|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2010 02:15:50
|
|
|
offline kontaktid saab eraldi grupeerida, ise selle viguri kusagilt üles leidsin ja nii ka on, seega otsi
ja pildi linki mul küll alla laadima ei hakka
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
26.06.2010 12:37:43
|
|
|
| KillerXP, installisid Messenger Companion'i? Äki see põhjustab linkide laadimist?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
26.06.2010 12:43:06
|
|
|
Kas on võimalik näha IP-d msn-is?
_________________ Tunguusia tundraahv |
|
| tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
26.06.2010 12:46:04
|
|
|
Ükski minule kirjutatud asi minu aknani ei jõua,viskan selle uue minema,närvi ajab juba
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
26.06.2010 15:52:52
|
|
|
| strohher kirjutas: |
| Kas on võimalik näha IP-d msn-is? |
Kui kasutad Windows XP-d ja Plus! scripti IPGet
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Skyline
HV kasutaja
|
26.06.2010 17:26:01
|
|
|
| Kas kellelgi esineb veel probleeme sellega, et messenger on online, kuid teised näevad offline ?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
26.06.2010 18:57:16
|
|
|
| 2 trini kirjutas: |
Kui kasutad Windows XP-d ja Plus! scripti IPGet |
Oskad ehk täpsemalt seletada? XP muidu jah.
|
| tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
26.06.2010 19:19:15
|
|
|
| Skyline kirjutas: |
| Kas kellelgi esineb veel probleeme sellega, et messenger on online, kuid teised näevad offline ? |
Täpselt..ja kui teistega räägid,siis neile näitab mis kirjutasid ja kirjutavad vastu,aga vastu kirjutatud jutt minu aknani ei jõua...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
26.06.2010 20:46:46
|
|
|
Oskad ehk täpsemalt seletada? XP muidu jah. |
Script'i saab siit: http://www.msghelp.net/attachment.php?pid=939817
Seadistamise kohta ei mäleta enam, omal windows 7 ja sellega ei tööta nii et pead ise katsetama milline network card valida, minu meelest kui valisin oma default kaardi ,siis asi ei toiminud ,pidi võtma mingi "Microsoft..... blaa blaa" sealt nimekirjast. Windows 7 -ga ei avane seaded isegi nii et ei saa täpsemalt vaadata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
26.06.2010 21:26:03
|
|
|
Seadistamise kohta ei mäleta enam, omal windows 7 ja sellega ei tööta nii et pead ise katsetama milline network card valida, minu meelest kui valisin oma default kaardi ,siis asi ei toiminud ,pidi võtma mingi "Microsoft..... blaa blaa" sealt nimekirjast. Windows 7 -ga ei avane seaded isegi nii et ei saa täpsemalt vaadata. |
Njah. Ma liiga dumbass. Ei oska millegagi seda .plsc faili isegi avada.
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2010 21:47:36
|
|
|
| --hussar-- kirjutas: |
| Skyline kirjutas: |
| Kas kellelgi esineb veel probleeme sellega, et messenger on online, kuid teised näevad offline ? |
Täpselt..ja kui teistega räägid,siis neile näitab mis kirjutasid ja kirjutavad vastu,aga vastu kirjutatud jutt minu aknani ei jõua... |
see viimane on siis, kui nad kasutavad midagi muud kui live messenger, mis toetab offline kontaktidele sõnumeid saata
endal igatahes neid probleeme pole - teistele näen online ja kirjutada saavad
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
--hussar--
HV kasutaja

|
26.06.2010 22:29:11
|
|
|
| Ei,nendel teistel ka live messenger,aga mitte see kõige uuem..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2010 22:54:52
|
|
|
muidu lahe feature on youtube integreerimine
ei tea kuidas google sellesse suhtub - reklaamid ja muud jamad jäävad ära
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
27.06.2010 01:05:37
|
|
|
Msnis teise kontakti ip'd ei ole võimalik näha, kuna ühendus käib läbi ms'i serverite. Kõige paremal juhul vaid nii, et mõlemal inimesel pordid avatud ja saadad faili. Kui veab tehakse otseühendus
|
 |
2 trini
HV veteran

|
27.06.2010 11:28:53
|
|
|
Seadistamise kohta ei mäleta enam, omal windows 7 ja sellega ei tööta nii et pead ise katsetama milline network card valida, minu meelest kui valisin oma default kaardi ,siis asi ei toiminud ,pidi võtma mingi "Microsoft..... blaa blaa" sealt nimekirjast. Windows 7 -ga ei avane seaded isegi nii et ei saa täpsemalt vaadata. |
Njah. Ma liiga dumbass. Ei oska millegagi seda .plsc faili isegi avada. |
Ei noh, sul on Plus! ka vaja installida.
Ja piisab, kui avada vestlusaken siis ja hakata salvestama heliklippi ,ära saata pole vaja, hoida F3 all ja siis juba kohe tehakse ühendus. Kui kontakt faile vastu võtab, siis võib ka mõne faili saata.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
27.06.2010 12:36:26
|
|
|
Oskad ehk selle Plus! lingi anda?
Ega ma muidu seda IP asja taga aja, aga mingi vend saadab linke, mis pole seadusega vastuolus, oleks teada andnud vastava riigi võimudele.
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
27.06.2010 13:08:30
|
|
|
Oskad ehk selle Plus! lingi anda?
Ega ma muidu seda IP asja taga aja, aga mingi vend saadab linke, mis pole seadusega vastuolus, oleks teada andnud vastava riigi võimudele. |
http://www.msgplus.net/
mina lasin selle beta igatahes maha ja jätkub viimase korraliku versiooniga.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
27.06.2010 17:03:38
|
|
|
Tere,
Mul Live Messengeriga selline probleem, et osad tekstid ei jõua kohale. Ta isegi ei ütle mulle "et sõnumit ei saadetud kohale" vms. Ja täiesti lampi, ühe lause saadab, teist mitte. Ja samamoodi ei jõua osad teiste poolt saadetud tekstid kohale. Sama jama on mul ka teises arvutis. Milles asi?
Edit: Sama mure on ka õe arvutis, õe messengeris, samas koduvõrgus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
27.06.2010 22:07:35
|
|
|
keeRISTOrm, pole sinus asi, msn kalab praegu. Same problem here.
|
| tagasi üles |
|
 |
keeRISTOrm
HV kasutaja
|
27.06.2010 22:50:26
|
|
|
See probleem on juba üle poole aasta
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Goldec
Kreisi kasutaja

|
27.06.2010 23:26:05
|
|
|
| Jep, mulgi sama probleem juba mõned kuud, teadaolevalt küll ainult ühe inimesega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
strohher
HV veteran

|
28.06.2010 16:57:04
|
|
|
Njah. Ma liiga dumbass. Ei oska millegagi seda .plsc faili isegi avada. |
Ei noh, sul on Plus! ka vaja installida.
Ja piisab, kui avada vestlusaken siis ja hakata salvestama heliklippi ,ära saata pole vaja, hoida F3 all ja siis juba kohe tehakse ühendus. Kui kontakt faile vastu võtab, siis võib ka mõne faili saata. |
Hakkan salvestama heliklippi, hoian F3 samal ajal ei...ei midagi
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
28.06.2010 17:33:50
|
|
|
strohher, ega see nüüd nii lihtsalt ka päris ei käi. Kui F3 ei toimi, vaheta pilti (kui vestlusaken on lahti) ja kirjuta kontaktile midagi et ka tema vestlusaken avaneks ja pildid ära laeks; messengeri contact list aknas luba piltide näitamine.. Proovi seadetes muuta võrgukaarti (ega sa wifi ei kasuta? wifiga ei tööta alati, kuigi minul töötas aga paljudel mitte). Kas sellel kontaktil messengeris üldse pilt on olemas? Ehk kasutab ta hoopis mõnda webi klienti...
Ja siis veel muidugi variant, et kontaktil on kinnised pordid, sel juhul käib ühendus läbi microsofti serveri. Kuigi ma ei tea kellel tänapäeval veel kinnised pordid on... Proovi katsetada erinevaid variante.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2010 18:39:47
|
|
|
krt ma olen selle uue msniga sigarahul - nüüd isegi suudan nende tuttavatega sammu pidada, kes juba ammu facebooki aktiivselt kasutavad
ja kui praeguses vanuses noortega veel suhelda, siis on see jant vältimatu, isegi mu near fifties töökaaslased kasutavad fb rohkem kui ma
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
28.06.2010 18:42:20
|
|
|
| libe kirjutas: |
krt ma olen selle uue msniga sigarahul - nüüd isegi suudan nende tuttavatega sammu pidada, kes juba ammu facebooki aktiivselt kasutavad
ja kui praeguses vanuses noortega veel suhelda, siis on see jant vältimatu, isegi mu near fifties töökaaslased kasutavad fb rohkem kui ma |
| ot: |
Failbook
Üks päev tegin tuttavale seal kontot.Kas annab veel raskemaks teha regamist? |
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
28.06.2010 19:03:57
|
|
|
| KillerXP, installisid Messenger Companion'i? Äki see põhjustab linkide laadimist? |
kui dev betat proovisin, siis olid mingid valikud olemas, et mida installida... public betaga suruti jõuga mulle kõik peale. Kindlasti mingi trigger oli ka olemas, kuid ei viitsinud seda otsida aga jah by default hakkas installion automaatselt ja lasi kogu selle windows live paki peale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2010 19:29:03
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
ja kui praeguses vanuses noortega veel suhelda, siis on see jant vältimatu, isegi mu near fifties töökaaslased kasutavad fb rohkem kui ma |
Failbook
Üks päev tegin tuttavale seal kontot.Kas annab veel raskemaks teha regamist? |
|
imbetsill peab olema, et seal kontot ei oska luua
kui mingit jama sinna registreerimisel sisestada, siis on keskkond piisavalt tark, et seda jamajat ebapädevaks tunnistada
ehtsa soovi korral on kogu keskkond eestikeelne ja kui emakeelest ka aru ei saa, siis häbi vanematele
| KillerXP kirjutas: |
| KillerXP, installisid Messenger Companion'i? Äki see põhjustab linkide laadimist? |
kui dev betat proovisin, siis olid mingid valikud olemas, et mida installida... public betaga suruti jõuga mulle kõik peale. Kindlasti mingi trigger oli ka olemas, kuid ei viitsinud seda otsida aga jah by default hakkas installion automaatselt ja lasi kogu selle windows live paki peale. |
public betaga eksisin isegi, kus valisin kõige värvilisema lingi, kus kõik oli juba kaasatud, kuid kui oleks lehekülge kohe lugenud, siis oleks ka märganud, et kõrval oli link valivatele inimestele
õnneks piisas esimese installeri puhul ainult komponentide uninstallist, mitte ei pidanud kogu jama uninstallima ja siis soovituid tagasi installima
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2010 20:04:39
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
| imbetsill peab olema, et seal kontot ei oska luua |
Imbetsill peab olema, et seal konto luua  |
|
sa vist ei ole selle kasust veel aimu saanud, aga eks enesekindlad itmehed alati üritavad olla iseseisvad ja erinevad
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
50W
HV kasutaja

|
28.06.2010 20:47:33
|
|
|
Tere ,kahjuks ei viitsi 189 lk teksti läbi lugeda ja eks kirjutan vana probleemi uuesti,aga äkki viitsib keegi siin mõnda soovitust mulle jagada.Lugu siis järgmine Windows Live Messenger ei lase mind enam msn-i sisse,kui vend logib minu messinseri,minu arvutist siis on kõik ok,ja kui mina login venna arvuti läbi messengerisse ka kõik korras ,aga minul nagu needus peal enda arvutist sisse ei lase.Viimati enne väljalogimist vahetasin pildi ära(messengeri üleval mingi riba kust saab valida erinevaid pilte ja lisada siis on kõikkide akende ülemine serv antud pildiga vms) sinna sai lisatud üks hästi kirju ja suuremahuline pilt vbla se jooksutaski asja tukksi olen proovind Windows Live kaustas ottsida faili mis salvestaks isiklikud sätted,et ära proovida kustutada ,aga ei kujuta ette mis nimega ta olla saab.Olen proovnud korduvalt Messengerit parandada reinstallida ,maha kustutada ,uuesti peale lastta ,aga ei aita ikka ja jälle,kui pelae ära lasen näitab kohe minu DP pilti ja ülaservas se nõme kirju pilt. Tõrke seletu räägib muidu ,et teenus pole ajutiselt saadav aga se 2 nädalat juba nii:S
oskab keegi mulle mõnda tarka nõud jagada?
_________________ Ahnus ajab upakile . |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Re-Flex-
Kreisi kasutaja

|
28.06.2010 23:40:00
|
|
|
Sooviks Siukest Patchi või selle nime mis näitab kui sinu vestlus aken lahti või kinni pannakse
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
29.06.2010 00:20:55
|
|
|
| -Re-Flex- kirjutas: |
Sooviks Siukest Patchi või selle nime mis näitab kui sinu vestlus aken lahti või kinni pannakse  |
Sellised patchid ei tööta enam. Otsid asja, mida pole olemas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
30.06.2010 12:27:31
|
|
|
| 50W kirjutas: |
Tere ,kahjuks ei viitsi 189 lk teksti läbi lugeda ja eks kirjutan vana probleemi uuesti,aga äkki viitsib keegi siin mõnda soovitust mulle jagada.Lugu siis järgmine Windows Live Messenger ei lase mind enam msn-i sisse,kui vend logib minu messinseri,minu arvutist siis on kõik ok,ja kui mina login venna arvuti läbi messengerisse ka kõik korras ,aga minul nagu needus peal enda arvutist sisse ei lase.Viimati enne väljalogimist vahetasin pildi ära(messengeri üleval mingi riba kust saab valida erinevaid pilte ja lisada siis on kõikkide akende ülemine serv antud pildiga vms) sinna sai lisatud üks hästi kirju ja suuremahuline pilt vbla se jooksutaski asja tukksi olen proovind Windows Live kaustas ottsida faili mis salvestaks isiklikud sätted,et ära proovida kustutada ,aga ei kujuta ette mis nimega ta olla saab.Olen proovnud korduvalt Messengerit parandada reinstallida ,maha kustutada ,uuesti peale lastta ,aga ei aita ikka ja jälle,kui pelae ära lasen näitab kohe minu DP pilti ja ülaservas se nõme kirju pilt. Tõrke seletu räägib muidu ,et teenus pole ajutiselt saadav aga se 2 nädalat juba nii:S
oskab keegi mulle mõnda tarka nõud jagada?  |
Anna veakood miskine hidden folder vbl oli live contacts tuli tühjaks teha ja siis korras ,veakoodiga saaks täpsemalt juhatada .
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
30.06.2010 17:07:10
|
|
|
nii, ma proovin nüüd jälle betat. kuidas saab seda lisateavet muuta, mis nime taga on?
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
30.06.2010 18:15:20
|
|
|
| Mis lisateavet? Nime ei saagi messengerist muuta, veebist ainult, küll võib panna perekonna nime asemele näiteks tühiku ,valides character map'ist Vijaya + Zero Width Joyner märgi (eelviimase rea esimene). Või mida lisateabe all silmas pidasid?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.06.2010 19:05:10
|
|
|
Krt MSn jookseb viimasel ajal koguaeg kokku st aknad on valged ja ei saa rääkida inimestega. Ei saa aru milles selline jama nüüd . Alguses töötab aga kui jääb kauemaks siis enam aknad lahti ei tule ja tuleb teha ctrl+alt+del.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
30.06.2010 21:19:42
|
|
|
| Mis lisateavet? Nime ei saagi messengerist muuta, veebist ainult, küll võib panna perekonna nime asemele näiteks tühiku ,valides character map'ist Vijaya + Zero Width Joyner märgi (eelviimase rea esimene). Või mida lisateabe all silmas pidasid? |
Vijaya + Zero Width Joyner - mis see nüüd on? ei saa aru mitte.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
30.06.2010 22:01:42
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| Mis lisateavet? Nime ei saagi messengerist muuta, veebist ainult, küll võib panna perekonna nime asemele näiteks tühiku ,valides character map'ist Vijaya + Zero Width Joyner märgi (eelviimase rea esimene). Või mida lisateabe all silmas pidasid? |
Vijaya + Zero Width Joyner - mis see nüüd on? ei saa aru mitte. |
Character Map'is Font sealt ülevalt Vijaya ja siis eelviimase rea peal esimene valik, tühi kast (kui hiirekusori sinna peale viid, näitab nime)
Et siis kui pidasid silmas seda, et perekonnanimi ära koristada messengerist... mul pole aimugi mida see sõna "lisateave" messengeris tähendab, kasutanud eluaeg inglise keelset keskkonda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
01.07.2010 10:21:09
|
|
|
| Renq kirjutas: |
Vijaya + Zero Width Joyner - mis see nüüd on? ei saa aru mitte. |
Character Map'is Font sealt ülevalt Vijaya ja siis eelviimase rea peal esimene valik, tühi kast (kui hiirekusori sinna peale viid, näitab nime)
Et siis kui pidasid silmas seda, et perekonnanimi ära koristada messengerist... mul pole aimugi mida see sõna "lisateave" messengeris tähendab, kasutanud eluaeg inglise keelset keskkonda. |
selge, proovin kui võimalik, tänud.
seda kus see "share something new" on ma ise kasutan ka ingliskeelset siiski. tuleb vajutada ctrl + n a see ei toimi veel piisavalt hästi minumeelest.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
2 trini
HV veteran

|
01.07.2010 11:11:50
|
|
|
Renq, Aa, endine personal message hoopis. No kui messengerist ei saa seda kustutada, siis http:///www.live.com kaudu.
See nime asi hoopis teine asi siiski, aga no ega see info ka kasutu polnud, sest ega kõik ei taha täisnime kasutada, eriti kui listis on inimesi, keda teatakse ainult üle neti ja hüüdnimedega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
01.07.2010 15:59:46
|
|
|
Renq, Aa, endine personal message hoopis. No kui messengerist ei saa seda kustutada, siis http:///www.live.com kaudu.
See nime asi hoopis teine asi siiski, aga no ega see info ka kasutu polnud, sest ega kõik ei taha täisnime kasutada, eriti kui listis on inimesi, keda teatakse ainult üle neti ja hüüdnimedega. |
just, see info ei old ka üldse kasutu, eriti see kuidas perekonna nimest seal messengeri nimes lahti saada suured tänud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
03.07.2010 01:45:38
|
|
|
sellise probleemiga ple keegi äki tuttav, et msn ei hoia oma aknaid aktiivsena?
|
 |
50W
HV kasutaja

|
04.07.2010 09:41:38
|
|
|
| aldios kirjutas: |
| 50W kirjutas: |
oskab keegi mulle mõnda tarka nõud jagada?  |
Anna veakood miskine hidden folder vbl oli live contacts tuli tühjaks teha ja siis korras ,veakoodiga saaks täpsemalt juhatada . |
vea koodiks 8007007e ja live contacts kausta ma küll ei leidnud
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aldios
HV kasutaja

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
08.07.2010 00:17:37
|
|
|
Alles täna märkasin - uusima msn'iga see jama, et Groups'ide all olevaid kontakte ei näita millegipärast
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.07.2010 11:15:32
|
|
|
| taikonaut kirjutas: |
Alles täna märkasin - uusima msn'iga see jama, et Groups'ide all olevaid kontakte ei näita millegipärast  |
Kui ülevalt valid online'i asemel nt All ja grupid on seadetes olemas, siis on nad ka nähtavad, just testisin
Kellelgi mingit mõtet on kuidas smartscreen linkidel välja lülitada?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
12.07.2010 13:17:21
|
|
|
Ikka ei näita
EAEI all peaks olema nimekiri kuid netu
edit: ja veel - nüüd nutab Beta uusima Flash järgi, isntallin ära, ikka sama jama. Ära tüütab, kui iga 10min järel selle akna ette viskab. NIng üks tobe asi on veel see, et kui kontaktide akna kinni paned, sulgub kogu msn, mitte ei liigu tray'sse
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.07.2010 17:53:54
|
|
|
| taikonaut kirjutas: |
Ikka ei näita
EAEI all peaks olema nimekiri kuid netu
edit: ja veel - nüüd nutab Beta uusima Flash järgi, isntallin ära, ikka sama jama. Ära tüütab, kui iga 10min järel selle akna ette viskab. NIng üks tobe asi on veel see, et kui kontaktide akna kinni paned, sulgub kogu msn, mitte ei liigu tray'sse  |
mitte ühtegi nendest puudustest ei ole esinenud, muidugi lihtsalt groups'i asemel on mul 5 ise tehtud gruppi, kus kõik kontaktid figureerivad
_________________ ☠ |
|
| tagasi üles |
|
 |
Platinet
HV kasutaja
|
12.07.2010 17:56:50
|
|
|
| Ei tea, mis on juhtunud... MSN jookseb mingi aja tagant kokku ja prose kasutus läheb 100% peale. Repair ei aitanud, reinstall vist?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|