüüs passib üleval paremal nurgas.... on teda võimalik teist veel teha? Või soovib Koti Bobby minult veel raha? Jama oleks nii ju. Ma ei taha Koti Bobbyle raha anda eriti.
Öelge, et vähemalt pulgal oleval originaal Starcraftil sellist jama pole, et peab registreerima Bneti ja jantima veel...
AFAIK saab sc2't mängida ainult ühe bnet konto pealt ning ühe tegelasega. Kui tahad enamat tuleb mängust teine koopia hankida. Ehk siis suht sama lugu mis kõiksugu mmo'dega.
Kui nad pulgal olevat muutnud pole siis too ei tohiks vajada mingit sorti aktiveerimist. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Üks küsimus veel... Karbi taga lubati DLC'ga "Exclusive Thor Unit"... kas see on samamoodi avatud CE ostu Achievementiga, nagu decalid ja avatarid, või peab selle downloadi kusagilt otsima, mida on juba tehtud?
Kui pead silmas toda WoW'i minipet'i siis too aktiveerub kohe peale SC2 key aktiveerimist kõigil samal bnet'i accoundil olevail wow'i kontodel.
Ma pole päris täpselt aru saanud kuid vist on ka sc2's CE puhul thor kerge reskin'i saanud. Too vist aktiveerus samuti automaatselt, vähemalt foorumis nägin mõningaid inimesi kurtmas, et tahaksid tagasi tavalist thor'i kuid ei leidnud võimalust kuidas seda teha _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
EvilKatarn, mis ta sul ikka niiväga suxib? vaevalt, et võrgus seda mängima hakkab meil siin keegi ja SP saab vabalt ka selle guestiga mängida. 3 guesti seal, seega peaks ära ka seivima SP. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
vaevalt, et võrgus seda mängima hakkab meil siin keegi
Miks selline arvamus? Kui õigesti aru sain siis on bnet'il üsnagi asjalik automaatne ranking süsteem mis peaks su panema mängima koos endasugustega seega pole väga karta, et miskite uberklickeritega kokku satud
Ise pole ma originaali võrgus peaaegu üldse mänginud kuid selle osa võtan üsna kindlalt tõsisemalt käsile. Enne küll plaanis nood challenge värgid läbi teha et veidike meenutada kuidas asjad töötavad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, ei ma pidasin ennast silmas selle võrgumänguga, mitte foorumirahvast. ma pole võrgufänn, seal las möllavad need, kes sellest midagi peavad. mu jaoks võrk üldjuhul selline meh värgendus.
Sel juhul peaks ju venna mängu guestina mängimine igati hästi sobima _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
No aga neid uniteid on vähe.....kui mul sõda hakkab SP tehes ja mingi 4-5 venda sõdivad siis ongi metsas kohe....nagu mingi pudelikael....imelik ongi see et kui baasi ehitada ja mehi ladustada siis pole midagi....mõõtsin mängides ära, et prose temp siis kuskil 80-82 kraadi mis ka normaalne pole ma usun.
Madistamine koormabki rohkem proset.
Tegemist on strateegiamänguga, ühetuumalise prosega väga tore uuemaid strateegiamänge mängida...
Muidu ega need temperatuurid ka nüüd normaalsed pole, paarkümmend kraadi liiga kõrged.
Samas pole mõtet raha raisata uue jahuti peale ka selle vana kasti jaoks... tee jahuti tolmust puhtaks ja tekita võimalusel korpusesse õhuvool.
Sai siis täna arvuti lahti tehtud ja mis näha oli:
Emaplaadi chipi radikas ühest otsast lahti (kinnitus oli plaadi seest välja tulnud)
Sai siis CPU radikas maha kistud ja oli näha, et ainult umbes 40-50% oli termopastaga koos.
Sai siis kõik tolmust puhtaks tehtud ja uus pasta igale poole vahele ja mõnusa survega keeratud radikad peale tagasi.
GPU oma samuti puhastatud.
Lisatud arvuti ette (HDD alla) üks vent sisse õhku võtma ja toiteka alla välja puhuma.
Tagajärg on see, et 10fps mäng kiirem ja enam ei läägi lahingutes
Samuti on CPU temp mängides nüüd sama kõrge, kui ta varem "vedeledes" oli
Installisin pulga pealt ära. Alguses palub enda nime sisse kirjutada ja activation key on seal automaatselt kirjutatud. Ei tea, kas igasse arvutisse installides on erinev kood, või igal pulgal enda üks, unikaalne kood.
Pulk muidugi vägev. Kollase klaasi taga kollane tuli ja taga veel sinine. Ilus, nagu jõulupuu : )
Muidu installib korraga nii Brood Warsi, kui tavamängu.
Ostsin ka ära. Üks asi mis häiris oli dokument millega pidin nõustuma, e. Blizzard võib kõiki minu sõpradega olnud vestlusi ning privaatsõnumeid jälgida. See kohe üldse ei meeldinud.
Ostsin ka ära. Üks asi mis häiris oli dokument millega pidin nõustuma, e. Blizzard võib kõiki minu sõpradega olnud vestlusi ning privaatsõnumeid jälgida. See kohe üldse ei meeldinud.
Seda tehakse nagunii praktiliselt kõigis online mängudes. Blizz on näiteks saatnud teatud inimeste uksetaha politsei kui mõni tont hakkab liiga karmilt ähvardama. Samuti on sedasi võimalik vajadusel üle kontrollida kui keegi kaebab, et mõni inimene on liigselt sõimanud või muid lollusi teinud.
ot:
Kunagi kui wow'is olid serverite stabiilsusega suured probleemid tekitas guildmaster naljaga pooleks ühe ticketi kus väitis, et kui olukord ei parane sooritab gild kollektiivse enesetapu. Pärast oli tükk tegemist, et neile selgeks teha et see siiski plaanis polnud, ei jäänud palju puudu, et talle oleks külla tulnud pikkade varukatega särke jagavad tegelased
S.I.L.L.U kirjutas:
Krt, ma lootsin, et installi polekski vaja - pulk kuskile arvutisse....seivib ka pulgale ja siis satud mingi teise arvuti taha siis kiirelt edasi
Suht kindlalt on võimalik sc1't mälupulgale installida. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Seda tehakse nagunii praktiliselt kõigis online mängudes. Blizz on näiteks saatnud teatud inimeste uksetaha politsei kui mõni tont hakkab liiga karmilt ähvardama. Samuti on sedasi võimalik vajadusel üle kontrollida kui keegi kaebab, et mõni inimene on liigselt sõimanud või muid lollusi teinud.
ot:
Kunagi kui wow'is olid serverite stabiilsusega suured probleemid tekitas guildmaster naljaga pooleks ühe ticketi kus väitis, et kui olukord ei parane sooritab gild kollektiivse enesetapu. Pärast oli tükk tegemist, et neile selgeks teha et see siiski plaanis polnud, ei jäänud palju puudu, et talle oleks külla tulnud pikkade varukatega särke jagavad tegelased
S.I.L.L.U kirjutas:
Krt, ma lootsin, et installi polekski vaja - pulk kuskile arvutisse....seivib ka pulgale ja siis satud mingi teise arvuti taha siis kiirelt edasi
Suht kindlalt on võimalik sc1't mälupulgale installida.
Njaa.
Tegelikult võiks mingi nimekiri olla, kus kõikide eestlaste mängijate nimed ning koodid üles kirjutatud. Mitu lehte läbi lapata, et leida nimesid on ikka tüütu.
Igastahes, lisage Elendil, kood 518.
Eks noh... täiesti arusaadav, et privaatsus võiks privaatne olla jne. Olen sinuga nõus. Samas arvan, et tänapäeva maailmas on enamus eraisikutel see paranoia ülepingutatud.
Sina aavo... Miks blizzard tahaks sinu privaatsõnumeid näha? 1. sa oled terrorist 2. sa oled häkker. Kui oled 1 või 2, siis tore on, et blizzard seda asja logib ja su andmed võimudele edastab. Samas... ega sa ju pole kumbki? Sa pole Neo ka. Milles probleem?
Siit edasi arutlus... kas sa arvad, et gmail ei oma gmaili kontode sisule ligipääsu või hotmail või elion (hot.ee)? Ole tubli väike hammasratas ühiskonnas, maksa makse, käitu normidele vastavalt ja kõik on ok. Eristu massidesta ja plaani kusagile pomm panna, sest oled äge... ja räägi sellest world of warcraftis või hvs või starcraft 2'es... sa peaksidki vahele jääma kui nii loll oled Aga jällegi... sa ei ole, sa ei taha pommi panna nii et 99,9999999% keegi su sc2 chat loge ei loe, sest pole põhjust. Heal juhul migni script kontrollib kirjavahetuses sõnade kombinatsioone stiilis "plant bomb dc tomorrow"
haha, päris julm oleks kui terroristid läbi wow või starcraft 2 räägiks enda vahel
Noh MApEditoriga teed omale mingi sellise enam vähem sarnaneva olukorra ja siis mängi mitu korda läbi, et päris rünnak ikka õnnestuks.
Samas tahaks nõutu näoga terroriste kuskil ameerikamaa linnas näha, kui Hazim Abdulile ütleb, et nüüd ehitaks ta kaks Firebati, kes kõik need kapitalistlikud sead siin kõrvaltänavas maha notiks, aga ei teagi kuidas...plaaneerimisel ju töötas veatult? _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
haha, päris julm oleks kui terroristid läbi wow või starcraft 2 räägiks enda vahel
Teatud märksõnu kasutades on ju suht lihtne planeerida igasugu asju ilma, et esimese peale vaatamise korral keegi kõrvaline isik aru saaks _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
No ütleme nii, et suur vend vaatab pealt. Tahame me seda või mitte.
ps. küsiks siis uuesti, kuidas collectors editioni omanikud asjaga rahule jäänud? Kuidas võrdleksite mõne teise mängu ce'ga? Parem halvem, mis meeldib, mis ei meeldi?
Karp minu arust üpris kole... sci-fi tootele saaks kõvasti vahvama ümbrise teha, aga sisu igatahes super. Nii palju nodi, et põletamist jätkub ehk järgmiseks jaanipäevakski.
Enam vähem saan midagi tehtud ja korraga on nul 20 battle cruiserit ühelt tüübilt baasis + veel teise tüübi sõdurid. Seda siis 2v2 mängus
Pole veel õnnestunud mingi pro-ga tiimi saada :/
Ise muidu esimest korda SC MP kallal _________________ Bawse
Enam vähem saan midagi tehtud ja korraga on nul 20 battle cruiserit ühelt tüübilt baasis + veel teise tüübi sõdurid. Seda siis 2v2 mängus
Ise muidu esimest korda SC MP kallal
Mängi siis 1v1'te, see on natukene huvitavam ka minu arvates. 3v3/4v4 on täiesti mõttetu massimine juba.
ps. küsiks siis uuesti, kuidas collectors editioni omanikud asjaga rahule jäänud? Kuidas võrdleksite mõne teise mängu ce'ga? Parem halvem, mis meeldib, mis ei meeldi?
Karp minu arust üpris kole... sci-fi tootele saaks kõvasti vahvama ümbrise teha, aga sisu igatahes super. Nii palju nodi, et põletamist jätkub ehk järgmiseks jaanipäevakski.
Päris hea on. Vaadates CE'sid, millede eest olen ma sama palju või rohkemgi välja käinud, on päris petukauba tunne peale tulnud. Elusees ei osta enam mingid "CE"'d, mille sees paberkaantega artbook ja kood tasuta map packile
Soundtracki ja boonus DVD'd pole ise uurinud veel. Koomiksit ja art booki lehitsesin. Viimase kohta nii palju, et see on minu arust fucking amazing. Kõige kõvem lisa on ikka see USB pulk, kus peal originaal SC. 5 tundi juba mänginud seda
Päris hea on. Vaadates CE'sid, millede eest olen ma sama palju või rohkemgi välja käinud, on päris petukauba tunne peale tulnud. Elusees ei osta enam mingid "CE"'d, mille sees paberkaantega artbook ja kood tasuta map packile
Soundtracki ja boonus DVD'd pole ise uurinud veel. Koomiksit ja art booki lehitsesin. Viimase kohta nii palju, et see on minu arust fucking amazing. Kõige kõvem lisa on ikka see USB pulk, kus peal originaal SC. 5 tundi juba mänginud seda
meil 2 peale 1 karp ja paneks siis oma ranti ka seia ära.
soundtracki plaat suht mõttetu imho. ses mõttes, et 1 lugu seal peal on, mis kuulata kõlbab. ülejäänd selline monotoonne ja igav orchestral saagimine. mängu sobib see muidugi ilusti, aga et ma nüüd selle plaadi peale paneks ja mõnuga kuulama hakkaks, seda ei. pigem siis juba miski star warsi soundtrack. kahju, et seal plaadil jukeboxi lood pole.
linna tagasi saan ja mängida ei viitsi, siis vaatab selle behind the scenes vms. tiiviidii ka ära.
karbi enda kohta ei saa ka midagi halba öelda, teglt ikka on küll mõnus selline sci-fi feel asjal. ainus jama on see lipik, mis seal karbi taga oli nende liimimummudega kinni, seda kuradit pole enam kuskile panna
Kuigi ennem pole Starcraft'i lähedalgi olnud ja RTS'e ei mängi (eks 10 aastat tagasi sai RA'd taotud, aga jamh...), siis tundub SC2 nii revolutsiooniline, et peab ikka endale muretsema. Kas kuskilt on võimalik Collector's Edition'it muretseda muidu (läbi neti tellides)? _________________ TALUSILDID
on ju küll asi noobie friendliks tehtud, kivid isegi sissepääsu ette topitud ja puha.
ja kui juhtudki miski proga tiimi saama, mis see sulle annab? ei õpi sealt ju nagunii midagi _________________ Anar kaluva tielyanna!
on ju küll asi noobie friendliks tehtud, kivid isegi sissepääsu ette topitud ja puha.
ja kui juhtudki miski proga tiimi saama, mis see sulle annab? ei õpi sealt ju nagunii midagi
kivid sissepääsu ees ja aeglasem mängukiirus on ainult alguses practice game'ides ja novice mappides
standard mappides on ikka tavaline sissepääs ning mõnedes on backdoor blokeeritud kivihunnikuga, mida peab jälgima, et sealt tagaukse kaudu vastane surprise attacki su baasile ei tee
Kuigi ennem pole Starcraft'i lähedalgi olnud ja RTS'e ei mängi (eks 10 aastat tagasi sai RA'd taotud, aga jamh...), siis tundub SC2 nii revolutsiooniline, et peab ikka endale muretsema.
Ei ütleks, et SC2 on revolutsiooniline, lihtsalt Blizz on suht ainuke kes selles stiilis mänge õigesti teha oskab _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.