http://pildistoop.trsm.pri.ee/displayimage.php?pos=-3743 _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
See liivahunnikmägi jookseb sul väga koledasti kaadrist välja (tee kaugemalt või laiema nurgaga) ja mingi kahtlane vari ronib nurgast ka sisse (kui muud ei saa, siis tee pilti sellisel ajal, millal seda varju seal ei ole). _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Väike Juusa järv
http://pildistoop.trsm.pri.ee/displayimage.php?pos=-3773 _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Maastik on vähe alasäris, aga muidu mõnus inimene vs loodus panoraam. Kas mulle ainult tundub, või on see veidi vasakule kaldu? _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Maastik on vähe alasäris, aga muidu mõnus inimene vs loodus panoraam. Kas mulle ainult tundub, või on see veidi vasakule kaldu?
Ei jaga eriti seda matsu, et kuidas nagu kõik paika saada. Muutsin live view's sätteid siis oli kas taevas liiga ülesäris või siis maastik liiga alasäris, proovisin leida sellise kuldse kesktee. Kaldu, võibolla tõesti
Pildi mõõtmed võiksid vastata ikka ekraani kõrgusele.
Kui ma seda kerides vaatasin, siis hakkas madal DOF häirima, aga kui sikutasin töölauale ja korraga tervet pilti vaatasin, siis enam ei häirinud. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
HDvurle, täitsa udune ju? Lisaks on mu arust panoraam valesti kokku ka läinud kohati _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Varahommikul käest lastud. Ilmselt siis mingi setung valesti olnud. A endale meeldib. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
John Smith, ma vbl olen liiga norivaks juba muutunud, aga see esimene on kohe päris valesti mitmest kohast kokku läinud ju.
Millega sa seda teed, et nii kehv tulemus? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Noh selles mõttes ikka on valesti, et silmapiiril on hambad ka sees. Lisaks muidugi järskudele üleminekutele taevas.
Hea programmiga ei ole automaatseadetele tehtud pildid üldiselt eriliseks probleemiks. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Ma ilmselt kõlan juba tõsise fännboyna, aga Microsoft on minu käest andeks saanud juba nii mõnegi patu tänu sellele programmile. Et nad on suutnud teha midagi nii geniaalselt väikest, lihtsat, kiiret ja kvaliteetset.
Mõnes mõttes muudab see muidugi ka laisaks. Ei viitsi panoraami tegemiseks enam statiivi kasutada ja täismanuaalselt pildistada. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Ma ilmselt kõlan juba tõsise fännboyna, aga Microsoft on minu käest andeks saanud juba nii mõnegi patu tänu sellele programmile. Et nad on suutnud teha midagi nii geniaalselt väikest, lihtsat, kiiret ja kvaliteetset.
Mõnes mõttes muudab see muidugi ka laisaks. Ei viitsi panoraami tegemiseks enam statiivi kasutada ja täismanuaalselt pildistada.
Norra tripilt _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Kuivati, seebimatel ja vähem seebimatel karpidel saab siiski säriluku ja säri kompenseerimisega asjad enam-vähem paika.
Ja kui kaamera pano-režiimiga ei tähenda just kaameras endas kokku traageldamist, on sellega suht mugav esimene plõks just särikaadriks teha. Kaamera pakutav match-vigur muidugi üritab korralikuma kattuvusega ja/või portreekaadritega panoraamimise võimalikult raskeks teha, aga selle elab üle.
Mitte, et see mul endal allolavaga kõik õnneks oleks läinud ...
Kungsleden, Rootsi. Exifissse jäid täpsemad koordinaadid ka ilmselt pidama.
Muide Hugin on nädal tagasi värske reliisi teinud. Ja pool-kogemata avastasin, et see mõistab juppide kokku traageldamiseks GPU võhma kasutada ning seda juba päris mitmes viimases versioonis. _________________ 0xDEAD
0xBEEF
Kuivati, Teisel pildil tõesti kompositsioon hea aga alasäri rikub üldpildi ära _________________ Kommenteerige kasutajaid, siis teavad teised ka mida oodata!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.