praegune kellaaeg 28.06.2025 10:31:48
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
itvend
HV vaatleja
|
28.07.2010 01:45:35
IPv6 STV'ga |
|
|
Tere.
Mull sixxs tunnel mis ei tööta stv'ga sixxs staff proovis mind aitata aga see ka ei õnnestunud. Et kas keegi on STV'ga 6in4 tunneli tööle saanud.
Muu: localhost ping6 ::1 töötab oma poolset ipv6 saan pingida aga mitte gw või näiteks google, muu debug info sixxs foorumis.
Sixxs foorumi teema
|
|
tagasi üles |
|
 |
eents
HV vaatleja

|
28.07.2010 12:16:36
Re: IPv6 STV'ga |
|
|
itvend kirjutas: |
Tere.
Mull sixxs tunnel mis ei tööta stv'ga sixxs staff proovis mind aitata aga see ka ei õnnestunud. Et kas keegi on STV'ga 6in4 tunneli tööle saanud.
Muu: localhost ping6 ::1 töötab oma poolset ipv6 saan pingida aga mitte gw või näiteks google, muu debug info sixxs foorumis.
Sixxs foorumi teema |
Mai keskel kui mina nendega suhtlesin ja esitasin neile allpool kysimuse(kasutasin kah sixxsi tunnelit koos aiccu kliendiga ja freebsd)
Elisas töötas kõik ilusasti, kui stv saturni peale läksin siis enam ei töötand, mässasin kah tykk aega aga tööle ei saanud
tsitaat: |
Samas kysimus protokoll 41 [ IPv6 (encapsulation) ] kohta, kas see on blokeeritud?
tsitaat: |
IPv6 on blokeeritud. |
|
Kristjan
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
itvend
HV vaatleja
|
28.07.2010 13:28:56
|
|
|
Seda ma olen juba lugenud. Mulle ütlesid et naad pppoe tunnelis ei keela ipv6 tunneleid et vaid LAN'is.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eents
HV vaatleja

|
28.07.2010 14:48:55
|
|
|
Ja mulle nad ytlesid, et spanning tree ei ole nende switchil peal....wireshark ja katsed kaabel arvuti taha(link up võtab aega 15 sec) näitavad midagi muud.Mitte, et see kuidagi ipv6 seotud oleks aga et kõiki/kõike ei saa alati uskuda
Lõin käega ja mõtlesin, et suva sellest siis.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
itvend
HV vaatleja
|
28.07.2010 16:20:22
|
|
|
sama siin olen juba käega löönud. Tundub et stv ei taha et inimesed areneksid edasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|