keera natuke kaarti ka...... vantage vajab kaardi klokki
06-es saaksid korralikku skoori parema prose kellaga....
See test oligi pigem selle vahepealse teemasse mitte puutuva jutu jätkuks pandud.
Tegelik parim tulemus on ikka üle 30k.
Hetke test ongi 24/7 seades lastud.
Video suveperioodiks natuke madalamaks lastud _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Lahja, üle 30k oleks ikka pidanud tulema _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Kas selle physx kaardi kellamine on mõttekas see jahvatab ikkagi prose arvelt seda
Minuarust pole vahet mis physx-i toega kaart on teiseks jahvatamiseks. kuna ati teeb graafika ikkagi ära
prose skoor tuli kobe
ma tahtsin veel kysida kas 8800gt on kiirem kui 8800 gts... või vastupidi
Rikaste vendade värk need 30k tulemused. Mida sa tahad sellisest säästupillist.!
EDIT: Niipalju oli 8800gts kellamisest kasu et def sagedusel oli cpu2 scoor ainult 105-110 kandis. Peale +150mhz lisamist läks üle 120. Seega võimsama geforce kaardi kasutamisel tuleb vahe sisse.
viimati muutis Asgate 15.07.2010 19:05:12, muudetud 1 kord
ma tahtsin veel kysida kas 8800gt on kiirem kui 8800 gts... või vastupidi
512mb GTS on kiirem kui 8800GT,kuid vanad juustud 640 ja 320 peaks aeglasemad olema. EHks siis G92 GTS vms on väledam.
Ja on mõttekas kellamine ka PhysX kaardi puhul
janek--77, miks sa nagu normaalselt neid pilte ei pane? miks mingi lambilink?
+1 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Perf tundub siuke sinna 5870+5870CF kanti.
Natuke isegi rohkem
Huvitav oleks teada, mis süsteem võrgust tarbis Vantage ajal. _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
sama masin mis janek--77 -l aga see selleks raua sheerimine pole keelatud
Aga kõik paugutavad siin füüsika tulemusi, kas mitte füüsika OFF ei peaks olema ? _________________ hwbot profiil
Kommentaari saate profiili peale seda kui olete ise selle lisanud!
DEMODE, 33k ilma füüsikata siis jah? Mkay Sellise tulemuse ja pealegi saan single 5970-ga _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
PlatoonSgtElias no clockid pole ka teab mis kõrgest puust, ajaks selle i7 5ghz peale või gulf 6 GHz+ 1ghz gpud-d slis , siis tuleks sealt korralik skoor. Kahjuks enne sügist ilmselt ei saa neid kaarte proovida, kuna ei ole aega lihtsalt suvel OC-ega tegeleda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.