...Ja nüüd ei ole mul õrna aimugi, kuidas teda tagasi saada. Nimelt oli mu prose sätitud (default 2.6) 3 GHz peale, FSB 375 ja multiplier 8x. Mõnda aega oli kõik ilusti, aga nüüd hakkasin kontrollima ja märkasin, et Cpu-z ja ka BIOS näitavad mulle, et minu arvuti kiiruseks on 2.14 GHz, samas FSB ja multiplier on jäänud samaks.
Siin on ka skriin minu Cpu-z tabelist, kui peaks aitama.
Kuidas temperatuurid on?
Ja tõenäoliselt downclockib, et vähem elektrit võtaks, full loadis on vast ikka õige clocki peal. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Kuidas temperatuurid on?
Ja tõenäoliselt downclockib, et vähem elektrit võtaks, full loadis on vast ikka õige clocki peal.
See vist oligi temperatuuri viga. Käisin vatitikuga prose radika üle ja nüüd on õige klokk peal. Aga jah, mul peaks klokid olema ikka koguaeg maksimumi peal, sest sättisin biosest nii.
Jep, anna talle midagi närimiseks hambusse - super-pi vms ja siis vaata kordajat ja sagedust. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Nagu ma juba ütlesin siis lihtsalt prose radika puhastamisest piisas. Speedstep (ja ka paljud teised värgendused) olid mul biosist juba välja lülitatud. Arvatavasti mingi kaitse oli peal vms. Enne prose puhastamist olid temperatuurid idles (2.14 GHz peal) umbes 40 kraadi. Pärast puhastamist oli 3 GHz peal sama palju.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.