praegune kellaaeg 18.06.2025 22:19:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Laura33
HV vaatleja
|
03.07.2010 14:50:56
Dell Latitude E6400, uus emaplaat, aku nagu ei lae |
|
|
Tere
Asun siis oma mure kallale, kuigi taoliseid on siin ka varem olnud. Nimelt minu läpakas Dell Latitude E6400 sai siis mõnusa veekahjustuse osaliseks ja käis remondis ära. Vahetati ära emaplaat. Nüüd kui selle kätte sain, siis kuna aku sai tühjaks, panin läpaka laadima. Ometigi aku ei lae, vaid näitab ainult, et 5% charging. Kuna ma olen ikka suht võhik sellel alal ja kuigi lugesin ka eelnevaid teemasid (ning proovisin mõnda soovitust, kuid asi ei paranenud), siis ennem kui ma lähen linna ja viin läpaka jälle esindusse, siis kas teil on mingeid häguseid ideid, mis probleemiks võib ikkagi olla? Kas siis ka aku on selles veeõnnetuses kannatada saanud või on see uus emaplaat mingit moodi imelik :S Tahaks lihtsalt eelnevalt teada kui palju mul see asi võib maksma minna (kuigi peale emaplaadi vahetust mu garantii kestab edasi, aga kui aku on läbi, siis vaevalt, et ma pääsen ilma selle eest maksmata).
Ette tänades
Laura
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
03.07.2010 16:41:37
|
|
|
Kui emaplaat käis ametlikus remonditöökojas, siis vii sinna tagasi - tehtud garantiivälistele töödele antakse üldjuhul 30 päevane garantii.
|
|
tagasi üles |
|
 |
meelis63
HV Guru
|
04.07.2010 23:07:18
|
|
|
...palu mõne sõbra või tuttava käest (kellel sama lapakas) akut proovida.Ka aku võis emaplaad imahapõlemisel kahju saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Laura33
HV vaatleja
|
08.07.2010 15:42:42
|
|
|
Tänud Teile. Käisin esinduses ära ja jah peale natukest uurimist olid nad kindlad, et aku on omadega läbi. Ometigi olid nad nõus selle garantii alla suruma ja lubasid tellida uue aku Hea, et nii läks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
08.07.2010 15:57:10
|
|
|
Meil ettevõttes paar tükki E5500 mudeleid ja akusid ikka minestab garantii ajal. on ka pinu HP PRO'sud. need on veatult käinud.
_________________ - censored - |
|
tagasi üles |
|
 |
Laura33
HV vaatleja
|
09.07.2010 18:53:57
|
|
|
Okei, ei lahenenud see asi, uus aku ka ei hakanud laadima :O oh jumal, proovisid seal uue akuga ja teise laadijaga ja ikka ei midagi, emaplaati ka kontrollisid ja funkas. Ma ei tea mis viga võib olla ja tunudub, et neile endalgi ei ole aimu. Lubasid selle Tallinnasse saata remonti ja lohutasid mind sellega, et garantii kestab, aga ikkagi ütlesid, et neil pole ennem sellist asja juhtunud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
09.07.2010 19:00:54
|
|
|
Kui ka uus aku ei lae, siis on tegu puhtakujulise emaplaadi veaga - mis siis, et see silmaga näha pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
-Liitlane-
HV veteran

|
15.07.2010 23:09:02
|
|
|
Tere!
Ise just teenekorras vaatan ühte E5500 üle.
Probleem sama 9% not charging. Ja ei aita miskit.
Ja teatud juhtudel ( kui vastav asi enable'da ), siis ütleb ka arvuti, et tegu on vale laadijaga ( kuigi laadija on originaal ).
Nimelt interneti avarustest uurides leidsin, et pidavat olema miskine kiip emaplaadil ( kohe seal, kus laadija sisse käib ), mis kontrollib, et tegu oleks õige laadijaga. Ja tegu ei ole mitte laadija veas vaid selles, et see kiip on vigane/sulanud/ära põlenud vms.
Kuna ise väldin 100% emaplaaditöid, siis ise nokkima ei hakanud.
Eks teadjamad oskavad kah ehk miskit öelda selle peale.
( Muide USA-s on see viga väga levinud ja Dell ei tunnista viga enda süüks. Kuigi tegelikult tundub, et tegu tüüpveaga ).
_________________ www.kinnistuhaldus.ee kortermajade haldusteenuse terviklahendused (haldus-, hooldus- ja raamatupidamisteenus) Põlva- ja Võrumaal! |
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
20.07.2010 22:44:23
|
|
|
-Liitlane- kirjutas: |
Tere!
Ise just teenekorras vaatan ühte E5500 üle.
Probleem sama 9% not charging. Ja ei aita miskit.
Ja teatud juhtudel ( kui vastav asi enable'da ), siis ütleb ka arvuti, et tegu on vale laadijaga ( kuigi laadija on originaal ).
Nimelt interneti avarustest uurides leidsin, et pidavat olema miskine kiip emaplaadil ( kohe seal, kus laadija sisse käib ), mis kontrollib, et tegu oleks õige laadijaga. Ja tegu ei ole mitte laadija veas vaid selles, et see kiip on vigane/sulanud/ära põlenud vms.
Kuna ise väldin 100% emaplaaditöid, siis ise nokkima ei hakanud.
Eks teadjamad oskavad kah ehk miskit öelda selle peale.
( Muide USA-s on see viga väga levinud ja Dell ei tunnista viga enda süüks. Kuigi tegelikult tundub, et tegu tüüpveaga ). |
Kui suudad selle kivi kusagilt leida/osta, võin väikse tasu eest ära joota.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|