praegune kellaaeg 19.06.2025 14:42:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bigmarx
HV Guru

|
23.07.2010 13:56:43
Asus EEE PC 701 taustavalgus aku pealt väga tuhm |
|
|
Selle aparaadiga siis selline jama, et kui aparaat töötab aku pealt, siis on ekraanivalgus nii maas, et ekraanil toimuv on loetamatu. Vooluvõrgus on ekraan kenasti valge, nagu peab. Ekraani valgust saab reguleerida ka nii vooluvõrgus olles kui akutoitel. Lihtsalt akutoitel on näha, et ekraaniheledust maha keerates kustub lamp üldse ära ja maksimaalses asendis on ekraanil olev praktiliselt loetamatu.
Kuna see anomaalia on alates arvuti käivitamise hetkest, siis peal olev operatsioonisüsteem ei tohiks asjasse segatud olla. BIOS sai uuendatud, kuid sellest abi polnud...
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.07.2010 14:06:52
|
|
|
See on kas emaplaadi mingi füüsilise regulaator-pinge või siis inverteri probleem, et väiksema pinge korral on inverteri väljndpinge liialt madal.
Pmst. on see muudetav / mõjutatav emaplaadi või inverteri ahelate muutmisega. Aga kui on mõni teine sobiv inverter käepärast, proovi sellega, mis siis saab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
23.07.2010 15:26:01
|
|
|
Eks siis peab uurima, ehk leian mõne sobiliku inverteri proovimiseks
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.07.2010 15:31:34
|
|
|
Uurimiseks - katsetamiseks peaks sinna sobima terve rida erinevate läpparite invertereid.
Nii, et edu sellel keerukal IT-Elektroonika-Labori katsetustel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|