Kane & Lynch 2: Dog Days is a raw and brutal crime shooter that redefines the way you experience action shooters.
Play as two of gaming’s most disturbing and realistic criminals: Lynch - an impulsive & reckless self-medicated psychopath, and Kane – a tactical and calculating ex-mercenary. Experience their desperate and frantic fight to escape through the back streets and rooftops of Shanghai’s gritty underworld. They can trust no one, not even each other, as the cracks begin to appear in Lynch’s sanity and Kane’s stability. It’s kill or be killed.
Intense action in Single Player, online and offline Co-op and Fragile Alliance Multiplayer modes.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 18.03.2010 01:51:52, muudetud 1 kord
yeah, nüüd ka online co-op mäng tuleb välja 27. august 2010! _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kuidas siis tundub...paluks kommentaare. Niipalju kui ma youtube´is demo gameplay´d olen vaadanud siis tundub mulle küll, et tollest mängust on kujunemas üks aasta oodatumaid mänge...täielik üllataja... Visuaalse küljega on tabatud täielikult naelapead. Gta võiks selline välja näha
Sain ka koodi , proovisin eile õhtul demo ja ütleks, et mäng on korralik. Esmamulje oli muidugi kahtlane, sest kõikuv kaamera ja segamini pilt ei ole just kõige tavalisem mängudes.
Demo on EU storis üleval kõigile,pelasin ja peab tõdema,et päris vinge on,vali ja vägivaldne efektid on ka ägedad,ning isegi mp tundus cool,mul igastahes kindel ost
Sai ka demo ära proovitud - häbematult lühike...
P.S enam autosi ei saagi õhku lasta _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
esimest pole mänginud ning teise suhtes ka pold mingeid ootusi, eile aga sai demo proovitud ja väga vinge!
see distortion efekt on lahe ja üldse mõnsualt gritty. vaheklipid tunduvad väga elutruud - nagu vaataks dok.kaadreid.
Hei! Kas mul on mõtet kohe teise osa kallale asuda kui pole esimest mänginud? Teine osa on siin laua peal praegu olemas ja jubedalt tahaks selle konsooli pista aga kas on mõtet muljet rikkuda, kui asi ikkagi esimese osaga seotud on näiteks? Võib äkki stoori segaseks jääda või midagi. Keegi kes on mänginud juba täisversiooni võiks aidata. Tänud juba ette!
Esimene osa oli häbematult lühike...kuidas see teine osa on?Igaljuhul mäng tellitud,õlled külmas ja jääme ootama _________________ Kvaliteetne transport-ja ehitusteenus info@cargobuild.eewww.CargoBuild.ee Igapäev Tallinna siseselt,helista julgelt +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Ma ka alates eilsest K&L2 omanik. Ise veel proovinud pole, aga nägin natuke esimest missiooni kõrvalt. Tsensuur tundub jama olema... kui tapmist võib näidata, siis miks paljas tiss ja tuss on tsenseeritud?
Ma ka alates eilsest K&L2 omanik. Ise veel proovinud pole, aga nägin natuke esimest missiooni kõrvalt. Tsensuur tundub jama olema... kui tapmist võib näidata, siis miks paljas tiss ja tuss on tsenseeritud?
Tapmist ka selle nurga alt ei näidata, kui tegemist on hukkamisega. Kihutad maaslamajale või pantvangile kuuli näkku ja tsensuur on kohal Aga mängi veel natuke, siis näed tagumikke ka (Kane'i ja Lynch'i omi muidugi).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.