Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Confector
HV kasutaja
|
15.07.2010 01:48:03
|
|
|
soodent kirjutas: |
See on väga halb, kui lased tähtajad üle pretensioonide all ja mina eriti võimalusi ei näe siin.
Praegu kus eestis müüakse väga odavalt kasutatud kalleid asja soovitaks eestist eelkõige vaadata ja mitte kiirustada ebayst ostmisega.
Ma olen 2k kanti tünne saanud mitu ja mitu napikat on olnud 15k asjadega, kus imekombel on minu kasuks otsustatud.
Arvestada tuleb ka sellega, et mitmed väga positiivse profiiliga müüjad kaotavad moraali, kui müüvad niiöelda kolmandasse riiki.
Mind huvitaks kas keegi on ebays müüjana saanud intelligentse tünni- müünud kalli asja ja tagasi saanud samasuguse katkise ja kuidas siis ebay on otsustanud.
lapsik on väita nagu aitaks selle vastu kaubast pildi tegemine enne saatmist, sest kes tõestab pildil oleva kauba reaalselt saatmist ja on vigu mis väliselt pole nähtavad.Tahaks hunniku kalleid asju müüa ja hetkel tõsiselt kardan tünni ka müüjana, kuigi müünud olen vähe ja suht odavaid asju.
Muuseas on ebays levinud väide, et tasub ka oma krediitkaardi pakkuja käest abi otsida, kui tünni saad- isiklikult ei usu sellesse, sest läksin hiljuti 1,5k tünniga Swedbanki ja ütlesin, et kauba asemel saadeti rämpsu ja kohe tuli "vastus", et siis me ei saa aidata, aitame vaid siis kui midagi ei saadet..ha..ha swedbank... |
Jutt põhimõtteliselt jumala õige, kuid see moraali kadumine on natukene ebaloogiline. Vaevalt, et täiel mõistusel inimene, kellel on 100k (~99% positiivne feedback) endal lihtsalt äri per*e keerab, et natuke ilma raha saada.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
15.07.2010 10:59:08
|
|
|
Kui näiteks U.K müüjal on mingi väikse defektiga objektiiv, kaamera vms kallis asi siis iga kell saadab ta selle enne siia, kui kodumaale.
Eesti maine ju teada tuntud euroopas.Jutt ikka suurtest müüjatest, kes kogu aeg samasugust kaupa müüvad.Praktika on tõe kriteerium ja mina olen tõestus.
Saksa ebay tundub tõesti ausam, ent minu saksa keel on puudulik ja ostnud sealt vähe.Kusjuures 100k profiiliga müüjale ei mõju üldse profiili numbritele mõni negatiivne.Oluliste tahtlike pettuste puhul tasub arutada ainult kalleid üle 2-3k maksvaid asju.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
16.07.2010 14:25:02
|
|
|
Kui keegi viitsib kaasmaalast aidata ja on võimeline mulle miskit ebayst tellima, siis võtke ühendust PS teel. Aitäh
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati65
HV kasutaja
|
16.07.2010 14:47:29
|
|
|
Jaanus kirjutas: |
Proovi helistada Paypali, siis saad rääkida konkreetse inimesega ja oma mure ära kurta, mailile tulevad tihti lihtsalt mingid robotite genereeritud automaatvastused.
mati65 kirjutas: |
Ma olen 2 meili Paypali saatnud ja 1 Ebaysse. Paypalist on üks vastus tulnud: Et nende poliitika on selline, et saab 1 claimi teha ainult ja mingu mina tarbijakaitsesse. Tarbijakaitsest soovitati minna Hiina ja Usa saatkonda  |
|
Nii sai helistatud nii Ebaysse kui ka Paypal. Paypal raiub kõige täiega edasi, et nemad ei ava kord juba kinni pandud kaebuseid.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
16.07.2010 14:52:17
|
|
|
Kui maksid läbi krediitkaardi Paypalis, siis tee panka tehingu vaidlustus. Mul üks kord selline jama ka olnud, et ei saanud kuidagi Paypaliga kaubale ja siis lõpuks läbi panga sain ikka raha tagasi
Proovi helistada Paypali, siis saad rääkida konkreetse inimesega ja oma mure ära kurta, mailile tulevad tihti lihtsalt mingid robotite genereeritud automaatvastused.
Ma olen 2 meili Paypali saatnud ja 1 Ebaysse. Paypalist on üks vastus tulnud: Et nende poliitika on selline, et saab 1 claimi teha ainult ja mingu mina tarbijakaitsesse. Tarbijakaitsest soovitati minna Hiina ja Usa saatkonda  |
|
Nii sai helistatud nii Ebaysse kui ka Paypal. Paypal raiub kõige täiega edasi, et nemad ei ava kord juba kinni pandud kaebuseid. |
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati65
HV kasutaja
|
16.07.2010 17:18:50
|
|
|
Maksin läbi krediitkaardi ja helistasin ka panka(SEB), nemad ütlesid, et tehingut saab vaidlustada müüja.
Kui maksid läbi krediitkaardi Paypalis, siis tee panka tehingu vaidlustus. Mul üks kord selline jama ka olnud, et ei saanud kuidagi Paypaliga kaubale ja siis lõpuks läbi panga sain ikka raha tagasi
|
Nii sai helistatud nii Ebaysse kui ka Paypal. Paypal raiub kõige täiega edasi, et nemad ei ava kord juba kinni pandud kaebuseid. |
|
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jaanus
HV Guru

|
16.07.2010 17:52:18
|
|
|
Möhhh, äkki teenindaja sai miskit valest aru. Loomulikult saab tehingut vaidlustada ostja, kui kaup ei vasta kirjeldusele...
Äkki peaks kontorisse minema
Maksin läbi krediitkaardi ja helistasin ka panka(SEB), nemad ütlesid, et tehingut saab vaidlustada müüja.
|
|
|
|
|
Kommentaarid: 707 loe/lisa |
   |
4 :: |
563 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
16.07.2010 18:14:29
|
|
|
Mind saadeti Swedi kontoris pikalt ja ennem ka telefoni teel ei lubatud miskit abi...
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
PitBull
HV kasutaja
|
17.07.2010 01:05:48
|
|
|
Selline lugu, et müüja saatis mulle e-bay teate, et ta ei saa tehingut täita.
Probleem on selles, et mul ei ole võimalik tema teatele vastata. Lihtsalt ei ole nuppu teatele vastamiseks. Ma saan vaid selle teate oma e-mailile edasi suunata. Suunasin oma e-mailile, kuid saabunud kirjale ei saa samuti vastata, sest saatja aadress on ebay@ebay.de
Müüja saadetud teates on mingi E-Mail-Referenznummer: [#....]. Peaksin sellega miskit tegema või mismoodi ma müüja teatele vastata saan?
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
mati65
HV kasutaja
|
17.07.2010 13:54:49
|
|
|
Sul oli õigus. E-maili teel sain juba parema vastuse, et saada kõik dokumendid kauba kohta ja vaatame mis teha annab . Paypali klienditugi ütles, et nemad ei soovita panka kaebust esitada... teadagi miks
Möhhh, äkki teenindaja sai miskit valest aru. Loomulikult saab tehingut vaidlustada ostja, kui kaup ei vasta kirjeldusele...
Äkki peaks kontorisse minema
|
|
|
|
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
sykrot
HV kasutaja

|
18.07.2010 18:29:57
|
|
|
Mul PayPal'il limitation peal, kuna sain suht suure summa Megaupload'ilt. Igatahes nad tahtsid nime proofi, tegin pildi juhilubadest ja nad aksepteerisid selle. Aga jama selles, et tahavad ka aadressi tõendit aga ma ei maksa mingeid makse ja pole võimalik kuidagi tõestada neile. Kellelgi ideid?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mõttetu mees
HV Guru
|
18.07.2010 18:53:56
|
|
|
sykrot kirjutas: |
Mul PayPal'il limitation peal, kuna sain suht suure summa Megaupload'ilt. Igatahes nad tahtsid nime proofi, tegin pildi juhilubadest ja nad aksepteerisid selle. Aga jama selles, et tahavad ka aadressi tõendit aga ma ei maksa mingeid makse ja pole võimalik kuidagi tõestada neile. Kellelgi ideid?  |
Kompunni ise mingi suva arve kokku näiteks... ma tegin kord nii.
|
|
Kommentaarid: 648 loe/lisa |
   |
526 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
18.07.2010 23:43:01
|
|
|
Mul PayPal'il limitation peal, kuna sain suht suure summa Megaupload'ilt. Igatahes nad tahtsid nime proofi, tegin pildi juhilubadest ja nad aksepteerisid selle. Aga jama selles, et tahavad ka aadressi tõendit aga ma ei maksa mingeid makse ja pole võimalik kuidagi tõestada neile. Kellelgi ideid?  |
Kuskilt netipoest ostad móne odava vidina, mida vaja vóiks minna, cd-tooriku vms... arvel vóiks kajastuda ka sinu postiaadress ja nimi.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
sykrot
HV kasutaja

|
19.07.2010 00:35:51
|
|
|
Nad ei aktsepteerinud seda .
//Ok --- sain lahti limiidist
viimati muutis sykrot 19.07.2010 14:16:42, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.07.2010 00:56:21
|
|
|
Laena kellegi käest pdf arve, ja muuda nimi, aadress ja kuupäev õigeks.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
19.07.2010 01:21:38
|
|
|
Nad ei aktsepteerinud seda . |
tekib küsimus, et mida nad siis aktsepteerivad. rahvastikuregistri sissekirjutuse väljavõtet?!
ei viitsi idikaarti otsida, aga riik.ee ehk suudab digiallkirjastatud PDF'i tekitada.
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbuser
HV vaatleja
|
19.07.2010 10:09:45
|
|
|
Kui kaua võtab paki saabumine aega EL siseselt? Nimelt Slovakkiast. Müüja väidab, et pani posti 12.07.2010 ehk siis 5 tööpäeva tagasi. Paanikaks ilmselt pole veel põhjust?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
19.07.2010 10:30:51
|
|
|
Dumbuser, tõenäoliselt pole veel põhjust jah.
|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confector
HV kasutaja
|
19.07.2010 14:42:45
|
|
|
Tean, et see hiljuti läbi käinud küsimus, kuid tõesti ei leidnud üles.
Kuid siiski, kui PayPali disputega võidan raha tagasi ning see läheb automaatselt krediitkaardile,
siis mitu päeva see umbes võtab, et raha kontole jõuaks ? Praegu juba 3-4 päeva möödas aga pole miskit.
SEB pank muidu.
Aitäh.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar00
HV Guru

|
19.07.2010 14:44:28
|
|
|
puhkepäevi ilmselt hulka arvestada ei tasu, nii et 3 päeva asemel võid ka ainult 1 võtta, selles suhtes vb ei lähegi nii kaua, eks ikka tuleb
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
3 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
21.07.2010 11:56:39
|
|
|
Nagu ma aru saan siis on vaja krediitkaarti ,et Usast asju tellida? Või noh enamus usaldusväärsetest kohtadest... Oleks vaja endal tellida paar elektroonika komponenti aga muud makseviisi seal pole kui PayPal Ei hakka ju selle ühe asjapärast omale krediitkaarti ka tegema või mis?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
FruityLoop
HV vaatleja
|
21.07.2010 15:44:57
|
|
|
Ehk saab keegi aidata ühe plaadikese tellimisega ebay'st?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
21.07.2010 20:58:24
|
|
|
sain siis ka täna esimest korda tüssu
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |