Immerse yourself in the glamour, pressure and exhilaration of the world’s most exciting motorsport as F1 2010™ roars onto the track complete with all the official drivers, teams and circuits set to feature in the highly anticipated 2010 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™.
Compete against FORMULA 1 Drivers’ World Champions™ like Jenson Button, Michael Schumacher, Lewis Hamilton, and Fernando Alonso and take on the full 2010 circuit line up featuring the return of the FORMULA 1 CANADIAN GRAND PRIX, Singapore’s dramatic night race realised in glorious high-definition for the first time and debut ahead of the drivers on the all-new Korean circuit.
Powered by Codemasters’ EGO Game Technology Platform, the world of FORMULA ONE comes to life with jaw-dropping visuals, authentic handling, dynamic weather and class-leading damage in a range of game modes including quick race, career mode and online multiplayer.
F1 2010 will take you to the heart of FORMULA ONE like never before.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 18.03.2010 13:54:16, muudetud 1 kord
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Üks asi, mis seal võiks olla, on see nagu kunagi omal ajal Grand Prix 2-s oli, et mingi kambaga teed seasonit näiteks ning sõitudel kordamööda sõidetakse. Üldiselt küll GP2-s sel hetkel kui sa ise ei sõitnud jäid vähe taha, aga usun et tänapäeval võiks see juba ju parem olla.
See video andis veel rohkem põhjust osta mäng. Väga ilus graafika ja juhitavus tundub ka hea ja netis võib veel päris mõnuga mängida. Selle aasta oodatumaid mänge Halo:reach kõrval. Nii kaua seda mängu oodanud. 100% kindel ostja ja augustis preorder ära teha
Ja mis selle Grid-i juhitavusel nii väga viga oli, minu arust üks paremaid automänge, mis siiamaani konsoolil mänginud olen. _________________ Futurist
Mhm. Gt5, TDU2, NFS hot pursuit 2, F1 2010 - vähmalt need on ühed head auto mängud . Ja juhitavusest- Seal on need rooli liigutused väga imelikult järsud, Gridil oli ka nii aga see ei häirinud Kuna 3rd person view oli enamasti. Niimodi korra analoogi vasakule keerasid siis kohe keeras rooli välja niimoodi . Ma ei tea kas teid see häirib aga mind häirib . Grid juhitavus ei sobi F1-e mängule .
Mhm. Gt5, TDU2, NFS hot pursuit 2, F1 2010 - vähmalt need on ühed head auto mängud . Ja juhitavusest- Seal on need rooli liigutused väga imelikult järsud, Gridil oli ka nii aga see ei häirinud Kuna 3rd person view oli enamasti. Niimodi korra analoogi vasakule keerasid siis kohe keeras rooli välja niimoodi . Ma ei tea kas teid see häirib aga mind häirib . Grid juhitavus ei sobi F1-e mängule .
Ma ei ütle küll mitte ühtegi halba sõna hetkel selle mängu kohta. Seda mängu saad sa mängida tõesti ainult siis kui korralik rool on olemas. Puldiga ei ole sul seal vast midagi teha. Väga ilus!
Ma ei ütle küll mitte ühtegi halba sõna hetkel selle mängu kohta. Seda mängu saad sa mängida tõesti ainult siis kui korralik rool on olemas. Puldiga ei ole sul seal vast midagi teha. Väga ilus!
Ma suht kahtlen selles . Vaevalt see mingi simu tuleb - multiplatvorm ju . F1CE-d saab küll jumalast hästi roolita mängitud .
Seda küll. Eks nad proovivad siiski teha mängu nii, et puldiga oleks ka normaalselt sõidetav. Aga jah, tundub väga vinge olevat. Olgugi, et ise suur Vormeli fänn pole, kuid heast automängust ära ei ütle!
See video andis veel rohkem põhjust osta mäng. Väga ilus graafika ja juhitavus tundub ka hea ja netis võib veel päris mõnuga mängida. Selle aasta oodatumaid mänge Halo:reach kõrval. Nii kaua seda mängu oodanud. 100% kindel ostja ja augustis preorder ära teha
Ja mis selle Grid-i juhitavusel nii väga viga oli, minu arust üks paremaid automänge, mis siiamaani konsoolil mänginud olen.
Jube naljakas tekst teil...toon välja mõned tsitaadid, mis eriti silma jäid:
1. "Väga ilus graafika ja juhitavus tundub ka hea..."
2. "Ja mis selle Grid-i juhitavusel nii väga viga oli..."
Lahendus esimesele tsitaadile - juhitavus on täielikult pask. Pask-pask-pask. Enamvähem samalaadne kõikidele eelnevatele konsooli-F1-wannabe-simulatsioon mängudele..See väide ei kuulu ümberlükkamisele. Kui on vastuväiteid, minge sõitke veidi kasvõi kardiga või tehke autojuhiload.
Lahendus teisele tsitaadile - GRIDi juhitavus oli pask. Väga pask. See väide ei kuulu ümberlükkamisele. Kui on vastuväiteid, minge sõitke linnast väljas mõnel kruusateel veidi kiiremini kui lubatud või käige vähemalt ühe korra elus rallit sõitmas.
Aga rääkides konkreetsest mängust, siis näib küll ainuke põhjus, miks sellisele mängule raha kulutada, peituvat graafikas. Graafika ja ilma muutumine on reaalsed. AId jne mõttetud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.