Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
m6mminz
HV vaatleja
|
23.07.2010 17:10:04
"run as administrator" probleem. |
|
|
Tervist. Probleem järgmine: On vaja üht .exe faili panna tööle nii, et "run as administrator" Annab aga sellise veateate, et "windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appopriate permissions to access the item." Nii. Selge on see, et olen administraatori õigustega ja puha. Üritasin Windowsi folderi peal ka igasugu trikke. (security tab ja seal üritasin kõigile useritele anda maksimaalsed õigused, et ikka saaks igasugusele folderile ja failile ligi) Kuna fail ise on patchitud, võtsin igaks juhuks firewalli ja viirusetõrje korraks maha, et äkki need segavad (kasutan Sygate ja NOD32) aga mitte tuhkagi. Üritasin Safe Mode'is ka ikka panna nii, et exe failil properties-->security ja seal panin enda useri omanikuks ja et oleks minul ligipääs sellele failile tagatud, aga mitte midagi ei muutunud. Kas keegi oskab öelda, milles on probleem?
EDIT: Täpsustus: Mul on Windows XP ja Service Pack 3 peaks olema.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.07.2010 20:29:14
|
|
|
Mis fail see täpsemalt on ja kus kettal asub?
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mminz
HV vaatleja
|
23.07.2010 20:43:47
|
|
|
asub C kettal My Documentsis. Tegu on pmst botiga, mis teeb teatud asju siis automaatselt ilma inimese sekkumiseta. See ei ole mingi hägens värk, aga abiprogramm. Aga aru ei saa, mis viga on.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.07.2010 20:59:37
|
|
|
Kas sa üritad seda Run as Administrator funktsiooni kasutada XP enda Administrator kontoga? Kas antud kontole on parool määratud?
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mminz
HV vaatleja
|
23.07.2010 21:17:05
|
|
|
Ma üritan seda kasutada enda kontoga, millel on administraatori õigused mitte Administrator kontoga. Jah, sellele on parool määratud.
EDIT: Nüüd, kui proovisin, siis ei olegi see ainult selle faili viga. Paljud .exe failid, mis on mul folderites My Documents'is, ei lähe niimoodi tööle.
Ja veelkord EDIT: Sain selle sita tööle. Nii oligi, et kui panin My Computeris kuhugi Program Files'i alla, siis töötab. Aga My Documents all ei tööta. Go figure...
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
23.07.2010 21:22:15
|
|
|
Arvatavasti on sul määratud, et antud konto failid on Private ja seetõttu selle konto My Documentsi, Desktopi ja muude antud seotud profiiliasjade kallale ei saagi muud moodi kui sisseehitatud Administratori kontoga. Teiste kontode eest on need varjatud/keelatud.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mminz
HV vaatleja
|
24.07.2010 16:49:07
|
|
|
Vot ei oska öelda. IMelik on veel see, et ainult siis, kui ma antud kausta, kus see fail on COPIN teise kohta, laseb ta mind ligi. Kui ma nii-öelda originaalfaili kuhugi mujale liigutan, ei luba ikka "run as administrator" käsku kasutada.
EDIT: Ei hakka uut teemat tegema, aga selle probleemiga mässamisel tuli välja ka selline kala, et kui login sisse administraatorina (mitte siis oma personaalse kontoga, aga adminniga, millega saab ainult safe mode'is sisse) siis näen ma My Computer alt, et mul on CD romis cd ilusti olemas. Kui login sisse aga enda personaalse kontoga, siis ta ei näita midagi. Justkui jälle oleks nii, et mul ligipääs oma CD'le puudub. Oskab keegi midagi soovitada?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
24.07.2010 23:23:14
|
|
|
Kindlalt XP SP3 mitte XP Home? Õigemini pole küll viimasega kursis eriti õiguste jagamise osas aga, prooviks lase siis explorer.exe /separate võtmega käima antud probleemse kasutaja nimega ning vaata, mis õigused sul seal My Documents kaustas avanevad. Ning kaustal võta eri kasutajate/gruppide õigusi maha niipalju kui võimalik. Õigemini peaks antud profiili vaikimisi õigused olema ainult Adminitrators, user ise ja SYSTEM 'full control'.
_________________ -- |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
m6mminz
HV vaatleja
|
06.08.2010 11:32:33
|
|
|
Vabandust, aga mis tähenedab /separate võtmega käima? Äkki keegi täpsustaks? Ja kas CD lugemise probleemile oskab keegi lahendust soovitada?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|