Ei ma ei usu sest ma ise hakkan töötama 2010 sept ja siis kahjuks pole aega selliste asjadele. Väikesi pilte peaks ikka teha saama ma usun. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Jah seee võiks olla mingi : disney mulikas tulevad sisikondatetta jankud kes tahavad võtta üle sinu magamistuba see oleks päris kõva hitt 3-6 aastaste seas
Flacko, Kui Teil viitimist oleks siis võiksid joonistada mulle miskise kihutava rullnoka ainult mitte bmw-ga Pigem Mitsubishi Eclipse sobiks
Auto võiks olla punane suht selline nagu avataril
YES!! Vanad cartoon network klassikad sees, tom and jerry, droopy, scooby doo, jetsons, flintstones etc. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Mis silmajoon ? Need prillid seal ees kui neid mõtled. Ma parandan pärast ära kui mingi viga seal on. Sry. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
TiQKapp, mitte silmajoon vaid prillid _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ja see laul omakorda on ühest Sonic 2 häkist, mis sai päris populaarseks. Nimelt üks tegi Sonic 2 sellise asja, et kui Sonic rõngaid kogub, läheb ta paksuks ja et kui liiga paks on, sureb ära, nii et tuleb trenni teha et Sonic jälle peeneks saada
SIin rohkem infot mida see endast kujutab. Ja sealt tuligi see pilt _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Siin nüüd teiste tegelasi vaadates tekkis endalgi soov oma elukas saada:D
...ja kuna tähtkujult lõvi ja erialalt tulevane ehitusinsener, siis soovikski miskit antud temaatikast
Täpsemalt ise kujutaks ette mingit muidu asjalikku (eriala nagu nõuab) tööriistadega lõvi siis nt mingis kogemata naljakas situatsioonis:D
Flacko, ehk viitsid mulle kah midagi värsket ja muusikaga seonduvat teha... mida kannataks särgile keevitada lasta hiljem
Praegu su tegelane WIP kuna ei suuda otsustada mis muusika asi talle sobiks. Nägu on tal selline nauditav et naudib muusikat
Spoiler
Algus on paljulubav, jään igaljuhul huviga ootama _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Aga mingit ideed on mis muusika asja sa nagu soovid mis oleks käes? Kas mingi pill või miski? Et oleks ikka sinulik :3 _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Aga mingit ideed on mis muusika asja sa nagu soovid mis oleks käes? Kas mingi pill või miski? Et oleks ikka sinulik :3
Nu muidu majandan klahvpillidega, vahel ka kitarri ja plaadimasinatega... _________________ ...life is random...so am I...
Vahepeal sõbrale tehtud kink, kuna tal täna esimene tööpäev xD
Spoiler
Etz saab varsti valmis .3
Krrt ma vist joonistasin vale asja kätte fuuuuuuuuuuuuuu.......tglt ta läheb arvuteid parandama.
Edit: Parandatud, ajasin mingi muu asjaga segamini :$ Kuigi Kallel on siin kodus mingid sarnased asjad millel on selline auk sees ja sellega keeratakse...
Krrt ma vist joonistasin vale asja kätte fuuuuuuuuuuuuuu.......tglt ta läheb arvuteid parandama.
Sellisel juhul oleks pidanud suure kuvalda või kirve joonistama _________________ ...life is random...so am I...
Kui vaja T särki teha, võin aidata, annan SUlle suurema faili jne. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kui vaja T särki teha, võin aidata, annan SUlle suurema faili jne.
Tegelt oleks abiks küll, oli plaan endale selline humoorikas särk lasta teha... _________________ ...life is random...so am I...
See on suur pilt, soovitan selle panna mälupulgale ja viia kaasa.
Kui lähed teed T särgipoes, siis soovitatav võtta valge särk, pidi paremini kinni jääma särgile ja ei tule maha (Kunagi tegin mustale, tehti mingi kile versioon ja see tuli esimesel pesul kohe maha :C )
Kas kellegi muidu on aimu Shirt24 kohta, kas see sama mis t särgipood? Mul ise vaja ühele teha särk ja eriti ei viitsi edasi tagasi joosta et sealt peaks ilusti läbi online kah teha saama :3
See on suur pilt, soovitan selle panna mälupulgale ja viia kaasa.
Kui lähed teed T särgipoes, siis soovitatav võtta valge särk, pidi paremini kinni jääma särgile ja ei tule maha (Kunagi tegin mustale, tehti mingi kile versioon ja see tuli esimesel pesul kohe maha :C )
Kas kellegi muidu on aimu Shirt24 kohta, kas see sama mis t särgipood? Mul ise vaja ühele teha särk ja eriti ei viitsi edasi tagasi joosta et sealt peaks ilusti läbi online kah teha saama :3
Domeeni otsingu järgi mitte igatahes...
http://Shirt24.ee - Koigi mõis Ltd
http://fifaa.ee - Fifaa AS (T-särgipood) _________________ ...life is random...so am I...
Paneks ennast ka siis uuesti järjekorda. Eelminekord läks asi T-särkide peale üle, mis on endiselt thumbs_up.gif . Kui aga Sul nüüd aega on, siis võid minust ka ühe pildi teha. Märksõnadeks AHV, pikk, arvuti.
viimati muutis kasutaja01 02.10.2010 20:41:35, muudetud 2 korda
Uskumatu anne ikka mõnele antud
Keep Up The Good work!
Sa mulle miskit elektriteemalist ei tahaks joonistada. Ise elektrik. Näiteks mingi vaffa mõtlik tegelane kukalt või pead kratsides kilbi juures kergelt särtsu saamas kruvikas või tester käes või midagi taolist.
Loom võib olla turris siil näiteks
Kiiret mul pole
Oleks ülimalt tänulik _________________ Vajad midagi Würthist , küsi julgelt 😉 https://eshop.wuerth.ee/et/EE/EUR/ taavi.jahu@wuerth.ee +37258309618
viimati muutis Go Kane! 04.08.2010 01:10:35, muudetud 1 kord
Tegin ka ühe pisikese koduka xD, et juhul kui see Flash LK ei sobi, siis on see näiteks.
Ja aitähh soovide eest, teen need niipea, kui saan ühe commissioni tehtud ^^
(BTW ma varem ei olegi tähele pannud Hvs et üleval tabis muutub see nimi vastavalt sellele kus sa oled (Privaatsõnumid, saada sõnum jne), varem oli igalpool HinnaVaatlus alguses, lahe featuur)
Sutsu kiirendatud, kartsin et ei luba rohkem kui 10 aga tundub et uuem limiit on 15.
Pole muusikat sest nii kui nii võetakse see kohe ära, kuna endatehtud asju mul pole mida taustaks panna.
Ah krt nirgid pole loodud videotega jändama, ikka läheb miski nässu . Panin küll speed up 2nd videole kuid siiski ta speed uppis ainult alguse...
Ma ikka feilin!!
Edit: oooooook, ma avastasin et igakord kui video muuvi meikerisse toppisin, jätsin alati selle "make into clips" asja peale. Nüüd varsti muudan selle ära.
viimati muutis Flacko 04.08.2010 19:59:15, muudetud 2 korda
Lumelauaga sõitev husky kutsikas oleks väga shefff kutsikal võiks olla üks silm sinine teine pruun.
TiQ from digi:)=
Muudan oma taotlust
Kuskilt hüppe pealt kuu poole vaatav husky kutsikas ,silmad on üks pruun ja teine sinine ja kõrvaklapid peas.Midagi taolist vähemalt
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.