Sinu Linuxi purk tõenäoliselt ei vasta IGMP Membership päringutele. Need tulevd mõnikord kummalistelt IP-delt, SuSe-s oli vaja need ka ruutingutabelisse panna. Wireshark on abiks.
Mida ma täpsemalt otsima peaks? 84.50.255.72 IPlt tulevad IGMP päringud aga minu arust nad juba tulevad läbi...
kellelgi on on olnud anomaaliat, et Speedtouch 780 ei jaga kaabli kaudu netti korralikult?
võib soovitada ka mingeid vealeidmise programme või muid soovitusi.
5 päeva uimasin ära, nüüd wifi peale ja töötab oluliselt kiiremini
kellelgi on on olnud anomaaliat, et Speedtouch 780 ei jaga kaabli kaudu netti korralikult?
aluste restardist, pista kaabel teise auku, anna seadmele ka õhku natuke juurde, keera torrent kinni jne
Kuidas välist IP'd muuta saab???
Tegemist kortermaja ühendusega ja ruuter on TG784
Kolisin, aga IP jäi ikka samaks.
Helistasin Elioni, seal kästi reset ruuterile teha. Tegin, aga IP ikka sama.
Samas soovitati 30 minutiks ruuter seinast välja võtta, aga mul oli seinast väljas 2 nädalat- IP ikka sama.
Lõpuks jäi tehniline tugi vastuse võlgu ja jutt läbi...
Kuskilt lugesin, et ruuteri MAC aadressi muutmine pidi aitama. Kuidas seda teha?
Miks tahan muuta?
Esiteks hoidsin kunagi ühte mänguserverit oma ühenduse peal ja IP liiga laialt levinud.
Teiseks olen segastel asjaoludel mõnest kohast IP banni saanud.
aluste restardist, pista kaabel teise auku, anna seadmele ka õhku natuke juurde, keera torrent kinni jne
Kõike seda on tehtud - mind ju huvitab miks wifiga töötab veatult, aga muidu mitte
Siin teemas on kindlasti elioni kogemusega inimesi...
Kõike seda on tehtud - mind ju huvitab miks wifiga töötab veatult, aga muidu mitte
Siin teemas on kindlasti elioni kogemusega inimesi...
ega ei oma selgeltnägija võimeid, et teaks, et sa neid juba teinud oled... minule aitas ruuteri tarkvara ülekirjutamine nullist, ilma et oleks confi taastanud
Kas oleks võimalik saada elioni korterelamu ühendusega ilma ruuteri vahenduseta digitv pilt arvutisse?
Et siis cat5 tuleb korterisse ja otse arvutisse.
mingi linuxilisega oleks isegi võimalik kuidagi. windowsiga võid vist sellise lahenduse ära unustada _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Elioni saast. Digitv käivitub juba 9-10 korda. Loen siis rooterist logi, seal on öeldud, mingi TR69 salvestab midagi. kes või mis see on ja miks ta minu ühendused alati ära rikub. Rsk!
*
Jul 21 19:57:16 xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 11997 kbit/s, upstream: 767 kbit/s; output Power Down: 18.5 dBm, Up: 12.5 dBm; line Attenuation Down: 21.0 dB, Up: 10.5 dB; snr Margin Down: 8.5 dB, Up: 20.5 dB)
Warning Jul 21 19:57:11 PPP link down (Internet) [84.50.130.*]
Info Jul 21 19:56:56 xDSL linestate down
Info Jul 21 19:56:26 xDSL linestate down
Info Jul 21 19:55:43 CONFIGURATION saved by TR69
Info Jul 21 19:55:32 LOGOUT User logged out on TELNET (80.235.8.162)
Info Jul 21 19:55:31 LOGIN User logged in on TELNET (80.235.8.162)
Info Jul 21 19:55:27 SNTP Synchronised to server: 194.126.115.242
Error Jul 21 19:55:27 SNTP Systemtime update: time setting 00:05:35 > new time setting: 19:55:27
Error 00:04:55 (since last boot) FIREWALL icmp check (1 of 1): Protocol: ICMP Src ip: 87.198.63.87 Dst ip: 84.50.130.* Type: Destination Unreachable Code: Port Unreacheable
Warning 00:04:39 (since last boot) PPP link up (Internet) [84.50.130.*]
Info 00:04:39 (since last boot) PPP PAP Authenticate Ack received
Info 00:04:39 (since last boot) PPP PAP Authenticate Request sent
Info 00:04:25 (since last boot) xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 11997 kbit/s, upstream: 767 kbit/s; output Power Down: 18.5 dBm, Up: 12.5 dBm; line Attenuation Down: 22.5 dB, Up: 11.5 dB; snr Margin Down: 9.0 dB, Up: 14.5 dB)
Info 00:04:04 (since last boot) xDSL linestate down
* _________________
See on Elioni abivahendi poolt kasutatav protokoll su ruuteri algkonfi taastamiseks, kui reseti teed...
Liini SNR on hoopis kehvavõitu sul... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Seda ma oletasin, et Elion käib mul ruuteris aga mida ta seal teeb? Alati kaasneb sellega digitv katkemine:
Info Jul 21 19:38:45 (since last boot) CONFIGURATION saved by TR69
Info Jul 21 19:31:12 (since last boot) CONFIGURATION saved by TR69
Varasemaid katkemisi mul ei olnud lihtsalt logis salvestatud.
Ja Reseti tegin sellel põhjusel, et panen connect internetile, mitte muhvigi ei toimu. Kirjutas hoopis varem:
Disconnected because idle timeout reached
Last Error Message: Disconnected by user
*
Seejuures ei olnud ma katkestanud ühendust. _________________
viimati muutis montez 21.07.2010 20:14:33, muudetud 1 kord
Tõin ju lingina juba välja, kes või mis on TR69 protokoll ja mida sellega tehakse... _________________ ...life is random...so am I...
Kontrolli kodune kaabeldus üle, kui sellest abi pole siis vilista Elionist tehnik kohale... _________________ ...life is random...so am I...
Millised SNR numbrid oleksid paremad: väiksemad, suuremad? Pärast väikest ümbertõstmist näitab:
Jul 21 20:30:26 xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 11997 kbit/s, upstream: 767 kbit/s; output Power Down: 18.5 dBm, Up: 12.5 dBm; line Attenuation Down: 20.5 dB, Up: 10.0 dB; snr Margin Down: 11.0 dB, Up: 21.0 dB)
*
Heaküll, sain teada. Kuid see ei saanud ju põhjustada TR069 tegevust ja sellega seoses vähemalt viimased 10 korda telepildi ja interneti katkemist. _________________
viimati muutis montez 21.07.2010 20:42:39, muudetud 1 kord
Millised SNR numbrid oleksid paremad: väiksemad, suuremad? Pärast väikest ümbertõstmist näitab:
Jul 21 20:30:26 xDSL linestate up (ITU-T G.992.5; downstream: 11997 kbit/s, upstream: 767 kbit/s; output Power Down: 18.5 dBm, Up: 12.5 dBm; line Attenuation Down: 20.5 dB, Up: 10.0 dB; snr Margin Down: 11.0 dB, Up: 21.0 dB)
SNR e. Signaal/Müra suhe, mida suurem seda parem... _________________ ...life is random...so am I...
Pole küll teap-mis probleem, aga huvitav miks TG784 näitab, et mul kaabel 2. pesas on, kui tegelikult on 3.? Ning kui 2. panen siis näitab, et 1., ning kui 1. panen, siis näitab ka, et 1.-s.
Seda ta hakkas peale seda näitama, kui panin käsitsi 3.-le pordile 100BaseTFD seadistuse:
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.