|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Etz
HV Guru

|
18.07.2010 11:55:16
|
|
|
| Nokia kirjutas: |
| Etz kirjutas: |
| ot: |
sensorid on ehitatud digitemp-i peale, ei võta kuskilt PC-st vms.. välis ja toa tempi korjab antud juhul siis. |
Spoiler 
|
|
Huvitav lahendus tõesti, aga kui nüüd võtta, et kindlasti kallim lahendus, kui sai ise tinutatud kokku. Vaevalt nad seda mingi 100-200 müüvad? |
Ma võin ju mingi hetk uurida, mis nad täpselt maksid ja kust osteti...on ka suuremaid karpe, mitmekümne sensoriga...
Kallim kindlasti, kui "ise tinutatud" lahendus, aga see DIY eeldab ka serial pordi olemasolu...
Aga sensoriteema on veidi OT siin... |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 18.07.2010 11:57:14, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
18.07.2010 11:57:16
|
|
|
sensorid on ehitatud digitemp-i peale, ei võta kuskilt PC-st vms.. välis ja toa tempi korjab antud juhul siis. |
Spoiler 
|
|
Huvitav lahendus tõesti, aga kui nüüd võtta, et kindlasti kallim lahendus, kui sai ise tinutatud kokku. Vaevalt nad seda mingi 100-200 müüvad? |
Ma võin ju mingi hetk uurida, mis nad täpselt maksid ja kust osteti...on ka suuremaid karpe, mitmekümne sensoriga...
Kallim kindlasti, kui "ise tinutatud" lahendus, aga see DIY eeldab ka serial pordi olemasolu... |
|
Seda nüüd küll jah, aga mis sensorid sinna käivad? Mingi special made by them? või ise aretatud saab ka otsa lükata?
HTPC võib igasugu lahendusi korda saata
_________________ Web3 | ERC721A |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
18.07.2010 12:02:57
|
|
|
Seda nüüd küll jah, aga mis sensorid sinna käivad? Mingi special made by them? või ise aretatud saab ka otsa lükata?
HTPC võib igasugu lahendusi korda saata  |
Mingisugused olid kaasas, tunduvad täiesti tavalised, liideseks RJ-45 pistik, 2 traati sees, kogu loogika asub minu arust karbis...
Mingeid analooge on samuti Eestis ELFA kaudu liikvel... |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
18.07.2010 14:44:55
|
|
|
Vaatasin natuke teemas ringi ja esimene vastus tekkinud küsimusele on paari aasta tagune. Seega küsiksin siiki, mis mind huvitab.
Plaanis sama aparaat, korpus hakkab varsti valmima, seega tueks natuke asja uurida - nimelt huvitab mind hääletu protsessori jahutus ja sinna juurde kuuluv protsessor.
Milline oleks hetkel selline vabalt 1080p ga hakkama saav protsessor, millele annaks passiivse jahutuse peale panna? Eriti huvitab milline väiks olla üks korralik passiivne jahutus variant?
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.07.2010 14:49:59
|
|
|
oleneb tugevalt su korpuse suurusest.
kogu masina passiivi saamine on tegelikult väga kahtlane ettevõtmine, olenevalt korpusest on lihtsam suur vent või paar suurest radikast läbi puhuma panna.
isegi need dualcore atomid ei ole mõistlikult jahedad, eriti kui ioniga platel.
1080p osas võiks tänapäeval rohkem chipseti poole vaadata.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.07.2010 14:56:24
|
|
|
joulukas, vaikus on suhteline:
kas see peab olema hääletu 5cm, 50cm või 150cm pealt?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
18.07.2010 15:36:46
|
|
|
| mikk36 kirjutas: |
joulukas, vaikus on suhteline:
kas see peab olema hääletu 5cm, 50cm või 150cm pealt? |
No korpus ise tuleb "Full Custom" ehk siis ehitan päris nullist ise. Oli plaan alguses pleksist teha, aga kuna komponentide hinnapakkumine oli ca 4500+km, siis lähen lihtsamat teed ja kasutan muid materjale, vineeri näiteks.
Korpusest ise käib õhk täiesti läbi, kuna on teatud määral "pool-lahtine". Tõenäoliselt ei vaja ka korpuse vente, seega jääb vaid protsessori jahutus, kui vaja siis chipseti jahutus ning toiteploki jahutus. Tahaks seda nii vaikseks, et kui tuleb "õudusfilmis see vaikne koht enne hirmutamist" siis ei oleks nurgast kuulda ühte väike kasti, mis õhku puhub.
Siit ka mõte, ka sellisel juhul pasiivi üldse vaja on, kuna kasutuses põhimõtteliselt vaid üks ventilaator, võtta eee võimalikult vaikne ja asi olekski otsustatud?
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
18.07.2010 15:55:02
|
|
|
mina soovitaks vaadata sel juhul ühe vaikse vendi poole. olenevalt prosele istutatud radikast efektiivsuse eesmärgil pigem vast korpusevendina.
joulukas, millest see masin sul koosneb?
|
| tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
18.07.2010 16:05:02
|
|
|
| londiste kirjutas: |
mina soovitaks vaadata sel juhul ühe vaikse vendi poole. olenevalt prosele istutatud radikast efektiivsuse eesmärgil pigem vast korpusevendina.
joulukas, millest see masin sul koosneb? |
Kuna korpuse "ehitamine" on laiskuse tõttu veidi veninud, siis ei ole sisu veel päris paika pandud. Alustasin plaaniga minna mATX plaadi peale ja mõne 2 tuumalise 45W Athloniga, siis oli ka ITX plaan, aga need korralikud plaadid jäävad hetkel natuke kalliks. Graafika loodan saada integreeritud, mõni radeon või GF, et vähendada hinda ja ventilaatoreid.
Võimu peaks olema nii palju, et saaks multimeediaga ilma paanikata hakkama.
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.07.2010 01:18:04
|
|
|
| joulukas, pane korra tööle mõni inbox Inteli ventikas ja vaata palju see häält teeb, siis hakka muretsema.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.07.2010 08:10:46
|
|
|
toite vent on suure tõenäosusega üsna oluline faktor
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.07.2010 09:43:27
|
|
|
| Või siis kui see on mingi suure ventilaatoriga ja piisava jõuvaruga, ei kuule sa ka seda kunagi (nagu mul viimase kahe toiteplokiga on olnud).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.07.2010 10:07:47
|
|
|
mikk36, sorry, aga ka üsna vaikset seasonicut ja corsairi oli mul vaikses masinas kuulda. hetkel on mul 5850 see saatana sigitis, mis on praeguseks oma masina vaiksuse tagaajamise mõtte peast viinud.
teleka masinas olevat 430w nexust samas ei kuule küll... silentpcreview räägib, et vaikseim nende käest läbi käinud toide
|
| tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
25.07.2010 09:38:47
|
|
|
| 1dumbpcuser kirjutas: |
| tsitaat: |
Operating System Microsoft® Windows® Vista Home Premium 32 Bit
Chipset Intel® 945GM + ICH7M Chipset
Processor Intel® Core™2 T5500 (1.66GHz)
Video/Graphics Intel® Graphics Media Accelerator 950
Outputs: DVI-I, HDMI & VGA via Converter, S-Video |
Minu arvates on selle kasti puuduseks korraliku (st H264/vc-1 dekoodriga) videokaardi puudumine, kui prose enam videot ei jaksa jooksutada, on puuks, pealegi- OS-ks Vista
ja 700 euri selle eest...on natuke...palju
http://www.mesiro.com/?c=merium&p=merium |
Tegemist on selle komplektiga: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=453495&highlight=
Hetkel peaks sellest ilusti piisama ja tulevikus vast, kui rohkem seda 1080p kasutab või 720p, siis saab ju selle ka sinna sisse majutada:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Emaplaadid/133563/
Suurused samad, et ehk sobib isegi. |
ASUS-el krõbe hind:D
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
27.07.2010 13:55:56
|
|
|
Endal jookseb üks MythTV frontend HTPC just Atom 330 ja ION chipiga ITX platega masinas. Mina ütleksin, et puhtatõulise HTPC jaoks parim lahendus. Energiatarve on naeruväärselt väike. 1080p filmi vaadates kuskil 30W. Mängib kõike mis vaja ja passiivjahutusega.
Ise väga rahul. Oleks DVB-S kaardi jaoks pesa olnud, ei oleks teist backendi tegemagi.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
võrgujuhe
Kreisi kasutaja

|
27.07.2010 17:11:04
|
|
|
Lugenud ja uurinud peaaegu kogu selle teema läbi, googeldanud ka juba tükk aega, kuid siiski ei saa päris täpselt selgust...ehk keegi oskab soovitada
Eesmärk: vaadata natukene parema pildiga filme 720p täiesti piisab. Ja seda saavutada võimalikult väiksete kuludega
Nurgas seismas üks vanem arvutikast, täpsem info:
* Intel® Pentium® 4 processor
* Intel 915G Express chipset with Integrated Intel Graphics Media Accelerator 900
* DDR Synch Dram PC3200 (DDR400) Memory (512MB)
* Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit ethernet
* 800-MHz processor front side bus support
* Intel Hyper-Thread Technology*1
* Serial ATA Hard Drives
* Support for PCI Express
* SoundMax Digital AC97 integrated audio with internal speaker
Ja sinna lisaks näiteks Club 3D GeForce 8 Series 8400GS PCIE 256MB SILENT HDMI videokaardi ja SB Audigy2, et heli parem oleks
Kas riistvaraliselt tuleks sellega üldse toime? Ja kui tuleks, siis ilmselt kõige "vingemat" tarkvara välja ei jooksutaks?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
27.07.2010 17:30:22
|
|
|
| võrgujuhe, tuleb toime küll, prose võib ka suvaline celeron olla, see 8400GS mõistab koos õige tarkvaraga rauas 1080p ka lahti harutada, prose kasutus ~10% samalajal.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
võrgujuhe
Kreisi kasutaja

|
27.07.2010 19:55:04
|
|
|
| aga mis tarkvara oleks sel puhul kõige parem? (pean silmas mugavat kasutajatuge, kuid samas ka seda, et riistvara hakkama saaks)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Yks
HV kasutaja

|
28.07.2010 00:19:48
|
|
|
| xbmc tundus mulle kõige lihtsam, laed kodukalt alla live cd ja installid sealt kettale ja kogu moos. Kuigi väheke on tegemist puldi tööle saamisega, defauldina on installitud XBMC jaoks mõeldud USB pult. Kuid pole probleemi tööle saada ka mõni teine, ise kasutan serial pordis istuvat IR pulti.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
05.08.2010 20:00:24
|
|
|
Väga huvitav teema. paluks abi ka paari asjaga. Nimelt just raua osas. paar postitust eelpool on päris kenasid lahendusi pakutud, need panen kõrva taha aga lisaks tekisid veel mõningased küsimused.
Nimelt tahaks LinucMCE http://www.linuxmce.org/ seal peal tööle saada, targa kodu juhtimiseks ning kuna tal oma media osa ka olemas siis peaks olema arvuti suuteline ka 1080P filme jooksutama. Ahja emaplaadist veel niipalju, et igaks juhuks peaks seal olema ka vana hea COM port, HDMI, VGA, ports usb'sid, mälukaardi lugeja võimalus. Võiks olla piisavalt soodne ja vaikne. Ei oma nüüd tähtsust kas AMD või Intel. RAID tugi, koopia jaoks - kiiruse jaoks pole vaja.
karuke
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
09.08.2010 13:08:40
|
|
|
Kas on kellelgi kogemusi kuidas xbmc.s saab music library tööle?
Hetkel menüüd ette võttes on valik, kuid hall!
Faili puuna saan muusikat ilusti kuulata.
EDIT: content menu(C) muusika kausta peal ja scan!
_________________ Things ThaT You own end up Owning you! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
27.08.2010 17:38:44
|
|
|
Ehk keegi, kes rohkem MC-ga tegelenud on teab, et milles võib probleem olla, nimelt kui puldil näiteks menüüs filme valid seal vaikselt kerid edasi tagasi neid plakateid ja suvaliselt pult lakkab töötamast nagu, et programm ei laseks keerata edasi või ükski nupp lihtsalt ei tööta enam natuke aega ala 30s ja hakkab uuesti tööle, igakord saad umbes 5-6 vajutust teha ja siis pead ootama, ehk oskab keegi midagi soovitada? Suht närvidele käib see teema juba.
Tegemist Windows MEdia centeriga "windows 7" ja windows mce puldiga koos receiveriga.
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.08.2010 12:11:09
|
|
|
Ise kasutan põhiliselt teleri vaatamiseks 7t ja MCEd. Probleeme nagu pole.
Kirjelduse järgi tundub, et windows indekseerib seal taustal midagi, et ta ei jõua su nupuvajutustele järgi lihtsalt.
See MCE seal õiendab küll filmi ja pildivaatamise toimingute puhul, et ta jätkab indekseerimist taustal, või nii, kuid, khmm, lubage kahelda.
Vahel tahad pilte vaadata ja siis ta uimerdab ja tüütab kasutajat oma indeksi jutuga.
Jäta see MCE omaette toimetama, kui oled videode vaatamise lehel, kas järgmiseks päevaks on miskit paremaks läinud.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
30.08.2010 13:37:58
|
|
|
| Küsimus XBMC ja ühe sarja kohta, nimelt ei taha XBMC sisse lugeda That '70s Show mitte yhtegi osa, samas nimi peaks nagu õige olema. Proovitud nii ilma ülakomata kui ülakomaga siin ja seal. On kellelgi ehk mõne muu sarjaga sarnaseid jamasid olnud?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
31.08.2010 23:04:03
|
|
|
| karuke kirjutas: |
| Küsimus XBMC ja ühe sarja kohta, nimelt ei taha XBMC sisse lugeda That '70s Show mitte yhtegi osa, samas nimi peaks nagu õige olema. Proovitud nii ilma ülakomata kui ülakomaga siin ja seal. On kellelgi ehk mõne muu sarjaga sarnaseid jamasid olnud? |
mis scraperit kasutad seriaalidele? kui TheTVdb, mis seriaalidele parim (IMDB jällegi filmidele minu arust), siis proovi thetvdb.com lehel otsingusse panna ja vaata kas leiab. Mul nagu leidis "That '70s Show", seega peaks nagu õige olema. Millist kataloogi ja failinime süsteemi kasutad? Mul on iga seriaali jaoks oma kataloog, näiteks "seriaal x" ja failinimeks siis näteks "seriaal x s01e01, ....., s02e01" jne) ja nii on seni kõik toiminud. Ühel korral oli sama jama mis sinul, kuid siis olin teinud failinimes vea. Seega double check faili ja katalooginimedele ja kui see ei aita, siis ei oska edasi nõu anda.
Aga muidu teemasse, et oman Asrock ION 330 blueray lugejaga ja olen oma ostuga väga rahul. Täiesti vaikne ja tarbib vähe voolu. Peal on WIN7, kus peal jookseb utorrent ja XBMC. Kõik toimib nii nagu peab.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
01.09.2010 23:25:47
|
|
|
Tänud vastuse eest, faili struktuur on sedasi Sarjad- That '70 Show -- Season 1 -- That '70s Show - S01E01 - That '70s Pilot.avi Nüüd nagu võtab külge aga sarajade all ei näita ja fanarti ka ei võta külge. Tahtsin veel küsida, kas see IOn saab kenasti ka 1080 MKV failiga hakkama? Ja huvitav on see et IMDB ma üldse Tv Showdele ei saa scraberiks panna, samas teise masinal on linux peal ja seal on võimalik :S
| arva kirjutas: |
| Küsimus XBMC ja ühe sarja kohta, nimelt ei taha XBMC sisse lugeda That '70s Show mitte yhtegi osa, samas nimi peaks nagu õige olema. Proovitud nii ilma ülakomata kui ülakomaga siin ja seal. On kellelgi ehk mõne muu sarjaga sarnaseid jamasid olnud? |
mis scraperit kasutad seriaalidele? kui TheTVdb, mis seriaalidele parim (IMDB jällegi filmidele minu arust), siis proovi thetvdb.com lehel otsingusse panna ja vaata kas leiab. Mul nagu leidis "That '70s Show", seega peaks nagu õige olema. Millist kataloogi ja failinime süsteemi kasutad? Mul on iga seriaali jaoks oma kataloog, näiteks "seriaal x" ja failinimeks siis näteks "seriaal x s01e01, ....., s02e01" jne) ja nii on seni kõik toiminud. Ühel korral oli sama jama mis sinul, kuid siis olin teinud failinimes vea. Seega double check faili ja katalooginimedele ja kui see ei aita, siis ei oska edasi nõu anda.
Aga muidu teemasse, et oman Asrock ION 330 blueray lugejaga ja olen oma ostuga väga rahul. Täiesti vaikne ja tarbib vähe voolu. Peal on WIN7, kus peal jookseb utorrent ja XBMC. Kõik toimib nii nagu peab. |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
02.09.2010 00:18:45
|
|
|
ION teeb vabalt 1080p MKV´d eeldusel et video on DXVA'ga ühilduv.
IMDB ei kõlba sarjade scraperiks, TVDB on sarjdae puhul standard.
Vaata kuidas TVDB's sarja nimi täpselt on.
Kui see ei aita, proovi teha Emberr Media Manageriga või TVrenamega scraping, XBMC kasutab siis olemas olevat infot ja reeglina on kõik õige.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.09.2010 08:22:09
|
|
|
| vortex kirjutas: |
... TVDB on sarjdae puhul standard.
Vaata kuidas TVDB's sarja nimi täpselt on. |
Õige, ise olen samuti jamanud nende sarjade nimedega.
Oluline on alati panna sellises järjestuses kaustadesse failid, nagu nad TVDB all on välja toodud.
MR. Bean seriaalid ja animatsioonikad, Tom ja Jerry, eriti Ну, погоди! , millel pidigi olema venekeelne pealkiri, nagu andmebaasis kirjas.
Üldiselt käib asi alati nii, Seriaali nimi-> Season 1 -> seriaali nimi S01E01.
Alapealkirja olemasolu pole vajalik. Üldjuhul kasuta TV-renamerit või analoogset. Kuid vahel tuleb ka asjad käsitsi ümber nimetada, sest mingil põhjusel valitakse andmebaasist täiesti suvalt need osade alapealkirjad. See käis Tom ja Jerry esimese hooaja kohta. Aastaist 1940- 1980 osad.
Spoiler 
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
02.09.2010 10:48:13
|
|
|
Tänud nüüd hakkas sisse võtma, kuigi mulle see nimeskeem väga ei meeldi teised kõik sarjad on mõttekriipsudega That '70s Show - S01E01 - The '70s Pilot.avi , siis uus on nüüd sedasi That '70s Show.S01E01.The '70s Pilot.avi
Leidsin ka päris hea ION emaplaadi http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131635 Kuigi pixmaniast saab sama hinnaga. nüüd vaja ainult natuke raha kõrvale panna
| jägaja kirjutas: |
| vortex kirjutas: |
... TVDB on sarjdae puhul standard.
Vaata kuidas TVDB's sarja nimi täpselt on. |
Õige, ise olen samuti jamanud nende sarjade nimedega.
Oluline on alati panna sellises järjestuses kaustadesse failid, nagu nad TVDB all on välja toodud.
MR. Bean seriaalid ja animatsioonikad, Tom ja Jerry, eriti Ну, погоди! , millel pidigi olema venekeelne pealkiri, nagu andmebaasis kirjas.
Üldiselt käib asi alati nii, Seriaali nimi-> Season 1 -> seriaali nimi S01E01.
Alapealkirja olemasolu pole vajalik. Üldjuhul kasuta TV-renamerit või analoogset. Kuid vahel tuleb ka asjad käsitsi ümber nimetada, sest mingil põhjusel valitakse andmebaasist täiesti suvalt need osade alapealkirjad. See käis Tom ja Jerry esimese hooaja kohta. Aastaist 1940- 1980 osad.
Spoiler 
|
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
02.09.2010 10:52:12
|
|
|
Ise kasutan põhiliselt teleri vaatamiseks 7t ja MCEd. Probleeme nagu pole.
Kirjelduse järgi tundub, et windows indekseerib seal taustal midagi, et ta ei jõua su nupuvajutustele järgi lihtsalt.
See MCE seal õiendab küll filmi ja pildivaatamise toimingute puhul, et ta jätkab indekseerimist taustal, või nii, kuid, khmm, lubage kahelda.
Vahel tahad pilte vaadata ja siis ta uimerdab ja tüütab kasutajat oma indeksi jutuga.
Jäta see MCE omaette toimetama, kui oled videode vaatamise lehel, kas järgmiseks päevaks on miskit paremaks läinud. |
jah ma ise arvasin ka, et arvuti ei jõua järgi vms.. aga mul on see juhtmeta klava ka ja sellega paneb nagu rakett, ei mingit probleemi, kui näiteks filme sirvida, siis vajuta kiiresti tahad, kõik jõuab kohale, aga puldiga mitte. Puldiga jõuab algus ainult kohale ala 4 klõpsu, siis pead 30s ootama ja siis saad jälle 4 klõpsu teha.
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.09.2010 11:47:56
|
|
|
..kuigi mulle see nimeskeem väga ei meeldi teised kõik sarjad on mõttekriipsudega That '70s Show - S01E01 - The '70s Pilot.avi , siis uus on nüüd sedasi That '70s Show.S01E01.The '70s Pilot.avi
|
Nendel TV- renameritel saab üldjuhul seda eraldajat muuta, punkti asemel saad kriipsu panna, või koma . Sobra natuke seadetes.
|
| tagasi üles |
|
 |
arva
HV kasutaja

|
02.09.2010 19:50:32
|
|
|
Tahtsin veel küsida, kas see IOn saab kenasti ka 1080 MKV failiga hakkama?
|
Nüüd juba mõnda aega on XBMC-l DXVA tugi, mis tähendab et video protsessimisega tegeleb graafikaprotsessor. CPU koormatus on 1080p filmi vaadatses 15-25%.
Asrockil muidu nüüd väljas 100HT mudel (http://www.asrock.com/nettop/overview.asp?Model=Core%20100HT)
See juba päris tõsne tööriist i3 prosega (võimalik ka i7 prose paigaldada), n wifi ja kahe kõvaketta võimalusega. Ise vaikselt juba vaatan sinnapoole. Paneks ühe väikse SSD op süsteemiks ja ühe suurema ketta meedia jaoks. Praegu pidusrab sees oev 5400 kiirusega ketas päris tugevalt.
EDIT: Hea test 100HT-st, kus on ka võrdlus ION330-ga - http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=asrock_core100ht&num=1
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
02.09.2010 20:12:33
|
|
|
Veel üks:
ASRock Core 100HT-BD Home Theater PC
TomsHW
| Conclusion kirjutas: |
The Core 100HT-BD is a fully-functional HTPC with ample power to accomplish what it needs to do, including media playback, productivity tasks, or even light gaming. When equipped with the Core i3-330M mobile CPU, the benchmarks show it to be about a third slower than its Core i3-530 desktop counterpart, but a real-world user would never realize that difference unless they’re spending a lot of time performing CPU-intensive tasks like media encoding. And if you’re buying a PC for media-encoding tasks, why would you consider an HTPC like the Core 100HT-BD in the first place?
That’s not to say that the Core 100HT-BD isn’t a viable multi-purpose PC. Frankly, it has more power than it needs for strict HTPC media-playback duty, as the CPU-utilization benchmarks show. I see the Core 100HT-BD as an ideal solution for people with very limited space who are looking for a multipurpose computing/entertainment platform. A student in a dorm who wants a multi-purpose PC and entertainment center could probably make good use of this box. It’s the tiny little machine that can do almost anything.
When it comes to core functionality, the ASRock Core 100 HT-BD can play back Blu-ray content and bitstream full HD audio via HDMI. Perhaps the only limitation that will bother true videophiles is the lack of native 23.976 FPS video support, which is an Intel HD Graphics flaw--Intel HD Graphic chipsets support 24 FPS but not 23.976 FPS, so playing back 23.967 FPS Blu-ray disks will result in an occasional frame stutter. We continue to wait for Intel to properly address this issue, but that’s not the Core 100HT-BD’s fault. In any case, the problem can be minimized by setting the display’s refresh rate to 60 Hz.
As a full-service HTPC, the Core 100HT-BD is only missing one obvious component: TV and PVR functionality. Happily, this can be remedied with a $50 to $100 USB TV Tuner/PVR dongle, but USB is the only option because the system cannot accommodate an add-in card.
This brings us to the one thing that irritates me the most about the Core 100HT-BD, yet it’s one of the reasons that the system is so attractive: its size. The Core 100HT-BD is so tiny that you can’t help but admire it, yet at the same time is it really necessary to make an HTPC this small? From what I can understand, this isn’t designed for portability, so why couldn’t it be twice as high to accommodate full-sized Blu-ray and hard drives, and some extra breathing room for expansion? The system doesn’t even offer the limited scalability options that laptop users expect, such as ExpressCard or PCMCIA slots. At twice the size, the Core 100HT-BD would still be tiny and would not look out of place with other components in a home entertainment system, but it would have a much more flexible form factor.
On a final note, let’s consider the price. Newegg has the ASRock Core 100HT-BD available for $750, and if you’re happy with the standard DVD drive, you can save some money and opt for the Core 100HT for $600. You’ll have to add an operating system on top of that, so with Windows 7 Home Premium OEM, you’re realistically looking at $700-$850 for a sleek little system. While you could probably put together something small for less money than the Core 100HT, it probably would be a lot larger and wouldn’t be pre-assembled.
If small size is your priority and you need a pre-built HTPC that can deliver more than bare minimum performance, it’s hard not to recommend ASRock’s Core 100HT-BD. With a true Core i3 CPU capable of handling four simultaneous threads, this machine has a lot more potential than a single-core single-threaded Atom CPU. The Core 100HT-BD is the little HTPC that could. |
_________________ M: MSI B660M MORTAR
M: Dell RTX 2060
O: AM5 ITX emaplaat |
|
| tagasi üles |
|
 |
wifebeater
HV vaatleja
|
03.09.2010 09:51:54
|
|
|
1 passiivse HTPC ehitamise jaoks oluline asi on seal testis testimata jäänud: süsteemi voolutarve.
Muidu, saadaval on juba mõnda aega näiteks ka päris ökonomsed D525 Atom prosega ION2 ITX plaadid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.09.2010 20:37:45
|
|
|
Jäi avsforum veebist silma selline info - Link: Recommended HTPC Systems – June 2010 Edition
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
24.09.2010 02:30:50
|
|
|
| londiste kirjutas: |
oleneb tugevalt su korpuse suurusest.
kogu masina passiivi saamine on tegelikult väga kahtlane ettevõtmine, olenevalt korpusest on lihtsam suur vent või paar suurest radikast läbi puhuma panna.
isegi need dualcore atomid ei ole mõistlikult jahedad, eriti kui ioniga platel.
1080p osas võiks tänapäeval rohkem chipseti poole vaadata. |
Tegelikult ei ole kahtlane, mul hetkel oma kast on ühe vendiga töös https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=468256 temp on keskmisest kõrgem, aga ega see seda 1-2 aastaga ära ei tapa, võimalik, et 5 aastaga on kutu, aga siis on enivei see värk juba vaja ja ära viskamisele kuuluv.
Sellele ülal toodud arvutile (mida ma müün) on võimalik lasta lõigata cpu jahutus alumiiniumist, mis oleks veits suurem kui orig, kuid ei vaja vendiga jahutamist.
See kõik on teostatav max 1k eest, kuigi töötab ka niisama mul, on ka kõik vendid lahti võetud ja töötas kuuaega niivisi, emaplaat hakkas kuumusest värvi muutma aga töötab ikka, pole probleemi, see jahutuse teema on veits overrated, töötavad arvutid 90c cpu kuumusega ka edukalt 24/7 (mul pole kordagi pange pannud)
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.09.2010 09:50:48
|
|
|
ehee, emaplaadi värvimuutmine ei ole nüüd küll hea nähe.
kuu aega on vähe, proovi kauem
|
| tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
03.11.2010 14:17:44
|
|
|
Kas keegi oskab ehk soovitada
Thermaltake DH-202
mingeid alternatiive. Võib ka olla hõbeda karva. Põhiline, et viisakas harjatud alumiinium, enamvähem samasuur. Heli keeramis nupp. Lisanuppud oleksid kenad. Lisapesad kenasti kuskil kaane all peidus. ja hind võiks olla vähe vastuvõtlikum, hetkel Arvutikeksuks pakub asja 3100 EEK. Päris nii palju ei raatsi kasti peale kulutada.
Ekraan võiks olla, aga oleks tore, kui seda oleks võimalik ka Linuxi alla kasutada:)
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
04.11.2010 11:29:49
|
|
|
link :: Antec Fusion
Soovitaks Antec Fusion.it.
Hinne ei ole küll soodsam, kuid hea investeering aastateks.
Parim ja vaikseim HTPC korpus mis mulle endale kätte jäänud on.
LVFD versiooni sain linuxis tööle, LCDD kohta ei tea öelda(neid erinevaid).
|
| tagasi üles |
|
 |
lammas
HV veteran

|
04.11.2010 11:40:17
|
|
|
Võibolla tuleb nüüd loll küsimus aga kas keegi on proovinud ka zuumboksi asja leiutada selle mediacenteri sisse?
Kas on üldse olemas sellist arvutisse käivat kaarti kuhu see vaatajakaart sisse läheb?
_________________ SEO teenused - https://seo-teenus.ee/ | Kodulehtede tegemine - https://kodulehetegemine.me |
|
| tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
04.11.2010 12:23:24
|
|
|
| TT kirjutas: |
Soovitaks Antec Fusion.it.
Hinne ei ole küll soodsam, kuid hea investeering aastateks.
Parim ja vaikseim HTPC korpus mis mulle endale kätte jäänud on.
LVFD versiooni sain linuxis tööle, LCDD kohta ei tea öelda(neid erinevaid). |
yep mul sama kast. ei saa ka halba sõna öelda, v.a. et front usb portidesse midagi püsivat toppida on suht jama - midagi kasti taga nikerdades on oht jalaga port+stick ise kõveraks vajutada. ent suur volume nupp on must-have elutoas mappisin selle xbmc-s prev/next peale, volume käib niikuinii võimust.
Spoiler 
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
04.11.2010 12:35:02
|
|
|
| lammas kirjutas: |
Võibolla tuleb nüüd loll küsimus aga kas keegi on proovinud ka zuumboksi asja leiutada selle mediacenteri sisse?
Kas on üldse olemas sellist arvutisse käivat kaarti kuhu see vaatajakaart sisse läheb? |
USB või misiganes muu tv kaart mis digilevi pilti suudab kuvada + ID-kaardi lugeja kõlbab selleks ideaalselt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
04.11.2010 13:38:42
|
|
|
| lammas kirjutas: |
Kas on üldse olemas sellist arvutisse käivat kaarti kuhu see vaatajakaart sisse läheb? |
Täitsa võimalik. Windowsi puhul kaarte lihtsam leida, linuxis natuke keerulisem.
Kui huvi mul on üks DVB-T kaart üle millel ka CI moodul olemas(võimalik CAM mooduli abil vaatajakaart lisada).
Kaart töötab nii windowsi kui linuxi keskonnas.
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.11.2010 13:55:01
|
|
|
Kui huvi mul on üks DVB-T kaart üle millel ka CI moodul olemas(võimalik CAM mooduli abil vaatajakaart lisada).
Kaart töötab nii windowsi kui linuxi keskonnas. |
Mida sa täpsemalt pakud?
Tarkvaraks kasuta Mediaportalit.
|
| tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
04.11.2010 19:28:14
|
|
|
link :: TT T-1500 + CI
Kaart töötab nii windowsi kui linuxi keskonnas. |
Mida sa täpsemalt pakud?
Tarkvaraks kasuta Mediaportalit. |
|
| tagasi üles |
|
 |
rbr
HV kasutaja

|
01.12.2010 18:57:25
|
|
|
| Ise sooviks ka oma tehnika hunnikust lahti saada.Närvi ajab see kuhjas tehnika hunnik lihtsalt,rääkimata sellest kui mõnus on juhtmepundardest tolmu taga ajada.Arvutis technotrendi dvb-s2 kaart sees aga viasati kaarti (algusega 016,caid 093E) id kaardi lugejaga lugema ei saa.Os win7,pildiprogeks dvbviewer 4.5,kellelgi näpunäiteid on pakkuda,et asi toimima saada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2010 19:12:21
|
|
|
küsimus xbmc kohta - miks kurat mul prose ennast üles kütab kui see käib?
windowsis idleb jahedalt, windows media centeris idleb ka mõistlikult jahedalt, xbmc-d lahti jätta ei saa, sest prose aetakse kuumaks...
hetkel siis windows 7, aga xbmc livecd käitus samamoodi.
|
| tagasi üles |
|
 |
lkraav
Kreisi kasutaja

|
02.12.2010 19:08:56
|
|
|
debug log on abiks, seda muudmoodi ei diagnoosi. tee kindlaks et 3D töötab, mingil põhjusel software rendering reziimi droppimine omab CPU hooramise efekti.
_________________ TELEFON PROFIILIS :: HV-NewFavFilter - GreaseMonkey HV lemmikute filter! Kui meeldib, pane positiivne märksõnaga "HV-NewFavFilter". |
|
| tagasi üles |
|
 |
|