ainuüksi selle pasa pärast ei kavatse mina enam wow'i subscriptionit kunagi maksta. Ma ei saa aru, mis selle asja point on, ma ei ole küll huvitatud mängus kogemata kohtuma inimestega keda ma võibolla isegi tunda enam ei taha...
Kõlakad käivad, et ka blizzi enda juhtkonnale-töötajatele see pärisnimede näitamine eriti ei istu kuid see on activisioni poole pealt peale suunnitud asi. Ise olen suht-koht kindel, et lõpuks siiski antakse võimalus pärisnime asemel aliast kasutada. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
No kui oleks chari taga ka päris inimese nimi näha siis oleks suhtlemine oluliselt viisakam ja rahvas kontrolliks mis suust välja tuleb. Praegu tiinekad enamvähem pritsivad välja mis sülg suhu toob.
tiinekad jäävad alati tiinekateks - see soga mida nad välja ajavad ei muutu enne, kui see neile mingi reaalse karistuse toob.
Ho Ho, kuidas activision peale surub? Blizzi käes ju kontrollpakett?
Aga muidugi seda võis ka ennustada - activisionisse debiilid alles jäänud vist. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Ho Ho, kuidas activision peale surub? Blizzi käes ju kontrollpakett?
Eks alati tuleb teha kompromisse ning vahel jääb õigus väiksemale osapoolele enda soovide läbi surumine. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
No jah, anonüümsus väheneks ja ei saaks ju teha päris kõike mida pe*st pähe lööb. Meie riigiteenistujadki armastavad arvuti näilist anonüümsust.
Woosh! See oli arusaamine asjast, mis lennuga üle pea sõitis. Kui tõesti peab hakkama seletama kohustuslikku kodaniku nime avaldamist ja sellest lähtuvaid ohte....
... ja sellega ka probleem lahenes. Iseenesest natuke kummaline, et nii väikese asja pärast nii palju kära.
Et siis mängid, lähed kellegagi mängus miski asja pärast tülli. Teiseks pooleks osutub mingi pool psühh, kes sellepeale su nime järgi su aadressi ja telefoni numbri välja googeldab ja sind siis IRL ahistama hakkab? Ei ole just eriti atraktiivne mõte. Minu WoW subscription jääb niikauaks suletuks, kui RealID mängust ei kao.
realid ei kao kusagile, lihtsalt (esialgu) ei panda su nime foorumisse. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
kas mitte realID ei ole ainult vastastikku sõbralisamise puhul? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
realid on lisavõimalus inimestega kontaktis püsimiseks. Kui sa seda ei kasuta siis ei mõjuta see sind kõige vähemalgi määral. realid sõbraks saamiseks on vajalik kahepoolne nõusolek, ehk siis ei ole võimalik ka pahatahtlikult neid andmeid korjata.
Aga nuh, eks palju popim on ju foorumites lamenti lüüa kui ise veidikene tausta uurida millega üldse tegu on _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Onoes, installin lambi addone ilma et teaks mida nad teevad ja siis pärast nutan _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Mis imepärast peaks mul olema soovi oma mängusõpradele oma päris nime avaldada? Ma siiani ei suuda aru saada selle asja vajalikkusest. Oleks ta 100% optional siis küll, aga hetkel on ainus variant, et ärge lisage sõpru siis ei tule ka teie nimi välja.
Mõni kuu tagasi polnud realidd üldse olemas ja saadi ka hakkama. Ühtki lisaväärtust sul ära võetud pole sellega _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
nagu ütlesin, nii kaua kuni sa suvalisi addone ei tiri alla pole võimalik ka kellelgi su realid'd teada saada. Privaatsusest saad lahti kui oma id'd niisama jagad. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, ma saan aru, et on palav ilm ja puha.... aga hetkel on ainus võimalus RealID'd mitte kasutada selline, et sa ei kasuta friends listi. Ehk siis peaksin oma 30+ friendsi ära eemaldama, kui ma ei taha, et nad mu õiget nime näeksid? Mul on mängus friendsis ka inimesi kes on näiteks crafterid või lihtsalt mõni hea tank silma jäänud, kellega vahel instaid joosta....
aga hetkel on ainus võimalus RealID'd mitte kasutada selline, et sa ei kasuta friends listi
Wat? Millal sa viimati wow'i logisid? realID ja vana friends list eksisteerivad paralleelselt. Ükski su friends listis olev tegelane ei näe su pärisnime. Ainus võimalus kuidas nad seda näha saavad on, kui omavahel oma realid'sid vahetate. Harilik friends list on täpselt samas seisus alles nagu ta on olnud juba aastaid. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ho Ho, ma saan aru, et on palav ilm ja puha.... aga hetkel on ainus võimalus RealID'd mitte kasutada selline, et sa ei kasuta friends listi. Ehk siis peaksin oma 30+ friendsi ära eemaldama, kui ma ei taha, et nad mu õiget nime näeksid? Mul on mängus friendsis ka inimesi kes on näiteks crafterid või lihtsalt mõni hea tank silma jäänud, kellega vahel instaid joosta....
Kohe näha, et inimene pole ise RealID-d kasutanud ja ajab täisjama.
Logi korra oma kontole sisse ja vaata kuidas asi tegelikult töötab mitte ära lähtu tardide postitustest foorumites.
Mul on Burning crusade account. Ei ole lits kingi ostnud. Battle.net pakub mulle Burning Crusade jaoks 7 vaba päeva. Seda tahakski kasutada. Kas saan kui lits king on installitud?
edit : installer ütleb, et 6,4giga on downloadida, suurem ei peaks see olema ve?
viimati muutis muff 13.07.2010 13:41:11, muudetud 2 korda
Ei loobi midagi, WoW suudab ennast igast asendist käima tõmmata. Kopeeri kasvõi WoW-i kaust kuhugi mujale arvutisse, töötab nagu värskelt installitud. Ma ise teen nii ja pole mingeid probleeme.
muff kirjutas:
edit : installer ütleb, et 6,4giga on downloadida, suurem ei peaks see olema ve?
Eks sa pead hiljem veel gigade kaupa patche ka tirima.
Endal oli millalgil teatud põhjustel vaja kah rohkem kui ühte WoWi oma arvutisse, eraldi kaustades, ja patchide installimisel oli alati suur segadus Igastahes mina lahendasin probleemi nii, et läksin regediti mässama.. võtsin Blizzardi failid lahti ja muutsin WoW Install Pathi vastavalt D ketta omaks.. algselt oli C ketta oma.. asi funkas ilusti. Aga soovitan seal askeldades ettevaatlik olla ja oleks parem, kui inimene teab, mida teeb.
edit: Ma sain vb probleemist valesti aru.. aga jätan selle jutukese siiski siia
linuxis on mul samuti mitu installi paralleelselt. Symlinkidega panin data ja addonid ühte-samasse kohta ning updatemisel lihtsalt uuendan peamist installi, kui see tehtud kopeerin kõik peainstalli juurikas olevad failid üle teise wowi kataloogi. Siiani on töötanud sedasi üle aasta probleemivabalt _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Spriestidel on ikka 5% crit aura mitte 5% haste nagu GC juba nädalaid tagasi rääkis. Huvitav kui kaugel nad oma internal buildiga siis betast ees on.
Muidu tundub, et eri tree'des on nüüd kõvasti rohkem valikuid kui varem. Prot pala jaoks näiteks ei oskagi hetkel valida mida võtta, kõrgem damm või parem healing intake, sama lugu protwarriga kelle puhul ei oska valida kumba paralleelpuud pidi edasi minna, et rohkem dammi teha.
[edit]
Power word: barrier vajab discidelt unholy rune
Kiire ülevaatuse järgi tundub, et nad on asjad üsna tugevalt ära muutnud. Resto druidi saab olema suht huvitav mängida kui healspami vahele viskad kohati instant ja tasuta wrathe _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
viimati muutis Ho Ho 14.07.2010 12:00:04, muudetud 1 kord
Jämedalt üle ühe leveli saad talentpointe ja uusi skille. A'la esimene talent L10 peal, uus skill trainerilt L11, talent L12, skill L13 jne. _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
On kellelgi inffi, millal lõplikku versiooni oodata on.
Endale meeldib priesti mängida. Vaatasin talendid läbi ja paneb mõtlema... mana regeni jaoks Disc puus on nüüd miskine Evangelismi värk, et kogud aga Evangelismid kokku ja saad siis konvertida korraga manaks.
Shadow poolel nagu pole kah väga midagi põrutavat. Tundub kuidagi mannetu nniimoodi peale vaadates, aga eks paistab, mis lõpuks on. Samas skillides on Mind Spike, mis paistab tore asi olema ja mida peab õppima kasutama.
viimati muutis wigry 14.07.2010 14:26:34, muudetud 1 kord
Regen tuleb passiivselt ilma talent pointe kulutamata.
Lõplik versioon peaks tulema kusagil okt-nov kanti.
[edit]
tsitaat:
In the current beta build (or possibly the next one), clicking Lightwell no longer switches your target to it.
Woot! _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Ehk siis business as usual, lihtsalt nüüd saab ajapikku selle eest boonust
[edit]
Nädalavahetusel sai selgeks, et kõige kõrgem aoe dps levelitel 35-58+ on elemental shaman. Instant fire nova iga teine GCD mis teeb rohkem dammi per-mob, kui 2s cast lightning bolt+nova totem ise = 1k DPS L40, 2k 50, 3k 58 peal. Vedas suht hästi, et sai ka vastavalt hullu damage/threatiga warrior otsa satutud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Tere, selline probleem, et hiljuti otsustasin hakata uuesti mängima WoWi ja tekkis selline väikene probleemike. Nimelt ostsin kuukaardi ära, aktiveerisin ja siis märkasin, et mu konto on ajutiselt suletud...Küsimus siis selline, et kuidas ma Eestist saaksin helistada Blizzardisse, et nad selle probleemi ära lahendaksid? Helistada tahan sellepärast, et WEBFORM võtab kindlasti mitu nädalat ja mul aeg tiksub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.