Developed by Milestone, World Rally Championship will be bringing all the action of the WRC to the Xbox 360, Playstation 3 and the PC. The game will feature all 13 rally events from the 2010 schedule and extensive online features as players will be able to compete against the real WRC stars thanks to iOpener’s GPS technology. World Rally Championship is planned to be released in September 2010.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Suhteliselt positiivne uudis. Codemasters selle DiRT seeriaga on WRC täiesti ära unustanud. Liiga palju rõhku pandi minu arvates show-le ja üritati luua midagi X-Games sarnast. Mind igal juhul igasugused grupisõidud ei tõmba väga. Loodan, et tuleb umbes sama hea mäng nagu oli CMR2 või CMR2005. Samas väga suuri ootusi ei tasu püstitada vist. Jään ootama.
Seda küll aga kuidas mõjub teine dev. sellele seeriale? Varasemad mängud olid ju Codemaster'si omad kui ma ei eksi.
Evolution Studios siiski ja kõik olid PlayStationi eksklusiivid
http://www.evos.net/wrc-series/index.aspx _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 23.03.2010 17:08:56, muudetud 1 kord
ma küll natuke kardan seda Black Beani ja Milestone´i. nende varasemate üllitiste pärast just... aga eks näeb siis kui mäng väljas. _________________ !!
ma küll natuke kardan seda Black Beani ja Milestone´i. nende varasemate üllitiste pärast just... aga eks näeb siis kui mäng väljas.
jep. oleksin suht üllatunud kui see mäng üle 75/100 Metacriticus skoorib. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
täiesti suva. ma pole kunagi selles mõttes wrc fänn olnud, et oleks telekast etappe jäginud või mingeid sõitjaid fännanud, aga mängud on küll meeldinud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Logitech G25/G27 mudel ehk sobib? Saab ikka siduri ja asjaliku käiguvahetus süsteemi. Iseasi kas see mäng kõike seda värki toetama hakkab. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.