Need 5 kaarti tegid mängu minujaoks jälle väga põnevaks. Uus map pack tellitud juba, see teeb 10 uut kaarti, mega tänulik olen activisionile et nad kaarte juurde teevad ja hoolivad oma fännidest.
See jutt, et kaarte tehakse juurde, sest hoolitakse fännidest, on BS. Epic Games lasi UT3 jaoks välja expansioni (palju rohkem contenti kui nendes stimulus pakkides) ja seda tasuta. Witcherile tuli Enchanced Edition, seda tasuta. Sellistel juhtudel saan ma aru, et hoolitakse fännidest. Kui aga hiiglasuurt edu nautinud mängu nagu MW2, mis tõi hunnikutes raha sisse, lisakaartide eest nõnda palju küsitakse, pole tegemist mitte millegi muuga, kui rahaahnusega. Kohe kindlasti pole tegu teenega fännidele.
MIKS? Free-for-alli saab peale uut patchi sõpru invite'ida + partyga sisse minna, ja mercenery team deathmatchi saab ka partyga sisse + invites. Väga halb igahtaes... olen pettunud _________________
MIKS? Free-for-alli saab peale uut patchi sõpru invite'ida + partyga sisse minna, ja mercenery team deathmatchi saab ka partyga sisse + invites. Väga halb igahtaes... olen pettunud
Inviteda sai koguaeg, 1v1 võeti sellepärast ära, et seal tehti challengeid.
MIKS? Free-for-alli saab peale uut patchi sõpru invite'ida + partyga sisse minna, ja mercenery team deathmatchi saab ka partyga sisse + invites. Väga halb igahtaes... olen pettunud
Tahtsin täna mängida üle tüki aja seda ja sain mingi aeg mängida võrgus, siis äkki viskas välja et mwp exe not responding ? ja nii teeb mitu korda järjest kui tahan mõnda mängu siseneda oskab keegi aidata miks ta nii teeb (mäng on vene originaal)
Njuga, Võta ühendust kasutajaga Timberg _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.