Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tourell
HV vaatleja
|
04.07.2010 22:19:43
|
|
|
Mobile Maps 10 on ka päris kasutatav Desire peal, hääljuhised soome keeles ja suht kõva häält teeb
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
06.07.2010 13:01:22
|
|
|
Fck... kas ma olen esimene kes on suutnud juba midagi ära lõhkuda
Krt pealmisesse klaasi otsustas ämblik kolida Õnneks on AMOLED terve.
Kukkus teine kõigest poole meetri kõrguselt parketile ja sellest piisas... nii et olge ettevaatlikud, esiklaas pole just kõige tugevam.
Samas polnud ekraani kaitset peal, isegi kui see oleks aidanud
Kes Eestis parandustöid teeb ?
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
07.07.2010 03:50:58
|
|
|
Ah jah... jäi märkimata vahepeal, et leidsin juba.
ed: Desire kaamera voiks suurema FPSiga olla, siis kolbaks ideaalselt paris heaks veebikaks
muidu hetkel kasutusel veebika asemel, ainult fps on saast.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
HP
HV vaatleja
|
07.07.2010 21:04:15
|
|
|
[quote="Traf"]
striker13 kirjutas: |
Kuidas omanikud rahul on telefoniga? ootaks just nende arvamusi, kes on omanud vähemalt 2 nädalat.
- GPS kaarditarkvara on Google Maps, mis kasutab kaartide jaoks internetti. Androidi jaoks hetkel ühtegi tõsiseltvõetavat offline-kaardiprogrammi pole.
|
Androidi jaoks on olemas üks maailma parim navi tarkvara http://www.igomyway.com/android/en/
Märksõna "iGO MotoNav " aitab sul leida Desire'le sobiva resoga asja.
Kasutada võid nagu IGo-ga ikka 3 tootja kaarte - Navteq, TeleAtlas, TopMaps. Viimane siis kohalikud tootjate kaardid, Eesti kohta Regio kaart.
|
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
08.07.2010 09:04:15
|
|
|
marketist seda ei saa siis jah?
Edit: Panin nüüd selle .app faili sd kaardile ja installides ütleb et pole nii palju ruumi :S huvitav pole nagu midagi eriti installind. paar peli olen peale lasknud ehk mingi 5mb kokku.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
don/geo
HV vaatleja
|
08.07.2010 12:11:55
|
|
|
Panin ka froyo peale, tundub küll superkiire ja aku kestvus on tõusnud ka pisut(mõõduka kasutamisega 24h unplugged ja 50% akut järgi), panin veel automaatselt cpu clockid madalamaks ka kui kasutuses pole nii, et peaks veel akut säästma. Defrost rom 1.8 siiamaani pole midagi crashinud ja kõik töötab laitmatult. Pisut häirib see, et sense ei ole ja androidi dialer on suhteliselt ebamugav aga näiteks dialeri jaoks app olemas mis muudab ta sense dialeri sarnaseks. Syncid ja kõik muu töötab, samuti ka kaamera ja video record(720p support tulekul), ainuke asi millega väike kala sees on mobile network, millegipärast ei taha ühendada, eks pean elisa settingud ise paika laduma.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
08.07.2010 12:28:52
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
striker13, minul pidas 3 täistööpäeva ilusti vastu. Samamoodi, et paar mängu, mõned lühikõned, naca mängu vist isegi ja netti ka vb pool kuni 1tund umbes. Ahjaa fotot tegin ka ja 1-2 youtube musavideot vist kui õieti mäletan. Google maps on olemas ja gps toimib super
Fotosid ja kaameravideoid saab mõnuga telefonist vaadata, fotode puhul ei saagi aru, et midagi viga oleks, arvutiekraanil on muidugi hoopis teine teema. Kaamera ise on väga mugav, just fokusseerimine. Makrot kahjuks pole ise suutnud veel teha, aparaat ei suuda piisavalt lähedal olevaid asju fookusesse saada. |
Pildid läksid täiesti ähmaseks, kuna see tagakaane plastik aken muutus tuhmiks. Eemaldasin selle ja liimisin asemele tavalise õhukese klaasi . Nüüd pildid sama head kui pildistada ilma tagakaaneta. Proovige ja võrrelge pilte. Sellise hinnaga moblale oleks konstrueerijad ikka mingi objektiivi katiku võinud välja mõelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
08.07.2010 16:23:20
|
|
|
vik, kui kiirelt see kaamera jama tekkis? mõni nädal? mõni kuu? aasta?
don/geo, miski häkkimisega panid selle 2.2 peale tundub, kui sense pole? aku kestvus 24h? see ikka miski suurema kasutamisega ilmselt. endal igatahes praegu 43% järgi akut ja 3d20h since unplugged. aga ma teen praegu säästurezhiimi ka, netti ei tarbi ja taskust võtan siis välja, kui vaja helistada või vastuvõtta või pilti teha/vaadata.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
don/geo
HV vaatleja
|
08.07.2010 18:31:30
|
|
|
Root tuli teha jah, muud jamamist nagu polnudki. Romid ise on xda kasutajate poolt portitud nexus one omadelt või ise sourcest ehitatud nii,et endal jääb vaid flashida. Muidugi on mingi suht bugine sense rom ka väljas aga see pidavat tihti crashima ja selleks pidi uue radio flashima, igastahes enne ei proovi kui see ka stabiilne. Tal muidu 720p video record enabled.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
08.07.2010 21:33:18
|
|
|
Tre,
HP kirjutas: |
Androidi jaoks on olemas üks maailma parim navi tarkvara http://www.igomyway.com/android/en/
Märksõna "iGO MotoNav " aitab sul leida Desire'le sobiva resoga asja.
Kasutada võid nagu IGo-ga ikka 3 tootja kaarte - Navteq, TeleAtlas, TopMaps. Viimane siis kohalikud tootjate kaardid, Eesti kohta Regio kaart. |
Kust sa seda võtad, et ta parim on? Ei, lihtsalt huvi pärast tahaks teada, sest enda Andoridi ostmine seisab just korraliku naviprogrammi puudumise taga. Kas on mingi võrdlustest tehtud? Hetkel endale jääb peale uurimist, Sygic Mobile Maps 10 silma. Siiski TomTomi laadset programmi millega WM-i peal nii ära harjunud olen, pole leidnud.
Teine asi, et mitte kuskilt ei jää silma, et TomTom kavatseks Androidi peale oma programmiga välja tulla Ei tea miks.
Equ
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
08.07.2010 22:14:49
|
|
|
Kust selle iGo Navi hankida saab, kodukal polnud sõnagi sellest - või olen mina pime ?
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
08.07.2010 22:18:23
|
|
|
Sai juba sellest räägitud aga kustutati ära ( ). Lihtsalt öeldes on iGo motonavi puhul tegu häki ja piraatlusega.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
08.07.2010 22:19:07
|
|
|
Nu ametlikul lehel pakutav nüüd vast häkk vms pole...
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Traf
Kreisi kasutaja
|
08.07.2010 22:28:58
|
|
|
iGo MyWay on küll androidile, aga liiga väikese resolutsiooniga, et Desire 800x480 ekraanil kasutatav oleks.
Motonav on mingine motorolale mõeldud spetstarkvara, mis jookseb androidil ja peaaegu õigel resolutsioonil. Kellegi osavad näpud võtsid selle motorolalt, kohandasid resolutsiooni Desirele sobivaks ja lasid rapidshare üles. Vähemalt nii sain mina aru. Ametlik selline tegevus kindlasti pole.
edit: nagu öeldud, Androidile (või täpsemalt, Desirele) pole korralikku offline kaardi- ja navitarkvara hetkel. Kui keegi teab mõnda, olen rõõmuga valmis enda eksimust tunnistama. Endalgi närv must, et nokialt tulles (üsna korralik kaardisoft) selline halb üllatus ees ootas.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
48 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
09.07.2010 09:50:04
|
|
|
Traf kirjutas: |
iGo MyWay on küll androidile, aga liiga väikese resolutsiooniga, et Desire 800x480 ekraanil kasutatav oleks.
Motonav on mingine motorolale mõeldud spetstarkvara, mis jookseb androidil ja peaaegu õigel resolutsioonil. Kellegi osavad näpud võtsid selle motorolalt, kohandasid resolutsiooni Desirele sobivaks ja lasid rapidshare üles. Vähemalt nii sain mina aru. Ametlik selline tegevus kindlasti pole.
edit: nagu öeldud, Androidile (või täpsemalt, Desirele) pole korralikku offline kaardi- ja navitarkvara hetkel. Kui keegi teab mõnda, olen rõõmuga valmis enda eksimust tunnistama. Endalgi närv must, et nokialt tulles (üsna korralik kaardisoft) selline halb üllatus ees ootas. |
Pole veel näinud, et Rapidshare midagi legaalset endas hoiaks
Navigon omab täiesti offline versiooni androidile, kaardid on 2GB, Euroopa kaetud. Kas asi oma hinda väärt on ei oska öelda, mul endal seda pole, aga tuttava androidil olen tiba näppinud. Multitouch zoom on harjumatu (zoomib alles peale seda kui näpud ekraanilt võtad) ning GPS vastuvõtt tundub valus porr, peab vähemalt lageda taeva all olema, et töötaks. Toas vingub koguaeg, et ei saa signaali. Google mapsiga pole veel sellist jama kohanud. Hind on ka muidugi mõnus.
http://www.navigon.com/portal/int/shop/software/produkt.html?produktFamilieId=22910&produktId=9158154
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
09.07.2010 10:20:50
|
|
|
Üpris kallis :S
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
09.07.2010 10:21:53
|
|
|
Pakun, et 90% gps aparaatidest ei tööta toas. Googlemaps laeb kaardi läbi võrgu ja võrgus olles samal ajal tuvastab ka ligikaudse asukoha.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
madfury
HV veteran

|
09.07.2010 10:49:48
|
|
|
olafsand, ei oska riistvaraliselt vastata, kuid teiste toodetega (layar, google maps, google goggles, google sky, etc) pole keegi veel ulgunud, et ei saa GPS locationit. Samas, võibolla on tõesti nii kavalalt ehitatud, et kasutab teisi võimalusi umbkaudseks määramiseks...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
don/geo
HV vaatleja
|
09.07.2010 22:46:33
|
|
|
Riistvaraliselt on snapdragonil nii agps mis positsioneerib mobiilimastidelt trianguleerides kui ka dedicated gps chip mis võtab otse satelliitidelt, viimase puhul on tõesti vaja otsenähtavust taevaga. Ilmselt antud app ei kasuta siis a gps või on kuskilt settingutest väljas.
On kellelgi aega vaadata tööpäeva lõpul menu>settings>about phone>battery use alt mitu % on display akut söönud? Mida rohkem päeva jooksul kasutanud seda parem.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.07.2010 17:12:54
|
|
|
Techradar väidab desire hetkel maailmaparim nutikas olevat.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
11.07.2010 18:59:34
|
|
|
Techradar väidab desire hetkel maailmaparim nutikas olevat.  |
Sai ka Desire ostetud ja väga rahul olen selle telefoniga
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
1 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
vik
HV vaatleja
|
12.07.2010 11:29:18
|
|
|
vik, kui kiirelt see kaamera jama tekkis? mõni nädal? mõni kuu? aasta?
don/geo, miski häkkimisega panid selle 2.2 peale tundub, kui sense pole? aku kestvus 24h? see ikka miski suurema kasutamisega ilmselt. endal igatahes praegu 43% järgi akut ja 3d20h since unplugged. aga ma teen praegu säästurezhiimi ka, netti ei tarbi ja taskust võtan siis välja, kui vaja helistada või vastuvõtta või pilti teha/vaadata. |
Ostetud sai 15. aprill, kohe nagu müüki tuli. Algul täheldasin kriime aga lõpuks vöökott ka nats nühkis vist seda akent. Nüüd klaas asemel, vähemalt piltide kvaliteet ei kannata selle all.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.07.2010 21:24:20
|
|
|
vik, mul teksataskus, seega sellist ohtu ei tohiks olla ma loodan.
haldo, endal nüüd vist 2 nädalat olnd see pill juba ja mõnusalt ära harjund. pole midagi halba öelda.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
don/geo
HV vaatleja
|
12.07.2010 22:03:13
|
|
|
Tegin ka omal väikese ökonoomsus testi. Wifi oli sees kui teda vaja oli, igasugu syncid olid väljas.
Akut oli selleks ajaks umbes 25% järgi nii, et 3 päeva veab ära ilusti. Suhteliselt hea tulemus custom romi kohta. Veidi teeb muret display kõrge voolutarbivus, seepärast siit küsisingi kellel palju näitab.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|