Blizzardi ämbri tõttu pidin eile 1,5h mässama, et mängu sisse saada. Pärast n+1 parooli muutmist lõpuks lasi sisse. Tõsiselt jabur! Jõudsin esimese missiooni ära teha, mäng ise tundus täiesti OK, kuid selle ausa inimese kottimise tõttu on SC2 hetkel seotud pigem negatiivsete emotsioonidega. _________________ Juriidiliselt on kõik korrektne!
Esialgne installimis nu*s läbi ja SP'd oma 5h hardi peal pelatud, kahtlemata üks kaasahaaravamaid RTS mänge viimasel ajal(kui mitte viimase 10nendi jooksul), suht silutud gameplay, hea story ja hea muusika. Graafika kohapealt on mõnes mapis lambikad framedropid teatud kohtade peal, samas väga smooth mujal isegi 100+ unitiga... Pole gamesiteide reviewsi veel näinud aa usun, et alla 9.5 see asi saama ei hakka. _________________ kraater.ee
Sain siis oma kallikese ka lõpuks eile õhtul masinasse. Aga ega seiklused sellega ei lõppenud, polnud küll Londiste muresid, aga siiski. Ühel siinkohal nimetamata põhjusel kadus kodus nett ära, nii et hakkasin naabreid seirama, et kas keegi veel ilma turvalisuseta wifit jagab - tühjagi, kõik vaikne või koodi all. Olgu - kuna see ei töötanud siis rabasin ühenduse mobiili teel - kuna see ka tegelikult üks saan, siis patchi allalaadimine võttis 2 tundi - ma saan küll aru, et 12 aastat oodatud, 2 tundi pole enam nagu midagi - aga siiski, see oli ikka piin, istud ja vaadatad kuidas 40 MB 2 KB/s alla laaditakse.
Aga kannatlik nagu ma olen mõned harvad juhud, läksin tegin õhtuhilja uiskudega tiiru mustamäe vahel ja koju tulles sain ainult natuke veel oodata. Aga teate, peale installi ja 12a ootamist, hoolimata intro nägemisest aastaksese tagasi - võttis ikka peaaegu silma märjaks, kõik need mälestused ja ajalugu mis esimese SC oli, jooksis silmade eest läbi - lihtsalt see esimesed 2 minutit oli juba seda raha väärt, mis Blizzard minu käest tahtis, et ma plaadi lunastada saaksin.
P.S. ma olen praegu õnnelik! _________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285
Esmakordselt tolle arcade nime nähes mõtlesin et Blizz pani oma ammuaegse "õige" Lost Vikings'i sinna sisse. Samas ega ma väga ei kurda ka tolle shooteka üle. Päris huvitav näha, milleks SC2 map editor ja mootor võimelised on. Saab huvitav olema, kui rahvas hakkab ise sarnaseid asju genereerima _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
MP keskmine mängijate tase on langenud võrreldes beta-ga.
Suht loogiline arvestades et valdav osa beta rahvast kes üldse MP'd teha viitsisid olid tõenäoliselt üle keskmise entusiastid. Küll mõne aja pärast kui ladder enam-vähem paika loksub sind võrdväärsetega kokku pannakse _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Miks see mäng teistest mängudest kallim on? Arvavad ,et on nii vinged vennad ja tegid nii vinge mängu?
Turumajandus. Oota natukene, küll läheb odavamaks. Kui SC3 välja tuleb, siis saad võib-olla SC2 üldse tasuta kaasa . _________________ Juriidiliselt on kõik korrektne!
Miks see mäng teistest mängudest kallim on? Arvavad ,et on nii vinged vennad ja tegid nii vinge mängu?
~700-800 ei ole just teab kui kallis, eriti arvestades läbi kui mitme vahendaja asjad meie poodidesse jõuavad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
See mäng on 60 eurot, sest tegu on Activisioniga. Enough said.
Kelle süü on, et kayne & lynch, sims3, mafia 2, ruse ja paljud muud on samas hinnaklassis, vähemalt konsoolidel? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Eile sai päris "pikk" päev tehtud ja täna jätkub sama. Hetkel ei viitsi pikemalt kirjutada, aga asi tundub igati vinge. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 28.07.2010 22:11:24, muudetud 1 kord
Oleks selline palve muidugi siin, et keegi ei hakkaks näiteks storyt ette jutustama siin, kaob teistel põnevus ära. _________________ tihti nähakse pindu teise silmades, samas ei panda tähele, kui palk enda omas...
See mäng on 60 eurot, sest tegu on Activisioniga. Enough said.
Kuule ära aja. Kui mängu eest saab krõbedamat hinda küsida, siis seda ka küsitakse. Olenevalt kirjastajast.
Palju maksis esimene wow kui välja tuli?
Palju maksis starwars: dark forces?
Ega see ikka ei loe, et stiimis vahel soodukas on ja mängu saab 10€'ga kätte või kusagil müüakse hiinast varastatud cdkeydega mänge 50% poehinnast odavamalt.
Mängudel on kirjastaja poolt pandud paika soovituslik hind ja need lähevad päris ühte auku enamasti. Ehk siis 600-800 pole midagi erilist. Pärast loomulikult hinnad langavad ja see on mõistlik, aga võita, et activision on mingi maailma ainuke kirjastaja, kes mänge nii kallilt müüb on bs.
aga võita, et activision on mingi maailma ainuke kirjastaja, kes mänge nii kallilt müüb on bs.
Ma eeldasin, et sina asjas sees olevana tead paremini ühe härrasmehe kommentaare ning teatamist, et PCl maksavad nüüd Activisioni asjad 60 dollarit, sest tema tahab nii.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.