praegune kellaaeg 23.06.2025 17:13:37
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Stenver
HV vaatleja
|
28.07.2010 01:33:02
Liiga kõrge Ping |
|
|
Tere!
Mul on viimased paar kuud olnud probleem, et mängudes on liiga kõrge ping. Niisama netis surfates on kiirus täiesti normaalne ja alla laadimised käivad kõik kiirelt. Kuid mänge mängides on ping teinekord talumatu. Tihtipeale juhtub ka seda, et mängu esimene minut on ping nii suur, et tuleb connection timeout või midagi sarnast.
Korra juba olen helistanud Elioni, seal aitas mind väga mõistlik inimene, tegi ruuterile tarkvara uuendusi ja sättis asju paika. Esialgu paistis, et aitas, kuid tuleb välja, et esimesed testid kuulusid nende väheste õnnelike kordade hulka, kus ping oli normaalne. Mõnikord juhtub seda, teinekord on jälle 200-500
Täpsemalt räägin hetkel mängudest Battlefield Bad Company 2 ning Alien Swarm.
Arvuti andmed:
Windows 7 ultimate
Emaplaat: ASUS P5B-VM
Protsessor: Intel Core 2 CPU 6300 @ 1,86 GHz, 1862 Mhz
Graafika kaart: ATI Radeon 4850 HD
RAM: 4 GB
Interneti ühendus: Elion DigiTV kodulahendus(vähemalt 5 kui mitte rohekem aastat.. võib isegi 10 pakkuda vist). Taga on 2 telekat, 2 arvutit ja läpakas
Router: SpeedTouch, antud Elioni poolt.
Mis ma teinud olen?
Olen kõik teised arvutid, telekad, läpakad, enda arvuti programmid, mis tean et internetti kasutavad, kinni pannud ja proovinud siis, ei aita. Samas, isegi kui kõik programmid olid mul kinni, miski võttis ikka netti, kuid ma ei ole teadlik programmist mis aitaks mul need taustaprogrammid tuvastada.
Olen helistanud Elioni, kus mulle pakuti väga head abi, kuid ei saanud lahendust. Seal tehti ruuterile uuendusi ja räägiti et netti kasutab arvuti aktiivselt isegi siis, kui kõik on kinni. Täpselt ei kuulnud mis see oli, kuid vist oli et umbes 100 ühendust on ruuteril niisama koguaeg.. võin eksida selle sõnaga, number jäi meelde ainult.
Olen ühe foorumi soovituse järgi commandi kirjutanud:
netsh interface tcp set global autotuning=disabled
http://www.sevenforums.com/gaming/11064-windows-7-high-ping-fix.html
Olen disablenud audio Device Managerist ära, see alguses tundus nagu aitas, kuid taastestil enam ei aidanud. Et kindel olla, võin uuesti proovida. Seoses esialgsete tulemustega kasutasin seda nõuannet siin http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1043281
Kuid pärast selle nõuande ära tegemist ja audio taastamist oli ping probleem endiselt olemas.
Olen Tracinud enda arvutit välismaailmas, postitan siia, juhuks kui see peaks aitama.
http://www.dslreports.com/linequality/nil/2661913
Speed.hot.ee kiiruse test
Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 6.1 kuni 7.3 Mbps.
Üleslaadimise kiirus on tõenäoliselt vahemikus 647.04 kbps kuni 776.45 kbps.
|
|
tagasi üles |
|
 |
abyssonal
HV kasutaja

|
29.07.2010 08:15:51
Re: Liiga kõrge Ping |
|
|
Stenver kirjutas: |
Tere!
Mul on viimased paar kuud olnud probleem, et mängudes on liiga kõrge ping. Niisama netis surfates on kiirus täiesti normaalne ja alla laadimised käivad kõik kiirelt. Kuid mänge mängides on ping teinekord talumatu. Tihtipeale juhtub ka seda, et mängu esimene minut on ping nii suur, et tuleb connection timeout või midagi sarnast.
Korra juba olen helistanud Elioni, seal aitas mind väga mõistlik inimene, tegi ruuterile tarkvara uuendusi ja sättis asju paika. Esialgu paistis, et aitas, kuid tuleb välja, et esimesed testid kuulusid nende väheste õnnelike kordade hulka, kus ping oli normaalne. Mõnikord juhtub seda, teinekord on jälle 200-500
Täpsemalt räägin hetkel mängudest Battlefield Bad Company 2 ning Alien Swarm.
Arvuti andmed:
Windows 7 ultimate
Emaplaat: ASUS P5B-VM
Protsessor: Intel Core 2 CPU 6300 @ 1,86 GHz, 1862 Mhz
Graafika kaart: ATI Radeon 4850 HD
RAM: 4 GB
Interneti ühendus: Elion DigiTV kodulahendus(vähemalt 5 kui mitte rohekem aastat.. võib isegi 10 pakkuda vist). Taga on 2 telekat, 2 arvutit ja läpakas
Router: SpeedTouch, antud Elioni poolt.
Mis ma teinud olen?
Olen kõik teised arvutid, telekad, läpakad, enda arvuti programmid, mis tean et internetti kasutavad, kinni pannud ja proovinud siis, ei aita. Samas, isegi kui kõik programmid olid mul kinni, miski võttis ikka netti, kuid ma ei ole teadlik programmist mis aitaks mul need taustaprogrammid tuvastada.
Olen helistanud Elioni, kus mulle pakuti väga head abi, kuid ei saanud lahendust. Seal tehti ruuterile uuendusi ja räägiti et netti kasutab arvuti aktiivselt isegi siis, kui kõik on kinni. Täpselt ei kuulnud mis see oli, kuid vist oli et umbes 100 ühendust on ruuteril niisama koguaeg.. võin eksida selle sõnaga, number jäi meelde ainult.
Olen ühe foorumi soovituse järgi commandi kirjutanud:
netsh interface tcp set global autotuning=disabled
http://www.sevenforums.com/gaming/11064-windows-7-high-ping-fix.html
Olen disablenud audio Device Managerist ära, see alguses tundus nagu aitas, kuid taastestil enam ei aidanud. Et kindel olla, võin uuesti proovida. Seoses esialgsete tulemustega kasutasin seda nõuannet siin http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1043281
Kuid pärast selle nõuande ära tegemist ja audio taastamist oli ping probleem endiselt olemas.
Olen Tracinud enda arvutit välismaailmas, postitan siia, juhuks kui see peaks aitama.
http://www.dslreports.com/linequality/nil/2661913
Speed.hot.ee kiiruse test
Internetiühenduse kiirus on tõenäoliselt vahemikus 6.1 kuni 7.3 Mbps.
Üleslaadimise kiirus on tõenäoliselt vahemikus 647.04 kbps kuni 776.45 kbps. |
Sul ligidal naabreid on?Sinu ruuterisse saab lihtsalt sisse häkkida ja neti pätsata isegi saanud niimodi endale 12 mb neti:DEsimene asi mis teed on vaheta ruuteri parool ära või proovi
teist ruuterid või lihtsam lükka juhe otse arvutisse.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
29.07.2010 08:28:45
|
|
|
Stenver, et leida üles viga, jäta järgi ainult 1 arvuti (milles ei tööta aktiivselt ÜHTEGI netti kasutavat arvutit peale mängu). Siis võta start - run ja trüki sinna:
ping -t id.ee
Kas "time" on 10-20 rea kohta enam-vähem ühesugune? Kui jah siis jäta see aken lahti ning seejärel mine enda mänguga EESTI serverisse ja proovi, kuidas on. Kui mängus on ping suur siis vaata võimalusel kohe musta aknasse, kas time muutus märkimisväärselt. Kui ei siis on viga mänguserveris/mängus. Kui aga ka "time" muutus ja kaabliga on vaid üks arvuti taga siis proovi wifi ruuterist kinni keerata ja proovi uuesti.
On äärmiselt vähetõenäoline, et antud juhul on viga mujal kui mänguserveris või su korteris (ruuter, arvuti). Või kui mängid välismaa serveris siis sinna võib ping kõikuda nii nagu jumal juhatab.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stenver
HV vaatleja
|
29.07.2010 12:10:48
|
|
|
Minu maja wifi on nii nõrk, et see vast ei ulatugi naabriteni, teinekord ei ulatu ta korralikult isegi teisele korrusele, ütleb "Limited or no connectivity". Olen korduvalt kontrollinud ka ruuteri ühendusi ja ühtegi varast seal ei ole.
Otse netikaabli sisse lükkamiseks pean terve arvuti teise majaotsa viima, eks teen selle õhtupoole ära. Praegu arvuti 30 meetrise kaabli otsas. Ruuteri vahetust peaks küll proovima.
@Mark0 - Nagu ütlesin, siis jätsingi ainult enda arvuti tööle ja ikka sama probleem eksisteeris. Kuid probleem on selles, et windows 7 on mingid taustaprogrammid, mis kasutavad internetti. Olen kõik endaarust netti kasutavad asjad kinni pannud, kuid näitab, et aktiivseid ühendusi on endiselt. Kui oskad mingeid programme soovitada, millega ma saaks näha mis veel mu netti kasutab ja saaksin need sulgeda, oleks tore.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stenver
HV vaatleja
|
30.07.2010 15:18:03
|
|
|
Testisin servereid ja tõesti, viga oli serverites ja mängus. Alien swarm halvasti tehtud tavaline host.
Tänud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|