Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vinksvonks
Kreisi kasutaja
|
29.07.2010 23:32:13
emaplaat katki või on mingi väiksem viga? |
|
|
Selline lugu siis , et on saadud üks emaplaat , mis 50/50 pidi töötama. Suht uuema poolne emaplaat. Nüüd kui olen proovinud , siis nagu kogu arvuti läeb tööle , aga pilti ekraanile ei tule. Protsessori jahutus läheb tööle , vent töötab, tuluke plaadil ka põleb , kõik ülejäänud komponendid peaksid töötama. Emaplaadil on toite pesa 24 pinnine + siis on veel ka 4 pin eraldi. Mul on topitud 24pinnisesse pesasse 20 pinnine ots + veel eraldi 4pin ots. Kas võib asi olla viimati nimetatus , kuigi ise eriti ei tahaks uskuda, pealegi on öeldud , et nii peaks saama. Videokaart peaks töötama , et arvan , et pildi saamise mure pole videokaardis. Olgu ka nimetatud , et emaplaat on DP35DP . Ehk on kellelgi aimu kas sellest emaplaadist veel elulooma saab. Kui miskit jätsin mainimata , siis küsige julgesti!
Teadmiseks , et protsessor on Pentium D 805
_________________ ReStyle Solutions - dekoratiivkiled sõidukile, kodutehnikale ja kontorisse.
https://www.facebook.com/restyle.ee/ |
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
afex
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
vinksvonks
Kreisi kasutaja
|
30.07.2010 14:10:17
|
|
|
hakkasin lähemalt uurima , et mul tegelikult mälud on 533mhz aga plaat toetab 667 ja 800 mhz mälusid , seega väiksemad vist ei lähegi tööle?!
_________________ ReStyle Solutions - dekoratiivkiled sõidukile, kodutehnikale ja kontorisse.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
30.07.2010 14:14:41
|
|
|
vinksvonks kirjutas: |
hakkasin lähemalt uurima , et mul tegelikult mälud on 533mhz aga plaat toetab 667 ja 800 mhz mälusid , seega väiksemad vist ei lähegi tööle?! |
asi pole mitte mäludes, vaid selles et see emaplaat ei toeta seda protsessorit mis Sul on.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
vinksvonks
Kreisi kasutaja
|
30.07.2010 14:20:03
|
|
|
hmm;( see on küll parajalt nõme;( Aga kas muidu mälud peaksid tööle minema kui on kirjas , et toetab 677 ja 800 mhz aga minul on 533mhz?
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
30.07.2010 15:12:01
|
|
|
vinksvonks kirjutas: |
hmm;( see on küll parajalt nõme;( Aga kas muidu mälud peaksid tööle minema kui on kirjas , et toetab 677 ja 800 mhz aga minul on 533mhz? |
Aeglasemad mälud töötavad alati, emaplaadile märkitakse kui kiired mälud maksimaalselt toetatud on ja kiiremad mälud mis toetatud pole hakkavad tööle emaplaadil lubatud max kiirusega, kui protsessor toetust ei leia nagu sinu juhtumi puhul, siis arvuti tööle ei lähe (pilti ette ei saa või hakkab resasi tegema).
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
vinksvonks
Kreisi kasutaja
|
30.07.2010 15:18:34
|
|
|
Olgu suured tänud:D Eks ma proovin siis prose vahetust. Vähemalt ei pea siis vast uusi mälusid ostma hakkama Suht tõenäoline jah , et peale prose vahetust hakkab tööle ka. Aga suured tänud kõigile ja eks ma teen proovi.
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|