Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
camu
HV kasutaja
|
10.02.2010 04:01:44
|
|
|
Üle pika aja mäng, mida ei suutnud käest ära panna. 26h25min läks läbitegemisega. Seega kaks päeva.
Eelis on kindlasti neil, kes on eelmist osa mänginud, sest tuttavaid ja äratundmisrõõmu pakkuvaid hetki tuleb mitmeid. Valisin ise üdini hea tee ja sain sellega enamvähem hästi hakkama. Kui tegelastega niipalju koos "läbielada" hakkavad nad kõik meeldima ning mängutootjad on vähemasti huvitavate ja mitmekülgsete tegelastega vaeva näinud.
Super mäng igatahes.
Väike küsimus ka selle kohta, kui tahan uuesti mängu läbi teha, ning seekord valida renegade tee, siis kuidas save käitub järgmise osa suhtes? Et milline tee jääb niiöelda peale?
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
10.02.2010 09:01:26
|
|
|
Ikka see mille viimati läbisid ehk siis renegade oma kui selle kasuks otsustad. Tee oma savegamest koopia ennem kui uut mängu alustad.
|
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
19.02.2010 21:59:44
|
|
|
Väike bugi:
Spoiler 
illusive man zoomib commander shepardi crotch'i
Järgnev läheb kõik spoilerisse, kuna võib sisaldada delikaatset infot mitte-mänginutele.
Spoiler 
Mängu kohta niipalju, et esimene kord mängisin normali peal ja suhteliselt walk-in-the-park oli. Mängu aeg näitas lõpus 50h - tegin küll kõik loyalty missionid ära, aga sidequeste eriti ei viitsinud peale 5ndat. Lõpp tuli natuke ootamatult ja läbi tehes üllatusin, et see 50h näitas (vb olin jätnud mõnikord mängu jooksma poes käies vms). Alguses tundus liiga lihtne aga mõtlesin, et ju siis lõpu poole läheb raskemaks - ei läinud. Peale lõppu panin kohe new game. Importisin äsja lõpetnud profiili ja sain suure pettumuse kohe, et classi vahetada ei lase. Lihtsalt täiesti loogika vastane - Shepard ehitatakse nullist üles jälle, aga seekord sa PEAD vana classiga mängima.. Kuna normal oli nali, siis panin kohe Insanity ja mõtlesin et OK, classi vahetada ei saa aga vähemalt ma re-spec'in tegelase, et oma esimese läbimise vead tasa teha ja insanity'ga hakkama saada. Loomulikult re-spec'imis valikut ka ette ei tulnud. Mõtlesin, et wtf ja lugesin netist, et alles peale horizoni (mis on kuskil poole peal) saab re-spec'ida. Tahtsin rage quittida, aga mõtlesin, et kui ma juba need unskippable algusvideod ära vaatasin, siis proovin kuidas insanity tundub. Kui normaliga tunudus see üks nauditavamaid 3rd person shootereid väikse vürtsiga (biotics&tech) kuid liiga lihtne, siis insanityga tuleb igas võitluses ka ajud tööle panna et eluga välja tulla. Surma saab kõvasti ja vahest tundub täiesti võimatu läbida osasid kohti, kuid alati leiab mõne hea varjendi või taktika millega edasi pääseda. Freedoms progress ja eriti Horizon olid mu "vildaka" (valesti spec'itud sentinel) tegelasega parajad pähklid. Pääsesin scionite käest hea varjendiga ja spämmides kõiki enda ja kaaslaste võimeid järjest. Praetoriani võitlus horizonis oli päris koomiline - kaaslased said alati kohe surma (ükskõik kuhu ma neid ka ei käsutaks) ja peale mõnda surma sain alles pihta, et prothean on suht uimane vend ja kui ma jooksen siis ta väga mulle pihta ei saa ega barrieri taasta. Niiet jooksin nagu mõni etioopia maratonijooksia staadionil ringe ja spämmisin heavy warpi kaela. Lugesin, et magusamad palad insanity'l on veel ees mul (nagu derelict ship). Hetkel näitab 20h'd insanity't. Ei saa aru kuidas siin osad jooksevad selle paari õhtuga, ~25h läbi ja siis saavad veel mingi hea elamuse. Aga kokkuvõttes soovitaks igaühel vähemalt proovida insanity't - see on challange ja mitte nagu call of duty kus vastased raskeimal raskusastmel on aimbot-headshot-wallhack.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
20.02.2010 14:38:56
|
|
|
tegin samuti esimese korraga kohe insanityga. Olin ME1 õppinud, et teised raskusastmed on lahjad.
Kokku tuli ka mingi 50h. Ära sai kõik tehtud mis mäng ette suutis sööta.
Lõpptulemus - lvl 30 inflitrator ja achid 1005/1015
Classi saad vahetada kui impordid ME1 charri. Level 60 charri importides saad kohe level 5 charri ja hunnikus muud ressurssi kaasa. Alla 60 lähevad juba levelid madalaks. Level 59 charri importides sain ainult level 3 vennikese endale
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
21.07.2010 23:04:03
|
|
|
Sain ise kah mängu mõni nädal tagasi kätte ja alles 10. juulil hakkasin seda mängima. Võtsin alustuseks kohe Veteran raskuse ja importisin lvl 56 ME1 Shepardi.
Üllatus oli suur, kui mäng hakkas nii võimsa pauguga. Igatahes tegelasele klassi valides võtsin kohe selle, mis promovideotest kõige rohkem muljet avaldas - Vanguard. Charge biotic tehti videotes nii vägevaks, et lendad vastasele peale ja tema lahkub ruumi teise otsa seina kohe... kahjuks kehtib see vaid haledamate vastaste puhul. Tegelikult oleks pidanud võtma mingi rohkemate tech jõududega klassi, kus saaks kasutada Warpi ja Overloadi. Õnneks Miranda ja Thane suudavad neid minu eest loopida.
Aga Biotic jõududega muidu vägev mängida jah. Minu Area Pull kolmele lihtvastasele -> Mordini Full Cryo, et nad kõik õhus jäätada -> gravitatsioon
Esimese playthrough'ga tahtsin näha mängust nii paljut, kui võimalik - loyalty missioonid, sidequestid ja kõik. Mingi hetk pärast seda, kui terve tiim ustav oli sai uudishimu ikka võitu ja lendasin läbi Omega-4 relay. Võib-olla oli asi selles, et Veteran raskus oli ikka liiga kerge ja missioonid tundusid nagu walk in the park.
Spoiler 
Kõik jäid ellu ja collectorite laeva andsin Cerberusele uurida.
Aga muidugi ka lõpuboss... välimuselt lahe, aga võitlus nõrk. Tahan rohkem selliseid lõpuvõitlusi mängudes, milledega pead tunde jändama. Pettumus aga ei olnud, arvestades, mis naljaga Gears 2 selles vallas hakkama sai.
Kokku tuli esimene mäng siis 31 tundi. Normaalne. Level 25
Nüüd alustasin teist korda. Insanity peale ja juba alguses oli päris huvitav.
Spoiler 
Seekord üritan recruitida Morinthi ja Legioni, kelle recruitimise võimaluse kohta polnud mul nõrka aimugi. See on minu arust juba kuradi vinge, kui ma polnud nende palkamise võimalusest isegi teadlik  . Alguses arvasin, et too üks vaba koht tiimis Zaeedi kõrval oli Kasumi DLC jaoks, mitte tegelasele, kes on juba mängus.
Igatahes üks meeldejäävamaid mänge eales. Mass Effect 3 tellimist ma edasi ei lükka ja tuleb kohe Collectors Edition võtta, et mitte pärast kahetseda.
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shade
Kreisi kasutaja
|
22.07.2010 09:49:06
|
|
|
evilKatarn
Insanity on ikka hoopis teine. collectorstite saad kõva vaeva näha ja viimane vend pole insanityga üldse kerge. Vast kõige hullemad ongi viimane boss, collectrosite maha jäetud laeva platvormide võitlus ja üks side mission kus pead ühte quariani kaitsma kui vardeneid mega kogustes igast kaarest peale sajab
_________________ GT: janrist
PSN: janrist
Just for fun: Mängupunker |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiire
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tical
HV kasutaja

|
21.10.2010 00:51:50
|
|
|
Kas kellelgi on veel Xbox 360 peal probleeme olnud , et mängus ühe kindla koha peal ei suuda Xbox enam su plaati välja lugeda ja viskab su "dashboard'ile" või siis , et su save game läheb kaduma ? Mul igatahes on juhtund , ning vb plaadi veast pole hullugi ,sest sain seda vägagi piisavalt mängida , u.80h ? Aga see , et mu kasutaja kes tuli juba ME1'st , ja kaduma läks , siis see ajab küll tuju pahaks,teab äkki keegi , et on võimalik kuidagi Bioware'i läbi oma save game tagasi saada ? Sest tulekul on ju ka Mass Effect 3.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
13.12.2010 17:56:32
|
|
|
Jez, ka pealkiri võiks kerge fixi saada.
// Demo on igatahes järgmine nädal PSN'is.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
13.12.2010 18:16:11
|
|
|
tsitaat: |
Demo on igatahes järgmine nädal PSN'is.
|
Kas US või EU omas
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.12.2010 22:24:35
|
|
|
Huvitav et PS3 demos on mängu alguses Normandy SR1 peal Ash´i asemel hoopis Liara.
Spoiler 
Mis puudutab seda koomiksit, et seletada Mass Effecti 1 osa on suht hea minu meelest
Praegu mängin Mass Effect 1 ja kogu aeg on "WTF is that s#it" pilk näos, täiesti jube mäng. et igakell on see koomiks parem.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tom-D
HV veteran

|
24.12.2010 22:55:49
|
|
|
Siis keskendu rohkem mängule ja ei teki kordagi seda WTF tunnet. Loe ikka läbi kõik dialoogide valikud ja kuula läbi kõik audio failid, suhtle kõigiga kellega võimalik. Ei saa küll aru mis seal segaseks jääb... Tegemist on super mänguga mis on sama hea kui teine osa.
|
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.12.2010 23:10:01
|
|
|
Tom-D kirjutas: |
Siis keskendu rohkem mängule ja ei teki kordagi seda WTF tunnet. Loe ikka läbi kõik dialoogide valikud ja kuula läbi kõik audio failid, suhtle kõigiga kellega võimalik. Ei saa küll aru mis seal segaseks jääb... Tegemist on super mänguga mis on sama hea kui teine osa. |
Offtopic:
Eip Mass Effect 1 on üks si_anikerdis just tehnilise poole pealt. Mõttetult pikad lifti sõidud, cutscene ei saa vahele jätta, eriti pärast pikki liftisõitu ja kindlasti ei tohi saada ka ära save´da. Vaenlased liiguvad ekraanil ringi, kiiresti nagu kiirrong ei saa arugi kui vaenlane keda sa tulistasid kasti tagant on juba sinu kõrval või taga. Eriti koomiline on Kroganid, kellel on 2 elu ja kes sõidavad sinust üle ja sul pole mitte sittagi teha sest ei saa põigelda nii kiiresti ära.
Ja eelneva tõttu läheb see koht juba mingi 3000000000´s kord.
Spoiler 
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
24.12.2010 23:12:36
|
|
|
Goon, praegu jäi küll tunne, et sul endal lihtsalt puuduvad mänguoskused ja siis süüdistad mängu selle pärast. Kuigi ma ei ole hetkel kindel, et kas sa lihtsalt saad kotti, sest ei oska endale korralikku tegelast valmistada või siis ei oska relva kasutada..
_________________ TALUSILDID |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
24.12.2010 23:30:48
|
|
|
Dude . kirjutas: |
Goon, praegu jäi küll tunne, et sul endal lihtsalt puuduvad mänguoskused ja siis süüdistad mängu selle pärast. Kuigi ma ei ole hetkel kindel, et kas sa lihtsalt saad kotti, sest ei oska endale korralikku tegelast valmistada või siis ei oska relva kasutada.. |
Võib olla tõesti Aga noh proovin lõpuni ära teha ja mitte kunagi ma seda mängu küll ei mängi. Ainuke põhjus miks sai üldse see arvutisse installitud on et Mass Effect: Ascension´st paremini aru saada. Seal räägitakse natuke Sovernigi ja Sareni rünnakust Citadel´ile
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
24.12.2010 23:37:14
|
|
|
Krt, demo pea 2,5GB suur ja ketas täis
Peab Dead Space 2 ja LBP2 demod enne läbi mängima ja ära kustutama...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
   |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
Schumi
HV kasutaja

|
25.12.2010 15:46:47
|
|
|
Teema pealkiri on eksitav. Nagu oleks tegemist Xbox 360 eksklusiiviga või midagi sellist.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
25.12.2010 16:06:03
|
|
|
Schumi, aga hetkel ongi tegu ju 360 eksklusiiviga?
Ei aga tegelt on seda pealkirja juba päris mitu korda mainitud.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
25.12.2010 16:07:24
|
|
|
Dude ., tegu ei ole enam eksklusiiviga since 17th of August.
|
|
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
25.12.2010 18:06:31
|
|
|
iDemon, praegu ma küll PS3'e versiooni poes müügil ei näinud.
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|